UAOTZYV.COM

Шато Парадиз отзывы

Адрес Ірпінь, вулиця Миру, 16
Телефон +380 (4597) 6-13-75
Сайт shato-paradiz.kiev.ua
Рубрики Отель, Ресторан, Ресторан или кафе
Оценка 3.5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Комплекс відпочинку ГОСТИННИЙ ДВІР — Буча, Яснополянська вулиця, 9a
Конференц-Хол Ірпінь — Ірпінь, вулиця Северинівська, 118a
Grand Admiral Resort & SPA — Ірпінь, вулиця Варшавська, 116
Виктория Парк Отель — Буча, вулиця Сілезька, 2а

Отель Шато Парадиз отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ihor
01 апреля 2022 в 8:37

Плюсы: тихое место, недалеко от центра города, рядом небольшой парк, свободные номера, кондиционеры.
Минусы: нет завтраков, в номерах немного затхлый воздух (решается проветриванием), нет фена, нет вытяжки в ванной комнате!

В коридоре на 3м этаже висят фотки Московского Кремля. О_О

Партос
23 марта 2022 в 13:26

Готель сподобався, все чисто, охайно, приємний персонал, є парковка для авто, поруч ресторан. В номерах, приємно тепло, душ, гаряча вода, чиста постіль, білі рушники, питна водичка, все як повинно бути. Це був не дорогий двомісний номер, щось в районі 700-750 грн. Єдиний мінус, телевізор, транслює не всі канали

користувач
01 ноября 2021 в 16:08

На початку вересня святкували весілля у даному ресторані, тому була змога оцінити роботу закладу у повній мірі.
Із плюсів:
- смачна кухня, досить об'ємні порції, які відповідають своїй вартості, гості залишилися задоволенимиі ситими.
Із мінусів:
- підхід адміністратора до організації свята. Ресторан - це місце, де не тільки гості прийшли поїсти, але і проникнутися весільною атмосферою. Відповідно на території будуть працювати і декоратори і фотографи і ведучий з музикантами - і це коштує окремо 1000,00 грн. Я такого ще не чула, щоб знімалася додаткова оплата за типу орендоване місце для інших учасників свята, вони ж якби мовити також свої гроші заробляють.
- відсутність скатертей (крім коротких), тому нам довелося власноруч шукати скатерті аби не закривати стільці чохлами за доплату. Серветки серверують паперові, якщо хочете із тканини - доведеться доплачувати. Стільці для церемонії пропонуть від постачальників пива, які і чохлами закрити не можливо, тому це питання також лягло на наші плечі.
- обслуговування персоналу було більш-менш, але було потрібно постійно гукати офіціанта, щоб він приніс алкоголь, а мене це як наречену трішки відволікало.
- локація для проведення церемонії. В даному випадку, розраховувати на гарний зелений задній план не потрібно, тому що церемонія проводиться на парковці, де бардюри пофарбовані в жовто/білий колір, а сам асфальт розбитий на паркомісця білими лініями, тому аби досягти естетичного вигляду потрібно буде добре постаратися. Плюс адміністрація пропонує розташування арки в такому місці, де майже на кожному фото на задньому плані будуть виднітися яскраво червоно-помаранчева назва закладу.
- на рахунок номеру в готелі, сказати нічого не можу, відразу вирішили, що залишатися в номері для молодят ми не будемо.

Наталия
12 июля 2021 в 10:00

Удобное расположение, легко добраться. Чистый номер с кондиционером, есть антисептик, бутылочки с водой питьевой, чистое белоснежное фирменное постельное. Естественно и цена выше среднего.
Ресторан: готовят блюда после заказа клиента, быстро, вкусно, красиво.

Viktoriia
10 июля 2021 в 0:03

Класний красивий готель. Спокійне та тихе місце. Є свій ресторанчик. Гарне обслуговування. Красива територія. Рядом парк.

Ольга
07 июня 2020 в 22:35

Батареи включают только по факту вашего заселения, было холодно. Телевиденья нет, при этом тетушка-администратор обьясняет, что нет, потому что за них нужно платить. Есть ресторан, но он не работал, так как сломан кассовый аппарат. И фена нет, и лифта нет. Ну такое.

DMITRIYDMN
29 декабря 2019 в 3:24

Отвратительно всё: персонал, номера, ванная комната, кухня. В номерах холодно. Нет горячей воды - она еле теплая. Очевидно, что экономят в периоды, когда мало постояльцев.

Татьяна
08 октября 2019 в 12:13

Номер стандарт своих денег далеко не стоит (1300 грн). При поселении даже не спросили паспортные данные. В номере нет холодильника, питьевой воды.
В санузле полотенца для ног, фена нет, навесная полочка в душевой уже не держится на присосках. При каждом выходе из отеля нужно сдавать ключ от номера. Это неудобно

Саша
20 января 2019 в 20:44

Досить непогане співвідношення ціна-якість.

Було б добре, коли б ще був міні-бар зі снеками у номерах)

Анатолий
04 января 2019 в 19:14

Все хорошо - вкусный штрудель, только из печи, но в яблочном штруделе шкарлупа от грецкого ореха размером с четверть ореха.

Женя
29 ноября 2018 в 21:20

Гарний готель. Гостинний персонал. Затишне місце розташування. Дуже смачно годують. Номери чисті, затишні. Якщо б мене запитали, чи варто зупинитися в готелі "Шато Парадіз" я б відповіла "звісно, так! "

Андрей
27 ноября 2018 в 3:57

Хорошее место в тихом районе. Ухоженная территория, вежливый и слаженный персонал. Есть ресторан

Екатерина
16 ноября 2018 в 7:39

Чисто, аккуратно и цены приемлимые. (от 800 грн) Рядом ресторан, можно как заказать еду, так и покушать в зале. Приятное обслуживание.

Сергей
20 октября 2018 в 17:38

Уютный отель, вкусная кухня, учтивый и приветливый персонал. Этот отельный комплекс лучшее продолжение на сегодняшний день в г. Ирпене

Добавить отзыв