UAOTZYV.COM

Зелена Гора отзывы

Адрес Обухів, вулиця Загребля, 21
Телефон +380 (67) 504-17-66
Часы работы 09:00-22:00
Сайт www.zelenagora.com.ua
Рубрики Сауна
Оценка 3.9 14 отзывов
Похожие компании в категории
Комплекс відпочинку ГОСТИННИЙ ДВІР — Буча, Яснополянська вулиця, 9a
Комплекс Зверобой — Зазим'є, Гута Лесная, 1А
Софиевский Посад — Софіївська Борщагівка, вулиця Київська, 81/2
Восход — Софіївська Борщагівка, вулиця Пушкіна, 14а

Сауна Зелена Гора отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алёна
06 ноября 2021 в 18:46

В номері немає питної води, душ в жахливому стані. Звукоізоляція ніяка. Адміністрація не зацікавлена в допомозі з їхніми ж технічними проблемами. По роботі багато подорожую, і в порівнянні з іншими готелями + ціна, якість на 2,5 бали

Наталия
16 августа 2021 в 1:20

Дуже смачна кухня і цілком лояльні ціни, приємний персонал) Ресторан сам затишний - сиділи в бесідці, то дуже комфортно, не чути шуму від дороги, тільки шум штучного струмка:)

Анастасия
17 июля 2021 в 7:24

Забронювали номер для молодят (№1). З урахуванням того що попередньо відвідали готелі в Обухові які дійсно нам не підійшли. Готель Зелена Гора не відвідали тому що нам було сказано що в номері проживають. Але з урахуванням того що по факту це найдорожчий готель в м. Обухів ми немали сумнівів про те що там все на вищому рівні. Але після святкування весілля 23.06.20. Приїхали до готелю О 11: 30год. З початку все сподобалось гарний інтер*єр, та балкончик в номері. Але на цьому все! Коли Я захотіла підти в душ після тяжкого дня. Я була в шоці! Туалет жовтий, душова кабіна також не в найкращому стані, раковина умивальника забита. Сморід технічної води стоїть на всю ванну кімнату. Але це не так жахливо! Ми розраховували на те що в номері буде елементарне *питна вода*! Коли Я зателефонувала за контактним номером на який попередньо телефонувала то у відповідь почула що ця послуга з водою не є обов*язкова і купити в них неможливо. Потрібно очікувати відкриття ресторану! А якщо Я сильно хочу то (я можу сходити на заправку!). Я все розумію. В кожного свої правила. Але якщо Ви знаєте що в вас технічна вода то напевно потрібно продумати цей момент. Про ресторан сказати нічого не можу з урахуванням того що не відвідувала. А готель не рекомендую!

Alona
01 июля 2021 в 12:32

Прекрасное место. Сидя в своем "домике" чувствуешь себя прекрасно. Шум искусственного ручейка создаёт прекрасную атмосферу и уют. В летнюю жару замечательно находится в этом прохладном месте.

Анатолий
28 июня 2021 в 1:14

Прекрасное тихое место хоть и находится в доль трассы. Отличная кухня. Вежливость официанта. Прекрасно можно отдохнуть и вкусно покушать.

Оксана
10 июня 2021 в 15:06

Чудо ресторан!) Очень красивая многоуровневая територия с фонтанами и зеленью. Кухня замечательная, порции огромные! Спасибо, приедем ещё:)

Knopa
09 июня 2021 в 17:44

Номер не дуже чистий, за ліжком був брудний рушник від попередніх гостей.
В номері були присутні оси, ми намагались їх повиловлювати, але якимось чином вони знову з'являлись в номері, одна таки вжалила.
Душова втомлена вже, та і взагалі душову як і туалет вже варто змінити.
В ресторані смачно, гарне обслуговування.

Valentyna
15 января 2020 в 7:23

Уютная атмосфера, хорошее обслуживание, доставка в номер. Тепло. Действующий камин. Расслабляющий дизайн, вкусная еда. Все, что нужно после долгой поездки за рулём. Нам очень понравилось. В утром, все препорошено снегом. Вид как а сказке. Рекомендую

Марина
03 ноября 2019 в 15:17

Здесь ощущения полного релакса от суеты в городе. Запах дерева в номере, вкусный шашлычок, форель на мангале - недорого, вкусно, отдыхающе) Обязательно еще вернусь

Наталья
14 октября 2019 в 13:18

Достаточно известное в городе место. Можно хорошо отдохнуть и рвсслабиться. Зимой особенно актуально. Хотя на любителя. Не все же любят посещать подобные места.

Віталій
18 ноября 2018 в 5:15

Це цілий комплекс, користувались лише послугами сауни, лишились задоволені, обов'язково повернемось ще

Станіслав
16 ноября 2018 в 1:23

Як для мене, то не погане місце, але є дуже багато питань. Є банька, ресторан, був там і там, наче б то не погано, мені сподобалося, але мені здається, що вони не дуже добросовістно ставляться до людей і можуть обдурити, так як в грошових і в усьому іншому випадку.

tymchenko
09 ноября 2018 в 4:33

Отличное и тихое место для отдыха. Вежливый персонал! Попадаешь как в сказку, уютная атмосфера) нам очень понравилось!

Tetyana
22 октября 2018 в 14:18

Спокойное приятное место. Были в бесетках - уютно. Меню украинская, кавказская кухня, гриль. Порции хорошие, можно спокойно наесться. Достаточно вкусно. Порадовала презентация блюд из гриль меню, но основное блюдо отбивные, почему то подали без ничего. Цены умеренные. Отличное сочетание цены и качества. Правда если Вы гурман, то Вам не сюда. А если любите много и вкусно покушать Вам здесь понравится.

Добавить отзыв