UAOTZYV.COM

Wish Aqua & SPA Resort

Адрес Kyiv Oblast, Ukraine, Vyshen'ky, Набережна вулиця, 29
Телефон +380 (44) 585-87-77
Сайт wishaqua.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 3.8 56 отзывов
Похожие компании в категории
Роман'С — Вишеньки, вулиця Центральна, 126 А
Wish Family Space — Вишеньки, вулиця Набережна, 47
Riviera Zoloche Resort & Spa — Вишеньки, Европейская 1 с

Wish Aqua & SPA Resort отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
21 мая 2024 в 15:46

Абсолютно посередній готель, тому й така оцінка, враховуючи ціну. Номери як в будь-якому готелі за 1-2к за ніч. Персонал на стійці в готелі (не будинках) ставиться зверхньо. Процедури - жахливі, на масажі замість виправлення, ще більше «зламали» шию, що довелося її місяці три реабілітувати. Сніданки абсолютно бідні, особливо якщо ви маєте пріоритет у вживання рослинної їжі. Так само як і меню ресторанів. В додачу на території можуть відбуватися гучні святкуввння, як от весілля, то про сон можна забути.

A L
15 апреля 2024 в 18:54

Були на Spa-відпочинку вихідні.
Для відпочинку в холодну пору не дуже. Всередині басейн спортивний, тобто ніякого відчуття spa-зони нема, дизайн приміщення як в спортзалі. Стоять звичайні дешеві пластикові лежаки. Запропонували на вулиці басейн з підігрівом, думали там гарно поплавати на свіжому повітрі. Вийшло, що басейн то гучна назва, просто невеличкий джакузі на десяток людей. Зона саун непогана. Кафе в Spa ніяке, що на вокзалі, з атмосферою не заморочилися. Сервіс також ніякий. На 6 столів неможливо дочекатися нічого від офіціантів. Ще момент, що ми все ж таки залишили "на чай", хоч і не дуже сподобалося, але потім був сюрприз з розрахунком на касі що 10% включили як так і треба. Якби знали, виключила б їх з рахунку. Ця наглість закладів останнім часом вже напружує, вважають за потрібним включати зарплату офіціантові додатково до оверпрайсу блюд.
Територія на вулиці також не цікава і маленька, кругом просто паркан. В цьому плані біля річки інші заклади цікавіші.
Місце, де можна просто попаритися, тому не коштує того. Не залишає приємне враження від відпочинку, так як дизайн дуже бюджетний.

Felix
14 января 2024 в 2:19

Архітектура інтер'єрів.
Повноцінний плавальний басейн. Вишуканий ресторан. Єдине - чайові включені в рахунок, але більше якщо дасте, то елегантно повернуть.

Татьяна
21 декабря 2023 в 2:14

Відпочивали в цьому готелі втричі та чесно зізнатися: розчарувалися. Може Ви платите погані оклади персоналу, але він зовсім не привітний і не клієнтоорієнтований.
Заплатити не малі гроші за проживання і дізнатися від прибиральниці, що ми їй заважаємо, і не ми їй платимо гроші, щоб вона нам була привітною, якось не приємно.
Зміна у ресторані хлопців була чудовою. Усміхалися бажали один одному гарного дня. Але, ось на зміну заступили дівчата з кислими обличчями і хотілося вибачитись за перебивання на їхній території. Абсурд. Воду в номери набирають з-під крана…. Сервіс не відповідає ціні.
Більше не приїдемо.

Александр
17 декабря 2023 в 7:09

Відвідували готель вдруге та, на жаль, останній.

Прибирання номерів рідкість, після збирання навіть папір не залишили, воду наливають у номерах з-під крана, персонал хамить і не клієнтоорієнтований, в ресторані смачно, але порції маленькі та дорогі, сніданки дивні: одна страва на людину - як на мене, так це жлобство, у всіх норм місцях ти вибираєш по одній страві з кожного розділу! Стіни тонкі, чути все і всіх)

Заради справедливості треба зауважити, що СПА та спортзал хороші, але харчування, прибирання та сервіс тут не чекайте, тут ніхто намагатися, щоб вам догодити не буде!

Ну і звичайно ціна – абсолютно не відповідає рівню готелю.

Ирина
17 ноября 2023 в 22:20

Загально про відпочинок - кайф!
Приїхали на добу, бронювали на букінг номер у будівлі 2.

Доізд: зручний, зрозумілий, комплекс знаходиться на закритій території, тому зателефонували і попросили внести нашу машину в список. Проїхали без проблем.

Заїхали в головний корпус (де спа), хотіли зареєструватись, але нам сказали, що наш номер в іншій будівлі, треба проїхати 200 метрів. Якщо без машини, то можна скористатися безкоштовним гольфкаром (безлімітно). Гольфкар закритий, тому якщо ви після спа їдете і іншу будівлю - це не проблема.

