UAOTZYV.COM

Стоматология DENT-U

Адрес Вишневе, вулиця Європейська, 11
Телефон +380 (66) 352-64-64
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
Сайт dent-u.kiev.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Косметический стоматолог, Стоматолог-гигиенист, Скорая стоматологическая помощь, Ортодонт
Оценка 3.8 47 отзывов
Похожие компании в категории
ООО Дент-Лайф — Вишневе, вулиця Вітянська, 1A, 1
Семейная Стоматология — Софіївська Борщагівка, Mira 27, вулиця Миру, 27
PrimeDent — Крюківщина, вулиця Європейська, 2а
СТОМАТОЛОГИЯ BOHDANOVICH DENTAL STUDIO — Софіївська Борщагівка, вулиця Сагайдачного, 15

Стоматология DENT-U отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
14 февраля 2024 в 16:55

Дякую лікарю Щуцькому Андрію Йосиповичу! Уважний, знаючий лікар. Професійно виконує свою роботу. Задоволена результатом.

V Ch
12 января 2024 в 23:44

Моє лікування тривало 2 роки, я була у трьох лікарів цієї клініки, прийшла замінити коронки на передніх зубах, але познайомилась і з хірургом і з ортодонтом і з протезистом. Виявилось не все так просто і швидко, але так як має бути. Дякую Вам всім!

Марина
03 января 2024 в 21:48

Ціни я не можу сказати низькі, але я зустрічала і вище і нижче, мені сподобалось все, і лікар і медсестра і головне расплутали мені клубок моїх діагнозів від різних зубних, тепер все на своїх місцях.

Andrii
07 ноября 2023 в 22:56

Був у ортодонта ставили брекети, довго, але результат неперевершений, рівнесенькі всі мої зубки.

Саша
14 сентября 2023 в 12:10

DENT-U - чудова стомологія, без зайвих складнощів записують, лікування представляють якісне, ціна середня по Вишневому, я дуже задоволена!

Макс
14 сентября 2023 в 0:24

Рекомендую клініку, з усіх питань завжди підкажуть. Допоможуть та вилікують. Лікарі чудові!

Всеволод
10 августа 2023 в 2:41

Видаляють відгуки клієнтів.

В 2021 проходив там лукування. Витратив десь 60 000. Попередній рахунок фактуру так і не надали не дивлячись на численні запитання.

Відносини до клієнтів, як до ходячих гаманців. За одне і теж лікування, розбіг цін від 500 до 1000 грн.

Якщо Ви вирішили туди піти, вимагайте кошторис, та чеки з підписами та печатками.

Шахраї.

Аліна
18 июля 2023 в 15:47

Ще з дитинства обслуговуюсь тут, і ніколи в інше місце не ходила, бо не було потреби)
Тут найкращі спеціалісти! Обслуговуюсь у Кирила Володимировича, все подобається, завжди все на вищому рівні) Дякую

Саша
19 июня 2023 в 5:21

Хочу подякувати Кирилу Володимировичу за його персональний підхід і високу кваліфікацію. Ніколи не могла подумати, що лікування зубів може бути настільки комфортно і безболісно, а особливо їх видалення. Особлива подяка за оперативне вирішення неприємних наслідків встановлення коронок в іншій стоматології. Тепер разом з чоловіком тільки до Кирила Володимировича!

Денис
25 мая 2023 в 15:18

Дуже крута стоматологія (мається на увазі професіоналізм лікарів). Весь колектив має в своєму розпорядженні починаючи від ресепшена, приємні люди. Вперше за довгий час відчув себе комфортно в кріслі у стоматолога. Це 5 балів!

Nadia
09 мая 2023 в 9:21

Лікуюсь в даній клініці вже багато років, тут професійні та ввічливі спеціалісти, уважне ставлення до пацієнтів, якість послуг на вищому рівні, приємна атмосфера. Однозначно рекомендую, якщо хочете знайти хорошого лікаря на довгі роки, то Вам точно сюди.

Ангилина
03 мая 2023 в 19:32

Це неймовірне жахіття. Цін конкретних немає. Ви звоните питаєте ціну вам кажуть одну ціну через неділю ціна вже на 3 тисячі дорожче, як це розуміти? Або представте таку ситуацію ідете знімати брекети вам кажуть конкретну ціну ви приходите робите процедуру і потім вам заявляють на 2 тисячі дорожче. Як це зрозуміти? Якщо просто сказати викачують гроші дуже добре. Навчиться казати правду, а не брихати! Люди на щось розраховують, а ви їх дурите. + Якби ще робота це стояла, але вона не стоїть. Так як лікар, який чистить зубу жахливо робить, що після цього треба іти до іншого і перероблювати. Не ведіться на аферистів!

