UAOTZYV.COM

X-Wood отзывы

Адрес Буча, бул. Богдана Хмельницького, 6, пом, 255
Телефон +380 (67) 230-21-08
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-16:00
Сайт x-wood.com.ua
Рубрики Столярная мастерская, Магазин мебели для спальни, Магазин шкафов, Магазин детской мебели, Магазин мебели
Оценка 5 17 отзывов
Похожие компании в категории

Столярная мастерская X-Wood на Богдана Хмельницьком отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Jura1
30 ноября 2023 в 16:07

Дуже сподобалося працювати з цією компанією! Дуже уважний підхід і високий професіоналізм, здатен втілити будь які ваші бажання по дизайну оселі!

Ирина
28 ноября 2023 в 18:28

Звернулися в X-Wood щоб замовити кухню. Було приємно відразу натрапити на команду професіоналів, які швидко зрозуміли, чого ми хочемо та допомогли зпланувати всі важливі моменти в дизайні та розташуванні всіх основних вузлів кухні. Були зроблені точні заміри, з урахуванням усіх незручностей,   підібрані якісні матеріали, з урахуванням нашого бюджету. Готові меблі були зібрані за один день, все якісно та зручно для нас. Дякую за гарну роботу!

Ольга
29 октября 2023 в 14:27

Ось таку чудову кухню для нас виготовили та встановили компанія X-Wood. Хлопці врахували всі наші побажання так само як і деталі дизайн проєкту. Вразила професійність і обізнаність команди, дотримання строків, креативність. Дуже сподобалась абсолютна прозорість стосовно розрахунків, суворо за прайс листом і ні на копійку більше. Тут працюють не просто майстри своєї справи, а перфікціоністи своєї майстерності. Окреме велике дякую Констянтинові! Молодці, хлопці!

Галина
21 октября 2023 в 16:29

Висловлюю вдячність компанії X-Wood за якісну і професійну роботу. Ваша шафа - це витвір мистецтва. Особлива вдячність Олексію за увагу до всіх деталей та врахування всіх побажань. Сподіваюсь на подальшу співпрацю!

Лизавета
03 сентября 2023 в 9:24

Замовили кухню і виявилось, що це не просто те, що ми хотіли, а це просто ідеальний для нас варінт, гарна, просто очей не відвести) дякуємо за Ваш професіоналізм і дуже щиро вдячні Констянтину, що відповідав на всі питання і підказував як краще) ми повернемось обов‘язково ще)

Andrii
31 августа 2023 в 10:07

Професійно, Якісно, Вчасно

Високий рівень професіоналізму приємно вражає. Менеджер завжди чує і розуміє клієнта, конструктор готує ідеальні креслення та надає дуже корисні пропозиції щодо конструкції, збиральники ретельно і охайно виконують свою роботу.
Якість матеріалів та всіх робіт на висоті.
Дякую команді X-WOOD за вклад в комфорт мого дому!

Всім рекомендую X-WOOD.

Кот
01 августа 2023 в 3:20

Вже в другу квартиру замовляли тут виготовлення всіх меблів. Працівники рекомендують як зробити правильно, красиво, розробляють проект та дизайн з урахуванням усіх аспектів приміщення. Якісні матеріали, хороші ціни, швидка та якісна установка. Залишилися задоволені, звертатимемося ще раз:)

Антонина
12 июля 2023 в 15:04

Замовляли кухню. Замовлення виконано встрок, ціна адекватна, якість зборки та матеріалів супер! Рекомендую цю компанію!

Саша
12 июля 2023 в 9:19

Замовили в цій компанії меблі в прихожу і гардероб. Сподобалася якість, дотримано термін виконання, приємне спілкування персоналу компанії з замовником.
Вирішили для себе і надалі працювати з X-Wood. І не помилились. Всі замовлення були зроблені якісно, вчасно і за прийнятною ціною.
Вдячні за всю виконану роботу!

Євген
10 июня 2023 в 6:05

Замовляли шафу, а пізніше кухню. Меблями задоволені, не жалкуємо, що звернулись саме до Х-wood. Сподобалось, як команда X-wood за допомогою меблів виправляє будівельні помилки або недоліки. Фірму однозначно рекомендую.

Дарья
13 февраля 2021 в 0:07

Ребята делали нам кухню и уже заказали у них же шкаф в спальню. Очень крутой подбор материалов — советуют наилучшее соотношение цена-качество. По комплектации и дизайну тоже хорошо помогли. Сроки изготовления адекватные и без задержек, собирают тоже быстро.

Екатерина
28 января 2021 в 0:36

Осенью прошлого года заказывала письменный стол здесь. Нужны были большие ящики как в комоде, с перегородками. Очень внимательно отнеслись к решению вопроса. Оперативно, качественно, по приемлемой цене. Результатом довольна на 120%

Наталия
21 января 2021 в 12:00

Замовляли послідовно декілька проектів у цій фірмі, задоволені підходом до клієнта, замовлення виконували вчасно і належної якості. Коротше, тепер практично всі наші меблі це їх робота. Особливу увагу заслуговує білосніжна кухня з акрилу, яка стала окрасою квартири. Х-Wood має зручне розташування і графік роботи. Мають великий асортимент вибору матеріалів та фурнітури. Можу впевнено рекомендувати цю фірму.

Ирина
13 января 2021 в 1:03

Задоволена, що звернулась саме в X-Wood! Дуже приємний колектив, гарні ціни! Робота була зроблена якісно і вчасно! Жодних питань, тут працюють професіонали своєї справи!
Окремо хочу подякувати менеджеру Наталії, котра протягом всього часу була з нами на зв'язку, відповідала на всі питання, давала гарні поради. Розвитку вам і процвітання!

Оксана
02 января 2021 в 6:50

Дуже хотіли функціональні і негабаритні меблі в передпокій і як наслідок - вони майже не помітні, але є де присісти, коли взуваєшся і заховати зимові речі. Результат навіть кращий ніж я очікувала. Дякую команді X-wood за вдало здійснений проект. Буду рекомендувати вас знайомим!

Yevheniia
26 декабря 2020 в 12:39

Шукали де б замовити кухню і знайшли X-Wood. Нам оперативно відповіли, про деталі, яких ми не знали - розповіли, проконсультували, запропонували декілька варіантів рішення і це все дуже оперативно та фахово! Компанія дуже уважна до клієнтів - з менеджеркою спілкувалися і ввечері, коли наче вже й не робочий час, і постійно уточнювали, чи все гаразд, чи ми задоволені.
Від консультацій, проєкту, рішень і реалізації ми взагалі в захваті!

Светлана
24 декабря 2020 в 0:17

Замовляли в Х-Wood шафу купе. Роботу виконали вчасно та якісно, врахували всі наші побажання. Шафа вийшла функціональна і за рахунок білого кольору не масивна, органічно вписалась в невелику кімнату. Рекомендую Х-Wood, це гарні і функціональні меблі.

Добавить отзыв