UAOTZYV.COM

Ресторанный комплекс Бирюза Клаб

Адрес Святопетрівське, вулиця Богдана Хмельницького, 28А
Телефон +380 (98) 378-87-87
Сайт hotel.biruza.club
Рубрики Отель, Банкетный зал, Ресторан, Сауна, Бассейн
Оценка 3.6 37 отзывов
Похожие компании в категории
Софиевский Посад — Софіївська Борщагівка, вулиця Київська, 81/2
Vikey SPA / Вікей — Софіївська Борщагівка, 13
Петровский особняк / Petrivsky Mayetok - Петрівський Маєток — Святопетрівське, вулиця Миколи Амосова, 2
Moray — Крюківщина, вулиця Шкільна, 24А

Ресторанный комплекс Бирюза Клаб отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Константин
20 января 2024 в 13:49

Завітали до закладу на банкет, відпочинок виявився чудовим, кухня смячна, затишно, подяка адміністрації за вихованість персоналу!

Александр
19 января 2024 в 13:49

Доволі приємний ресторан, з чудовою дружньою атмосферою, смачною кухнею де можна провести час з друзями та родиною! Хто ще не побував рекомендую! Дякуємо за теплий прийом! Згодом завітаємо знову.

Наташа
18 января 2024 в 7:23

Відпочивала в цьому комплексі, хочу поділитися враженнями. Дуже все сподобалось, затишне розташування і смачна кухня в ресторані, чистий та зручний номер, є все необхідне, дуже зручне ліжко. Уважний персонал допоможе вирішити будь-які питання. Фото відповідають дійсності. Рекомендую.

Татьяна
13 января 2024 в 22:58

Відвідала цей ресторан, щоб відсвяткувати день народження.  Я та мої гості були приємно вражені ввічливим спілкуванням та гарним обслуговуванням. Страви виявилися дуже смачними та привабливо оформленими, за це окрема подяка робітникам кухні. Рекомендую це місце тим, хто бажає насолодитися інтерʼєром, сервісом та смачними стравами.

Оксана
29 декабря 2023 в 21:44

Залишалися в готелі на дві ночі. Обрали саме цей готель, тому що на паркінгу є зарядка для електромобілів.
Все сподобалось, номери чисті, персонал привітний. Вечеряли в ресторані, все смачно, є дитяча кімната в ресторані, дитині було чим зайнятися!

Никита
22 августа 2023 в 12:42

Загалом отель непоганий, номера прибрані, але душ був забитий, а також був відсутній холодильник. З приводу сервісу краще нічого не казати, бо його як такого немає. Склалося враження, що персонал набрали з заправки на трасі, і то схопили перших зустрічних і завезли сюди. Всі ходять з кислим обличчям, обслуговують щонайменше годину, вибачитись для них це щось нереальне. Сніданок чекав півтори години, а коли запитав чому так довго сказали людей багато, хоч я замовляв першим. Адміністрація зверніть будь ласка увагу на персонал, бо з таким сервісом клієнтів у вас точно буде меньше

Glavpost
17 августа 2023 в 22:39

Ціни захмарні, обслуговування за яке без попередження беруть 10% на нулі. Басейн малий. Більше не повернуся.

Мария
09 августа 2023 в 10:46

Приїхали в будні дні, людей досить багато
Вже в 10 ранку басейн брудний з комашками, очевидно не чистили зранку
Поруч йде активно будівництво, прямо над ліжаками
Оплата лише за весь день, хотіли відʼїхати і повернутись ввечері то не можна
Зʼявилось правило що покидати територію можна лише на 30хв, а де це вказано? !
Більше б не повернулись в це місце

Светлана
18 июля 2023 в 12:22

Декілька років назад випадково потрапили і все ще повертаємось, дуже гарне місценомери стильні і чистенькі, ті що з балконом взагалі топ) і кухня, готують смачно

Анна
10 января 2022 в 13:11

Відвідували баню. Саме приміщення бані дуже маленьке, знаходиться в підвалі, з незавершеним ремонтом - звисають дроти, притоку свіжого повітря не має, дихати нічим, всі стіни та стеля побралися пліснявою! Яку намагалися відмити, проте не вийшло, також стіни обкладені штучним камнем, видно прикрили штукатурку, що відвалюється, бо в коридорі таж проблема. Меблі зі штучного ротангу з брудом в щілинах. Рушників чи простирадлів не має. Телефону також не має, щоб відрегулювати температуру у бані треба постукати та поговорити з чоловіком, шо підкидає дрова) Не рекомендую

користувач
07 декабря 2021 в 21:51

Ніколи не писала відгуки, але тут не можу втриматись.
Переваги:
1) Хороша територія;
2) Новий ремонт;
3) Ігрова кімната для дітей.
Недоліки:
1) Замовили стіл в залі нам накрили на терасі, кількость гостей 24 особи, а накрили на 22, не вистачало місць для сидіння;
2) Принесли прокисший узвар;
3) Обслуговування офіціанта жахливе;
4) Виносились теплі страви коли гостів не було в залі;
5) Не була виконана заміна посуду;
6) Попросили хліб потім чекали пів години на що нам відповіди - ще готується.
Даний заклад не рекомендую.