Заселились, номер чистий, просторий, сервіс класний, шумоізоляція не на висоті, але сусіди були не шумні. Дуже зручні подушки

Спа ви можете користуватись безлімітно (якщо це входить у вартість номеру), але якщо ви хочете користуватись спортивним басейном, то краще купіть шапочку для басейну раніше, адже там вони від 300 до 800 грн. Спа-зона класна, сауни на висоті, мій фаворит - арома кімната. Круто, що є басейн з підігрівом на вулиці + можна замовляти все з ресторану, якщо не хочеш перевдягатись.

У нас були включені сніданки, але на обід і вечерю ми заходили в ресторан. Було приємно, що нас привітали з річницею весілля і подарували ігристе. Ціни вище середнього, рол, який я замовила (гарячий) коштував 670 грн, не можу сказати, що він того коштував. А от борщ і хачапурі на вогні - просто супер!
Сервіс був крутий, дякую Галині. Сніданок дуже різноманітний, смачний. Був бакський чізкейк, сирники, млинці, сосиски (2 види), яйця, скрамбл, круасани, овочі, канапки з рибою та телятиною, фреші, соки і тд.
Майте на увазі, що в рахунок ресторану одразу включено 10% за обслуговування.

Загальне враження - клас! Відпочинок пройшов на ура! Дякуємо!

Антон
27 октября 2023 в 13:25

Сервіс і відношення до клієнтів просто жах. З-за хвороби дитини буди змушені перенести бронювання у останній момент. Менеджер зробив вигляд, зо пішов на зустріч і переніс наш заїзд на декілька тижнів. Через декілька тижнів виявляється, що нашого бронювання немає, ніяких записів про перенесеня теж немає, а передплату вони утримують як штраф.

У відповідь, нешановному менеджеру: замість того, щоб безпідставно звинувачувати клієнтів у брехні попрацюйте над поліпшенням свого сервісу і над навичками ввічливого спілкування з клієнтами. Це буває корисно у сфері гостинності. До якої, нажаль, ваш заклад не має відношення.

Маша
15 октября 2023 в 6:47

Поїхали святкувати день народження і були в повному шоці
Номер: брудний, фото прикріплю.
Тільки зайшли в номер: купа волосся на підлозі, тюлі всі брудні, залиті чимось, ковролін також весь в плямах, та меблі в плямах
Для ванної кімнати було майже все, крім зубної пасти та щіток
Коштував номер на добу 8 тис грн
Кухня: не все смачне. Курячий шашлик просто піджарене м’ясо, майже без спецій і зовсім не мариноване, жарилося не на грилі навіть
Салат теплий з яловичиною: яловичина дуже смачна але листя салату залиті соусом були на стільки, що їсти неможливо
Борщ - смачний
Стейк зі свинини з грибами сухий, але в поєднанні з соусом досить смачно
Офіціанти: найкраще взагалі що є в цьому комплексі, ввічливі, уважні, також порадили вино, яке насправді дуже смачне і не за всі гроші світу
Ціни в ресторані вище середнього
Спа зона: є багато парних на будь-який смак
Басейни: великий спортивний, та маленькій теплий з гідромассажем. В цілому норм
Але чистота, що спа зони, зо басейну бажає кращого, грибка багато
В цілому не сподобалося, за ці гроші можна знайти набагато краще

Валерия
14 октября 2023 в 6:03

По свіжому пишу відгук, щоб не забути.
Номери - все красиво, якісно, нове. Приємно проводити час.
Кухня - вище очікувань. Все прям смачно!
Массаж - спеціаліст Генадій - дуже рекомендую. Я дуже часто користуюсь послугами масажу, але цей спеціаліст заслуговує найкращих відгуків по роботі з тілом та м'язами.
Дякую команді за високі стандарти!

Егор
27 сентября 2023 в 1:04

Комплекс має успіх як у мешканців навколишнього району (приватні будинки/котеджі), так і у киян, хоча дорога займає від 40 хвилин до години: вдень паркування біля готелю добре насичується машинами і поступово пустіє до 21: 00.
У лазнях чисто, у коридорах стабільно протирають насухо мокру підлогу. Джакузі, що виходить на відкрите повітря з гарним видом на зелений доглянутий сквер, наповнено гарячою морською, і має п'ятку різних масажних струменів, особливо рекомендую центральний гейзер для масажу стоп!
На рецепції швидкий чекін/чекаут, в номері високі стелі, сучасна TV-панель, чистий санвузол і зручний матрац з легкою, але дуже теплою ковдрою. Систем зберігання в номері достатньо, можна заселятися хоч на тиждень, хоч на дві.

