UAOTZYV.COM

AHUB отзывы

Адрес Львів, площа Ринок, 26
Телефон +380 (322) 29-59-55
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
Сайт sense-hub.com.ua
Рубрики Пространство для совместной работы
Оценка 4.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
Репетиционная база MuzSvit — Львів, вулиця Володимира Винниченка, 30
iHUB Lviv — Львів, вулиця Замкнена, 9
ITEA Hub — Львів, вулиця Героїв УПА, 80
КоММуна / Коворкінг у Львові - CoMMuna — Львів, вулиця Кольберга, 3А

AHUB отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Євгеній
06 июня 2024 в 5:39

Гарне місце зі зручним простором для роботи та привітними людьми. Локація в самому центрі, з видом на площу Ринок. Періодично проходять цікаві івенти на корисні теми. Рекомендую

Валерія
02 января 2024 в 11:56

Зручне розташування - на площі Ринок
Затишний простір для роботи, відпочинку і генерування нових ідей
Привітні працівники, готові поспілкуватися, все показати, розказати що і як
А ще це місце, де можна здійснити книгообмін
Дуже класне місце

Святослав
27 ноября 2023 в 0:16

Неймовірний прийом, ви просто врятували мене в критичний момент! Сервіс на високому рівні, комфортабельні зали, а розташування - зручність у всьому. Вдячний за вашу допомогу та професіоналізм!

Cristina
09 ноября 2023 в 21:36

Sense Hub - насправді дуже креативний та затишний. Чудово підходить для роботи індивідуально чи в команді, а також для проведення конференцій. Один із найкращих коворкінгів у Львові

користувач
04 февраля 2022 в 1:27

Киевский и Львовский Аhub - это любовь. Отношение персонала, крутые локации, которые подойдут не только для переговоров, но и для фотосессий! Кофе по средней цене 20 грн. Мена круто!

Дмитрий
03 февраля 2022 в 19:25

Класна локація яка заряджає на звершення, на оновлення думки, для того щоб зібратись з думками чи провести зустріч з колегами чи партнерами. Особливо класне враження лишається після переговорної кімнати з вікна якого видніється Площа Ринок, це надає в переговорах щось інше, щось незвичне і переговори вже стануть не такі офіційні. Для офіційності є переговорки у витриманих тонах, для прихільників інста теж є класна переговорка. І обов'язково згадаю за антистрес кімнату з боксерською грушею, це реально круто!
Отже, тобі надоїло працювати дома чи в сірих офісах, Встань! Прийди сюди! І насолоджуйся процесом роботи!

Роман
28 декабря 2021 в 16:42

Був на пробному занятті з ораторської майстерності, яке проводилось у приміщенні коворкінгу. Затишно, зручно, доповнює атмосферу роботи та навчання.

користувач
03 декабря 2021 в 8:37

Мала змогу відвідати коворкінг AHUB. Дуже гарна локація, затишно і вигляд на пл. Ринок - це любов. Є всі зручності, дуже комфортно працювати!

користувач
18 ноября 2021 в 9:23

Приємний персонал, красивий інтер'єр, тихо грає джаз. Переговорні зі шторками та певним рівнем звукоізоляції

Уляна
25 октября 2021 в 14:12

Мала змогу попрацювати з командою в переговорних кімнатах AHUB. Всі дуже задоволені! Простір новий та супер комфортний для роботу. У переговорних є великі телевізори, по яких зручно транслювати презентації, а також зручні стільці, стіни, по яких можна малювати маркерами, канцелярія на столах.

На території простору є дуже красивий конференц-зал. Заглянули туди і тепер хочеться відвідати подію в ньому.

Окрім цього, є невеликий бар, де можеа взяти снеки, чай, каву та воду. Дуже зручно, щоб не виходити з хабу, а продуктивно працювати.

Окремо виділю персонал. Дівчата-адміністратори на вході дуже привітні. Особлива подяка адміністратору Ілоні, яка зробила наше перебування в хабі максимально комфортним!

Volodymyr
18 октября 2021 в 8:15

По-справжньому чудове місце для роботи та розвитку. Поки не переїхав зі Львова, вісім місяців працював в цьому дивовижному місці використовуючи всю доступну квоту відвідування, і вже сумую за ним. Неймовірно привітні адміністратори, чудовий інтер'єр, затишна та комфортна атмосфера, є все необхідне для ефективної роботи (швидкісний Wi-Fi, кавовий та снековий автомати, кімнати для релаксу та зняття стресу, переговорні кімнати). Всім рекомендую завітати та почати реалізовувати свої креативні ідеї саме тут!:)

Наталя
14 октября 2021 в 3:59

Сучасний дизайн, коворкінг для преміум-класу. Затишно, чисто і дуже уважний персонал. Окреме задоволення - релакс кімната. Також зручно знімати влоги, бо є спеціальна кімната для медіа облаштована всім необхідним - лампа, фліпчарт або стіни на яких можна писати. Є переговорки і частини меблів-трансформери. Красивий вид з вікна на Площу Ринок. Є фешенебельний конференц-зал, де проходять цікаві заходи. На місці можна попити кави, води, придбати снеки, почитати книги-бестселлери. Кожен, хто сюди потрапляє - завжди приємно здивований і хоче повертатись знову.

Ольга
08 октября 2021 в 2:05

Комфорт і неймовірно тепла атмосфера. Такими словами я б описала перебування в AHUB. Відзивчивий і привітний персонал, який завжди допоможе. Про зовнішню красу приміщення словами не описати. Рекомендую!

Максим
06 октября 2021 в 22:42

Супер место. Очень стильно, комфортно и спокойно. Приятно, что банк делает такие проекты полезные для своих клиентов. Релакс комната - огонь!

Женя
20 июля 2021 в 2:38

Зручне місце для роботи - місць для роботи є багато - декілька кімнат і столи, мало людей і дуже комфортно працювати в порівнянні з іншими коворкінгами

kolej
27 июня 2021 в 9:12

Незручні робочі столи. Для роботи підходять лише 2 місця.

Крім того, Немає можливості принести власну їжу. Погана гастрономічна пропозиція на місці (лише торговий автомат, шоколадні батончики, арахіс тощо).

Дивний проект. Не рекомендую.

Алексей
15 февраля 2021 в 22:25

Современное пространство для совместной работы от Альфа-Банк в самом центре Львова на 4 этаже со стильным и современным дизайном. Хаб включает коворкинг, 7 переговорных комнат, мультимедийные и креативные пространства, бар. Хаб работает в будние дни, а конференц-зал - и в выходные.
Для посещения хаба надо быть клиентов Альфа-Банка - как физическое лицо или как предприниматель.

Добавить отзыв