UAOTZYV.COM

Виктория Парк Отель

Адрес Буча, вулиця Сілезька, 2а
Телефон +380 (93) 170-44-92
Сайт vph.com.ua
Рубрики Загородный клуб, Банкетный зал, Конференц-центр, Отель, Общественный плавательный бассейн
Оценка 3.6 56 отзывов
Похожие компании в категории
Toscana Grill — Буча, вулиця Шевченка, 2

Виктория Парк Отель отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
27 августа 2023 в 15:48

Дуже затишно у Вікторії Парк Готель) Персонал максимально приділив уваги нам і нашим гостям) Тому попередні відгуки про персонал, начебто про інше місце сказано.
Святкували Др тут, тому що є постійними гостями готелю та ресторану протягом 4-5 років і завжди все було просто ідеально.
Дякуємо всім за теплий прийом та смачну їжу)

Татьяна
22 августа 2023 в 4:30

«Гнилушка у блискучій обгортці». - Пилюка, бруд, унітаз і раковина з вапном і коричневими плямами, відсутність кондиціонера (у затінку +36), натомість постільна білизна і рушники смердять ополіскувачем як речі з секонд-хенду. Пекло для алергіків!
Чеків не дають - розрахунок готівкою або переказ на картку. У розрахунок додають +5% за (горе) «обслуговування» - «клубного» (якого клубу ще й у війну?) обслуговування, - так зазначається у примітках прайсу (див. На фото). Ціни завищені. У номері-люкс не працює заявлена і включена у вартість ванна з джакузі.
Непривітність персоналу і «пишіть свої відгуки, все потребує заміни». - Робимо. Мова не про «заміну», а про страшенний бруд. Це - якщо коротко. І це - єдиний номер-люкс!
Біля басейну (куди ви привозите дітей перед школою в останні вихідні літа 26-27.08.2023) старенькі, подекуди з нитками, різнокольорові і дуууже смердючі ополіскувачем рушники.
Якщо ж детальніше…
Єдиний номер-люкс у «Viktoria (через K) Park Hotel». Заселення з 14-ї, однак пропонують (після оплати) зачекати і перепочити біля басейну, поки «готується» номер. Перевдягальні відсутні. Є 1 туалет на барі біля басейну і 1 душова кабінка. Перевдягнутися пропонують в одному з них. Біля басейну різкий запах від старих рушників (ополіскувачем), хлорки - лише в самому басейні. Зовні все непогано: білі шезлонги, синє небо над соснами і синій басейн, зелена травичка, іноземна і (рідше) українська поп-музика лунає з барної стійки. Номер-люкс (єдиний люкс у готелі) на 14-ту «підготували»: килимки з гілками і листям навіть біля душової кабіни - точно ніхто навіть не пилососив. Фото докладається. Пилюка скрізь на верхніх поверхнях, обідрані мʼякі меблі. Фото також є.
Від «люксу» - лише площа номера. Єдиний балкон з видом на проїжджу частину.
Сантехніка не чищена, а ванна з джакузі взагалі не працює. Персонал про це знає і мовчить! Після звернення: «добре, повернемо вам 10% за несправність»!? … Повертали гидко, частинами, згрібали металеві щонайдрібніші монети.
Телефон у номері і зазначені номери для зв’язку з адміністратором - бутафорні: є, вказані, одначе - не працюють!
Нам «повезло» відпочивати цей єдиний вечір якраз із весіллям у ресторані. Гості вечірки стрибали чи кидали когось у «зачинений» (після 20: 00) басейн, тому ми були слухачами «реаліті» і різних розборок учасників свята і адміністраторів готелю й ресторану.
До речі! Вдень на рецепції не було нікого (окрім двох бутербродів з червоною ікрою, можливо (!) з весільного меню, тоді як два чоловіки-адміністратори прохолоджувалися пивом біля басейну.
Додатково: обідній крем-суп з грибів містив у собі розкислі грінки і пізніше викликав нудоту. У вартість включені сніданки, є 6 варіантів.
Прийшли з дітьми серед перших - отримали серед останніх, бо офіціант і кухня «загубили чи пропустили» саме «ваше» замовлення - (це ж вам від учора все не так).
Адміністратори, з якими ви контактували напередодні, не вітатимуться на ранок і зроблять вигляд, що ніколи вас не бачили, коли ви залишатимете готель.
З «плюсів»: сосни і відстань від столиці; щоправда, нам ще «повезло» до 6 години ранку прокинутися (у свою єдину тут ніч!) від смороду нічного й під ранок спалювання якихось відходів невідомо звідки - а вікна й балконні двері відчинені, спека, кондиціонер відсутній.
Вдруге - ніколи. І нікому не порадимо.

Ганна
20 августа 2023 в 23:56

Всім доброго дня.
Нещодавно випала нагода побувати в Бучі.
Зупинились в VPH.
Дуже тихе та затишне місце (сподобалось).
Сніданки на вибір та основне меню дуже пристойно (сподобалось).
В номері чисто, регулярно проводиться текуче прибирання (сподобалось). Персонал привітний та доброзичливий (сподобалось). Щодо негативних коментарів. Будьте взаємно ввічливі.
Всім гарного відпочинку.

