UAOTZYV.COM

Sport Life Вишневе Київська

Адрес Вишневе, вулиця Київська, 2л
Телефон +380 (44) 363-45-23
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт sportlife.ua/uk/clubs/kiev/vishneve-kiyivska
Рубрики Спортивный комплекс, Школа плавания для малышей, Оздоровительный центр, Спортивный зал, Общественный плавательный бассейн
Оценка 3.2 26 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sport Life Вітянська — Вишневе, вулиця Вітянська, 2а
Sport Life Гатне — Гатне, Готель Terra Nova, вул. Інститутська, 73
Похожие компании в категории
Украинский теннисный центр — Святопетрівське, Господарська вул., 1
СПОРТИВНО-КУЛЬТУРНИЙ КОМПЛЕКС СОФІЇВСЬКИЙ — Софіївська Борщагівка, вулиця Соборна, 114б
SPORTMAG — Святопетрівське, вулиця Білогородська, 8а

Sport Life Вишневе Київська отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
03 июня 2024 в 0:36

Доброго вечора, скажіть будь ласка, як працюють басейни та сауна при відключеннях світла, чи не працюють взагалі?

Дмитрий
22 января 2024 в 2:10

25.01 зателефонував з приводу акції 990 грн/міс (басейн+фітнес+зал), запитав у менеджера по тел. Тобто я можу завтра приїхати, оплатити 990 грн і одразу займатись? На що менеджер відповіла, так, єдине що потрібно буде оформити довідку в басейн, кажу не проблема. Домовились. На наступний день (сьогодні) виділив час, приїхав, і у відділі продажу дізнайюсь, що це акція-розтермінування. Типу потрібно оформити розтермінування на 12міс і кожного міс платити 990 грн. А по тел одразу сказати не можна було?

Зоя
12 января 2024 в 16:41

Дякую ТУПИМ менеджерам які при продажу абоненту не інформують про самі елементарні правила клубу, а саме якщо ви вийдете з нього хоч на 1 хв пізніше то вам нарахують штраф, і поки ви його не сплатите то не зможете відвідувати клуб! Їм саме головне продати вам абонемент, все інше там нікого не хвилює! Те що ключі дають в одному кутку уже писали, те що на всю роздягальню працює 4 фени їм теж нормально, це ж не вони стоять в черзі щоб посушити волосся!

Александра
06 декабря 2023 в 22:02

Рівень клієнтоорієнтовності нижче нуля! Прайс- відсутній. Є відділ продажів, в якому пусто у вихідний день, на хвилинку. Зайшла з хлопцем, який був у військовій формі, всі поопускали очі. Стояли в черзі хвилин 5. В решті решт, дівчинка пообіцяла проконсультувати. Посиділи ми в відділі продажу, так ніхто й не підійшов, або підійшов та втік, ми так і не зрозуміли. Незрозуміло, чим зайнятий ваш персонал та чому немає елементарного прайсу. І нащо взагалі існує відділ продажу.

Anastasiia
13 ноября 2023 в 3:14

Тренажерний зал чудово обставлений, питання немає, але я дуже розчарована роздягальньою та душовою.
У мене абонімент «преміум» світло є там через раз, це не є нормально.
Прибрали за навіс в душі ЦЕ ВЗАГАЛІ ЖАХ! (Поверніть будь ласка їх), І на рецепшені сказали, що більше не повернуть. Абонімент своїх грошей не коштує. На Вітянській багато краще душева і дешевший абонімент в рази!

Алекс
09 августа 2023 в 14:19

Цим спортлайфом задоволений. Що стосується обладнання та тренажерів, то більшість з них у хорошому стані. Персонал привітний і готовий допомогти, якщо виникали питання. Деякі тренажери бувають трохи переповнені під час пікових годин, що викликає затримки, але в цілому, я отримую задоволення від тренувань. Перевагою спортлайфа для мене, при виборі спортзалу, була можливість купити абонемент в оплату частинами від спортбанку. Звичайно, завжди є що покращити, щоб зробити ще привабливішим для клієнтів, але то не критично.

Вова
07 июня 2023 в 17:46

Маю абонемент «lux spa» де чітко прописано, що має бути видано комплект рушників і халат в преміум залах. Але цей зал є вийнятком, тут немає полотенець, чому послуги які входять в мій абонемент не відповідають дійсності. Класична сауна не працювала. Але сучасний зал і привітливий персонал

Анна
27 марта 2022 в 4:47

Дополнение к отзыву:
Некоторые проблемы решили, спасибо)

Появились новые:
1. В последнее время плохое вентилирование/кондиционирование. В зале душно. А было так, что в раздевалке, как будто забыли выключить кондиционер, было прохладно, в то время, когда в душе духота.