Віта
25 апреля 2023 в 0:29

Дуже задоволена стоматологічною клінікою Dent-U у Вишневому. Окремо хочу подякувати лікарю Йовенко Сергій Анатолійович він справжній професіонал в своєї роботи. Уперше лікувала зуб, у лікаря швидко пояснив, показав, заспокоїв. А головне Професійно, оперативно та якісно. Тож лікування пройшло на вищому уровні. І ще хочу сказати що ставили пломбу на зуба в 2019 році, досі гарно виглядає зубчик не болить і даже не видно що його колись мені робили. Зараз уже 2023р. Дуже круто Тож можу щиро рекомендувати клініку та лікаря для усієї родини та всім хто потребує допомоги професіонала.

Марина
08 сентября 2022 в 20:07

Доброго вечора! Супер стоматологія, класний персонал, ну а саме головне ШИКАРНИЙ лікар від Бога Кирило Володимирович. Щиро Вам вдячна за лікування своєї дитини в якої були серйозні проблеми, які вже минували завдяки цьому ж лікарю. Рекомендую!

Pyслан
01 марта 2022 в 2:27

По телефону цену на устранение кариеса одного зуба сказали от 600грн до 900грн, а по факту получилось 1450грн. Поведение врачей мужского пола вызывающе, неуважительное к клиенту. Такого я ещё не видел, чтоб так себя непрофессионально вели. Больше к ним не нагой

Женя
27 февраля 2022 в 16:25

Сегодня была в этой клинике в Илоны Викторовны, надо было сделать пломбу, дырка была в зубе, в итоге она сделала, просверлила и за пломбировала тот зуб что нада, только не там где большая дырка осталась сейчас, а в другом месте. И сейчас та дырка есть в зубе ещё и болит (я в ярости (Прийшла сделать, 1500 грн отдала, а результата 0. До это была в Кирилла Владимировича он конечно молодец, удаляла 2 зуба мудрости у него то быстро и не больно, ему очень благодарна, к нему вернусь ещё.

Olha
28 января 2022 в 5:44

Була на консультації у цьому закладі. Під час консультації (ім'я лікаря на жаль не запам'ятала), лікар почав сміятись з моєї пломби, почав звати усіх лікарів що були поруч щоб подивились. (Ще й сказали що треба переробляти - хоча насправді все було добре, як виявилось пізніше). От шановні, ви вважаєте піся цього себе компетентними співробітниками? При тому що самі по нормальному нічого по суті мені не розповіли на консультації, але розказали які криворукі мені робили пломби. Вважю це занадто гучним оголошенням, беручи до уваги той факт, що ці самі лікарі не полікували мені нічого. Та й бажання не було взагалі туди йти лікуватись, після осміювання на людях. На щастя знайшла свого стоматолога. А цю клініку не раджу взагалі.

Алла
05 января 2022 в 11:58

Хочу поблагодарить Кирилла Владимировича. Я лечилась в другой клинике, где при чистке зубных каналов сломался инструмент и остался внутри. Меня направили в соседнюю стоматологию, где под микроскопом мне должны били его достать. Но увы, после 2 часов мучений инструмент достать не смогли. Посоветовали оставить, как есть, запломбировать и каждые пол года делать рентген и наблюдать за зубом. Меня это, конечно, не устроило. Подруга посоветовала клинику Dent-U. Попала я к Кириллу Владимировичу, который с помощью того же микроскопа достал инструмент и запломбировал каналы. Спасибо ему БОЛЬШОЕ.

Наталия
02 января 2022 в 18:08

В этой клинике лечим зубы около 4 - х лет, я и мой ребенок. Я лечу зубы у Попкова Кирилла Владимировича, рекомендую его, это врач на все 100%, насколько я боюсь стоматологии, но попав однажды к этому доктору, изменила свое мнение.
Ребенок 9 лет наблюдается и лечит зубы у Оксаны Михайловны, история про червячков, которых она убирает из зубов) зашла моему ребёнку, соглашается спокойно сидеть и лечить зубы.

Алла
04 ноября 2021 в 21:45

Хочу поблагодарить Кирилла Владимировича за его помощь и золотые руки. В одной клинике мне чистили зубные каналы и на 3 визите сломали инструмент внутри. Направили в соседнюю клинику, где с помощью микроскопа меня уверяли, достанут или обойдут сломанный инструмент. После 2 часов мучений мне так и не смогли помочь, хотя взяли деньги и не малые. Сказали идите к своему доктору, пусть пломбирует, как есть, а там будете через каждых пол года делать рентген зуба и наблюдать за ним. Этот вариант меня не устраивал. Затем по совету своей подруги я обратилась в клинику Dent-U. Лечил меня Кирилл Владимирович. У меня была надежда на него, потому что с этим зубом я и так намучилась. С помощью опять того же микроскопа он вытащил инструмент и запломбировал каналы. Я ему очень благодарна и БОЛЬШОЕ СПАСИБО!

Добавить отзыв