Александр
15 августа 2023 в 4:54

Вода в басейні трошки мутна + запах хлору, купатися в цілому можна але нас вистачило лише на 4 години. Рушників не має, добре що взяли з собою. Термінал не працює, або готівка або перевод на карту замовляли картошку фрі, дитині не сподобалось. Офіціант переплутав 3 із 3 позицій котрі замовляли дуже радий що більше до вас не приїдемо) раніше знайомі розповідали що класно у вас а по факту щось у вас пішло не так

Анастасія
02 августа 2023 в 1:24

Святкували весілля в цьому ресторані. Не рекомендую нікому. Халатне відношення персоналу. Адміністратор Олена на самому заході повела себе не відповідально. Офіціанти дуже юного віку, не компетентні. На початку весілля, коли прийшли гості вже в зал, столи стояли пусті! Хоча ми замовили, в розрахунку на людину, в 3 рази більше, ніж повинні були.
Під час весілля офіціанти почали зливати з фуршету алкоголь. Та так, що це помітили навіть гості!
Кондиціонер не справлявся, в залі було душно. Хоча зал розрахований на 80 осіб, як було заявлено, а на весіллі було всього 30.
Залишились дуже негативні емоції від відвідування. Нікому не раджу даний комплекс.

Саша
23 июля 2023 в 14:10

Доброго дня. Це саме найгірше місце де ми з сім‘єю на відпочинку були… персонал бреше, веде себе не те що некоректно, а дуже нахабно, дівчина адміністратор Олена це зовсім інша історія… ДОРОГІ ВЛАСНИКИ ЦЬОГО КРАСИВОГО ЗАКЛАДУ… змініть персонал і відношення до ваших клієнтів… на сьогоднішній день я не рекомендую нікому відвідувати це місце…!

301-3
21 июля 2023 в 22:42

Були перший раз: Готель дуже класний, їжа смачна, персонал ввічливий (хочу відмітити офіціанта Даню, літає як бджілка, дуже класний), басейн чистий і прозорий, але трохи холоднуватий (як на мене), територія прибрана, в номерах чисто (але на лійці в душі є якийсь осад, прошу звернути увагу), загалом дуже класно відпочили, приїдемо ще раз)

Надежда
15 июля 2023 в 12:49

Вхід на зону басейну 500грн з людини, у будні дні людей мало що радує. Можна смачно поїсти, готують добре)
рекомендую

Влад
14 февраля 2022 в 3:57

Идеально место для отдыха. Крутая гостиница, отличный ресторан и вкусная кухня. Внимательный и отзывчивый персонал. Советую.

Юлия
01 января 2022 в 17:06

Саме місце дуже класне, розташований комплекс в лісовій частині міста. Проте кухня не сподобалась.
Обслуговування чудове

Женя
15 ноября 2021 в 5:12

Классное место для празднования свадеб или других значимых мероприятий. Красивая территория, уютная атмосфера, очень вкусная кухня (наши гости на следующий день заказывали некоторые понравившиеся блюда с собой), ненавязчивое обслуживание. Плюс, очень удобно, что после мероприятия можно разместить гостей в номерах отеля! Также, круто что на территории есть специальное место для проведения выездной церемонии и красивый бассейн. Десять из десяти! Рекомендую.

Саша
07 октября 2021 в 11:36

Отдыхали здесь семьёй, очень понравилось, бассейн красивый и чистый, официанты очень дружелюбные и общительные, кухня просто на высоте.
Очень радует что расположится можно как в тени на газоне так и на солнышке рядом с бассейном. Будем возвращаться сюда и не раз)

Ihor
28 сентября 2021 в 17:08

Непогане місце для виїзду на вихідні. Якщо хочеться тиші і спокою-це не воно. Коли в один день два дитячих дні народженні і ювілей, то хочеться втекти ;) Басейн за таку ціну цілком. Номери дуже різні за ціною і комфортом. Ті, що в цоколі #11 і 12 рекомендую тільки у спекотні дні і для того, щоб мати де переодягнутись і прийняти душ (якщо приїхати на день в басейн щоб поплавати і почитати книжку в затінку). Лежаки двох типів: дубові пластикові і сітчасті. Останні значно комфортніші, але хто і коли їх мив? ;) Їжа в барі та в ресторані непогана, але ціна трохи "задерта".

Oleh
26 сентября 2021 в 10:13

Занадто висока ціна. В ціну не включено користування басейном, який в комплексі. В номері не було стільців. Територія зовсім невеличка. І видно - місце популярне, у вихідні постійно банкет/вечірки.
Але природа все перевершує)
Змінив зірки на 4. Все ж стараються люди.

