UAOTZYV.COM

УЛІС отзывы

Адрес Київська обл., Дудки
Телефон +380 (800) 33-12-20
Сайт ulis.ua
Рубрики Отель, Кемпинг с домиками, Небольшая гостиница
Оценка 4.6 35 отзывов
Похожие компании в категории
Готельно-ресторанний комплекс Terra Nova — Гатне, вул. Інститутська, 73
Этно комплекс Украинское село — Бузова, Дмитрівська, 1
Гостиница Аэропорт — Бориспіль, вулиця Френкеля, 3
Отель Корона — Чубинське, вулиця Бориспільська, 5

Отель УЛІС отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
28 мая 2024 в 6:45

Місце просто чарівне. Хочеться повернутись туди знову - тиша, спокій, природа, відсутність гучних компаній, смачна їжа, затишний номер, зручне ліжко. Дуже класний чан. Велика територія та ліс поруч. Класний подкаст дорогою до УЛІС. Сортування сміття в номері та наявність кошика зі смаколиками та кормом для тварин. Єдиний мінус місця - комарі, які, здається, просто чекають на своїх жертв і дуже сильно кусають, тому обовʼязково потрібно добре захищатись від них.

Дмитро
24 мая 2024 в 6:35

Крутий сервіс це непомітний сервіс, все сподобалось, ніхто не заважав відпочинку. Пан Віктор з хвостиком розважили біля чанів, я в захваті, всім рекомендую!

Ivanna
03 февраля 2024 в 1:54

Дуже хороше місце для тихого відпочинку.
Все продумано до деталей. Комфортно, цікаво, красиво)

Кирилл
27 января 2024 в 21:03

Прекрасні враження! Чудові «свіжі» будиночки: стильні, чисті, дуже теплі. Приємний ремонт, все просто і функціонально – нічого зайвого. Персонал заслуговує окремої уваги: дуже привітні та приємні люди. Кухня відповідає очікуванням ціна/якість, можна не напружувати себе приготуванням їжі, це супер. ДУЖЕ рекомендую по дорозі в Уліс скористатися аудіогідом! Це перетворило звичайну поїздку на подорож Із задоволенням повернуся Уліс.

Михаил
21 января 2024 в 17:24

Місце та дім затишні. В цілому скажу що сервіс «про людей», відчувається в дрібницях. Сніданки під замовлення. Сподобалася заборона на галас та музику, щоб максимально насолодитися природою.
Не сподобалося, що заїзд о 15: 00 а виселення об 11, тобто менше доби перебуваєш.

Наталия
19 января 2024 в 4:33

Ми з друзями чудово відпочили, пощастило з погодою - опинились в зимовій казці. Будинок теплий, є все для комфортного проживання і відпочинку, достатньо опцій для цікавого дозвілля на природі. Єдине, що неприємно вразило - локація будинку (4.3). Так як ціна за будинок в лісі вища, ніж в лісостепі, ми розраховували на будинок в справжньому лісі, а отримали поле і декілька голих акаціїнок довкола. Справжній ліс був по інший бік стежки і там знаходились будинки, які ми бачили на фотографії і на які розраховували, додам фотографії інших будинків в лісі (1,2,3) і нашого (4,5).
Загалом сподобалось, дякуємо за комфортний відпочинок!

Vita
10 января 2024 в 9:22

Сказати, що нам сподобалось - нічого не сказати. Ми в захваті від відпочинку в Уліс. Класні будиночки, розміщені так, щоб відвідувачі не заважали один одному, панорамні вікна з краєвидами та зручна тераса, підлога з підігрівом - в саме серденько:) В будиночку все продумано до дрібниць і комплектовано усім необхідним та навіть більше. Камін в зимовий час просто знахідка. Дякуємо Уліс за прекрасний зимовий відпочинок, ми вже чекаємо на весну/літо, щоб повернутися за новими враженнями:)

Дарья
02 декабря 2023 в 20:21

Найкраще місце для відпочинку в тиші, з природою. Рекомендую всім, хто втомився від великого міста, тут єднаєшся з природою, відпочиваєш душею. Однозначно варто відвідати:)

