UAOTZYV.COM

Zabrody - for rest apartments отзывы

Адрес Бобриця, ул. Набережная, 7-В
Телефон +380 (98) 694-44-78
Сайт www.instagram.com/zabrody_guesthouse
Рубрики Аренда апартаментов для отдыха, Площадка для барбекю, Озеро для плавания
Оценка 5 15 отзывов
Похожие компании в категории
Золотий дуб — Крюківщина, вулиця Одеська, 28
Villa de Jardin — Святопетрівське, ул.Озерная, 2
Levandos — Київ, вулиця Козацька, 6

Zabrody - for rest apartments на Набережной отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
16 сентября 2023 в 21:39

Чудове місце, приємні хости, охайні номери. Дуже порадувало те, що можна із собакою. Чарівне озеро поруч і ліс. Приємно провели час!

Катерина
06 сентября 2023 в 1:46

Найкраще місце для відпочинку душею. Ввічливі та уважні власники, які приділили цьому комплексу дуже багато часу та уваги. Обовʼязково приїдемо ще, бо прям в саме серденько

Роман
22 июля 2023 в 11:28

Очень стильное уютное место. Лес, озеро, тишина. Птицы. Много птиц. Спокойно, ненавязчиво, медитативно.

tate
28 июня 2023 в 12:59

Дуже рекомендую! Затишні апартаменти у великому сімейному будиночку. Навколо - чудовий ліс зі стежками, де можна гуляти. Тихо і комфортно.

Роман
15 мая 2023 в 13:38

Дуже стильне затишне місце. Ліс, озеро, тиша. Птахи. Багато птахів. Спокійно, ненав'язливо, медитативно.

Анастасия
29 декабря 2020 в 16:30

Любовь с первого взгляда!)
Чудесное место для полноценного отдыха.
Если хотите получить заряд энергии и силы - тогда Вам в Zabrody for rest apartments!
Красивое месторасположение, озеро, виды с окна, запахи природы комфортные новые комнаты, посуда, техника и конечно же ВКУСНЕЙШИЙ завтрак утром)
Спасибо огромное за отдых!
Приеду еще раз обязательно в скором времени

Вячеслав
22 ноября 2020 в 23:54

Ми, сім'я з дитиною, рекомендуємо "Zabrody - for rest apartments" на всі 100%! Починаючи з хорошої місцини для відпочинку та прогулянок, продовжуючи приємним оформленням придворового ландшафту, та закінчуючи апартаментами дуже високого рівня. Окремо підкреслю комфортність апартаментів, яка грунтується на практично-естетичному дизайні номерів, а також на виборі якісних матеріалів в поєднанні з природними дерев'яними матеріалами. Комфортні ліжко, диван, душова кімната та кухонна зона, чудові панорамні вікна та терасна зона з видом на гарне озеро, присутня велика плазма для кіноманів, Wi-Fi теж присутній.

Унікальність міні-комплексу "Zabrody - for rest apartments" полягає в його відмінності від будь-яких великих комплексів за рахунок уваги власників до деталей. Тут Ви отримуєте дуже якісні послуги: увагу до гостей, ексклюзивні смачні сніданки, ідеальне прибирання. Все на дуже високому рівні. Власники Олена та Павло приклали та прикладають багато зусиль для комфорту гостей.

В майбутньому комплекс планує розвиватись та розширити свої послуги для відпочиваючих. Ми ще не раз повернемось в апартаменти і бажаємо Олені та Павлу наснаги в їхній сімейній справі!

Flo
18 ноября 2020 в 21:08

Чудове місце для сімейного відпочинку.
Оленці та її родині цікавих гостей та благополуччя)

Оля
22 октября 2020 в 9:34

Пощастило початок вересня зустріти в Забродах. Апартаменти дуже зручні, якісні меблі, техніка, зручні матраци та офігенний диван у вітальні. Ми приїхали родиною відпочити від міського шуму. Я мала робочі будні, тому мене дуже турбувала якість вай-фаю і скажу, що вона була на висоті. Крім того, в мене було чудове робоче місце на великій терасі, на свіжому повітрі. На цій же терасі я робила руханку зранку. Інші члени моєї родини мали відпустку, тому могли засмагати на травичці біля озера, гуляти і дихати повітрям в лісі. Зранку власники будинку готували нам смачнючий сніданок, обід та вечерю готували самі, адже в апартах є все потрібне для цього: повністю обладнана кухня: плита, духовка, мікрохвильова, посудомийка, посуд, на вулиці є мангал.
Якщо коротко, чудове місце для втечі з великого міста:)

Вячеслав
31 мая 2020 в 5:49

Прекрасное тихое место, чтоб отдохнуть на выходных от городской суеты. Все очень стильно: окна в пол, пол в ванной с подогревом, уютные балконы с видом на озеро. Очень рекомендую

Vitally
09 мая 2020 в 5:23

Очень тихое и прекрасное место, где можно хорошо провести время, как со своей половинкой, так и своей семьей.

Андрей
03 мая 2020 в 23:23

Дуже приємне місце. Сучасний дім з заспокійливим краєвидом на озеро з панорманих вікон. Кімнати великі та комфортні.

Алексей
21 апреля 2020 в 23:11

Сучасні та комфортні апартаменти, доброзичливі господарі. Смачний сніданок. Поруч ліс та озеро.

Ирина
03 апреля 2020 в 17:08

Чудовий варіант заміського відпочинку для тих, хто немає власної дачі) Підходить для сімей з дітьми. Супер комфортабельні сучасні стильні апартаменти з повністю укомплектованою кухнею, чарівний вигляд на озеро в будь-яку пору року, чисте повітря соснового лісу, гостинні гсподарі. Це місце сили і перезавантаження для жителів великих міст.

Елена
26 марта 2020 в 12:01

Получили с мужем в подарок на НГ сертификат на отдых в Zabrody
Решили не дожидаться пока все расцветет и поехать 25.01.2020
Это был волшебный отдых, я давно так сладко не спала.
Территория большая, есть место для парковки, рядом лес, номера с видом на прекрасное озеро. Есть где погулять, подышать и насладиться природой. Также есть все для приготовления вкусной еды с костра: мангал, решетки, шампура, дрова.
Номера с видом на озеро, окна в пол, запах дерева, все очень стильно, уютно, чисто, комфортно, продумано до мелочей. Когда оказываешься внутри вспоминаешь все уютные фильмы связанные с прекрасным домом и озером) Хочется взять книгу, заварить чай, укутаться в плед и наслаждаться каждой минутой.
Завтрак, это отдельная тема! Он заряжает, дает бодрый, вкусный, красивый, эстетичный старт новому дню!
Сразу скажу, что одного дня в таком месте очень мало, кислородное перенасыщение после прогулки заставит вас пораньше лечь спать и чтобы сполна насладиться отдыхом нужно минимум 2 дня.
Большое спасибо Лене и Паше за то что создали такое уютное и душевное место, окружили ненавязчивой заботой и создали все условия чтобы появилось желание привезти в Zabrody своих близких и друзей.
Рекомендую всем кто устал от городской суеты, хочет отдохнуть душой и телом, перестать слушать навязчивые мысли в голове, насладиться тишиной и свежим воздухом.

Добавить отзыв