Юлия
24 сентября 2021 в 17:13

Заказали номер "люкс" на 2 дня (4300грн за сутки) 22-23 августа, на 4 взрослых и 1 двухлетнего ребенка. При бронировании никто не предупредил что в день заселения будет свадьба. И что сауна будет также забронирована на целый день. При вопросе до сколько люди будут гулять (музыка и все такое), администратор сказала что до 22: 00. Как можно догадаться гуляли свадьбу гораааздо дольше. А звукоизоляция в номере отсутствует, так что было слышно каждое слово в песне. А после то как растаскивают мебель.
Казалось бы люкс - это должен быть самый лучший номер в отеле, чистый, красивый. А в итоге получили отсутствие горячей воды в номере. Раз пять пришлось ходить к администратору и просить решить проблему с водой. Решение проблемы с горячей водой в понимании управляющих отеля - бутылка шампанского (фото прилагается), так что будьте готовы)
Кстати застать кого-то на рецепшене - то еще приключение, так как обычно там никого нет.
Не самый чистый номер, не работающий джакузи с потёками ржавчины (фото прилагается). При заселение горничная принеся детскую постель, сказала что еще принесет детское одеялко, но увы. Одеялка мы так и не дождались. Отсутствие москитные сеток на окнах (ночью особо сильно это порадовало).
При заселении девушка на рецепшене сказала что бассейн оплачивается отдельно, 400 грн с 1 взрослого на день. Хотя при бронировании сказали что бассейн входит в стоимость номера. Вопрос решился, все же бассейн входит в стоимость.
Среди всех неприятных сюрпризов хотелось бы отметить постель, полотенца и матрасы. Они великолепны! Невероятно мягкие матрасы и подушки на одноместных кроватях и пожестче на двухместной. Постельное белье белоснежное и приятно пахнет свежестью. Мягкие полотенца и халаты. В целом чувствуется что владельцы отеля выбирали качественную мебель и сантехнику. Но судя по по состоянию. Персонал не заморачивается за уходом чужого имущества. Особенно заметно это на сантехнике.
И последнее - завтрак. На выбор 6 завтраков (фото меню прилагается), все пронумерованы. Но это не значит что вам его быстро принесут. Нам три раза пытались дать не тот завтрак. Так что пришлось еще пол часа прождать блинчики с творогом, а не с мясом.
По поводу оплаты и сдачи номера при выселении. Ребята настолько не парятся что не проверяют номер. Если съезжаешь раньше срока - никому нет дела. Так как мы съехали на следующий день после заселения, то есть пробыли и заплатили за одни сутки, а не двое.
Владельцу стоит провести воспитательную работу со своими сотрудниками, во избежание потери прибыли.

Роман
21 сентября 2021 в 17:53

Были здесь на свадьбе на втором этаже этого комплекса. Маленький зал с плохой вентиляцией, отсутствием окон. Было очень душно при не жаркой погоде. Официанты не опытные. Очень молодые такое впечатление, что даже нет 18. Не знают свою работу. Попросили заменить бокалы на стаканы. С 4 принесли 2. Салфеток не допроситься, соль-перец на сервировки стола отсутствует. Подливают в бокалы то что видят, а не то что пьёт человек. Воду приходилось просит по 2-3 раза, которая быстро заканчивалась, на 10 человек подносят 1 бутылку и то с задержкой. Еда вкусная, но очень маленькие порции. 1 салат максимум на 2 человека. Параллельно проводилось ещё 2 банкета, спасибо тем людям, что не мешали свадьбе.

Юрий
17 сентября 2021 в 6:51

Зелёная ухоженная территория, внимательный персонал и вкусная еда. Нам все понравилось, спасибо!

користувач
15 сентября 2021 в 8:52

Сьогодні святкували день народження доці!)
Зупинили свій вибір на цьому прекрасному мальовничому місці. Все було супе, і обслугогування і атмосфера!)
Ви класні!)

Саша
09 сентября 2021 в 4:57

Ездили в данный комплекс год назад все очень понравилось, того решили и приехать в этом году, но были разочарованы: 1) в номере на цокольном этаже (единственный доступный нам для брони) была на столько не удобная кровать, что мы с мужем совсем не выспались (Пружины матраса просто впивались нам в тело) 2) бассейн для проживающих стал платный (200 грн человек) - ранее нигде не встречала такого 3) завтраки ранее были более разнообразны. Из плюсов: ухоженная территория (но бассейн нужно чистить чаще), хорошая кухня, коктейли и кальян за умеренную плату, парковка на территории, дружелюбный персонал, который выслушал наши недовольства. Надеюсь данная информация дойдёт до руководства!

Екатерина
08 сентября 2021 в 21:29

Классное местечко особенно летом! Бассейн в выходной - 400 грн/взрослый, 200 грн/ребёнок до 7 лет. Красивая зелёная территория, выдают лежаки. Можно поставить лежак ближе к бассейну, можно на зелёной лужайке. Были родители совсем с крохами в колясках. Есть детская горка и качелька. Бассейн не для малышей, только на входе где ступени можно с ними сидеть, дальше глубоко. Официанты работают хорошо, напитки выносили быстро, но заказали кухню и очень долго ждали, возможно потому что планировалась свадьба и была большая загрузка. Бар прямо возле бассейна, там же и туалеты и есть стол для настольного тенниса.

Добавить отзыв