UAOTZYV.COM

Веста отзывы

Адрес Біла Церква, Київське шосе, 1
Телефон +380 (67) 777-44-25
Часы работы 09:00-18:00
Сайт mfwesta.com.ua
Рубрики Мебельная фабрика
Оценка 2.2 6 отзывов
Похожие компании в категории
Сенам — Біла Церква, вулиця Льва Толстого, 32Б
Мебель7 — Біла Церква, провулок Сухоярський, 7б
Mebel Up магазин мебели и производство кроватей — Біла Церква, вулиця Фастівська
Moobel.com.ua — Біла Церква, вулиця Ярослава Мудрого, 63

Мебельная фабрика Веста отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
04 июня 2023 в 19:48

Магазин великий, персонал жахливий. Якось шукав собі кухню, приїхав і до цих "спеціалістів", через хвилин 40 мені менеджер змогла приділити час і приблизно порахувала, на як завжди змінилися плани, на наступний тиждень приїхав уточнити по конфігурації кухні та перерахувати, менеджер морозила мене хвилин 30, потім відповіла що вам вже рахували і перераховувати ніхто не буде. Написав скаргу у книзі, ні зворотньої відповіді, ні інформації щодо вжитих дій, нічого. На скільки я зрозумів для данного магазину це в нормі. Для того щоб придбати щось собі тут, треба вмовити менеджера, а не навпаки.

Inessa
20 июля 2021 в 14:29

Замовляли 1-ий раз диван, все начебто нормально було. ЯКІСТЬ, сроки виготовлення, доставка. Другий раз ліжко замовили. Коли нам його доставили з горем пополам і ми віришили зібрати його після розпаковки виявилося що одне бильце зверху тріснуте десь 10 см. Я розумію що це ліжко не за 50 тисяч гривень, але ж 8000 також не мало. При подальшому складанні ще виявилося, що не вистачає копійкових деревяшок для засувних ящиків і болтів до них. А ще не знаю його ім'я, того чоловіка який дзвонив щоб оповістити нас про доставку. То трохи якось потрібно розмовляти з клієнтами нормально і не хамити. Таке відчуття що те ліжко нам досталося безкоштовно. Таке відношення- ніяке! Якщо ми думали раніше ще якісь меблі замовляти на Весті. То тепер точно і категорично ні! Не рекомендую і нікому не буду. Всім пофіг, всі хочуть гроші і ніхто не несе ніякої відповідальності. Запропонували переробити бильце з тріщиною. Але враження про цю контору вже зіпсовані.

Дима
19 июня 2021 в 19:13

Замовили 2 матраса, казали 2 тижні, вже місяць пройшов давно, заплатили повністю за два, а зараз ціну піднімають ще більшу. Що це за шарашкіна контора? Завтраками кормите, за бензин гроші хто поверне? Ми 3 рази їздили з Жашкова і толку ніякого. Обслуговування паскудне, не серйозно відноситеся до клієнтів. Більше ніколи не будемо у вас купувати.

Позитивное
30 мая 2020 в 18:32

ОСТОРОЖНО! КАЧЕСТВО НИЗКОЕ!

Покупали здесь диван.
Качество низкое.
Ламелей было положено в 2-а раза меньше, чем нужно было положить.
Из-за этого через небольшой промежуток времени в диване появились вмятины.
Пришлось вызывать мастера для исправления брака фабрики.

Иришка
17 сентября 2018 в 9:20

Хорошая мебель, но! Купили стол (в разобранном виде только продают), приехали домой а там кроме досток и завесов ничего нет. Шурупы самим покупать? Звоню в магазин, а попадаю на проходную, охранник соединяет, и постоянно ложат трубку! Не стол, а конструктор без деталей!

Iana
19 апреля 2018 в 11:34

Удобное месторасположение, нормальные цены, приятный персонал, но не очень внимательный. Заказали у них шкаф для прихожей, столик и диван. Во время заполнения документов несколько раз подчеркнули какого цвета хотим столик, в конечном результате, когда приехал курьер, столик вместо указанного цвета ольхи, был темно коричневым, а задней стенки у шкафчика и вовсе не было. Курьер сказал, что этот цвет был указан в накладной. Доставка стоит 700 грн, поэтому ради одного столика тратить такую сумму денег не разумно. Еще удивило, что курьеры не заносят мебель в дом бесплатно, мы понимаем, что если бы это был хотя бы 2 этаж (я уже молчу за 4 и выше), то нужно платить, но бабушка сама не занесет мебель, а пройти нужно в прямом смысле 10 метров, ведь это частный дом, и им за это нужно доплатить еще 150 грн.

Добавить отзыв