2. Спасибо за вайфай. Я им перестала пользоваться, потому что постоянно нужно подключаться и смотреть рекламу прежде, чем подключить интернет. У меня есть название для таких горе-бизнесменов: коммерческие свиньи:)

Первый отзыв:
По существу:
1. Есть такой тренажёр (точнее рама с грифом), который находится между колоной с зеркалом и стеклянной перегородкой. Там свободный вес и это небезопасно. Мой личный опыт: делала в этой раме мёртвую тягу. Пока сняла гриф, то чуть не стукнула по перегородке. Я как клиент, не должна переживать за это. И к тому же, сложно (стрёмно) надевать блины на гриф. (Фото прикрепляю)

2. Уже 3-4 день пищит на весь зал тренажёр по сведению ног. Может нужно смазать? (Видео прикрепляю)

3. Тренажёр смита шатается. Одна из четырёх ножек не соприкасается с полом. Это я заметила в субботу 31.10.20 г.

4. Это не лично проблема зала, а их клиентов. Но может вы можете на это как-то повлиять. Проблема в том, что некоторые посетители бассейна оставляют после себя лужу воды возле шкафчиков. Лично делать замечание не хочу, поэтому обращаюсь к вам.

Почему такая маленькая платформа для жима ногами?

И ещё: очень жаль, что нету некоторых тренажёров, типа гак-машины.

А так, в целом зал хороший. Сотрудники приветливые, помогают, если нужно)

Євген
15 марта 2022 в 21:40

Швидко уклали договір згідно попередніх домовленостей. Електронний договір надсилали на пошту із затримкою в декілька днів.

Osadchyi
15 марта 2022 в 15:36

Спорт клуб у Вишневому хороший.
Зауважень до охайності, персоналу і тд немає, устаткування хороше.
Можна було б ставити 5 зірок, але вже пів року не працює один із важливих тринажерів - гравітрон. Невже така велика компанія не може зремонтувати таку річ у короткі сроки?
Також є побажання додати для тренувань та любительських спарингів стіл для армрестлінгу.

Альона
14 марта 2022 в 14:06

Маю 4 абонементи преміум сегменту для сім'ї. В грудні 2021 року продовжила абонемент для немовляти, щоб користуватися послугами басейну для немовлят, адже клуб повідомляє, що тако послуга в нього є. Проте, даний басейн "на профілактиці". Поцікавившись в служби підтримки коли ж все таки басейн вже "напрофілактують", отримала відповідь, що клуб має відповідні труднощі та не має можливості забезпечити належний температурний режим води, а тому басейн працювати не буде невизначений час. Коли я повідомила, що картку я купувала саме для немовляти, що б дитина могла плавати в басейні для немовлят, мені повідомили, щоб я використовувала басейн для старших дітей. Проте, глибина в іншому басейні значно більша і температура води не відповідна. Звичайно клуб не міг передбачити наявність проблеми з басейном, проте вже як така ситуація виникла, то добре було б попіклуватись про своїх клієнтів та забезпечити заморозку та компенсацію втраченого часу. Не зважаючи на неналежне надання послуг спорткомплексом, у "заморозці" абонементу дитини мені відмовлено, в продовжені абонементу на час поки не запрацює басейн, мені також відмовлено. Басейн для доросліших дітей не призначений для немовлят, а тому не може в повній мірі використовуватись для них. Клієнтоорієнтованість даної мережі спортклубів дорівнює нулю. Дуже прикро від такого відношення до своїх клієнтів.

Доповнення відзиву:
Дякую за оперативну відповідь. Звичайно я ставлюсь з розумінням до ситуації, що склалась, не вимагаючи повернення коштів за неналежне надання послуги. Такого ж розуміння чекала від клубу, проте, марно. Я заплатила кошти за послугу, яку Ви мені продали, проте не можете надати належним чином. Тому абсолютно адекватно з Вашого боку було б запропонувати компромісне вирішення проблеми (заморозка абонементу та продовження строку його дії), щоб зберегти клієнта в майбутньому. Але, напевне, надання послуг належної якості, клієнтоорієнтованість, лояльність до клієнта - це у Вас, нажаль, не в пріоритеті.

Александр
10 марта 2022 в 10:26

От дешевой, глупой рекламы по радио на полную громкость некуда спрятаться. Наушники не помогают. Год слушать одно и тоже, это надо иметь либо глуховатость лиьо пофигизм.

