UAOTZYV.COM

ЗООЛЮКС отзывы

Адрес Бровари, вулиця Металургів, 51
Телефон +380 (44) 344-88-88
Часы работы 00:00-24:00
Сайт zoolux.vet
Рубрики Ветеринарная лечебница, Интернет-магазин, Зоомагазин, Ветеринарная аптека
Оценка 4.5 28 отзывов
Похожие компании в категории
ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА VETLINE — Бровари, вулиця Київська, 243
PetVet — Бровари, вулиця Металургів, 21
Ветеринарная клиника Family Vet Care — Бровари, вулиця Грушевського, 17/1
РеалВет — Бровари, вулиця Київська, 139

Ветеринарная лечебница ЗООЛЮКС отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вадим
07 февраля 2024 в 3:21

Дякую ветлікарю Тетяні Федорівні (м. Бровари) за професіоналізм та чуйне ставлення до своїх пацієнтів! Хай щастить у всьому!

Лариса
28 января 2024 в 18:37

Сегодня пытались попасть на прием в вет клинику Зоолюкс
в Броварах на ул. Металургов. Пришли в 8.00 на срочный прием. Посетителей ещё на было, но нам отказали. Предложили записаться на другой день или прийти ночью.

Наталія
13 января 2024 в 1:49

Хочемо висловити величезну подяку чудовому лікарю Обелець Олегу Михайловичу!
Маємо багато улюбленців (котів та собак), яких приводимо виключно до цього лікаря з усіма проблемами. А це стерилізації, кастрації, вакцинації, зламаний хвіст, видалення зубів, та ще багато цікавого. У нас багато пухнастиків, то і проблеми бувають різні. Але ми знайшли свого лікаря, який може вирішити навіть найважчі завдання з зірочкою) та дуже добре знається на своїй справі!
Всім рекомендую! Але залиште місце і для нас), бо нам він теж дуууужє потрібен!
Дякую Вам за вашу працю! Мирного неба!

Марина
11 января 2024 в 15:02

Дякуємо Олегу Михайловичу!
Професіонал, дуже талановитий хірург та лікар! Вже не один раз допоміг в складних операціях.
Їздимо з іншого міста спеціально на прийом до Олега Михайловича.
Найкращий лікар, з усіх, що я зустрічала!

Інна
31 декабря 2023 в 13:32

Дякую лікарю, Чабан Анастасії Олександрівні, за лікування мого пухнатика, за уважність та професійний підхід, за встановлений діагноз та результативне лікування.
Ми здорові та задоволені.
Вушка не турбують, апетит та сон хороший.

Настя
19 ноября 2023 в 11:15

22.11 запізнились, але нас прийняли. Просимо вибачення и дякуємо за оперативність і за те, що прийняли! Завжди ніжно, лагідно. Ходимо тільки в цю клініку. Шон теж вдячний, впевнені.
Дякуємо)

Микола
15 ноября 2023 в 2:08

Постійно обслуговуємося в цій клініці.
Щиро вдячні Обелець Олегу Михайловичу за фаховість, увагу, чуйність. Завдяки його професіоналізму наш котик з нами і радує нас.
Дуже вдячні дівчатам на рецепції за доброзичливість і уважне обслуговування.

Мария
13 сентября 2023 в 2:08

Якщо що з моїми волохатими булочками відразу сюди, хороші лікарі і загалом персонал, коли екстрена ситуація приймають без запису

Nata
21 августа 2023 в 6:35

Якщо хочете щоб ваш улюбленець був живий, НІКОЛИ! Не користуйтесь послугами клініки "Зоолюкс" по вул. Металургів, 51 м. Бровари.

