UAOTZYV.COM

Точка отзывы

Адрес Миронівка, вулиця Перемоги, 7
Телефон +380 (67) 861-03-07
Часы работы 07:30-18:00
Рубрики Магазин игрушек, Магазин детской одежды, Канцелярский магазин, Обувной магазин
Оценка 3.8 29 отзывов
Похожие компании в категории
Антошка — Миронівка, вулиця Сонячна

Магазин игрушек Точка отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
28 августа 2023 в 22:28

Мала змогу відвідати магазин «Точка». На 3 поверсі дуже привітний персонал. Дякую Аліні за відповідальне ставлення до побажань покупця, розуміння потреб клієнта. Асортимент товару та обслуговування на високому рівні! Чудовий магазин, великий вибір!

Саша
22 августа 2023 в 7:52

Магазин "Точка" чудовий)
В ньому працюють приємні і ввічливі дівчата, завжди присутні у разі потреби.
Відділ повітряних кульок також порадував. Кульки хорошої якості, продавець-консультант має відмінний смак і може допомогти скласти композицію

Юрiй
02 августа 2023 в 18:36

Я був дуже здивований, що в цьому магазині не можна було скористатися звичайним туалетом коли я з донькою вибирав товар.

Инна
21 июля 2023 в 12:31

Були на днях в Миронівці, приїжджали в Точку, і ось що хочу сказати: точніше подякувати власнику магазину за дійсно класне місце/"точку", в яку можна зайти й купити все та в одному місці (речі, взуття, побут. Хімія, іграшки, солодощі, подарунки і т. Д.).
Але сьогодні хочу кремо подякувати продавчині з відділу на 1-му поверсі
Мені потрібно було запакувати подарунок особливій для мене людині + купити кульки, і я довго не могла визначитися що саме хочуАле дівчина (дякую їй за терпіння та любов до своєї справи) дуже вічливо (що, погодьтеся, в наш час вже є рідкістю) запропонувала нам безліч варіантів і швидко все оформила! Словом, всім рекомендую Точку

Саша
14 апреля 2022 в 2:45

Дуже вдячна за прекрасне обслуговування, доречні поради продавчиням 3 поверху! Дівчатка, дякую за Вашу нелегку працю, адже люб‘язно вислухати та підібрати одяг до смаку може не кожен!

Інна
13 апреля 2022 в 18:50

Хочу подякувати власнику магазину та продавцям із взуттєвого відділу за вирішення моєї проблеми. Дуже вам вдячна за ваше обслуговування та відношення до покупців.

користувач
02 апреля 2022 в 6:24

Хочу подякувати продавцям жіночого відділу взуття, за чуйність, допомогу у виборі та компетентні консультації. У магазині завжди чудовий вибір, хороша якість товару та чудовий персонал. Дівчата справжні професіонали своєї справи?

Саша
22 марта 2022 в 11:35

Дуже чудовий магазин! Приємне обслуговування, дівчатка на 3-му поверсі завжди порекомендують класні речі, всім рекомендую!

Максим
27 февраля 2022 в 0:06

Очень сильно расстроили девушки на 3 этаже которые работали, постоянно хи-хи ха-ха, особенно те которые разговаривают на русском. Персонал не обсужил нас со всем. Вместо того что бы показать и рассказать девушки очень громко смеялись. Такое уже не первый раз.

Саша
24 января 2022 в 1:21

Найкращий магазин не тільки в Мироновці, а й в окрузі, великий асортимент, гарна якісна продукція, знижка постійним клієнтам, ми одягаємо своїх діток тільки тут

Виталий
28 декабря 2021 в 1:04

Взуття стоїть не по своїх місцях. Самому знайти важко, продавці не підходять
А раніше був один з найкращих магазинів

Слава
26 декабря 2021 в 8:16

Дуже гарний магазин, широкий асортимент, привітні та чемні продавці!
В одному місці можливо скупитися дитині, мамі і папі!
Та скуштувати запашної, смачної кави!

