UAOTZYV.COM

SHELEST отзывы

Адрес Хотянівка, Дамба Київського водосховища
Телефон +380 (67) 110-00-67
Сайт shelest.ua
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 3.8 35 отзывов
Похожие компании в категории
Готельно-ресторанний комплекс Terra Nova — Гатне, вул. Інститутська, 73
Этно комплекс Украинское село — Бузова, Дмитрівська, 1
Гостиница Аэропорт — Бориспіль, вулиця Френкеля, 3
Отель Корона — Чубинське, вулиця Бориспільська, 5

Отель SHELEST отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
11 ноября 2023 в 19:33

Ми постійні гості, але завжди їздили влітку. Вперше приїхали восени. В будинку 15 градусів, більше не піднімається. Я перемерзла і захворіла в першу ж ніч. На прохання персоналу щось з цим зробити — вони приходять, роблять вигляд, що щось роблять, але нічого не змінюється, ми далі мерзнемо в будинку, хотіли залишитися на кілька днів, але поїдемо додому лікуватися. Не раджу сюди їхати, коли на вулиці холодно.

Поки писала цей відгук - температура в будинку ще опустилась і тепер 14 градусів.

Не писала б відгук, якби персонал хоч якось відреагував та вирішив проблему.

Hanna
28 октября 2023 в 20:31

Гарне місце, дуже подобається стиль закладу та їжа смачна була. Подобається приїжджати на обід. А востаннє дуже багато мошок літало над столом та моєю їжею. Багато офіціантів, а користі немає. Сидять у телефонах, сміються, не звертають уваги на відвідувача, непривітні. Залишається негативний осад, хоча все інше - ідеальне

Светлана
27 октября 2023 в 19:50

Орендували залу-паб, для банкету, залишились дуже задоволені. Загально красива територія, саме приміщення з каміном, до їжі претензій немає, все було смачно, обслуговування банкету то окрема любов, тут навіть не можу ні з ким порівняти
Не вистачало тільки повноцінного СПА щоб залишитись довше

Окрема вдячність банкетному менеджеру Діані, постійно була на звʼязку і допомогла з меню

Евгения
11 сентября 2023 в 21:58

Басеїн. Вересень.
Нічого особливого. Більше не приїду, немає сенсу.

Далеко від києва, гарної території мало, в основному сухий ліс з будиночками. Але центральна зона прикольна - думаю для корпаюоратива те що треба.

Три басейни, два з яких з холоднющою водою + один з теплою, неглубокий, для діток.
При чому послухавши коментарі - басейни і влітку холодні, некомфортні.

Лежаки стоять настільки поруч - наче ти з сусідами в одному ліжку.
Самообслуговування по лежаках і рушниках, тобто ти можеш пригати з одного лежака на інший (деякі люди нахабно займали декілька лежаків на різних сторонах басейну, бігаючи з одного на інший, поки ти собі шукаєш де лягти…)
Все натурально - без музики, але з дітьми, які бігають біля бассейну - а коли ти лежиш це відчувається конкретними вібраціями…
Занози в ногах це не міф, ізза дерев‘янної підлоги зловила декілька штук та дівчина через пару лежаків теж (

Роздягальня в комплексі де проживають люди - дві шт
Вбиральні теж по дві W/M
Тобто, якщо аншлаг, навіть і не уявляю як там…

Ціни:
Лежак + рушник + парасоля 550 грн за чол
Корона з лаймом 180 грн
Джин з тоніком 580 грн - при чому наливають в пластиковий покоцаний бокал, джин хендрікс 100грам, тонік наливали вже з відкритої банки - наче після когось.

Слідкувавши за людьми - майже всі приносять щось з собою, від канапок до бутилок з шампанським.
Ціни на барі - завищені в декілька разів, але це компенсується дешевим лежаком (напевно)
Персонал на барі - неприємний.

З парковкою не було проблем, але це у вересні. Влітку думаю замало її (

Дина
08 сентября 2023 в 9:01

Це місце запало в сердечко!
Ліс, будиночки які в абсолютному єднанні з природою, територія яка дозволяє забутись і трішки загубитись від цього світу.
Кожен куточок хочеться фотографувати, тому що все починаючи від меблів, закінчуючи люстрами з картинами, нереально надихає.

Сподобалась комунікація з персоналом, таке враження що ми давні друзі, які один одного розуміють з півслова. Ціную такий рівень обслуговування!

