UAOTZYV.COM

8-а міська клінічна лікарня

Адрес Львів, вулиця Навроцького, 23
Телефон +380 (800) 33-30-03
Часы работы 00:00-24:00
Сайт emergency-hospital.lviv.ua
Рубрики Больница, Медицинская лаборатория
Оценка 3.5 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
ЛОКЛ — Львів, вулиця Некрасова, 15
Львівська обласна клінічна лікарня — Львів, вулиця Чернігівська, 7

8-а міська клінічна лікарня отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аня
21 марта 2024 в 17:25

Приїхали у лікарню самотужки, бо була дуже висока температура, нічим не змогли допомогти, бо сказали, що це не їх компетенція.

Дивно, коли ти навіть не викликаєш швидку, а приїжджаєш сам у дуже важкому стані, а тобі не можуть допомогти.

І відправляють у поліклініку знову стояти в чергах.

Наталія
19 января 2024 в 8:08

Щиро дякуємо команді українських лікарів і медичному персоналу ортопедо- травматологічного відділення 8-ої клінічної лікарні Святого Луки за високий рівень професіоналізму, дбайливе ставлення, чуйність і порядність.
Особлива подяка завідувачу відділенням Мельнику В. В, Вовчку Ю. І, Будзінському М. М, Вовчку В. Ю, Яєчнику О. Р, Пижевському В. В, Боднарчук М. П, за успішно проведені операції Мазур Н. В, Олійник К. Т, Піріх О. П. Хай Господь береже Вас!

Г Самокіш
13 января 2024 в 2:46

Вечірня зміна 14.01, дуже приємні лікарі, прийняли приємно, роботу зробили якісно, з усім допомогли, дякую Вам дуже!

Замрій
11 ноября 2023 в 1:12

Лікувався чоловік. Відділення нейрохірургії відділ з хорошими сильними хірургами. Чоловікові зробили операцію на голову виписали додому пролікували, сестринський склад хороший знають свою роботу приємна старша медсестра. Велика подяка хірургу Богаченку Ярославу Ігоровичу молодий приємний хороший хірург. Рекомендую.

Олег
05 октября 2023 в 5:52

Хамське кацапське відношення до переселенців розмовляющіх російською мовою, лікарня з корупційним нахилом та не компетентним персоналом медсестр. Нікому не рекомендую потрапляти в цю лікарню!

dario
01 октября 2023 в 13:26

У вересні 2023 року мене прооперували у вашій лікарні.
Я маю подякувати всім медичним працівникам; зокрема д-р Володимир ЮКОВСЬКИЙ та весь його персонал.
Я дякую всім, від фельдшера до допоміжного персоналу. У лікарні дуже чисто. Вітаємо всіх!
Щиро обіймаю воїнів вашої славної армії, з якими я мав честь зустрітися.
СЛАВА УКРАЇНЦЯМ!

Maryan
16 июля 2023 в 18:29

Потрапили у неврологію з ішемічним інсультом.
Бракує персоналу
Лікар невролог Петреньків М. І. Надійна і відповідальна, добре піклується про своїх пацієнтів

Світлана
08 июня 2023 в 7:27

Недавно робили складну операцію. Лікарі хороші спеціалісти.
Медсестри і санітарочки приємні.

Рімма
11 февраля 2023 в 16:58

Я безмежно щаслива, що доля звела мене з найкращим лікарем. Щиро дякую за вдало проведену операцію на кульшовому суглобі прекрасній людині і чудовому професіоналу Вовчко Юрію Івановичу, лікарю -травматологу восьмої лікарні міста Львова. Залишилась дуже задоволена результатом. Ваша доброта, порядність, уважність, високий професіоналізм, дбайливе відношення до пацієнтів викликає велику повагу, вдячність і гордість за нашу країну, де працюють такі здібні, інтелігентні і розумні лікарі. Від чистого серця хочу побажати вам і вашій талановитій родині довгих років щастя і добра, миру, всіх земних щедрот.