Julietta
17 декабря 2021 в 15:50

Обслуговування нижче нуля!
1. В дитячий магазин з дитячим візочком не можна.
2. Хотіли купити дитині зимову шапочку з шарфом. Знайшли варіант, але на етикетці вказано шапка + шарф, а в реалі шарфа не виявилося. На прохання менеджерів- продавців допомоги перший продавець за хвилину оглянувши полицю взяла інших клієнтів (при цьому нічого нам не пояснила, а тупо пішла працювати з іншими людьми)! Я була змушена звернутися до іншого менеджера- продавця, але й вона не допомогла. Теж оглянула полицю і просто забравши обрану шапку зникла без пояснення (! Хоча, можна було усе пояснити і запропонувати придбати шапочку без шарфа за нижчою ціною, ніж за повний набір!
3. Зате продавці знаходять час зробити зауваження дитині 1,5 роки що вона кругом ходить (це дитячий магазин і якщо Ви не готові працювати з дітьми, то міняйте роботу!) та час на особисті розмови, коли в торговому залі багато відвідувачів
4. На памперси Ви ніколи не знайдете тут знижок, навіть, коли акції від бренду є кругом! Ціни завищені!
5. Немає розрахунку карткою! Кам'яний вік!
Прикро, що в Миронівці немає аналогу і водночас соромно, що без директора на території такий безлад серед персоналу! (На привеликий жаль, вказати імена продавців не можу, оскільки, всі працюють без бейджів і жоден не відрекомендувався).
Отже, після відповіді власника стає зрозуміло, що крім першого пункту сказати більше нічого (хоч #1 це просто зауваження та незручність, адже магазин дитячий). Головне, на що я хотіла звернути увагу це те, що менеджери не вміють працювати з клієнтами (вести діалог та пропонувати аналоги, заміни та якось вирішувати ситуацію, в просто розвертаються і йдуть геть) та відсутність акцій на памперси в той час, як акції діють у бренду! Плюс ще одна незручність - в еру електроніки, нанотехнологій, інтернету - відсутність терміналу у великому магазині! Прикро, що Ви помітили лише перший пункт. А можна було б просто принести вибачення за таких працівників та працювати над покращенням (

Олександр
10 ноября 2021 в 10:22

Магазин не поганий. Вибір одягу та взуття не малий. Але ставлення до покупців, м'яко кажучи, так собі.

користувач
22 июля 2021 в 18:02

Хороший магазин, великий вибір одягу, взуття, дівчатка продавці-консультанти СУПЕР! Мають гарний підхід до покупців. За весь час існування магазину "Точка" сама роблю покупки і рекомендую своїм друзям та близьким.

Ирина
08 сентября 2020 в 20:17

Дуже класний магазин. Купувала окуляри. Здивував вибір Палароїдів і приємна ціна. Дівчатка консультанти допомогли і підказали. Дякую.

Дмитрий
29 августа 2020 в 16:18

Магазин вроде-бы нормальный, но обслуживание желает лучшего.
С коляской - нельзя, в коляске - нельзя.
Ребёнка взял на руки, а инвалиду - как быть?

Лена
17 августа 2020 в 21:21

Дуже хороший магазин
Набагато кращий від канівських чи богуславських дитячих магазинів. Завжди купую у вас одяг для онука, з самого народження. Якісний одяг і дуже хороше обслуговування!

Василь
30 мая 2020 в 12:33

Вибір одягу і взуття великий. Дорого. Власники напевно приховують доходи, розрахуватися карткою принципово не можливо. Кожен раз скупляємося на немалу суму, але одного разу малій дитині потрібно було в туалет і не пустили. Хоча можна було і завести в службовий.

Оксана
31 августа 2019 в 4:18

Магазин для всієї родини! Дуже якісне Польське взуття за доступними цінами. Приємний і вічлевий персонал!

Добавить отзыв