Julie
29 ноября 2023 в 1:56

Знайшовши рекомендацію в інстаграмі, місце дуже сподобалась, вирішила забронювати. Приїхавши УЛІС, я була просто в захваті, наче картинка з пінтересту ожила в твоїх очах, ми прибули, коли стемніло, на будинках світились ліхтарики, навколо сніг— це справжня зимова казка.
Прибуття у номер є самостійним за допомогою коду, що є дуже зручним.
Сам будиночок в собі має все необхідне, навіть є вугілля, розпалювач, а також шампура. Є корзинка (так званий міні бар), де ти можеш взяти, що ти хочеш, а оплатити онлайн, дуже сподобалась така довіра до гостей!
В будинку також є інструкції, завдяки ним не виникає якихось питання, все зрозуміло та доступно.
Однозначно будемо рекомендувати це місце. Справжній рай для перезавантаження

Kateryna
28 ноября 2023 в 20:41

Шикарне місце для відпочинку на природі! Комфортно і затишно, все продумано до дрібниць. Дійсно місце, в яке хочеться повертатись)

Юра
23 ноября 2023 в 17:04

Це найкращий комплекс в Київській області так точно!
На стільки все продумано до дрібниць, гарний сервіс, і багато дрібниць які роблять відпочинок неймовірним!
Дякую Уліс, ми ще обовʼязково повернемось!

Саша
03 августа 2023 в 8:21

На жаль, не можу рекомендувати це місце подвійних стандартів.
Приїхали з друзями на день народження і цей самий день народження нам тупо не дали шансу відсвяткувати.
Розмовляти - не можна. Сміятись - не можна. Музика - не можна.
У вас є діти котрі веселяться - упс, також не можна.
Собаки? Так, ми ж петс-френдлі! А, вони можуть лаяти? НЕ МОЖНА!
Що найсмішніше - чужий дім в +-200 метрах від нас було чутно (і це нормально) але коли ми приводимо інших в приклад, що люди також відпочивають - нам просто кивають головую і кажуть «так так, а ви будь ласка зʼїжджайте».
Залишити гарний відгук - не можна. Вам це підходить.

Elvina
01 августа 2023 в 13:40

Місце не підходить для святкування дня народження, про що треба зазначати заздалегідь. Ми приїхали великою компанією, орендували 6 будинків поруч, з нами були і діти і собаки і так, нам було весело, ми спілкувалися і гучно сміялися, діти гралися, собаки лаяли і бігали. Як виявилося - це не формат цього місця і нам почали постійно робити зауваження, нібито ми в дитячому садку. Фізично неможливо такою компанією мовчати (організатором дня народження було сказано, що ми будемо святкувати великою компанією, заклад погодився). Ми отримали купу зауважень від персоналу, біля нас ходили охоронці з дубинками, врешті решт нас виселили, хоча ми не порушували закон. День народження дівчині зіпсували. Не рекомендую з дітьми. Не рекомендую для святкувань. Вважаю таке ставлення до своїх клієнтів неприпустимим!

I Chumakova
23 июля 2023 в 13:14

Ви - любов? Ідеальне місце щоб відпочити наодинці з природою. Нам дуже пощастило з будинком, який був розташований в лісі. Так, деякі будиночки не можуть похвалитися таким розміщенням, але видно що Уліс працює над озелененням біля кожних будиночків. Сервіс продуманий до дрібниць, поселення та виселення самостійно, якщо щось треба - пишеш в телеграм, або замовляєш на сайті. Для таких мізантропів як я це ідеально. Можна навіть нічого не брати з собою з їжі, бо тобі можуть запропонувати і сніданки, і обіди, і вечері на будь-який смак. Навіть все для грилю можна придбати
Так, були маленькі мінуси, але їх вже було озвучено у зворотному зв'язку після проживання.
Потішили відгуки щодо кількості комах. На природі. В лісі

Post
29 июня 2023 в 20:39

Дякую тій шумній компанії, що поставили вам дружно по 1-й зірочці, за найкращу рекламу Уліс) Дякуємо адміністрації за те, що цінуєте своїх гостей і вмієте врегульовувати такі історії! Судячи з фото - вам ще й довелося перемивати меблі з будиночків після таких гостів (

Алекс
19 июня 2023 в 16:35

Перебування УЛІС залишило приємний післясмак, але з певними неоднозначними відчуттями)

1. Будиночки. Виглядають стильно і функціональні в середні. Є все необхідне для комфортного проживання (і навіть більше) - повноцінна кухня, системи опалення та охолодження, тепла підлога, камін, ТВ і т. Д. Здається, що в будь-яку пору року тут можна насолоджуватися проживанням та природою. Деякі м'які меблі не дуже зручні, але загалом це не впливає на якість перебування.

