UAOTZYV.COM

Shambala Wellness Club

Адрес Київ, с. Рожни, вулиця Свободи, 67
Телефон +380 (50) 500-02-88
Сайт shambala.ua
Рубрики Загородный клуб, Бассейн на открытом воздухе, Открытый бассейн, Курорт, Спа-салон
Оценка 4.4 28 отзывов
Wellness Club Shambala
Похожие компании в категории
Авантюрист — Рожни, вул. Пухівська, 1

Shambala Wellness Club отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарія
11 июня 2024 в 9:55

Щиро рекомендую Shambala Wellness club! Нещодавно була на програмі детокс Лайт, отримала багато приємних емоцій та цікавий досвід, навіть, сказала би "просвітлення". Хочу зауважити, що персонал також був на висоті, дуже приємні та виховані!

Дуже дякую за такий теплий прийом

Юлия
08 июня 2024 в 18:58

Дуже сподобався відпочинок, максимальне перезавантаження!
Їжа смачна, все свіже, крекери з насінням та шоколадний брауні - це окрема любов
Персонал привітний, але не навʼязливий, максимально клієнтоорієнтований.
Невелика, але комфортна спа зона. Великий теплий відкритий басейн і зручні шезлонги.
Дуже сподобалось, що всі побажання враховувались)

Із мінусів тільки кусюча мошкара, яка навіть біля басейну загризає. Але це не завадило чудово відпочити)

Анна
12 марта 2024 в 9:22

Наш візит у шамбала готель був незабутнім Перш за все, персонал був надзвичайно ввічливим та уважним до всіх наших потреб. А також номер був чистим і затишним. Мені сподобалася атмосфера готелю - вона була спокійною та розслабляючою. Я відчула себе як вдома та була оточеною увагою. Рекомендую цей готель усім, хто шукає комфорт та спокій. Обов'язково повернусь сюди ще раз!

Ilona
29 января 2024 в 23:25

Вдруге повертаюсь в цей комплекс через масажиста Сергія. Дуже професійний та розумний спеціаліст. Це наче гугл китайської медицини та аюрведи: задаєш питання і пан Сергій знаходить відповідь та рішення. Дуже подобається такий підхід. Вдячна комплексу за те, що мають такого майстра. Вже не одні друзі приїхали до нього за моєю рекомендацією.
І звісно чудово після масажу відвідати сауну, поплавати в басейні та просто гарненько виспатись у тихому спокійному місці.
Також дуже подобається цей вайб - заселився і як зняв буденний одяг та одягнув халат так і до виселення ходиш в повному розслабленні.

Игорь
19 января 2024 в 9:51

Розчаровані залишилися максимально. По-перше, це максимально обмежений вибір спа послуг, які входять до базового тарифу «спа», це лише один втд хамам, і один вид електричної сауни, коли в подібних місцях, за такою ж ціною, або нижче - вибір був у рази більший. Другий момент це кухня, з м'ясних страв основних – буквально 2-3 категорії, решта – веганське, все б нічого, якби їжа була не гумова, замовляли більше 10 позицій, сподобається лише десерт. Що стосується номера - хоча ремонт і свіжий, але вже є тріщини на стінах, не в одному місці, псує враження, так само відсутня міні бар і холодильник, хоча це база, яка навіть у 3 зірках скрізь є. І найголовніше, що повністю зіпсувало враження, це те, що при виселенні, на ресепшені пред'явили за те, що був у номер, ми принесли алкоголь із собою, що нібито було заборонено, і зажадали ШТРАФ 5000. ВАЖЛИВО! При зарахуванні було два окремі пакети з напоями, і на ресепшені і бачили і чули звук цих пляшок, було неможливо не помітити, відповідно сказали за це при виселенні, враховуючи факт, що алкоголь не виносився за територію номера, враховуючи абсурдність, що ні в одному готелі або в подібному місці таких умов немає. Своїх грошей не варто в жодному аспекті

Сергей
18 января 2024 в 16:17

Мені сподобалося, зауважень немає. Попадаєш сюди і здається, що добре, ніякої війни немає, що це нам наснилося.

