UAOTZYV.COM

Sleep & Flight

Адрес Бориспіль, вулиця Лютнева, 50
Телефон +380 (97) 888-85-50
Рубрики Арендуемое жилье, Ночлег
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Мартынов Андрей Николаевич / Мартинов Андрій Миколайович — Софіївська Борщагівка, вулиця Лесі Українки, 11
коттеджный городок Ясные Зори — Ірпінь, вулиця Ломоносова, 24
База отдыха Десна КГФ ОАО Укртелеком — Київ, вулиця Олександрівська, 7
Гостевой таунхаус — ул. Садовая, 73, Украина СТ Приднепровское Демидов

Sleep & Flight отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Speedbird
18 апреля 2022 в 17:25

Мабуть ніколи нічого не коментую в інтернеті але ж ці люди та їх помешкання насправді заслуговують на найкращі відгуки! От саме зараз випадково натрапив на ці кілька відгуків на гугл мапс, здивувався чого так мало люди пишуть, одразу і про себе подумав, і навіть трохи соромно стало що досі сам нічого не написав. Багато подорожую, арендую приватні помешкання на AriBnb та доволі часто живу в готелях по роботі, повірте є багато з чим порівнювати. Апартаменти виконані накшталт коштовного готелю, але зручностей набагато більше! Зроблено з душою, все продумано до дрібниць, починаючи з процедури заселення та виїзду закінчуючи всім необхідним що вам може знадобитися в самих апартаментах. Хазяїва навіть заморочились з рекуперацією повітря в помешканні! Дууже затишне місце, і зручне - швидкий виїзд за межі міста в сторону аеропорта -до Tерміналу D Борисполя їхати 7 хвилин, до метро Бориспільська 15 хв, до центру Києва хвилин 30. Є безкоштовна парковка на територіі комлпексу або платна охороняєма неподалік кому треба залишити авто. Невеличкий продуктовий магазин на першому поверсі прямо в ЖК, та розвита інфраструктура скупчена в кілька кроках від комплексу - цілодобовий продуктовий, ресторани, кавʼярні, салони краси, аптека тощо. Для сімʼї з 4х людей ідеально для короткого відпочинку перед або після перельоту, щоб не сідати одразу втомленим за руль, але ж з особистого досвіду скажу навіть що якось ми вдвох прожили тут майже 3 тижні, і нам дуже сподобалось! Влітку в вечері на дворі просто казково! Готували мало, тому що хазяїва порекомендували всі смачні доставки в місті (доволі швидко привозять самі ресторани, але ж якщо забудете попитати в хазяїв, то в місті також працює Глово та Ракета, також швидко привозять все що забажається), але ж скажу що в кухонній зоні є все що треба і для самостійної готовки. В середині самого будинку на першому поверсі встановлені поштомати Нової Пошти (нам виявилися дуже до речі)! Вперше знайшов це помешкання на AirBnb, яким зазвичай користуюся закордоном та після взяв візитку і зараз вже дзвоню або пишу напряму і бронюю зі знижкою здається 15%. Але все одно завжди намагаюся залишити добрі чайові дівчині за прибирання, тому що відчувається як люди стараються! Коли жили тривало, то прибирання нам пропонували кожен день як в готелі! Та завжди поповнювали питну воду та замінювали рушники та постільну білизну! Начебто й нічого надприроднього але повірте такий сервіс, таких хазяїв ще треба пошукати! Та ще й за такі смішні кошти! Хоч може хтось подумає що не варто таке писати), але скажу що ціна навіть занижена, таке точно коштує більшого! Подібного сервісу серед таких маленьких власників нажаль дійсно чомусь в нас дуже замало! А може і взагалі по країні. Дуже рекомендую це помешкання! Але дзвоніть трохи завчасно коли є можливість, бо якщо зателефонуєте "сьогодні на завтра" буде зайнято 100%!) Вже кілька разів так було і дуууже не хотілося ночувати ще десь. І вкотре дякую за все команді, якщо читаєте!

6 із 5!
Вітання з Харківа!

Тетяна
04 марта 2022 в 17:32

Проживали тут 10 днів. Всім задоволені! Чудовий господар, красива та комфортна квартира з усім необхідним та розташування. Рекомендуємо

Юлия
05 декабря 2021 в 9:47

Обычно отзывы не пишу, но в этот раз искренне захотелось это сделать! Мы живем в другом городе, на отдых лететь пришлось из Борисполя. Вылет был рано утром, поэтому приехали за день и остались переночевать в этой квартире. Остались ОЧЕНЬ довольны! Удобное расположение от аэропорта и охраняемых стоянок (мы машину на время отдыха оставляли там), отличный новый, современный ремонт, есть все необходимое (посуда, тапочки, полотенца, шампунь, гель для душа, утюг с гладильной доской, телевизор, интернет, стиральная машина, чай, сахар, соль, даже бутылка с питьевой водой). Вообщем чувствовали себя очень комфортно! И к тому же отличная цена! На обратном пути с отдыха, перед дорогой домой, так же решили там переночевать. Действительно искренне рекомендую!

Кристина
14 ноября 2021 в 15:43

Замечательное место для отдыха. Звукоизоляция не очень. А так все удобства в автономном режиме доступны. Предоставленные услуги смогут удовлетворить ваши потребности

Яна
19 августа 2021 в 19:48

Очень хорошая квартира, чистая, уютная, есть все необходимое, как в отелях.

Близкое расположение к аэропорту. ️ Я с семьей оставалась на одну ночь после длительного перелёта. Это очень удобно, мы выспались и поехали в Харьков отдохнувшие.

Понравилось то, что есть вся необходимая посуда, если вам захочется приготовить себе завтрак. Мы именно так и сделали

Еще и цена замечательная! Обязательно вернёмся к Вам ещё ️

Тимофей
10 августа 2021 в 3:49

Відмінна квартира. Повністю відповідає фото. Зручно, чисто, комфортно. Продумана система нічного заселення. Одне з кращих помешкань, вибраних наосліп через інтернет

Любомир
01 июля 2021 в 2:15

Приїхали пізно вночі, по вказівкам, які скинув власник на viber, заселилися без проблем і у всьому розібралися. При потребі власник в телефонному режимі може все пояснити. Апартаменти зручні, комфортні. Тепло в апартаментах. Парковка безкоштовна біля будинку. Все моїй сім'ї підійшло. Рекомендую. Чисто, охайно, затишно.

Olha
03 февраля 2021 в 10:25

Очень комфортная и удобная квартира в новом доме с закрытой дворовой территорией, где есть возможность разместить на парковке авто. В квартире есть вся необходимая техника, включая даже стиральную машинку. В помещении очень чисто и аккуратно, пребывание там не вызывает никакого дискомфорта. Благодаря подробным инструкциям поселение и выселение прошло легко и просто без участия владельцев. Взаимное сотрудничество основано на полном доверии, оплата только после поселения. Хозяин квартиры очень вежлив и отзывчив на любые просьбы и вопросы. Это одна из лучших квартир, где мы останавливались. РЕКОМЕНДУЮ!

Юрий
22 ноября 2020 в 11:30

Тихое, уютное место для ночевки между рейсами. Владимир - владелец- ответственный и доброжелательный человек. Чистота, наличие кухни, отличный сервис.

Добавить отзыв