2. Територія. Нам пощастило з будиночком, але не всі будиночки вдало розміщені. Деякі будиночки розміщені вікнами один на один, інші розміщенні на пагорбі, де взагалі майже немає насаджень, що дуже схоже на пустир. Також не врахували питання парковки для всіх будиночків. Біля нашого будиночку з вікон або біля зони барбікю була стоянка авто, що викликало відчуття не будиночку в лісі, а приїзд до друзів на дачу. Хоча в іншій зоні парковка була виділена окремою зоною. В іншому територією комфортно гуляти, є гойдалки, лавочки, невеличке озерце, сайна, чани, територія має певний ландшафтний дизайн. Кругом є знаки та карти для комфортної орієнтації.

3. Ліс. Це не менш важлива складова, тому що там дуже гарно і можна гуляти годинами. Є доріжки позначені різними кольорами безпеки. Оскільки територія комплексу була під окупацією, краще не сходити з безпечних доріжок, хоч і тут відбувалось розмінування території. Деякі доріжки ведуть до залишків українського військового табору. Там вириті окопи, бойові позиції, купа сміття. Це ніхто не прибирає та не попереджає зі співробітників лісу.

4. Обслуговування. Комплекс в більшій мірі розрахований на автономне перебування, але є постійний зв'язок із персоналом. Вся комунікація відбувається через телеграм, що досить зручно. Але якість цього обслуговування та комунікації вимагає покращення. Основна ідеологія закладена на сайті не дуже відображається в спілкуванні. Постійно виникало відчуття, що зі своїми питаннями я відволікаю персонал від чогось важливого. Коли я попросив перенести одну зі здалегідь замовлених страв на інший день, про це забули повідомити кухню і там намагалися мене переконати, щоб ми страву все ж таки забрали, бо її вже приготували. Коли ми хотіли замовити велосипеди, виявилось, що у наявності лише один, але на сайті наявних попереджень чи обмежень немає. Перед прогулянкою я уточнив, чи можна гуляти лісом, на що отримав дуже коротку відповідь без будь яких пояснень та акцентуванні уваги, що я потрапляю на табір військових. Для людей, які мають ПТСР і хочуть відволіктися від війни це може бути шоком. Тон відповідей, короткий без зацікавленості.
Коли наш будиночок прибирали і я задав загальне питання, отримав відповідь - "Я нічого не знаю, тільки прибираю".

Якщо резюмувати, то ідея комплексу класна, частина будиночків розміщена вдало, але треба працювати над сервісом, а не на збільшенням комерціалізації продукту, що може вбити ту філософію, яку закладали на початку.

P. S. Сирники дуже смачні

Дима
19 июня 2023 в 9:33

Неочікувано надзвичайно приємне місце. Ми всі були в захваті. Хочеться тиші і спокою, і побути з природою тоді вам сюди.

Карина
19 июня 2023 в 1:23

Всё очень круто и идеально продумано, но есть огромное большое но:
Это сон
Который оказался в домике 2.5 невозможным.
Всю ночь что-то из техники дырчало, шумело, включалось, клацало, капало, это просто был ад, мы уже всё выключили что можно было выключить, шумы именно не леса, а техники и очень резкие и громкие в доме. Дальше матрас, я не знаю. Я вроде спала на полу, был сверх твердый, подушки, самые дешевые, они были очень некомфортные, я проснулась после того как еле уснула, с болями в шеи, спине, голове и еще идти за завтраком, все что я хотела уехать домой, я рано утром встала собралась и уехала домой спать.
Всё классно, природа, лес. Но не сон. Что является закрепляющим ко всему мнению об отдыхе.

Ольга
10 июня 2023 в 18:28

Обожнюю це місце! Їздимо з чоловіком регулярно «переключитись». В теплу пору треба готуватись до того, що можуть бути комарі. Затишно, смачно, чисто.

Алёна
09 июня 2023 в 11:42

Дуже класне місце. Нам справді сподобалось! Плануємо приїхати ще зимою.

Найбільше вразили:
- продуманістю всього до деталей, і в будиночку і в чанах. Дуже дуже гарні будиночки - все, як для себе

На що варто звернути увагу:
- погана дорога до Улісу
- величезна кількість комарів, вони нас там просто зʼїдали - ми були в середині травня. Якби ми знали про таку кількість комарів, ми б просто приїхали в інший час/не замовляли б чан;
- додаткова плата за прибирання;
- сніданки не включені;
- додаткова плата за тварин
Всі ці доплати роблять відпочинок суттєво дорожчим

Добавить отзыв