UAOTZYV.COM

Sport Life Гатне

Адрес Гатне, Готель Terra Nova, вул. Інститутська, 73
Телефон +380 (44) 363-45-06
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт sportlife.ua/uk/clubs/kiev/gatnoe
Рубрики Спортивный комплекс, Общественный плавательный бассейн, Спа-салон, Спа-клуб, Спортклуб
Оценка 2.6 48 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sport Life Вітянська — Вишневе, вулиця Вітянська, 2а
Sport Life Вишневе Київська — Вишневе, вулиця Київська, 2л
Похожие компании в категории
Стімул — Ірпінь, вулиця Університетська, 2/1
ТОНУС — Ірпінь, вулиця Грибоєдова, 15
EveryDay Fitness / Еврідей Фітнес — Петропавлівська Борщагівка, Фитнес клуб, Велика Окружна вулиця, 4

Sport Life Гатне отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
В Гатном Спортлайф не рекомендую
05 марта 2024 в 6:52

Грязний і з бомжами тренерами які б’ються за відвідувачів, а самі повний 0! На рицепції потвори сидять хамовиті, вся техніка поломана і дирява як власники комплексу

Давид
07 февраля 2024 в 8:57

Постоянно какие-то неудобства - то воды нет и в душевых и в бассейне то света то грязно и антисанитария ужасная - в Гатном самый самый ужасный спорт клуб - владельци замените администрацию и персонал все можно исправить!

Лілія
16 июля 2023 в 11:53

Доброго дня. В мене чоловік військовий, повернувся з гарячої точки, дали звільнення якраз на день народження. Я вирішила зробити йому подарунок. Забронювала номер в готелі Терра нова, і масаж, басейн, спа. В готелі чудова адміністратор, а от в басейн ми не попали, томущо поки спускались з масажу, чоловіку м'яко кажучи нахамив тренер з басейну, а мені на рецепції дівчина, наче я прийшла до неї додому. Свято було зіпсоване, сюрприз і відпочинок для чоловіка вийшов так собі. Дякую спорт лайфу в Гатному

Саша
20 мая 2023 в 0:25

Я ходжу в Спортлайф з 2014 року. Маю мережевий абонемент, по всім містам і клубам Украіни. Зараз я перебуваю в Гатному, і останнім часом ходив в цей клуб. Але вже три неділі формально клуб працює, але нема води, не працюють басейн, лаунж зона, душові і навіть туалети. Я зазвичай ходжу у клуб 3 рази в тиждень. Протягом останніх тижнів, я приіджаю, а адміністратор каже, що води нема, але клуб працює. На питання коли з’явиться вода ніхто конкретно відповісти не може. Взагалі, як може працювати клуб, у якого нема води, не працюють душові і туалети. Куди дивиться санконтроль. Закрийте клуб, відремонтуйте, а тоді відкрийтеся. А то клуб начебто працює, термін абонементу спливає, а ходити туди не можливо.

vladyslav
07 мая 2023 в 7:14

На рецепції нічого не міняється місяцями. На звичайні запитання відповідей немає. Відношення хамське.

Лариса
07 апреля 2023 в 13:10

Цікаво працює клуб з клієнтами: коли потрібно продати абонементи, то смс шлють кожен день з пропозиціями різними, телефонують, раптом ви не читаєте повідомлення. При придбанні абонемента не сповіщають про зняття заморозки! Тут уже потрібно читати договір десь в електронному вигляді! Відсутня вода! Теж читайте на сайті. Тепер сім разів треба думати: купувати абонемент чи утриматися.

Nataliia
20 апреля 2022 в 5:58

Дуже маленький, але доволі затишний клуб, якщо вдається потрапити, коли мало людей. Насправді таке трапляється дуже рідко. Тому власнику потрібно працювати над розширенням мережі з урахуванням численних новобудов поруч