Саша
05 декабря 2021 в 3:36

Хорошее обслуживание, уютные номера.
Вкусная кухня. Заезжали без бронирования, быстро подобрали номер.
Всем советую)

Саша
15 ноября 2021 в 7:12

Худшей кухни и обслуживания представить сложно. Заказ ждали 1.40. В итоге еда была абсолютно безвкусная, холодная. Не рекомендую!

Оксана
10 ноября 2021 в 19:24

Впечатления разноплановые. Приятная атмосфера. Цены выше, чем в кафе. И в счёт включены чаевые. Это мне не понравилось. Считаю это жлобством со стороны заведения. Мне принесли за столик чашку кофе и я оплатила чаевые за это действие. Мое мнение: хочу - оставляю чаевые, не хочу - не оставляю.

Инна
12 октября 2021 в 21:58

Відпочивали з дітьми біля басейну. Басейн невеликий, для дошкільнят ок, для старших дітей - мало місця. Лежаки стоять дуже близько до басейну, на них постійно летить вода від пірнальників.
Після басейну вирішили перекусити в ресторані, піццу чекали біля 50 хв. Винесли тоді, коли я вже пішла сваритися. Була ледь тепла (.
Чайові включають в рахунок (10%).
Були в цьому готелі і в ресторані, коли вони тільки відкрилися. Сервіс був в рази кращий, а зараз - розчарувала Бірюза.

Виктория
30 сентября 2021 в 10:53

Бронировали с подругами два номера.
С одним из них возникли проблемы - с номера не выехали предыдущие жильцы, администрация достаточно быстро решила этот вопрос (нам заменили номер на другой, чуть больше и дороже, но через час обратно вернули нас в наш номер, как бонус нас угостили кофе)

Номера не большие, но чистые и уютные, есть все необходимое. Удобные кровати, в ванной комнате есть все необходимые предметы гигиены (от зубной щетки до ватного диска).

бронировали баню, все чисто, комфортно.

В отеле есть задний дворик, где можно отдохнуть на качеле или лежаках.

Из огромного недостатка это то, что просто очень-очень долго несут еду, прям очень долго, хотя не так уж и много было занято столиков. Вечером в закрытой беседке можно было поужинать и так же была живая музыка, правда недолго, где то до 10 вечера, так как отель расположен возле жилых домов.

В целом территория небольшая, есть маленький бассейн, для небольшого отдыха на выходных - вполне приемлемо

Мила
28 сентября 2021 в 9:29

Сняли комнату после своей свадьбы.
Отель супер, новый, все чистенько, аккуратненько, очень вежливый персонал.
Номер красивый, как раз то, что надо для молодоженов.

Марина
14 сентября 2021 в 9:43

Вчера были у Вас с подружкой. Понравилось абсолютно все: сервис, внимание, обслуживающий персонал приятный. Еда вкусная) отдельное спасибо бармену (худой высокий парень), смена 28.07 числа, он сделал атмосферу вечера веселой и приятной)
Единственное НО, мы не оставили ему чаевые (потому что с бара уже выползали)
Если будем ещё раз - обязательно исправим ситуацию)
Бассейн отличный, хоть и не большой, контингент - хороший!
Рекомендуем!

Annet
12 сентября 2021 в 7:07

Дуже приємне місце, чисті номери, басейн не великий, але чистий і зручний для дітей і дорослих. В кафе також все смачно! Додатковий плюс для дітей -дитяча кімната, і на вулиці батут і майданчик. При невеличкій території, все є необхідне для приємного відпочинку!

Марина
11 сентября 2021 в 20:30

Була вже декілька разів, їжа смачна, але обслуговування не дуже, я розумію були бенкети того дня, та все ж тоді додавайте персонал чи не садіть більше гостей, бо я сама ходила до бару робити замовлення і розрахунок, каву зробили і принесли не одразу, вона просто стояла. Ясно, що завантажені, але не приємно. Якось прийшли в басейн, був будній день, але зайшла подивитись, а вода каламутна, тому не купались. Готель не відвідувала.

Добавить отзыв