Юлия
05 сентября 2023 в 11:23

Шелесту дійсно немає рівних у Києві. Гарно, смачно, тихо і затишно, чудовий сервіс.
Не перший раз звернулися із організацію банкету і все пройшло черговий раз ідеально. Менеджер Наталія – окрема любов

просто хочу сказати дякую кожному в цьому прекрасному місці!

Givorg
05 сентября 2023 в 2:32

«Місце для тиші» - це гучна музика, нереальний басс від весілля і тамади, розвод за такі гроші

Владимир
30 августа 2023 в 10:01

Приїжджали раніше, винаймали будиночок до війни було ок!
Нещодавно приїхав з дівчиною відпочити. 1200 за лежак ок, зараз 1500 за лежак без обслуговування. Нема офіціантів! Басейн далекий жабник одним словом.
Меню пляжне ніяке, сам бери і тягни до свого столу, прикол.

Особисто моєї ноги в цій далекій дірі не буде. Дорога далека з центру взагалі птздц.

Вам до Квін кантрі як до неба рачки з обслуговування кухня бар сервіс, навіть тачку припаркувати неможливо. Десь у посадці кидай свою машину, ну серйозно.

Хтось скаже територія, хлопці навколо там ліс. Нафіг потрібен шелест.

Andrii
24 августа 2023 в 8:46

Готель не коштує своїх грошей, особливо якщо ви з маленьким собакою. З собаками дозволяють лише потворні номери. Не рекомендую, якщо багато інших добрих альтернатив

Anastasiia
16 августа 2023 в 11:08

Прочитала відгуки і зрозуміла що не я одна така.

Почнемо з хорошого:) Привітний персонал, сучасний інтерʼєр та тиша.

З мінусів:
- холодний басейн, хоча зараз всі роблять з підігрівом
- ціни на їжу не відповідають якості їжі, крім піци всі інше було просто нормально приготовленим але по смаку не дотягувало до смачного
- за такі ціни їжу можна було б виносити персонально, а не видавати в коробках
- навіть якщо видали в коробках, ніхто сміття не прибирає, ходиш сам виносиш, бо або купа бджоли прилітає або песики вже хочуть його зʼїсти. Смітник тільки один аж біля бару знайшла тільки.
- купа картону і пластику а смітник один, хочаб три сортування для пластика, картон та інше можна було зробити
- пластикові стакани то взагалі триндец, я такого ще не бачила, такі порепані, це єдине що збирають з лежаків в пакети для сміття і виглядає взагалі дуже дивно
- парасольок мало і деякі відкриваються з якимись колосальними зусиллями, без допомоги не відкриєш
- душ також мене здивував, нижче скину фото, поперше внизу все в слизу і цвілі (чи як це називається, я не знаю) виглядає жахливо. Прийшлось йти за шльопками. Дуже не зручно вмикається вода. До мене хтось з маслом відкручував на руках, я його тільки рушником змогла відкрити). По трете, в душі немає, ЕЛЕМЕНТАРНО, теплої води. Я так і не змогла помитись.
- і на останок це роздягальні і туалети це мене розчарувало напевне більше всього, таке враження що очікування/реальність. Зовні весь комплекс вилизаний, а в середині і деяких деталях жах. На 50 метровий басейн з біля 400 лежаків 2 роздягальні кібідки. По іншому їх не назвеш. Я коли їхала фен вирішила не брати, бо була впевнена що в таких закладах нормальні роздягальні де є і душ (з теплою водою, і не на вулиці) достатньо місця переодягнутися і хочаб 10 кабінок. Але до того що їх мало і вони малесенькі, то вони ще й грязнючі

Як висновок я дуже розчарована, так як в таких деталях і є запорука класного відпочинку, і коли ти платиш ціну вищу за всі київськи басейни де ці пункти є в апріорі, а тут немає навіть елементарного, то більше я сюди не повернусь. Картинка не відповідає реальності. Ще є над чим працювати…

Sophia
13 августа 2023 в 6:31

Любили Шелест раніше за класний сервіс, спокійну атмосферу та невелику кількість людей, але цього сезону Шелест перетворився на якийсь кагал. Доставили дуже багато шезлонгів, дуже багато людей, хтось зі своєю колонкою, хтось напивається та кричить на весь басейн. Про тишу і речі йти не може. На басейні самообслуговування, напої подають у пошкрябаних пластикових склянках. Брудно, люди розливають напої, залишають на своїх місцях сміття та залишки їжі, через це літає купа ос та бджіл (алергикам бути вкрай обережним!).
Їжа нормальна, як для заміського комплексу. Сніданки шведська лінія: є каші, яйця в різному вигляді, фрукти, сосиски, сири та мʼясо, сирники та млинці. Також соки та просекко)
Сам готель сподобався, номер був чистий та затишний, вид на ліс. Атмосфера -топ.
Обслуговування в цілому теж задовільне, але з такою кількістю людей треба ще більше офіціантів, бо вони не встигають обслуговувати.
За немалий прайс хочется більше тиші на басейні та простору, якісне обслуговування та нормальний новий посуд.

