UAOTZYV.COM

Таунхаус Козирна сімка

Адрес Погреби, Старосельская, 13
Телефон +380 (96) 125-20-20
Сайт kozurna-simka.com
Рубрики Строительство частных домов, Коттедж, Коттеджный посёлок, Деревенский дом, Инвестиции в недвижимость
Оценка 4.1 9 отзывов
Похожие компании в категории

Таунхаус Козирна сімка отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лариса Миколаївна
12 октября 2022 в 22:51

Хочу виразити вдячність за підхід в роботі, нам дуже сподобалось спілкуватись, та отримувати поради як краще зробити те чи інше. Саме будівництві на висоті, ми багато чого бачили, та купували, але якість даних таунхаусів дійсно здивувала, так рідко будують навіть для себе, навруги один газоблок, а тут тауни і з цегли і з монолітним перекриттям, а не плитами, і бетонні сходи, а не приставлена драбина чи металевий каркас, на який страшно дивитись. і багато таких інших моментів, які дійсно радують. і якщо вникнути в суть - закохуєшся в ці будинки, моїй вдячності немає меж!

СК Оптимус Омельченко
17 июня 2022 в 16:00

Выдержана вся технология строительства от фундамента до кровли, максимальное утепление стен 150мм и кровли 250мм, все стены с красного полноценного кирпича, энергоэффективные окна, качественные красивые входные двери.
Концепция таунхауса создать безопасное и комфортное проживание для всей семьи: эргономичная планировка домов, свой дворик, благоустройство, закрытая территории, видеонаблюдение по периметру, детская площадка, свои коммуникации.

Виктория
27 сентября 2021 в 23:52

Приятное место. Застройщик удивил отсутствием хамства и готовностью идти навстречу. Очень хотелось бы по быстрее увидеть полностью готовый дом. Дома конечно строят из расчётом на тепло и шумо изоляции и это хороший плюс. Очень крутая планировка - это еще плюс. Однозначно советую

Илона
22 сентября 2021 в 13:38

Хотим искренне поблагодарить Марину и ее мужа за сотрудничество, все вопросы ребята решали быстро, ответственно и профессионально. Качество строительства на высоте, все материалы используемые при строительстве наивысшего качества, очень хорошие планировки, дома теплые. Закрытая территория+ у каждого есть свой дворик. Отличное расположение объекта, до Троещины 3-5 минут. Рядом планируется шикарный парк, поблизости множество ресторанов, магазины, детский центр, спортивные корты, а самое главное удаленность от суеты города. Очень рекомендуем, останетесь довольны.

Віталій
14 сентября 2021 в 5:36

Місце погане в березі, малі гаражі і поганий виворот, цегла розсипається не м100 як пишуть, а самої поганої якості в середині чорна перепалина а перегородки взагалі з половинок і несучі стіни теж забутовані половинками, перекриття 18 а не 20 також мало арматури менше чим по проекту черерез це дає тріщини, не вата а пінопласт. Дуже на всьому єкономили і не дотримуються будівельних норм. Також бк оптімус не має ліцензії на будівництво, а тільки на внутрішні роботи

Хватить Владімировна на*обувать інвесторів і робочих, ви самі знаєте на чому зекономили, і кому скільки должні. Фундамент так дійсно хароший а все остальне як я написав, візьміть свій кирпич та повизіть в лабораторію, і просвітить перекриття та побачим що ви дальші заспіваєте.

