UAOTZYV.COM

Вовкове Озеро

Адрес Київська обл.
Телефон +380 (96) 731-59-49
Часы работы 05:00-22:00
Сайт vovkove-ozero.com.ua
Рубрики Рыболовный клуб
Оценка 2.9 38 отзывов
Похожие компании в категории
Selfish Club — Кийлів, Набережная, 21
Забирье, Фиш парк — Забір'я, вулиця Аверкія Гончаренка, 4 с
Ґолдфіш Клуб — Клавдієво-Тарасове, village Poroskoten с. Пороскотень, вулиця Лісова, 2

Вовкове Озеро отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кира
23 октября 2023 в 7:06

Адміністрація повинна вибачитися перед військовими, які приїхали туди на реабілітацію. І всі ті які зневажливо ставляться до наших військових.

Андрій
25 сентября 2023 в 23:05

Шум від поряд розташованої траси цілодобово. Днем рух машин по дорозі що в 3м від місць відпочинку. Також вмикають аерацію форелевого озера що ще більше додає шуму. Відчуття що на рибхозі. Туалети не чистились давно, обісрані як в селі. Вимостки це взагалі щось з чимось. По-перше хитаються, по друге діряві - по 3 см між дошками. Охоронець, який представився Петром, а потім виявився ще й арендарем цих земель - хамло. Відчуття що він має забагато клієнтів і можна корчити із себе вихователя. Елементарні питання до нього сприймалися наче претензію, діалог перетворювався на сперечання. Вартість риби 250грн за кг карпа це занадто. Вартість спортивної рибалки за 900грн це занадто особливо в таких умовах. Не раджу це місце і сам сюди більше ні ногою. Займали дві вимостки на одну компанію. На двох був професійний підхват і мат. Заставив взяти їхні в оренду за 200грн на добу. По території бігає дуже багато нутрій, які просто як курі ходять в тебе під ногами і залазять в твої речі і їжу. Короче відпочити від міста і кайфонути від природи тут не вийде!

Пчелаут
21 сентября 2023 в 21:28

Шум від поряд розташованої траси цілодобово. Днем рух машин по дорозі що в 3м від місць відпочинку. Також вмикають аерацію форелевого озера що ще більше додає шуму. Відчуття що на рибхозі. Туалети не чистились давно, обісрані як в селі. Вимостки це взагалі щось з чимось. По-перше хитаються, по друге діряві - по 3 см між дошками. Охоронець, який представився Петром, а потім виявився ще й арендарем цих земель - хамло. Відчуття що він має забагато клієнтів і можна корчити із себе вихователя. Елементарні питання до нього сприймалися наче претензію, діалог перетворювався на сперечання. Вартість риби 250грн за кг карпа це занадто. Вартість спортивної рибалки за 900грн це занадто особливо в таких умовах. Не раджу це місце і сам сюди більше ні ногою. Займали дві вимостки на одну компанію. На двох був професійний підхват і мат. Заставив взяти їхні в оренду за 200грн на добу. По території бігає дуже багато нутрій, які просто як курі ходять в тебе під ногами і залазять в твої речі і їжу. Короче відпочити від міста і кайфонути від природи тут не вийде! Я не ловлю хищну рибу, але мушу поділитись - при мені власнику цього бізнесу принесли відро виловлених блесен, воблерів і т. П. Які після виставились на продаж. Майте на увазі.

Таня
14 августа 2023 в 18:32

Вкрай негативні враження. Охоронець, старий маразматик. Хотіли порибалити на меншому озері, то він спочатку заявив, що не можна, відправив на велике, ще й місця можна вибрати тільки ті які він сказав. Потім через годину, вже можна рибалити на маленькому, але заплатіть ще раз 700 грн. Ніякого бажання вже немає. І ще навчіть його підтягувати штани і труси, бо не дуже прекрасно дивитися на його ср. Х З такою мордою і тоном як він з нами розмовляв краще хай седить на пенсії

Yurii
13 июля 2023 в 9:30

Риба є, але ціни деруть, сервісу 0, всі вимостки диряві. Багато мусору. Не рекомендую це місце для відпочинку.

Юлианна
13 октября 2021 в 9:49

Рекомендація! Від душі! Гарна прибрана територія, привітний, уважний персонал, і риба однозначно є! Для риболовлі одне з самих підходящих місць. Нещодавно відвідали це озеро і були задоволені!
Є багато домашніх тварин (качки, чорні лебеді.), які роблять це місце дуже затишним і милим. Для дітей є батути, дитячий майданчик, що немало важливо, коли відвідуєте місце з дітьми.
Не можу не зауважити дуже привітне і приємне відношення працівників. Сама особисто купувала чай в місцевому кафе, до мене дуже дбайливо поставились і запропонували донести чай в коробочці, оскільки він був надто гарячий. Щодо риболовлі, то нами була піймана риба: білий амур, дзеркальний короп. Риба є і велика. В аренду можна взяти люлюки для риби, підсаки, що немало важливо. Були на цьому озері не одноразово. Разів 7 мінімум. Повернемось ще. Сподіваємося, що для постійних клієнтів зроблять систему знижок)

Сергей
05 сентября 2021 в 9:04

Отличное озеро, можно забронировать вымостку, есть множество трофейной рыбы (щука, судак, карп, форель и т д). Есть разные озера и зоны отдыха) есть ещё баня и возможность оставаться на ночь

Николай
30 августа 2021 в 20:48

Був другий раз чи поїду третій не знаю. Норму зменшили, трава не покошена, настіли не підремонтовуються, туалет на березі був тепер нема, за такі гроші потрібно порядок піддержувати.

