UAOTZYV.COM

Сімейна агенція нерухомості LIBERTY

Адрес Ірпінь, вулиця Гагаріна, 40
Телефон +380 (63) 818-14-41
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.anliberty.com.ua
Рубрики Агентство недвижимости, Инвестиции в недвижимость, Оценщик недвижимости
Оценка 5 32 отзыва
Похожие компании в категории
Linevich Group — Ірпінь, вулиця Соборна, 118/19
АН МЕТРАЖ — Ірпінь, вулиця Соборна, 118/19, Офис, 3
Партнер у сфері нерухомості — Ірпінь, вулиця Павленка, 42

Сімейна агенція нерухомості LIBERTY отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лена
23 мая 2024 в 21:39

Хочу щиро подякувати агеції Ліберті за здійснення нашої мрії!
Окрема і велика подяка ріелтору Тетяні за її виняткову роботу та професіоналізм. Всього за 2 місяці ми з чоловіком стали власниками нашої ідеальної 2х кімнатної квартири.
З надзвичайною уважністю та дбайливістю Тетяна разом з командою Ліберті провели нас через усі етапи процесу купівлі. Ваше ставлення до клієнтів, та до своєї роботи справді вражає.
Я неймовірно рада що натрапила саме на вас і без сумніву рекомендую усім, хто шукає нерухомість звертатись до агенції Ліберті.
Дякую вам!

Елена
29 января 2024 в 5:22

Мені сподобалася співпраця із цією агенцією. Особливо - з Ольгою Коноваловою
Я би рекомендувала.

Наталья
28 января 2024 в 13:04

Хочу подякувати компанії Lyberty за професійну роботу вашого ріелтора Маргарити Головко, яка здійснювала супровід від самого початку до завершення угоди! Весь процес співпраці та результати приємно вразили! Однозначно буду рекомендувати!

Ирина
18 января 2024 в 3:17

Хочемо висловити щиру подяку агенції Liberty за високопрофесійний підхід та успішно проведений процес продажу нашої квартири. Окрема подяка менеджеру Христині за уважність, чуйність, професіоналізм та готовність надати усю необхідну інформацію.

Це був дуже позитивний досвід співпраці, і ми вам щиро вдячні за ваші зусилля. Рекомендуємо ваше агентство всім, хто шукає надійного партнера у справах нерухомості.

Юлія
14 ноября 2023 в 5:33

Купляли з Ольгою Кашперською квартиру, дуже задоволенні. На всі наші хвилювання і запитання рієлтор давала відповідь, консультувала з приводу того що необхідно після купівлі зробити, то ж все пройшло чудово. Дуже дякуємо!

Maryna
13 ноября 2023 в 4:35

Співпраця з агенцією принесла тільки позитивні емоції. Квартиру продали швидше ніж очікували. Повний супровід від а до я від рієлтора, макимальна допомога по всім питанням, завжди на зв'язку. Як продавець ми доклали мінімальних зусиль.

Artyr
10 ноября 2023 в 12:14

Рекомендую дану агенцію. Допомогли вирішити всі питання при покупці квартири. Реагували оперативно на всі поставлегі задачі. (довідки, витяги, оцінка. і т. Д). Також ділились досвідом та давали цінні поради при пошуку житла. Особливо дякую рієлтору Ярмоленко Марині. Приємно було працювати! Завжди була на зв'язку! Залишились приємні враження. Та задоволення від покупки нової квартири.

Анна
28 октября 2023 в 17:44

Агенція Liberty допомогла в придбанні квартири. Дякуємо велике всій команді!
На всіх етапах супроводжував рієлтор Ілля, - дякуємо за лояльне відношення до клієнтів та професіоналізм

Саша
21 августа 2023 в 5:59

Шановна Ольга, щиро вдячні вам за вашу допомогу, турботу та працю. З вами було дуже приємно і легко співпрацювати, за що Вам ми дуже вдячні. Будемо рекомендувати Вас та ваше агентство іншим клієнтам.

Валерия
10 августа 2023 в 5:22

Дуже рада, що обрала саме сімейну агенцію нерухомості ЛІБЕРТІ. Це команда професіоналів, які знаються на своїй справі, допомогли швидко продати мою квартиру. Все пройшло чітко та злагоджено. Особливо подяка ріелтору Ксенії за проведену роботу та Анні за підтримку та постійний зворотній зв'язок

Саша
25 июля 2023 в 17:32

Дуже дякую за професійну допомогу колективу сімейної агенції нерухомості LIBERTY. Ви справжні фахівці своєї справи!

Олег
29 июня 2023 в 4:40

Співпрацював з Ольгою Коноваловою. Підхід в роботі якісно відрізняється від інших рієлторів з якими довелося мати справу, що робить Liberty на голову вище від інших агенцій. Однозначно рекомендую.

Саша
22 июня 2023 в 13:42

Щиро дякую агенції за професіоналізм та приємну співпрацю.
Окрема подяка Ксенії за класну та якісну роботу

Вадим
24 апреля 2022 в 6:26

Швидко й чітко працюють, завжди приємні й ввічливі. Два рази співпрацював, один раз купував й один раз продавав квартиру. Допомагають й з продавцями й з покупцями розібратись в всіх ситуаціях)

Женя
12 апреля 2022 в 13:08

Враження від співпраці тільки позитивні, у Ярослава чудовий професійний підхід у всіх питаннях, постійний супровід, максимально швидкий результат його роботи, дуже вдячний.
Рекомендую!

Женя
22 марта 2022 в 7:20

Хотели бы поблагодарить Мелешину Татьяну за проделанную работу. Было приятно сотрудничать. Выгодная сделка в сроки. Спасибо

Eughen
02 февраля 2022 в 4:37

Отличная компания, профессионалы своего дела. Менеджер Карина отлично помогла определиться с покупкой дома в Гостомеле. Подготовила все необходимые документы и взяла на себя согласование всех спорных моментов.
Сотрудничеством остался очень доволен.
Рекомендую данную компанию к сотрудничеству.

Саша
25 сентября 2021 в 4:13

Гарний сервіс.
Швидкий результат.
Особливо подяка Тетяні Близнюк за уважність та професіоналізм.

Женя
22 сентября 2021 в 10:47

Отримав якісну та професійну допомогу щодо підбору квартири. Було дуже приємно мати справу з цим агентством, цілком задоволений. Особливо вдячний реєлтору Тетяні за відношення до справи та уважне ставлення до клієнтів.

Саша
10 сентября 2021 в 1:40

Рекомендуем эксперта по недвижимости Алёну Дяченко. С ней сделки проходят легко и комфортно от встречи и пожеланий до завершения сделки. Профессионал своего дела, приятный и порядочный человек, очень приятно с ней работать. Желаем успехов, процветания и довольных клиентов.

Добавить отзыв