UAOTZYV.COM

Villa San Marino

Адрес Ворзель, вулиця Ковельськая, 2А
Сайт www.villasanmarino.com.ua
Рубрики Отель, Кальянная, Бассейн на открытом воздухе, Ресторан
Оценка 4.6 37 отзывов
Похожие компании в категории
Комплекс відпочинку ГОСТИННИЙ ДВІР — Буча, Яснополянська вулиця, 9a
Дача — Ворзель, вулиця Ватутіна, 58-В
Шато Парадиз — Ірпінь, вулиця Миру, 16
Бутик Отель SPA — Ворзель, вулиця Горького, 24

Villa San Marino отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
26 ноября 2023 в 6:10

Атмосфера просто шикарна
Але офіціант дівчина дуже важко відповідала на запитання по кухні і що є. І надто довго готували їсти.
По атмосфері і все, що тут просто все ідеально. А щодо обслуговування офіціантів і кухні то просто жахливо довго (

Инна
25 августа 2023 в 12:51

Комплекс відвідую не перший раз і щоразу викликає тільки позитивні емоції, великий і чистий басейн з великою кількістю шезлонгів. Завжди атмосферно. Окреме спасибі кухарям, дуже смачна кухня.

Наталья
25 августа 2023 в 3:45

Вілла Сан Маріно чудове місце як для відпочинку з дітьми, так і для дорослих. Були і в готелі, номери чудові, і в басейні, і в ресторані. Раджу всім своїм друзям.

Наталья
24 августа 2023 в 11:13

Просто казкове місце! Це любов з першої хвилини перебування! Відпочиваємо родиною вже не в перший раз. Раджу всім цей комплекс!

Ірина
22 августа 2023 в 13:08

Дуже чудове місце! Ставлю 5 зірок! Відпочивала з дитиною, все дуже сподобалося, сервіс на вищому рівні! Обов'язково буду радити всім своїм знайомим! До нових зустрічей! Обов'язково сюди повернуся!

Михайло
21 августа 2023 в 8:14

! НА ОДИН НЕГАТИВНИЙ ВІДГУК ВІД РЕАЛЬНОГО КЛІЄНТА БОТИ ГОТЕЛЮ ЗАЛИШАЮТЬ ДВА/ТРИ ПОЗИТИВНІ!

Все жахливо, окрім нового ремонту, але є нюанси, приготуйтесь до дискомфорту, якщо за вини керівництва/персоналу не буде щось працювати, наприклад кондиціонер або водопостачання, забита повністю каналізація, яка розливається калюжою неподалік басейну, тоді ви потрапите у пекло, замість відпочинку, будете насолоджуватись «усіма благами готелю» за немаленькі гроші.
Кухня мінус (немає чогось особливого у стравах, як це описують у відгуках, тільки прісний смак і ДУЖЕ висока вартість)
Доречі, кава ЛАТТЕ за ціною 75 гривень, міркуйте.
Рахунок приносять швидко, а от чекати замовлення більше години.
Електропостачання (якщо не хочете спалити ваш новий та дорогий гаджет не підключайте до розетки, високі стрибки напруги).
Прибирання один раз - більше ви не побачите чистий номер, тільки при в’їзді.
Низька шумоізоляція стін (якщо прокинетесь вночі від крику/храпу за стіною не лякайтесь).
Частина номерів на стороні траси (керівництво не прорахувало встановити трикамерні вікна).
Персонал не клієнтоорієнтований від слова зовсім (більше трьох разів ви повинні подавати запит, щоб отримати відповідь).
Басейн маленький, не глибокий – керівництво хоче максимально за сезон отримати прибуток, тому наставляє велику кількість лежаків (доречі, які в них завжди в дефіциті) і вода ніколи не міняється (приготуйтесь після кожного купання в басейні йти до душу та змивати з себе чужі волоси/крема та інше).

Висновок:

Таке відчуття, що власники хочуть за сезон заробити максимальну кількість грошей, але робити для цього нічого не бажають.

Марина
20 августа 2023 в 13:52

Відмінний відпочинок та найприємніші враження! Ввічливий персонал, смачна їжа, затишні, чисті номери! Все продумано з любов'ю до відпочиваючих! Рекомендувала друзям та знайомим! Мрію повернутися і знову насолодитися красою та турботою! Дякую, що у нас є такий чудовий комплекс!

