UAOTZYV.COM

Ресторан Garden

Адрес Софіївська Борщагівка, вулиця Боголюбова, 13
Телефон +380 (98) 575-38-31
Часы работы 12:00-22:30
Сайт www.instagram.com/restaurant_garden_kiev
Рубрики Ресторан
Оценка 4.3 63 отзыва
Похожие компании в категории
Райський Яр — Софіївська Борщагівка, вулиця Ярошівська
Софиевский Посад — Софіївська Борщагівка, вулиця Київська, 81/2
Восход — Софіївська Борщагівка, вулиця Пушкіна, 14а
HANAMI restaurant & bar в ЖК София — Київ, Софиевская Борщаговка, вулиця Івана Франка, 6

Ресторан Garden отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
25 сентября 2023 в 3:54

Найкращий заклад! Святкували весілля 8.09. Їжа смачна, красивий інтерʼєр, сподобалась музикальна програма. Офіціанти тут найкращі, особливо дівчина блондинка з довгим волоссям, все подавалось і прибиралось за лічені хвилини, дуже уважна, професіонал своєї справи! А також окремо хочу відмітити адміністратора Тетяну, також професіонал своєї справи! Нам сподобалось, прийдемо ще і не один раз!

Наталия
06 сентября 2023 в 20:01

Приємне місце. Страви смачні, порції великі, гарна подача. Чудове обслуговування. Наявні різні зали для відпочинку, є тереса для тих, хто не палить. Заклад користується попитом, особливо у вихідні.

Ярослав
20 июля 2023 в 0:37

Відгук для керівництва закладу
Бізнес не повинен страждати через хамовите відношення непрофесіного найманого персоналу, що замасковано під награною посмішкою.
Сьогодні ввечері прийшли до вас втрьох повечеряти. Столик не бронювали, тому ваша адміністратор Тетяна запропонувала зайняти вільний на терасі. Нас провів офіціант, ми сіли, обираючи страви. Але стіл був одразу біля входу. Через протяг нам там не сподобалось. Ми пересіли за інший стіл. Він не був заброньований. Не встигли ще навіть присісьи, як налетіла ваша Тетяна з питанням, чого це ми посміли сісти за інший стіл, який призначений для 6 осіб. Ми сказали, що там протяг, і нам там некомфортно, вона тут же запропонувала інший на 3 осіб. Але за ттм столом 3 особам можна хіба, що попити каву, а не повечеряти. Ми чесно кажучи були дужжже здивовані такою поведінкою, ще нібе у нас не було такого досвіду, щоб нам казали де нам треба сісти. Занадто категорична Тетяна і зовсім не вміє спілкуватись з гостями. Дружині це не сподобалось і вона запитала, що може нам взагалі варто поміняти заклад, аби вашим ймовірним 6 гостям було де сісти (при тому, що обі тераси пусті). Тетяна з саркастиною посмішкою сказала, що вона не може нам заперечувати покинути заклад. Бачте, шановне керівництво ресторану Garden, саме Тетяна вміло "заохочує" ваших клієнтів і "просуває" бізнес. Прошу донести до її відома, що часто буває так, що 3 особи можуть зробити кращий чек, аніж 6 осіб. І навіть справа не в чеку, а в бажанні клієнта повернутись у ваш заклад.
Кілька років тому ми з дружиною відвідували ваш заклад, але одного разу ми зіштовхнулись з негарним обслуговуванням, і перестали до вас ходити. Але нещодавно друзі вас хлавили. Ми до вас прийшли раз, і нам дуже сподобалось. Дуже привітні офіціанти, дуже смачно, прекрасні напої. Нещодано, буквально 2 тижні тому ми у вас відсвяткували День народження донечки, на наступний день знову до вас прийшли з друзями, і сиділи за тим самим столом, звідки нас вигнали сьогодні. І сиділи в 4-х за тим столом, і прийшли сьогодні відсвяткувати піжвищення дружини. І така от ситуація.
Прошу керівництво належним чином відреагувати на цю ситуацію. Репутація набагато дорожча, аніж "простій" трьох вільних місць за надто малим столом.