Богдана
05 октября 2022 в 22:04

Баляс Володимир Євгенович, лікар від Бога. Вилікував чоловікові хвору ногу у якій після удару набиралась рідина, а після проколу у Стрийський лікарні лікарем Равлінко, були великі проблеми, щастя що звернулися до Баляс В. Є.

Ольга
29 августа 2022 в 22:42

Все дуже не організовано! Потрібна консультація травматолога, дзвониш за телефоном, кажуть що можна під'їхати. Підїжджаєш. Невідомо де це шукати, коли знаходиш дві милі пані кажуть, що ліміт тільки 2 пацієнтів за електронним скеруванням. Що вони не поліклініка.
Чому про такі речі не сказали по телефону?
Чому проїхавши 50 км, маєш їхати повторно?
Не лікарня, жах!

Naz
04 августа 2022 в 18:22

Лікарня просто жах особлива подяка Зваричу Василю Зіновійовичу, за те що вгробив мою маму Василю Зіновійовичу, є важливіші цінності в житті за гроші

Наталя
04 июля 2022 в 7:23

В приймальному відділенні травматології оперативно надали медичну допомогу! Класні і відповідальні лікарі та медсестри! Дякуємо! ️

Назар
06 февраля 2022 в 12:18

Не рекомендую ні кому цю лікарню особлива подяка Зваричу Василю Зіновійовичу за те що вгробив мою маму

Саша
21 января 2022 в 22:54

Хочу від щирого серця подякувати лікарю-хірургу Радковському Ігорю Андрійовичу, а також його команді за успішно та професіонально проведену операцію моєму чоловікові та за турботливе відношеннне під час лікування.

Олег
01 января 2022 в 20:24

Незрозуміло, де знаходиться яке відділення, нема кого запитати, реєстратури як такої немає, дзвоню на телефон вказаний на сайті - ніхто не відповідає.

Гелеш І.Ю.
22 ноября 2021 в 19:28

Дуже дякую Вовчко Юрію Івановичу, Зваричу Василю Зіновійовичу та всьому колективу 8-ї клінічної лікарні відділення Травматології за професіоналізм і людяність. Завдяки цим лікарям було проведено колосальну операцію і врятовано функціональність руки. Велике вам людське дякую!

Анна
24 сентября 2021 в 18:50

Баляс Володимир Євгенович і Вовчко Юрій Іванович чудові, чуйні лікарі, майстри своєї справи. Зробили мені дві операції. Травматологічне відділення 8мої лікарні це прекрасна команда під дбайливим, професійним керівництвом. Дякую!

Ілона
15 июля 2021 в 3:49

Поклали маму у лікарню з Ковідом і пневмонією 13.05, приїхали ще в 19: 00, взяли аналізи і сказали чекати лікаря. Зафіксували високий тиск. Вже 21: 20 лікаря досі нема, допомогу не надають, чекаємо лікаря скоро вже 2,5 год. Так вибачте важкий хворий може недочекатись. Будь ласка робіть щось, так не можна кидати зворих у приймальні

Львів'янка
08 июля 2021 в 9:04

Ззовні балкони корпусу на 5 поверхів виглядають так, ніби ти потрапив в чорнобильську зону, територія абсолютно необлагороджена, ні лавки пристойної, ні клумби, яка б милувала око.
Їжа дуже апетитна на вигляд, гадаю, що й смачна, фінансування, мабуть, збільшили і це не може не тішити.
Медперсонал надає медичні послуги добросовісно, привітні, хамства, зверхності не відчув родич, котрий перебував там на лікуванні.
Але, провізори аптеки 3І без рукавиць, без масок обслуговують клієнтів, жодна з трьох, які мене розраховували під час купівлі ліків не мала засобів захисту (Надя і Софія також), а це, на хвильку, лікарня, де контингентом є переважно коронавірусні пацієнти.
Деякі працівники ходять по коридорах або без масок, або з масками, котрі опущені на підборіддя, всі дотримувалися правил хіба в той день, коли була перевірка.

Добавить отзыв