UAOTZYV.COM

Старая Мельница отзывы

Адрес Київська обл., Сухоліси
Телефон +380 (98) 778-87-70
Часы работы 12:00-23:00
Сайт staruymlyn.04563.com.ua
Рубрики Ресторан
Оценка 4.1 10 отзывов
Похожие компании в категории

Ресторан Старая Мельница отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vita
12 сентября 2021 в 19:21

Чудовий ресторан, красива територія. Тільки от їжа розчарувала. Святкували в цьому ресторані 1 рік дитині. В меню зі став замовляли шашлик із телятини - гості всі скаржилися що не свіже м'ясо, пересмажений, не можливо було їсти - у нас його забрали назад і повернули гроші. Також мисливські ковбаски також були не першої свіжості. Обслуговування так собі, офіціанти нас не балували своєю присутністю, на столах практично не прибирали. З собою їжу не допомогали складати так як в усіх інших ресторанах. В загальному, якщо цими моментами не заморочуватися, то місце хороше і ціна доступна.

Анна
05 сентября 2021 в 22:44

Очень классное место. Красивая территория, ресторан оформлен в украинском стиле, вкусная разнообразная кухня)

Катерина
04 октября 2019 в 7:50

Красивое заведение, большая ухоженная территория. А кухня. Это волшебство вкусов. Сытно, вкусно, необычные блюда, больше порции. Персонала нужно быть немного вежливые, не клиентоориентированы немного.

Марія
18 января 2019 в 2:36

Святкували ювілей. Не дивлячись на те, що було весілля і ще кілька бенкетів, рівень обслуговування був на висоті. Все смачно, оригінально. Але головне тут атмосфера та природа) чудово відпочивати з дітьми)

Марина
25 декабря 2018 в 13:16

У "Старому млині" святкували Новий рік. Жива музика, Дід Мороз зі Снігуркою та насичена програма не давали жодного шансу на нудьгу. Наша компанія була у будиночку - затишно, охайно, тепло, ввічливий офіціант. Про кухню скоріше нейтральної думки. Небуло нічого, про що можна сказати "дуже смачно", але зіпсованих страв також небуло.

Артур
16 декабря 2018 в 19:27

Чудовий ресторан, який став для мене приємним відкриттям. Чудова територія з міні зоопарком. Приємні ціни та смачні страви. Ідеально підходить для проведення весілля або дня народження в українському стилі.

Наталія
10 декабря 2018 в 9:33

Дуже гарне, тихе місце. Добре що ресторан знаходиться за містом, можна відпочити душею, смачно поїсти, помилуватися озерцем. Можна відпочивати з дітьми територія закрита і не переживаєш шо дитина кудись вибіжить. Швидкі та приємні офіціанти. Велика територія, можна святкувати любий банкет, або романтично посидіти в окремому будиночку. Мені сподобалось, завітайте і ви.)

Виктор
21 ноября 2018 в 13:28

Заведение, в основном, для проведения празднований всяческих памятных событий большими компаниями (и не очень большими), одно из лучших в своем роде в своей округе.

Фотінія
10 ноября 2018 в 21:56

Заїхали в нахвалений ресторан і спробували коктейль пінаколата# жах. //спирт+сік= досі гіршого коктейлю не пробували! Перший і останній приїзд!

Ирина
23 августа 2018 в 13:02

Можу сказати, що при відкритті подобався ресторан більше. Сиділи в загальному залі, де дуже багато мух які дуже заважають, заказали бокал вина - принесли в звичайному стакані (вибачились, що не має келехів), по заді нас святкували банкет, було дуууже шумно (це також заважає спілкуватись, і приємно відпочити, на такий випадок можна було перейти в окремий будиночок, який був вільний, але нам сказала офіціантка, що він занятий) Страви готувались в загальному приблизно часу, сподобались страви на мангалі. Я бажаю, щоб всі помилки були виправлені)

Добавить отзыв