Юрий
07 марта 2022 в 5:40

Нет часов в спа-зоне! Несколько раз просил Повесить часы в спа - бесполезно. В бассейне отстают часы постоянно, в мужской раздевалке и на ресепшн - также, подводить некому!
Летом из трёх видов бань работала одна! Теперь 2 из трёх, через день. Постоянная экономия электроэнергии!
Создайте какую-то книгу жалоб и пожеланий, хоть бы в электронном виде, телеграмм или Вайбер канал, например! Куда писать пожелания гостей.

Віка
04 марта 2022 в 16:55

На днях спілкувалась з менеджеркою по роботі з клієнтами Вікторією, ввічлива, привітна, одразу знайшли спільну мову. Провела екскурс по спортзалу, все розповіла, допомогла з оформленням абонементу.
Сам зал також зручний, обладнання нове, багато усіляких тренажерів, зручна роздягальня, душ, швидке обслуговування на рецепшені. Одним словом, хоч я і не довго ходжу в цей спорт клуб, але наразі задоволена на усі 100.
п. С. Також мала змогу побувати на пробному занятті з тренером Олександром, максимально приємна людина, за 30 хв розповів і показав на практиці усе, що тільки можна.
Дякую, за таке чудове обслуговування, надіюсь на подальшу співпрацю)

Дмитрий
27 февраля 2022 в 15:51

Хожу в спортлайф с самого открытия первого клуба на Петровке. Объективно, уровень клубов с тех пор не сказать чтоб существенно, но вырос. На сегодня у меня премиум абонемент с доступом во все клубы сети. Могу сказать, что Спортлайф в Вишневом очень неплох, людей не много, душевые ещё пока не "пахнут" (это у всех публичных спортклубов постоянная проблема, увы) и относительно чистые. Жаль, что премиум зал находится непосредственном в соприкосновении с бассейном, что летом, что зимой бывает чрезмерно душно. У меня интенсивные тренировки и я привык заниматься в холоде, а другим, я вижу наоборот - холодно. Так что всем не угодишь. Единственная просьба к администрации убирать чаще маты для растяжек, ибо люди обувь не снимают и ходят по ним.
А так, спасибо за то, что Вы есть

Женя
25 февраля 2022 в 23:39

Сегодня после посещения клуба у меня остались только негативные эмоции:
1. Шкафчик оказался грязным, потому что какой-то гений додумался засунуть туда свою обувь, когда на улице слякоть и грязь. Пришлось идти назад на рецепцию и просить другой.
2. На рецепции мне дают нижний со словами "Верхние закончились". Прихожу назад в раздевалку и вижу не менее десятка пустых верхних шкафчиков (уже не в первый раз подобное). "НУ ЗНАЧИТ АНИ ПАЛОМАНЫЕ" - сказали мне на рецепции. Если это правда, то это очень печально.
3. Ну и по классике, в бассейне 1 дорожка занята групповыми занятиями, ещё одна - индивидуальной тренировкой (и это в час пик - 19: 00-20: 00), а на оставшихся двух - по 5+ лиц, включая детей, которых во взрослом бассейне быть в принципе не должно.

Иванна
23 февраля 2022 в 23:33

Дуже розчарована клубом та реакцією на зауваження. Графік групових занять дуже не зручний і не логічний, так було до карантину а зараз то взагалі ганьба, скоротили кількість групових занять опираючись на те, що червона зона карантину, хоча кількість відвідувачів групових занять не зменшилась і коли я оплачувала абонимент я орієнтувалась на іншу кількість занять. Ранкових занять дуже мало, на вихідних взагалі нема на що піти. Неодноразово дівчата жалілись і тренерам і в відділ продажу і результатів нуль. А ще окреме питання до керівника відділу продажу, як Ви хочете або плануєте продавати Преміум карти коли Преміум групових занять немає не одного?

Anischenkoyarik
23 февраля 2022 в 11:10

Понизился сервис. После басеина хотел погрется в бане. В 7.40 температура была 40 градусов. Очень холодно. Согласно графика в это время должна работать только одна. Вам виднее какая работает.

Елена
21 февраля 2022 в 6:39

Удобное месторасположение, вид из окон, бассейн на 4 этаже
тесно в раздевалке, сауна на профилактике все время, много людей

Женя
16 февраля 2022 в 18:45

Клуб новый, все чисто, наполнение отличное. Самое главное не включают вентиляуию (был 17.01.2022 с 11-13 ч.), что является нарушением норм и здравого смысла, даже в зале поемиум и душевых. Ждите плесень!

Добавить отзыв