Андрей
21 июня 2023 в 8:20

Клініка зіпсувалася остаточно! Не користуйтеся послугами організації “зоолюкс” (Бровари, вул. Металургів 51)! Ніколи! Не випробовуйте долю! Ваші улюбленці не можуть поскаржитися, пожалітися чи втекти, якщо вже потрапили на лікування. Шукайте адекватні ветлікарні, звертайтеся до відповідальних лікарів, читайте відгуки, щоб потім не жалкувати, не мати неприємності і не витрачати кошти на вітер.
Вперше звернулися до «зоолюксу» давно, у 2013 році на Ревуцького, стерилізація нашої домашньої кішки. Потім мали справу з клінікою у Броварах. Але, як показала практика, на сьогоднішній день, співробітникам цієї організації чхати вперше ти прийшов або в 21-ше. Пишу про наше злощасне відвідування минулого четверга 11.05.2023. До нас на дачу прибилося дві сироти, молоді дуже пухнасті симпатичні кішки. Не надто ручні, але потихеньку почали йти на контакт. Весна, коти до них чіпляються і т. Д. Вирішили відвести їх у зоолюкс на Металургів, 51 та стерилізувати. На ресепшені клієнтів зустрічає з максимальною ворожістю злісна жінка - «адміністратор», а по правді просто жлобиха якась. Але це вже інше питання. Занесли пацієнтів лікареві, показали, розповіли ситуацію, переносні клітки вирішили зайвий раз не відкривати, бо кішки на стресі і так. Нас повідомили, заберете по обіді, за результатом проведених дій, Вас наберуть. Ми поїхали. За годину пропущений дзвінок від «зоолюксу». Передзвонюємо буквально через 4 хв, оператор не в темі, хто, чого дзвонив, з'ясовують, дзвонив лікар, чого дзвонив невідомо, а він уже знову на прийомі, чекайте, вам передзвонять. Окей, чекаємо. Ніхто не передзвонює. Нервуємо, набираємо знову - результат аналогічний попередньому. За фактом, ніхто нам так і не передзвонив. Набираємо «зоолюкс» знову, повідомляють, що кішки про оперовані, забирайте за годину. А як виявилося, рано було радіти. Приїхали за звірами, вже згадана вище незадоволена адміністратор викликає лікаря. Він та помічник виносять переносні кліткі. І тут Сюрприз! Ваші кішкі, не кішкі, а молоді коти.
Хоч вони і не кішки, але ми їх все одно прооперували. Як же так? Навіщо? Але доХтор парирував — Я ж вам дзвонив, але ви не взяли слухавку. І все! А то що нічого не погодив, та то пофігу. А тут раптом включила в роботу, свою «компетентність» і «винахідливість» адміністратор, мабуть захвилювалася, що не заплатимо. І давай добивати безглуздими аргументами і так огидну ситуацію.
Загалом, ні доХтор, ні кал центр, ні адміністратор, зрештою, не зволили зв'язатися з нами, щоб повідомити про форсмажор, уточнити чи робити процедуру, або повернути так. Комунікація між лікарями та колцентром відсутня, а за результатом роблять винним клієнта. Вийшло як у тій чорному, анекдоті, де привезли пацієнта з невірним діагнозом на видалення жовчного міхура, а його не виявилося, бо вже видалили колись. Лікарі жовчний не знайшли, але не розгубилися і на радість собі вирішили видалити апендицит. Головне же-гроші взяти.
Додам ще: раніше з клініки завжди через день-два телефонували, цікавилися станом пацієнтів, а тепер все - finita la commedia.

Анна
14 марта 2022 в 20:28

Выбрали эту клинику только из-за того, что нам порекомендовали хорошего ветврача, Олега Михайловича. И мы ни разу не засомневался в своём выборе.
Приветливый персонал на ресепшене. Каждый день мы приезжали на замену катетера, без записи, и нас без проблем принимали. Доступно и оперативно информировали нас по тем или иным вопросам. Но самое главное- это чудесный врач, Олег Михайлович. Он вошел в наше положение - принял уже не в своё рабочее время и спас жизнь нашему Юзику)
Мы искренне благодарны

Женя
06 марта 2022 в 17:33

Выражаю огромную благодарность нашему врачу Обелец Олегу Михайловичу, у которого мы наблюдаемся не один год с нашим таксиком Биней. Благодаря профессионализму, врачебному чутью, правильно поставленному диагнозу и верному назначению лечения, наш Биничка (ему 12 лет) был избавлен от операции и полностью выздоровел от тяжелой инфекции. Сегодня, после осмотра, нашей радости не было предела, но я видела и истинную радость в глазах Олега Михайловича. Любовь и сострадание к животным присуще этому человеку. Желаем Олегу Михайловичу крепкого здоровья, успехов в его работе и дальнейшего профессионального роста. Также большое спасибо персоналу Зоолюкса.

Наталия
04 марта 2022 в 11:43

Быстро, качественно, удобно. Делали УЗИ по записи. Врач был вежливым и грамотно всё объяснил. Мы остались довольны. Спасибо

Ирина
28 января 2022 в 14:30

Дуже уважні та професійні лікарі.
Зверталися декілька разів за консультацією та профілактикою. Все на високому рівні.
Нова локація велика та розумно поділена на зони прийому різних чотирилапих.

Олександр
28 января 2022 в 12:44

Чемні лікарі. Чисте і гарне місце. Приємні ціни.

Після візиту на наступний день нам навіть подзвонили з питанням, як там котик.

Катя
22 января 2022 в 7:43

Наш собакен наблюдается у Олега Михайловича и Дениса Геннадиевича, поставили собаку на лапы, а было между прочим 3 переломы после ДТП, огромное спасибо всей команде Зоолюкс!

Вячеслав
20 января 2022 в 17:41

Приїхав з котиком за попереднім записом, швидко прийняли хоча я спізнився. Ввічливий персонал і кваліфіковані лікарі!

Андрей
17 января 2022 в 7:41

Хороший магазин не далеко від дому. Беру корми і наповнювач для свого кота. Ціна середня. Зі знжкою трошки вигідніше.

Иван
17 января 2022 в 1:38

Новий Зоолюкс. Вперше були після їх переїзду. Що сподобалося найбільше - це окремий вхід для котів і собак. Вакцинували двох кішок. Як завжди - якісне обслуговування, професійні рекомендації лікаря, чистота та ввічливість. Можливо, єдиний момент, що що виявився не дуже зручним - це кут нахилу парковки. Добре, що ручні гальма в порядку.

Вера
16 января 2022 в 20:55

Дякую всім лікарям та дівчатам на рецепції, які майже півтора місяця опікувався нашою Марисею. Ви найкращі! Бажаю всьому персоналу здоров'я, гідної оплати праці, гарного настрою та здійснення мрій. З повагою, Марися Первова

Добавить отзыв