Наташа
19 августа 2023 в 14:51

Чудовий готель Рекомендую на всі 200%Сподобалося абсолютно все! Номера зручні, комфортні, чистота, затишок, атмосферно! Приємно вражені роботою персоналу, вічливий і уважний. Приємно вражені смачною кухнею, на любий смак! Високий рівень сервісу на вищому рівні. Дуже було зручно залишити автомобіль на території готелю. Територія комплексу доглянута. Є два басейни дитячий та дорослий з прозорою водою. Для дітей дитячий майданчик. Ми залишилися дуже задоволені своїм відпочинком в Villa San MarinoЗатишне та квітуче місце де можна зробити велику кількість фотографій дуже стильно та розкішно! Щиро дякуємо за прекрасно проведений час РЕКОМЕНДУЮ всім своїм друзям!

Леонид
19 августа 2023 в 2:19

Зручне розташування, приємна атмосфера. Привітний персонал. Адміністратор ресторану, Діана компетентна та привітна. Відпочили активно та весело.

Иван
18 августа 2023 в 1:05

Дуже класний великий басейн. Багато лежаків, гарна доглянута територія. Їжа дуже смачна та різноманітна. Є вибір і для дітей і для дорослих. Раджу для відпочинку!

Sanya
16 апреля 2022 в 2:10

Уютно, комфортно, персонал очень вежливый, кухня на высшем уровне и очень вкусная, цены приемлемые, Всем рекомендую, стоянка присутствует комплекс под охраной!

Евгения
23 февраля 2022 в 9:56

Ми з дівчатами відпочивали тут у лютому. Нам все сподобалось, особливо маленькі деталі: білосніжна постіль і рушники, уважні офіціанти, смачна кухня. Все якісно, але не пафосно. Обов'язково приїдемо влітку з дітьми в басейн!

Лера
10 февраля 2022 в 14:12

Хорошее место, чтобы вырваться из рабочих будней на отдых не уезжая далеко за город. Из минусов, что бассейн нигде не имеет тени, поэтому после целого дня плавания летом обгораешь только так. А под зонтом сидеть - так не для этого же ехали к бассейну. Удобно, что рядом ресторан, где можно перекусить и дальше идти в заплыв)

Олексій
18 декабря 2021 в 14:40

Дуже сподобався готель. Просторі номери. Кухня на висоті, персонал дуже ввічливий. Рекомендую, хто має намір зупинитися.

Маша
09 декабря 2021 в 3:39

Идеальное место как и для семейного отдыха так и для грандиозного празднования
Праздновали свадьбу здесь
Ресторан супер все вкусно чисто и прекрасный сервис отель это отдельное удовольствие, все красиво и приятно находиться в нем️ спали как убитые?
Остались довольны, очень лояльные цены и хорошее отношение, редкое явление как оказалось, но здесь вы это найдёте ️️️
Каждый раз теперь когда проезжаем мимо, очень приятное ощущение и благодарность ️️️️️
100% мы ваши постоянные клиенты теперь
Спасибо

Oleh
22 ноября 2021 в 13:59

Отель оставил хорошее впечатление. Прекрасный ландшафтный дизайн, ухоженные деревья и цветы. Есть стоянка. Вокруг чистота и удобная инфраструктура. Хорошие, чистые номера. Белоснежная постель и полотенца. Отличное оформление номеров и коридоров. Приятные и внимательные сотрудники. Хорошая кухня и просторный ресторан. Есть бильярд и сауна. Всё Вместе создаёт приятные впечатления.
Наилучшие пожелания и развития Отелю и его работникам.

Ян
22 ноября 2021 в 4:44

Гарний, просторий, чистий, з красивим дизайном номер, білосніжні рушники, в кімнаті є чайник, холодильник, телевізор і кондиціонер. В ванній є мило, гель для душу, шампунь, одноразова мочалочка, шапочка для волосся. Є сейф але нам так і не сказали на рецепції як їм користуватись. У нас вікна виходили на дорогу і тому вікно було не дуже комфортно відкривати щоб провітрити кімнату, зразу ставало дуже шумно. Не дуже смачна їжа та кава в ресторані, але дуже чемний обслуговуючий персонал.

Эдуард
07 ноября 2021 в 10:00

Был здесь 2 раза, ходил в бассейн, в бассейне прохладно даже летом больше часа в воде не просидишь.
Еда вкусная.

користувач
24 октября 2021 в 0:01

Напередодні свого свята вирішила пошукати щось новеньке, відвідала декілька закладів і зрозуміла, що піду лише до Вас «Villa San Marino»! Обслуговування на найвищому рівні: ненав’язливо, тактовно, вчасно подали, вчасно замінили тарілки. Чудовий затишний заклад з вишуканим меню та ввічливим привітним персоналом! Рекомендую відвідати!

Юрий
21 октября 2021 в 4:49

Дуже класний заклад, відпочивали в літку на басейні, доступно і дуже смачно в ресторані, персонал дуже привітний. Сюди точно хочеться повертатися.

Добавить отзыв