Виталий, Женя
08 сентября 2021 в 0:17

Я - замовник даного будівництва, та власниця одного з будинків, в якому буду проживати сама, звертаюсь до Вас Шановні Демиденко Віталій, та Ваш різнороб Саша Бабяк, а також Васятан Васятянович, Витя Рудык, Женя, та як ще Ви себе назвете (всі розуміють, що пише одна і та сама особа Віталій Демиденко)
Ваша заздрість та совість на стільки зашкалює! Якщо Ви не можете дати таку якість своїх робіт, то не заздріть іншим, особливо бригадиру Михайлу, за те що він з повагою відноситься до мене, виконує свою роботу дуже якісно та відповідально і працює з самого початку будівництва! Вам потрібно працювати над своєю самооцінкою, та зрозумійте, Ви ніколи себе не піднімете за рахунок «хаяння» когось! ;)
Я до речі ні разу не назвала Вас на «ТИ», це все залежить від людини! ;)
Так ось,
1. Місце шикарне всього 3,5 км від Києва та 1,5км від річки Десна (якщо для Вас 1,5км це берег річки, нехай буде так, я наприклад мрію жити біля берега;).
2. Вода у свердловинах, на лівому березі та у всіх в селі Погреби однакова навіть на рівні 110м, якщо Вам цікаво ознайомтесь з аналізом води! І Ви побачите що крім заліза (що являється нормою для лівого берега) вода ідеальна, спеціалісти говорять що не потребує навіть мінералізації.
3. Щодо технології, то можете запросити спеціаліста, експертизу і тоді давати оцінку! На всі матеріали є сертифікати, будівництво повністю відповідає нормам!
Чому Ви не пишете за якість кладки, що навіть товщина штукатурки по цеглі 10-15мм, тоді як по газоблоку у більшості такої якості немає.
Чому Ви не пишете що товщина стін 380мм в півтори цегли! Марка цегли 100! Можете подивитись сертифікати! Строк експлуатації цегли мінімум 100 циклів! Прослідкуйте за своїми мізками, аби вони не розсипались від заздрості!
Чому Ви не пишете, що стрічковий фундамент 1,8м в землю з усіма п’ятаками, на якому можна збудувати всі 5ть поверхів.
Чому Ви не пишете, що, як для приватного будинку, замість пустотілих плит перекриття, цільний моноліт, який не має жодних відхилень від норми, що дозволяє робити вільне планування будинків!
4. Щодо гаражів! По-перше, вони не входять в квадратний метр житла, та абсолютно безкоштовні для інвестора, і рахуються як парко місця, які відповідають всім нормам ДБН – якщо Ви не в курсі.
5. Ви не являєтесь замовником, інвестором чи адекватною людиною, Ви найманий робочий, які являєтесь провокаторами та спекулянтами, з Вами наші дороги розійшлись, але Ваша заздрість Вас загризає! З приводу цегли та якості будівництва наберіть бригадира Мішу, він чекатиме Ваш дзвінок!
6. Всі інвестори вдячні за якість будівництва, а я вдячна їм за довіру і їх вибір.
Моє житло йде від любові та як для себе
Ви можете скільки завгодно безграмотно писати всяку-всячину де завгодно, та майте свою чоловічу честь бо Ви самі розумієте, що Ви не праві! Надсилаю Вам промінь світла, можливо Вам допоможе!

Саша
20 августа 2021 в 23:12

Качество строительства, клиентоориентированность, планировки и в целом концепция строительства на высоте. В одном из домов будут жить сами собственники всего проекта, именно это и сыграло для меня решающую роль в выборе жилья.

васятян
21 сентября 2020 в 3:55

Планіровка погана, гаражі малі! Якість кирпича найгірша яку можна було найти! Вода дуже поганої якості через те що знаходиться в березі! В перекритті тріщини! Перекриття не 200 а 180! Якщо хто вже заплатив за ці сараї гроші мій вам срвєт забирайте гроші з цих спекулянтів!

Андрей
13 августа 2020 в 11:02

Строительство идет по плану. Ребята явно не жалеют денег на качество постройки, используются передовые технологии, закупаются лучшие материалы: перекрытие-монолитная жб плита 200 мм, стены: кирпичная кладка 380 мм (красный кирпич марки M100), цементно-песчаная стяжка 75 мм, шумоизоляционный слой 5 мм, утеплитель (мин. Вата Baumit) 150 мм, окна: 5 камер профиль, стеклопакет двокамерный Steko R500, кровля: пирог 250 (минвата), двоскатная черепица.

Добавить отзыв