Андрій
06 сентября 2023 в 17:39

Хочу всим порадити цей загородний комплекс чудового відпочинку від буденності, тут на скільки затишно і спокійно, що забуваєш про всі турботи життя. Цей комплекс дуже чудове рішення відпочити в колі друзів, з родиною і навіть малечі тут раді. Тут на скільки чудовий персонал, що і номер прикрасити лепестами троянд, і квіти доставить вам для особливої події. А яка тут смачна кухня, що кожного разу як замовляємо страву то все на скільки
смачно, весь персонал привітний і завжди допомагає

Алина
22 августа 2023 в 4:32

Готель розташований у дуже живописному місці. Смачні сніданки, привітний персонал, хороший ресторан. Сподобалася спа зона та басейни, є багато місць, де можна провести час з дитиною. Дякую за відпочинок!

Danger
21 августа 2023 в 5:16

Гарний та красивий заміський комплекс! Неподалік Києва є гарний та красивий заміський комплекс преміум класу WISH AQUA & SPA RESORT. У заміському комплексі є готель (проживання дітей до 6 років безкоштовно), ресторан, дитячий клуб, Wellness & SPA, фітнес-зали, басейни, а також оздоровчі програми. Якщо Вам потрібно організувати та провести свято чи ділову зустріч, теж будь ласка! Вам обов'язково потрібно звернутися до спеціалістів WISH AQUA & SPA RESORT. І ви залишитеся задоволені! Тут можна відсвяткувати корпоратив, день народження, річниці та навіть весілля! Також є конференц-зал з різноманітним обладнанням для проведення потрібного заходу! Та й для дітей є свої розваги! Окрім прогулянок на велосипедах та басейнів для дертів є спецпідрозділ у комплексі – дитячий клуб! Для дітей від 6 місяців пропонуються педагоги з різними програмами саморозвитку, різні ігри, прогулянки на свіжому повітрі. Бажання клієнта завжди враховується!

Дарина
19 августа 2023 в 7:24

Відповідність ціна-якість точно в мінусі. Віддати 20 тисяч за добу, щоб отримати брудний санвузол та хамське відношення від персоналу, саме те, що ми хотіли)

yurshy
17 августа 2023 в 16:30

Комплекс сподобався. З плюсів: персонал привітний, дуже чисто, страви дуже смачні, сніданок "шведський стіл" достойний, номери "супер", басейни теплі, шатл без затримок, ціни адекватні, СПА сподобалось. З мінусів: не працюють деякі масажери у басейні та джакузі, кнопки поломані, деякі функції у саунах теж не працюють і ніхто їх чомусь не ремонтує. Однозначно раджу. Сам теж планую ще бувати

Юлия
09 августа 2023 в 16:41

Найпозитивніший досвід відпочинку в Україні! Сервіс на висоті, молодці! Все настільки позитивно, що не хотілося їхати! Супер, так тримати!

Марина
06 августа 2023 в 5:53

Місце переоцінене.
Сподобалось: спа-зона, спа процедури, спортивний басейн.
Мінуси: кухня (малий вибір страв, завищені ціни), дуже маленька територія і скудні зони там де басейни; курять всі де попало і зауваження адміністрація не робить, прибирання в номерах тільки по запиту. Якщо не попросив, воду і рушники ніхто по своїй ініціативі не поміняє.
На мій погляд цей заклад краще для відпочинку взимку, і то не більше 1-2 днів. Влітку можна знайти набагато кращі варіанти за такою ціною.

Maryna
29 июля 2023 в 13:01

Красиве, сучасне місце для релаксації, відпочинку та перезавантаження.
Є декілька локацій з басейнами, саунами, зонами відпочинку.
Містечко, де розташований заклад, є закритим. Сама територія захищена від сторонніх людей.
Ціна доволі висока, але виправдана.
Є можливість приїхати на день без заселення відпочити біля басейнів

Макс
24 июля 2023 в 18:39

Відпочивали з коханою минулого уікенду у цьому фантастично-кльовому комплексі. Сказати, що все сподобалось-це нічого не сказати). Райський куточок поряд із столицею, де забуваєш про метушню міста та реалії сьогодення. Преміальний сервіс, релакс у СПА на будь-який смак, чаруюче смачна кухня, ґречний персонал, тощо.
Без перебільшень, ми із моєю дружиною закохались ще раз одне в одного та у цей файний
Wish.

Кирилл
17 июля 2023 в 12:11

Дуже спокійна та гарна місцевість За день можно накупатись і напаритись в саунах досхочу, ресторан також сильно порадував нас смачними бургерами, наполеоном який тане у роті та ніжною карбонарою але ціни доволі кусючі

Добавить отзыв