UAOTZYV.COM

София отзывы

Адрес Софіївська Борщагівка, вулиця Лесі Українки, 12
Телефон +380 (63) 494-29-47
Сайт sofiy.com.ua/contact
Рубрики Арендуемое жилье
Оценка 4.1 13 отзывов
Похожие компании в категории
Мартынов Андрей Николаевич / Мартинов Андрій Миколайович — Софіївська Борщагівка, вулиця Лесі Українки, 11

Арендуемое жилье София отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
08 апреля 2024 в 4:05

Хочу залишити відгук про співробітника відділу продажів Наталію Кузнєцову. Провела мене від першого телефонного дзвінку до оформлення угоди. Спокійна, ввічлива, професійна. Відповідала на всі мої питання, не втомлювалась надсилати інформацію в письмовому вигляді (бо не всі хотіли), зустрічалась в зручний для мене час. Лише позитивні враження.

Александр
30 ноября 2023 в 13:00

Купили квартиру в ЖК "Софія" - це більше схоже на район містечка, а ніж просто ЖК, вражає своєю пристойною архітектурою та рівнем комфорту (невисокі 10ти поверхові будинки, зразу утеплені і є котел в кожній квартирі). Розташований у зручній локації, відносно швидко можна дістатися центру Києва (звичайно якщо немає масштабних ремонтів доріг), з розвиненою інфраструктурою. Досить пристойно слідкують за територією (озеленення та прибирання). Дуже велика вдячність менеджеру Горобець Тетяні за допомогу у виборі (тому що було декілька варіантів) та допомогу з оформленням всіх документів (все дуже швидко і професійно). Задоволені своїм вибором!

Сергей
19 ноября 2023 в 23:35

Купував тут квартиру дуже задоволений.
Сподобалось розташування та інфраструктура також раджу завітати на центральну алею, дуже гарно
Є дитячий садочок на території та все необхідне для молодої сімʼї)
Також задоволенний роботою ріелтора та супровідом) Рекомендую звертатися до Тетяни Главник вона професіонал свого діла, допомогла з вирішенням всіх ситуацій на етапі купівлі

Юлия
19 ноября 2023 в 8:06

Ми ще на етапі ремонту, але тут дуже подобається. Особливо хочу подякувати співробітнику ЖК Софія Главник Тані, яка відповідально поставилася до мого питання і підібрала класний варіант! Пройшла зімною всі етапи підбору та угоди, а це було далеко не легко в період відключень світла. Тому всим рекомендую!

Никита
15 февраля 2022 в 8:47

Місце гарне, але дороговато тут, враховуючи як важко виїхати до Києва на роботу.

Але якщо працювати дома, місце підходить

Юрий
27 декабря 2021 в 5:47

Хороший Жк, чистий, майже різного напрямку магазини є-навіть не виїжджаючи до Києва, більшість товарів можна купити

Олег
19 декабря 2021 в 12:48

Періодично приїжджаємо із сім'єю у гості, нам тут все дуже подобається. Вражає чистота, відмінний стан доріг, тротуарів та будинків. Є багато магазинів та будь-яких бізнесів для комфортного життя, від перукарні до фітнес клубу. Також відзначу добрі дитячі майданчики.

Вікторія
13 декабря 2021 в 3:39

Я власник квартири в цьому ЖК.
Тут свої закони, баптисти керують і ставлять свої умови, які повністю порушують Конституцію. І ще! їм наплювати на всіх і на все! Чорна готівка за електроенергію, яка йже чомучь не від Обленерго, а від компанії Мартинова. #ПодатковаСлужбаУкраїни і #СБУ мали б чим зайнятися.
ЖЕК, без коментарів. Жахіття

Татьяна
11 ноября 2021 в 1:00

Відмінний ЖК, в якому є практично все: безліч магазинів на будь-який смак, різноманітні кафе, спорт майданчики, дитячі майданчики. Дуже гарне оформлення самого РК. Затишне місце для життя.

Редакция
04 ноября 2021 в 16:22

Вражаючий комплекс, на вигляд з 70ти 10ти поверхових будинків.
Ціни м² $1000-2000м² вторинного ринку нерухомості.
Цікаво дізнатися ціни на інвестиції в новобудови? Ставте подобатися відгуку ;)
Гідна інфраструктура, акуратна і гідно покращує

Ольга
21 октября 2021 в 19:42

Бетонні джунглі з вузькими дорогами, що реве над головою літаками, що йдуть на посадку, машину припаркувати не реально, а найголовніше не виїхати і не заїхати-вічна пробка!

Юлія
16 октября 2021 в 4:34

Все в мініатюрі, реально не вистачає місця для машин, бо вони перекривають тротуари, з коляскою дуже часто проблемно проїхати. Проблеми з водою, її якістю

Альона
14 октября 2021 в 8:19

Чудовий житловий комплекс, в якому знаходиться все, від магазина до поліклінік. ігрові майданчики обгороджені від дороги. Вечері чудова підсвітка, особливо красиві гірлянди в центрі.
Загалом гарно розвинута інфраструктура, легко можна пересуватися по ЖК і громадським транспортом, яке безпосередньо іде до самого метро із ЖК.

Добавить отзыв