UAOTZYV.COM

12 місяців - Серпень

Адрес Славське, вулиця Волошина
Телефон +380 (67) 926-86-11
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/slavsko/houses/serpen
Рубрики Небольшая гостиница
Оценка 3.5 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба Аліна — Славське, вулиця Устияновича, 8
Под горкой — Славське
Садиба ЛАСОЧКА — Тухолька, с.
Похожие компании в категории
Приватна садиба Два Брати — Славське, вулиця Сагайдачного, 5
Pogar Inn — Slavske, Oleny Stepanivny St, 97
Карпатский сад — Славське, вулиця Волошина, 50А

12 місяців - Серпень отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
21 августа 2023 в 0:34

Не сподобалось, поспати нормально не поспиш щось сильно гудить, тиждень перед приїздом збільшили ціну, басейн обший на 2 чи 3 будинки, піднятись сюди на авто дуже проблематично, власники весь час втручаються, ну одним словом краще сюди не їхати

Наталія
13 августа 2023 в 15:28

Відпочивали у "12 місяців Серпень"з 6.08 по 13.08. Цей тиждень ми запам'ятаємо надовго. Садиба чудова, краєвиди неймовірні, пан Роман і пані Оксана дуже гостинні, ввічливі, доброзичливі, з почуттям гумору. Номери зручні, чисті. Пані Оксана чудова господиня, дуже смачно готує. Ми обов'язково сюди повернемося. Дякуємо за наш незабутній відпочинок.

Володимир
13 августа 2023 в 15:22

Якщо ви сюди на малолітражці забудьте що таке комфортний заїзд тому що вам прийдеться йти пішки (про що не було повідомлено завчасно), за день до передбачуваного заїзду нам було сказано що потрібно доплатити за те щоб зняти весь будинок хоча за це ми домовлялись передчасно, звісно ми доплатили так як вибору у нас не було, після поселеня ми помітили що в "нашому" басейні плавають люди із інших будиночків, басейн виявився загальним, (про це також нічого не було сказано), в кімнатах прохолодно і не затишно, доплачувати потрібно майже за все чого торкнешся, з власниками неможливо про щось говорити тебе просто не слухають і вдаються до різного роду маніпуляцій на рахунок ситуації в країні і того що їх син на фронті, так, їх можна зрозуміти, проте у когось син на війні а у когось немає батька через війну, але це не дозволяє нам спекулювати на цю тему, тому однозначно не рекомендую цей будиночок для відвідування (хіба якщо бажаєте попасти в пансіонат санаторного типу з загальною кухнею і діточками в басейні за високу ціну) маркетинг спрацював на ура

Юра
04 августа 2023 в 0:45

Перші враження почались з того, що останні 1000метрів дороги до будинку, це пекло. Якщо ваше авто не позашляховик, то є можливість його серйозно пошкодити (пробити піддон двигуна, пошкодити кузов і фарбу). Попередньо домовлялися, що в будиночку за нашу плату нам зможуть готувати їжу, при приїзді нам сказали, що вперше чують про таку домовленість, тому їжу готували ми собі самі і сам відпочинок перетворився на Мастер-Шеф в спільній зі всіма кухні, за яку доречі потрібно ще доплачувати по 100грн з номера з добу. В будинку відсутня повністю шумоізоляція, тому кожен рух ваших сусідів, або ж романична бурна ніч, буде розділятись на всіх жителів цього будинку. Басейн відвідують і гості з сусідніх будиночків. Якщо ви захочете вечером посмажити щось на мангалі, то з вас 150грн за дрова, а якщо ще і ваші сусіди захочуть в цей час також скористуватись мангалом, то ви всі купуєте дрова, але мангал буде один на всіх.
Одним словом багато незручностей та зайвих витрат.

Anna
03 августа 2023 в 3:26

Не рекомендую їхати сюди, якщо бажаєте добити свою машину дорогою до будинку, то ласкаво просимо, домовлялись, що бронюємо будинок без власників, за тиждень до поїздки нам підвищили ціну і власники завжди контролювали наші дії в будинку. На території є басейн, але ним також користуються люди з сусідніх будинків. Єдине, що сподобалось це чистота в кімнатах і гарний вид з балкону. Відпочинок тут більш підходить для сімейного кола, але аж ніяк для компаній з друзями)

Катя
19 ноября 2018 в 5:52

Щороку відпочиваємо в цьому котеджі! Неймовірні краєвиди, смачна кухня, чистота. Велика подяка пані Кірі за створену позитивну атмосферу в домі)

Іра
09 ноября 2018 в 18:30

Готель знаходиться на горі з якої відкривається чудовий вид. Номер досить простенький проте в ньому є все необхідне. Сніданок був включений у вартість проживання і дуже смачний. Також можна було замовити обід та вечерю, ццвни дуже демократичні. Великий басейн

Альона
05 ноября 2018 в 1:01

Відпочивали сім'єю. Все дуже сподобалось, особливо відношення до гостей. Відчуття як вдома + мальовничі краєвиди прямо з вікна. І що саме головне недалеко знаходяться прокат лиж і підйомники, що дуже зручно. Загалом відпочинком тут дуже задоволені

Кира
31 октября 2018 в 9:38

Супер відпочинок тільки в Серпні! Смачно, затишно! Зимою, літом, весною та осінню - тільки тут! Басейн, сауна, дитячий майданчик - є все)

Andriy
29 октября 2018 в 2:46

Чудове місце для зимового і не тільки зимового відпочинку на Тростяні.
Приємні господарі. Якісний сервіс. Мангал, альтанки, і т. П. На території. Просторі і чисті номери. Нові матраци і постіль без пуху. Домашня кухня. Сауна в будинку. Безкоштовний WiFi. Постійно гаряча вода без обмежень. При великій кількості клієнтів бувають проблеми з тиском гарячої води. Менше 10 хв пішки до підйомника Центр, або можна на лижах спуститися до кріселка.

Марина
23 октября 2018 в 7:19

Реально класно! Дім затишний, вода холодна/гаряча постійно є. Приїздили компанією із 9 чоловік, вмістилися усі) так попали, що в домі була тільки наша компанія і Кіра, доречі, дуже хороша пані. Будинок тримає в чистоті завжди!
Із плюсів: недалеко до бугільного підйомника, до підсадки на крісельний. Безкоштовний ві-фі), смачні сніданки, сауна, тренажерний зал в будинку і басейн на вулиці. Була можливість готувати самим на кухні)
Із мінусів: дуже далеко до цивілізації (магазин, центр).

Добавить отзыв