Леонид
14 августа 2021 в 0:01

Не для начинающих рыболовов. Огромное количество обрывов, откровенно жаль потерянного времени на перевязывание.

Анна
11 августа 2021 в 18:44

Были бы впечатления достаточно позитивные, если бы перед выездом на нас не накинулся изрядно выпивший хазяин со словами, что мы воруем рыбу, не разобравшись, что у нас была оплачена норма вылова 3кг, а в садке лежал карп 1,2кг. При нас наорал на мальчика, который там работает изысканным таким матом. Вывод такой - хазяин думает, что он царь и бог, позволяет себе кричать и выражаться. Воспитанным и уважающий себя людям не рекомендую!

Александр
01 августа 2021 в 20:28

Класна локація для риболовлі відносно поряд з Києвом. Є все для різної риболовлі, з форелевим ставком включно. Єдиний мінус, що відчув, це запах з очисних споруд свинокомплекса через поле, коли роза вітрів несприятлива. Проте це не постійно.

Alexandrina
22 июля 2021 в 8:43

Несмотря на большое количество свободных вымосток нам выделили место в упавшим деревом рядом с фореоевым озером, прямо во время того, как целый день выгружали и загружали фарель. Причём дохлую выкидывали прямо в ближайшее кукурузное поле (при температуре 35 эта рыбка сразу начала гнить, а мы дышать этим смрадом) часов в 19 все-таки завершили свое действие, заглушили, наконец, грузовик и умчали, оставив до 12 ночи работать лопости какого-то фильтра. Вобщем, вонь, шум, отсутствие чувства, что ты на природе.
Хозяин, повелительным тоном командовал "немедленно привяжите собак" (шпиц и карликова такса) в то время, как сам ходил в окружении 2х лающих дворняг и огромного ротвейлера без поводка. Такое себе соседство, учитывая, что с нами было 2е детей 5ти лет. Потом ткнул нас носом, как котят, что мангал не там у нас стоит, и немедленно переставте. Короче воспитывали он нас по полной. Удовольствия от общения с природой мы не получили, в результате общения с хозяином этого "заведения". И все это несмотря на хорошую рыбалку! Озеро действительно неплохое, клев есть и живописное место. Но жлобство как всегда побеждает: (. Жаль. Больше мы туда не поедем.

Женя
22 июля 2021 в 8:10

Хамське відношення від власника. Повна відсутність клієнтоорентовності. Бажання відвідати це місце ще раз взагалі немає. Відпочинок на рибалці-це не тільки лов риби, але й бажання побути в тищі, а не на рибзаводі в оточення шума вантажівок та сморіду дохлої форелі яка розлогаєттся у полі.

Сергей
26 мая 2021 в 16:21

Рекомендую!
По рибі просто шикарно, короп до 16кг, купа шуки та 100% задоволення! Дякую вам!

Роман
30 сентября 2019 в 12:45

Где-то месяц назад подняли цены, при этом на сайте обновили всю информацию по ценам. Написано что аренда вымостки на сутки с пн по чт 600 грн. По факту когда приезжаешь, говорят что на сайте не правильно указано и цена 800 грн за любой день. Но на сайте 800 только за выходные.

Gamer
21 сентября 2019 в 22:27

Очень остался не доволен. На каждом углу пытаются развести на деньги своими правилами которые на ходу выдумывают! В озере одни коряги, почти все снасти остаются в этом болоте. За каждый кг карпа хотят по стоимости филе сёмги соленой. Кто себя не уважает и хочет испортить себе отдых - велком на вовкове озеро! Очень не рекомендую!

Сергей
12 сентября 2019 в 11:33

Отличное место! На первый раз есть смысл оплачивать 350 грн за день и если будет улов карпа - 120 грн за кг (в магазине - 200). Особое внимание снастям и наживке!

Hellen
31 августа 2019 в 8:57

Отдыхали с семьёй. Снимали домик. Очень двойственное осталось впечатление. За месяц до приезда заплатили 50%аванса за домик. Цена была согласована. По приезду нас отказались принимать за договорённую сумму. Не предупредив о повышении цен ни домика ни рыбалки даже по телефону. Ехали с Киева 2ч. 15мин. Муж вынужден был доплатить деньги за проживание, что бы отдых не накрылся медным тазом. Владелец Петя отказался признавать свой прокол и угрожал не пускать на озеро, если мы будем требовать возврата денег. Дом нас встретил с паутиной и пауками. Вроде как уборка была сделана, но притрагиваться не хотелось ни к чему. Постельное было чистое. На территории постоянно несло вонью от свинофермы, которая в км от озера. Все остальное очень гуд. Территория прекрасная, мангал есть, качели, гамаки, рыба. Муж рыбалкой остался очень доволен, но наш праздник был подпорчен отношением к нам, как к клиентам. С семьёй больше не поедем.

Евгений
13 августа 2019 в 20:54

Был с женой первый раз, все очень понравилось, единственное, приехал со своим матом, но сказали: не подходит, бери наш, 50грн сутки. Клевало только ночью, лучше всего 3 кукурузины на «волос»

Владлен
07 августа 2019 в 16:12

Приехали на рыбалку, а здесь только спортивная рыбалка. То есть все что словил отпустил обратно в воду.

Добавить отзыв