Женя
31 марта 2022 в 9:02

Тільки два місяці назад купили абонементи в спортлайф Гатне як основний, при оформленні як я приїхала мені показали все як розташоване в клубі, сказали за тренерів, що можна скористатись їх послугами, але про то що є промо- тренування в тренажерному залі і басейні з інструктором, про це не сказали, я побачила уже в додатку.
Також не повідомили, що для клієнтів клубу, парковка від готелю Терранова на 3 години безкоштовна, а я місяць їздила по окружності шукала куди можна машину запаркувати, бо в основному по близу все було запарковано, навіть запізнювалась на заняття поки знаходила де запаркуватись, поки тренер не сказала, що парковка безкоштовна для клієнтів клубу до 3х годин, і так я про це дізналась.
Також мої знайомі прийшли на групове знання з дітьми в бассейн яке є безкоштовне, а їм на ресепшені сказали що воно платне але потім все ж записали з виглядом наче зробили велику послугу.
Тому комунікація з новими клієнтами так собі не дуже (це я пишу виключно із свого і моїх знайомих досвіду)
В бассейні дорослому 4 доріжки, вони постійно зайняті, і навіть по 2 людини плавають на одній доріжці, це мої власні спостерігання.
5 зірок ставлю лише через тренерів які проводять заняття, моя дитина 5 років після першого групового заняття почала ниряти не закриваючи носа руками, і зараз в процессі навчання нових навиків
Також позитвні тренери які проводять різні групові заняття в студіях фітнесу, респект їм

Саша
04 марта 2022 в 21:45

В принципе все хорошо!
Кроме людей, которые вышли из лесу и не знают что перед бассейном нужно принять душ! А после бассейна отмываются по пол часа от микробов, которые сами принесли…90% всех посетителей проходят мимо душа, одевая купальник ещё в раздевалке!

Мамаши с детьми не моют детей и себя тем более, показывая плохой пример с детства!
Тренера не следят за детьми, они тоже не моются!
(Вы что, первобытные?)

Умоляю руководство предпринять любые меры, штрафы, что угодно! Можно напоминать на ресепшене, в громкоговоритель, да хоть как-то! Это даже не смешно!

Саша
03 марта 2022 в 13:31

Не включают вентиляцию в Гатном, запах резины, нет кислорода! По температуре все ок. У жас врут в лицо, что все работает!

Женя
25 февраля 2022 в 17:43

Добрый день! Хочу спросить. На входе висит вывеска Premium and SPA. Могу ли я посетить данный клуб с сетевым абонентом "Sport"? И я правильно понимаю, что вход для всех категорий один? Никакой информации по этому поводу не нашла.

Кирк
15 февраля 2022 в 11:37

Добрый вечер.
Большой минус что не у всех проверяют сертификат вакцинации/пцр, не измеряют температуру тела, не делают замечания тем кто заходит без масок. У нас вроде как красная зона. Только за это можно 1 поставить.
Тренажеры норм, душевые могли быть и чище.
Большой плюс бесплатная парковка. (3 часа)

Марина
03 февраля 2022 в 2:50

Ранее была клиентом вашего клуба в Гатном, в силу пандемии - год не посещала клуб, очень ждала акции к чёрной пятнице, 2018 и 2019 года покупала абонемент именно в чёрную пятницу, так как была самая выгодная цена.
В этом году решила возобновить посещение клуба, позвонила в октябре, когда была акция к Хеллоуину, стоимость утреннего абонемента с бассейном был 8400 грн, решила подождать и дождаться акции Black Friday, позвонила вчера, на что мне оператор сказала что стоимость уже 9490 грн.
На вопрос почему месяц назад цена была на тысячу ниже, оператор ответила что было поднятие цен. И это прошло меньше месяца
Такое странное чувство сразу возникло, неприятное, как будто тебя обманывают
Странное у Вас поднятие цен, именно перед чёрной пятницей, а может это просто - идея втюхать побольше и подороже абонементов именно под предлогом «чёрной пятницы»?

Іван
26 декабря 2021 в 23:40

Завжди багато зломаних (на профілактиці) бігових доріжок. Тренажери застарівші. Ввечері багато народу. Душові віджили вже своє. Не задоволений. Краще Теремки!

Максим
14 декабря 2021 в 21:00

Сеть есть сеть. Уровень как и в других. Компактный и всё есть, хорошая детская комната. Из минусов только вода с ржавчиной (в Гатном она вся такая из скважин), и напор воды очень пляшет.