Настя
08 августа 2023 в 13:05

Приїхали з коханим на 4 дні щоб перезагрузитись, локація неймовірна є місце для відпочинку біля басейну або біля річки, ми обирали частіше Біля річки бо там є лежаки з матрацом і менше людей. Сервіс як у ресторані так і на рецепції так і дівчата які прибирають, це дуже приємні люді які люблять свою роботу, завжди усміхнені і готові допомогти. Я читала багато відгуків комусь не подобаєтся кава за 130 грн біля басейну але у лаундзоні вона безкоштовна комусь дорого їсти у ресторані але там продукти свіжі і готують з-під ножа і дуже швидко. Я не розумію взагалі негативних коментарів цих людей. Окрема тема це контингент людей які проживають, я не бачила ні п‘яних ні галасливих компаній. Сім‘ї з дітьми дуже виховані і ніхто не кричить, атмосфера дуже спокійна і позитивна. Я дуже задоволена відпочинком у Шелесті.

Евгения
13 апреля 2022 в 20:50

+: новый отель, новая мебель в номере, не потрепанная, в номере, лобби, ресторане чисто, хорошая косметика, хорошая еда, внутри везде стильно и красиво.
-: комплекс новый, много еще чего нет и строится, наверно поэтому в номере за 4.900 грн терраса выходила на стройку, а не лес. Сейчас есть только из развлечений настольный хоккей и футбол в лобби отеля, массаж сказали что есть, ресторан, бар. Можно пройтись к воде. Ресторан чек на ужин на двоих 1,5к без алкоголя. На территории делать нечего, от дождя размыло дорожки и положили доски, такое себе. Шведская линия завтрака очень скудная, пару столов. В похожем сегменте Верхолах или Соби клабе завтраки гораздо шире и вкуснее.
Возможно стоит приехать через год, когда все будет достроено, будет что делать на территории и исправят завтраки

Любовь
10 апреля 2022 в 11:53

Вкусно, красиво, цены выше среднего, но вы знаете, за что платите)
Как минимум за вид и атмосферу)
Большая ухоженная территория для прогулки, свежий воздух, комфортабельные домики вдали от городской суеты ну и не менее уютный ресторан)

Елена
01 апреля 2022 в 16:47

Персонал приветливый, начиная от охранника на въезде, ресепшн, ребята в ресторане… интерьер -класс! Новое всё! Постель, бокалы, халаты…. Мммммм- все класс…. Атмосферное и Тихое место для отдыха на выходные с семьей. Есть настольные игры, пинг-понг, аэро хоккей, книги…. Хороший мини бар в номере. В ресторане вкусно. Отличная детская комната. Место и вправду интересное!

Andriy
01 апреля 2022 в 10:08

Гарний заміський комплекс біля Києва.
Якісний ремонт, хороший сервіс, непоганий вибір розваг і смачна кухня в ресторані.

користувач
31 марта 2022 в 22:14

Хочу сказать огромное спасибо персоналу SHELEST за гостеприимство и заботу. Мы отлично отдохнули с друзьями. У вас очень вкусная еда и завтраки. Персонал все решал по щелчку пальцев (даже в 3 и 5 утра:) Большой плюс что к вам можно с собаками. Могу писать еще очень долго, но никто не любит читать длинные коменты. Спасибо и до скорой встречи:)

Наталия
31 марта 2022 в 12:03

Номера в стиле лофт, атмосферно, чисто, уютно. В ресторане готовят вкусно, на завтраке красная рыбка, авокадо, проссеко) даже подают вкусный соус к бортикам пиццы) можно на тюбинге скатится с горки, очереди нет. Вокруг шумит лес и пахнет хвоя, хорошее место для тихого отдыха

Oleksiy
17 марта 2022 в 5:44

Отличное место. Тихо, красиво и спокойно. Ухоженная территория, приятный персонал.

Ресторан оставил очень хорошие впечатления по еде, атмосфере, интерьеру и обслуживанию.

Это место я с удовольствием порекомендую друзьям.

Jj Jjj
13 марта 2022 в 13:44

Уютное место для отдыха семьёй, или для романтического вечера. Очень круто, что поставили горку для спуска на "пончиках":)

Добавить отзыв