Мария
14 января 2024 в 13:23

Дякуємо всім працівникам «Shambala“. Для нас з чоловіком 7 днів програми Detox стали дійсно часом самовідновлення, релаксу та максимального задоволення від професійних процедур, смачного харчування, чистоти та естетики високого євростандарту. Від атмосфери затишку і красоти природи.
З задоволенням ділимось з друзями всіма подробицями свого перебування в цій чудовій аюрведичній клініці

Александра
13 ноября 2023 в 22:07

Пройшла програму, Детокс+Антистрес,
Задоволена, дякую)
Харчування не звичне трішки через приправи, але смачне), за тишу окрема вдячність), за приємний запах скрізь теж). Персонал знає свою справу, привітний та чесний).
Щиро дякую та надіюсь до скорої зустрічі)

Алина
30 октября 2023 в 2:29

Чудовий відпочинок.
Приємний персонал, смачна кухня, терапісти хороші. Спа чистий та зручний. В номері все необхідне, хороша косметика. Поруч з комплексом є річка, вздовж якої можна прогулятись.

Алексей
21 октября 2023 в 3:28

Головна, безсумнівна, риса комплексу - це тиша. Розташований на окремій ділянці, в стороні від будинків; не призначений для відпочинку з дітьми; в номерах темає телевізорів.
Дуже сподобалось, що все знаходиться в одній будівлі: ресторан, спа, зали для йоги, кімната з настільними іграми - в погану погоду можна навіть виходити на вулицю.
Гарне спа: сауна фінська та римська (парова), басейн, соляна кімната. Багато різновидів масажу та оздоровчих процедур.
Є спеціалізовані програми на декілька днів, але навіть, якщо приїхати на день-два, все одно можна перезавантажитись.

З мінусів: ціни в ресторані високі, порції не дуже великі. Швидкість приготування та подачі теж не дуже висока.
Краще робити замовлення заздалегідь, на певний час.

Лидия
08 октября 2023 в 18:54

При виселенні перевіряють номер та мінібар – давно забута практика в готелях такого рівня. Через це необхідно очікувати півгодини, просто нонсенс.

Мені не пощастило з масажем, він був досить посередній та в кінці масажист запропонував залишити йому чайові.
Не рекомендую замовляти триразове аюрведичне харчування, оскільки їм важко наїстися. Доводилось кожного разу щось дозамовляти.
Внутрішній басейн ніби з підігрівом, але прохолодний.
Сильно потаскані халати, їх вже варто замінити.

З плюсів:
Гарна територія
Сам котедж досить комфортний, але на даний момент немає приватності та якогось виду з тераси
Смачне меню а-ля карт.
В суботу голосно здійснювали якісь будівельні роботи прямо перед котеджами. Я поскаржилась адміністратору, вона зреагувала дуже оперативно – роботи призупинили, а нас пригостили тортиком

Александр
26 августа 2023 в 0:23

Чудовий відпочинок за містом.
Дуже комфортний та чистий номер.
Страви в ресторані на вищому рівні, дуже смачно, офіціант Олексій - ТОП
Взагалі весь персонал доброзичливий та уважний.
Повернемось ще обов’язково

Z. Serkis
24 июля 2023 в 16:24

Були там на ці вихідні - більше туди не поїду. Сірий інтер'єр, чорні сходи без підсвітки (ввечері неможливо без підсвіти з телефона спуститися), басейн без підігріву, брудний, хоч би щось в дизайні було в стилі Шамбали (як в готелі аеропорту - сіро-чорні тони. Хамам ввечері не працював, вода в критому басейні теж холодна, і саме приміщення теж, масаж - тебе просто погладили, масажист взагалі не розуміє ваше тіло і не намагається зрозуміти (просто подарували сертифікат на день народження - це перше і останнє відвідування наше було. Єдиний плюс - смачна їжа. І ввечері модна выйти на терасу. Не рекомендую.

Антон
22 июля 2023 в 23:28

Честно говоря не понравилось. Возможно отель хорош процедурами, но до них мы не дошли. Приехали посмотреть на сам отель и поплавать в бассейне, с администратором по предварительному звонку договорились на гостевой визит, сообщили что все локации работают. По приезду нас зарегистрировали и только во время отдыха оказалось, что основной бассейн не работает, внутренний бассейн очень маленький. Решили не тратить дальше время, думаем что потратили его зря.

Женя
22 июня 2023 в 8:58

Нещодавно провела два незабутніх дні в Шамбалі) Це було неймовірно. Сучасні номери, білосніжні постілі і рушники. Біліші за перший сніг) Вегетаріанська смачна і поживна їжа в ресторані. Персонал дуже уважний і привітний) Дівчата адміністратори завжди зустрічали з посмішкою. Сауна, хамам, бассейн, сольова кімната. Від усього Я отримала лише позитивні емоції. Дуже атмосферне і спокійне місце. Якщо хочете релакснути, то Вам сюди!) В Шамбалу ️

Женя
28 апреля 2022 в 12:29

Приехали на один день с подругой - остались очень смешанные чувства.