Сонечко
03 декабря 2021 в 8:46

Хожу в бассейн и пользуюсь спа зоной (3 вида бани). Приятно удивлена: чисто, удобно, комфортно. Важно ходить в то время, когда меньше людей и нет групповых занятий.
Большое разочарование!
1. Бассейн закрыли по тех. Причинам как мне сказали на ресепшине и даже не сочли нужным предупредить про это клиентов, точно даьу не укажу, было где то дней 10 назад.
2. Сегодня пришла в бассейн имея 1 вакцинацию, на что услышала ответ, что мы пускаем только с зеленым сертификатом и 2 вакцинами! Вы про это где то написали, сообщили своим клиентам?
Я была в бассейне в четверг, меня никто не поставил про это в известность. Т. Е я плачу за абонемент, меня не пускают, вторая вакцина будет через 3 недели, за что я плачу?
3. Количество клиентов увеличивается и как Вы понимаете в час пик на дорожке может быть по 3-4 человека. В СПА зоне при мне уже 2 раза не работал хамам. Людей так же бывает достаточно.
Если это я воспринимала как норму, то последние ситуации меня возмутили очень сильно!

svetwomi
24 ноября 2021 в 1:57

Усе, що стосується нерухомості і технічних можливостей, добре, що така мережа Спорт Лайф є. Що стосується клієнтоорієнтованості - це повний відстій.
Пишу цей відгук з метою убезпечити інших потенційні клієнтів від прийняття невірного рішення.
Так як для одного з наших дітей критично ходити в басейн (з медичних показань), ми розглядали кілька варіантів відвідування басейну. Позаяк у нас різниця між дітьми 1,5 року і молодший плаває краще, шукали варіант спільного відвідування.
Після кількох розмов з менеджерами і гарячої лінії і клубу Гатне, нам сказали, що це можливо, якщо тренер не буде проти. Те ж саме нам сказав менеджер при оформленні абонементів і навіть сьогодні, при намаганні вирішити це питання з менеджером басейну, знову почули про існування такої можливості.
Але після оплати, у перший же день відвідування, риторика змінилась і питання відвідування дітьми однієї групи не хочуть розглядати взагалі!
По перше низько, заради укладення договорів, вводити в оману обіцяючи те, що і не збирались робити!
По друге, їм байдуже, що діти плавають на одному рівні, що розклад вікових груп у різні дні, що ми не можемо лишати дитину одну дома, щоб іншу возити, що витрачати 8год та їздити щодня (а скоро зима), коли можна витратити 4год через день - і свою відмову вони нічим! Не обгрунтовують!
Наш старший вже перестав відвідувати цю мережу із-за відсутності комунікації - ходить у інший приватний заклад. Ми також проявимо принциповість і рік відходимо лише на заняття абонементу (хоча планували додатково і вже почали відвідувати платні) - і попрощаємось. Тому зважте, що Спорт Лайф ні на йоту вам не поступиться, навіть якщо спочатку розказують інше.
На відгук Спорт Лайф порекомендував звернутись на гарячу лінію. Звернулась, результат - спочатку була спроба вирішити, але від менеджера басейну переказали, що перевіряють
ходіння дітей за віком і це пов'язано з ковід. - ЯК впливає ковід на те, в яку групу прийшла дитина? ! А нічого, що я особисто бачила 7 дітей в групі при тому, що, як мені сказали, за правилами 6? Це з ковід не пов'язано. ОСЬ ТАКЕ відношення до клієнтів

Анна
21 октября 2021 в 12:35

Клуб отличается от киевских. Аквабульки 5-6 лет как будто для детей 0+. За 13 минут занятия успели только ногами в воде побультыхать и поскакать на нудле. Тренер не умеет работать с группой детей. Есть с чем сравнить. В других клубах таких проблем не возникало. Сразу понимаешь, какие классные тренера на Теремках, Соломенке и в Протасовом Яру. Противоположное впечатление произвел пилатес. Занятие с тренером Инной очень понравилось, даже боль в пояснице прошла. И очень неприятное впечатление произвели работники рецепции. Ощущение, что я к ним домой напросилась.

Михаил
26 сентября 2021 в 2:35

Зал не большой, но для села это уже достижение. Если днем ходить, людей почти и нет.
Не 5 звезд потому, что зал это не только сотрудники. А удобство и размер) Не принимайте близко к сердцу. Я буду ходить всеравно

Ирина
13 сентября 2021 в 13:50

Милый небольшой клуб, все компактно, но все есть. Хорошие санузлы, сантехника ок, есть мыло:) чистый новый бассейн, хоть и 4 дорожки, но места вроде как хватает. Удобно, что рядом детский бассейн.
Банный лаундж сделан классно, особенно круто смотрится прозрачная стенка финской сауны. Жаль она не работает (работает 1 из 3 бань), чтоб оценить детальнее)
Детская комната маленькая, но все есть, даже батут:)
Удобная большая парковка.

Добавить отзыв