UAOTZYV.COM

Salvadore простір краси

Адрес Коцюбинське, вулиця Бакала, 44а
Телефон +380 (96) 444-04-04
Часы работы 10:00-21:00
Рубрики Салон красоты, Парикмахерская, Маникюр и педикюр, Восковая депиляция
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
Дом Краси — Коцюбинське, вулиця Пономарьова, 26, 2
Avokado beauty — Коцюбинське, Доковская, 10 к3
Салон Красоты Stella — Коцюбинське
Perfect - студія корекції фігури — Коцюбинське, вулиця Доківська

Salvadore простір краси отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
17 марта 2024 в 7:01

Була у майстрині Катерини. Швидко, якісно. Для мене дуже важливо, щоб я самостійно могла зробити укладку волосся і це не займало багато часу. Після миття волосся вдома і самостійної укладки зачиска, як після салону. Дякую. Рекомендую.

Lenka
21 февраля 2024 в 1:42

Дякую Вам за професіоналізм та результат (майстер манікюру Анна та бровіст Наталія)! У салоні приємна та дружня атмосфера. Мінусів не помітила. Рекомендую та із задоволенням буду звертатися надалі! Салону бажаю процвітання та гарних клієнтів

Анастасия
06 января 2024 в 11:17

Доброго дня! Хочу залишити відгук про ультра сучасний салон краси! З першого разу вас здивую сучасний інтер’єр, приємний адміністратор та професіонали майстри!
Я робила не одноразово манікюр та педикюр, залишилась дуже задоволена!
Все було швидко та якісно. Також я робила стрижку також залишилась дуже задоволена!
Рекомендую салон Сальвадор в Коцюбинському!

Svitlana
27 декабря 2023 в 6:05

Чудовий салон, стильний інтернет. Робилю манікюр та педикюр, майстер Ганна, робить дуже акуратно, уважна. Чудовий вибір лаків для нігтів. Дуже подобається сервіс.

Диана
05 декабря 2023 в 1:35

Дуже рекомендую! Це неймовірне місце. Окрім крутих майстрів, це ще дуже атмосферне місце! Навіть уявити не могла, що в смт. Коцюбинське буду їздити до майстра з центра Києва! Дякую за таку роботу!

Ира
02 декабря 2023 в 8:03

Я довго шукала хорошого майстра манікюру. Мені порадили звернутися до Salvadorе на Бакала. Записали мене до майстра манікюру Ані. І я нарешті знайшла те, що шукала. Професіонал з великої букви. Красива жінка, приємний співрозмовник. Затишна атмосфера, дуже приємний адміністратор, привітний, вихований, уважний до клієнтів. В наш складний знервований час це дуже важливо. Так що, дівчатка та хлопчики, якщо ви шукаєте якісні послуги і приємне спілкування, Salvadore - саме такий салон.

Дарья
30 ноября 2023 в 19:20

Дуже приємно спостерігати, як у селищі зʼявляються такі стильні та професійні заклади Щиро рекомендую Сальвадоре, приємний сервіс, професійні майстри, класна атмосфера!
Прийду ще?

Тетяна
30 ноября 2023 в 7:50

Нещодавно відвідала салон, Salvadore". Була приємно вражена увагою адміністрації, затишною атмосферою, комфортними умовами для відвідувачів та якістю обслуговування. Не можу не відмітити майстра перукаря Артема, якому "пощастило" творити мою зачіску - Ви чарівник! Доступні ціни.
Максимально рекомендую, всім задоволена, обов'язково прийду ще!

Olena
24 ноября 2023 в 1:05

Гарний, затишний та стильний салон краси. Регулярно роблю манікюр з покриттям. Вдячна майстеру Ані за мої доглянуті та красиві руки. А адміністратору Володі - за приємне спілкування та гарне обслуговування.

Олександр
21 ноября 2023 в 21:38

Дуже подобається салон і майстри. Стригся у Антона, Олександра і Артема. Кожного разу задоволений стрижкою. Радий, що в нашому селищі відкриваються місця столичного рівня і не треба їздити в місто за такими послугами!

Добавить отзыв