Из плюсов:
- spa, номера, кухня, расположение, территория, чистота, постельное белье.
Это действительно на высоком уровне.

Все это очень испортил весь персонал (могу отметить только одну девушку на ресепшене на втором этаже - она действительно приветливая и заботиться о посетителях). Т. Е куда бы ты не шел - все портит персонал (
В чем проявляется, что обслуживание на любом уровне желает лучшего в разы:
- безразличие на любом уровне (начиная от администратора - заканчивая уборщицами) - никто не поздоровается с тобой, а если и поздоровается то с ощущением нужно.
- кухня действительно вкусная, но официанты это что-то с чем-то. Это худшее обслуживание, которое я встречала за последние несколько лет! Подать приборы, в которых только два ножа и потом еще и удивиться, что там два ножа и без вилки - это нужно уметь, поздравить с днем рождения, подарив вкусные конфетки, так - что хочется развернуться и уйти, задавать дважды вопрос и ждать ответ потому что официант просто забыл и только при напоминании "да, сейчас уточню" - как будто, так и должно быть. Это место совсем новое и о том, что у них есть доктор я узнала из сторис их, а не от администратора (хотя при заселении она делала "экскурсию").

На мой детальный фидбек администратору я услышала - спасибо за фидбек и никакой вообще реакции.

Очень хочется туда вернуться и именно для этого пишу такой фидбек. До выведения сервиса на высокий уровень не хочу даже кому-то рекомендовать это место.

Саша
21 апреля 2022 в 22:53

В принципе отель неплохой, новенький, красивый, на вопрос вернулась бы я туда еще, ответ - НЕТ!

Объясню почему: еда вкусная, но немного удивляет содержимое, например: муж заказал себе овсянку на завтрак с сухофруктами, овсянка есть, а вот сухофруктов сверху посыпана чайная ложка. Мое субъективное мнение- за свою стоимость блюд, ну как-то не дотягивает. Обслуживание неприятное, чаевые даже не хотелось оставлять вовсе.

Но это не главное, ГЛАВНОЕ: это когда в пол 10го ночи персонал бегал и стучался в номера, чтоб проверить воду, ну окей, оделись открыли, они проверили ушли. И тут через 5 минут стук в дверь, говорят что это администрация и тупо СВОИМ КЛЮЧЕМ ОТКРЫВАЕТ НОМЕР! Это нормально? Сколько бы ни было времени, я считаю это неприемлемо, у себя в номере я могу делать все, что хочу, что не выходит за рамки правил отеля, а уж тем более в пол 10го ночи находясь на отдыхе с мужем!
Неприемлемо, даже если ты администрация и у тебя есть ключ, и вы только что темболее заходили и вам открываои, а открывать самим и ВЛАМЫВАТЬСЯ в номер- ВОЗМУТИТЕЛЬНО!
Приехала бы я сюда еще - нет!

P. S. И да, перебои с водой странные, прийдя после бассейна в 7 вечера перед ужином, если вы захотите принять душ, горячей воды может не быть!
Возможно, это нам так повезло с водой, и в остально время такого нет. Но отношение людей, с такой администрацией, я сюда не вернусь. Если отель захочет придпринять какие-то меры по данному поведению его сотрудников, инцендент был 12.02.2022 в 21.30. При выезде из номера на следующий день, мы так же сообщили об этом.

Lada
29 марта 2022 в 13:45

Серьезный и вдумчивый подход к оздоровлению и настоящему отдыху. Место, которое подойдёт настоящим ценителям тишины, индийской культуры оздоровления по методикам Аюрведы, медитаций и правильного питания. Прекрасный проект, очень хочется, чтобы это направление и дальше развивалось в Украине

Александр
14 марта 2022 в 3:08

Очень крутое место! Особенно здорово что находится оно в ближайшей доступности к Киеву. Полный релакс, полная нирвана. Одним словом - Шамбала). Рекомендую от души!

Дарья
28 февраля 2022 в 8:30

Приехали на 2 ночи перезагрузиться и отдохнуть. Очень тихое, приятно место. Вкусная еда, приятный персонал, отличная концепция! Вернемся еще)

Добавить отзыв