Илона
21 июня 2023 в 22:23

Їжа смачна)
Обслуговування гарне, велике дякую Олександру)
Він насправді молодець)
Кальян)
Рекомендую)

Лиза
13 мая 2023 в 19:46

Святкували день народження, все сподобалося, обслуговування супер, страви вкусні, рекомендую

Лика
12 мая 2023 в 10:29

Мало того, що ціни на космос так ще й стейк вагою 200 грам видають за 500!
Ганьба
День народження відзначати у вас передумали!

Надія
25 апреля 2022 в 23:41

Были на дне рождения, в целом хорошо, но не понравилось несколько моментов:
1. Обслуживание не очень, ожидалось лучше и оперативней
2. Заказала коктейль, чтоб имениннице не включили в счет дала официанту 200 грн, сдачу (20 грн) не принесли, забирать их я не планировала, но так в наглую получать чаевые, я давно не видела.
В целом чисто, достаточно вкусно, музыканты хороши)

Keepers
22 апреля 2022 в 9:15

Приятное обслуживание, чувство юмора и сервис на высоте.
Приятный интерьер, ненавязчивая фоновая музыка.
Вкусные блюда с хорошей подачей.
(Заказывали свинную вырезку, утку с паровым рисом + десерты и напитки)
Спасибо официантам Антону и Артёму за хороший вечер:)

Денис
08 апреля 2022 в 17:22

Интерьер бомба.
Суши ужасные, пицца норм, картошка фри кайф.
Но как то послевкусие после посещения слабое.
Официанты хорошие.
Не почувствовал себя как дома, может просто не мое место.

Маша
18 марта 2022 в 6:47

Хочу подякувати закладу за незабутній ДР. Все було на вищому рівні, їжа, обслуговування, музика і в цілому атмосфера. Неодмінно, якщо свято, то у Вас!

al __maks
17 марта 2022 в 9:35

Шикарное заведение, кухня очень вкусная, персонал приветливый и внимательный! Очень понравилось! Вернёмся ещё не раз!

Александр
15 марта 2022 в 4:43

Еда ниже нуля, салат с уткой и инжиром со вкусом плесени, сервис сответственно тоже, посколько за салат который весь остался в тарелке, официант даже не поинтересовался. Лаваш с сиром и зеленью переполнен майонезом, который не указан в составе блюда в меню. Каре с телятины оставляет желать лучшего. Чай с бергамотом, бергамотом даже не пахнет.
Хотелось ещё десерт, но не рискнули портить себе насроение ещё больше.
Не один сотрудник сервиса не поинтересовался впечетлениями (в обратном случае я бы сказал все на месте без отзывов!
Спасибо, было очень не вкусно!

Ирина
11 марта 2022 в 21:58

Очень приятная уютная атмосфера ресторана, красивый интерьер! Всегда живая музыка на выходные. Отличное место для празднования и проведения различных мероприятий! Персонал вежливый!

Оксана
03 марта 2022 в 6:44

Несколько дней назад посетила в первый раз ресторан Garden, была очень впечатлена данным заведением! Очень уютно и комфортно, правильный и продуманный дизайн интерьера, на каждый уголок было приятно смотреть, порадовало наличие детской комнаты (прийдя с двумя детьми)
Ну и 5+ за кухню! Поварам браво! Быстро, красивая подача, вкусно! Живая музыка тоже понравилась! Кальян не курю но мужчины с нашей компании хвалили)

andrey
26 февраля 2022 в 6:27

Відпочивали 15.01.2022 року, дуже гарна атмосфера, смачна кухня, уважний персонал і супер неймовірна жива музика, танцювали всі! Розквіту вашому закладу, дякуємо за гарний настрій!

Крістіна
28 января 2022 в 22:47

Ужасне кафе! Готують жахливо
Сиру майже нема, саме тісто
Салат просто огидний! Не рекомендую
Соус бридкий

Lola
17 января 2022 в 13:14

У нас здесь был корпоротив. Обслуживание нормальное, еда вкусная. А что ещё надо, кроме хорошего настроения?

Наталья
28 декабря 2021 в 17:07

Прекрасное место для отдыха. Чисто, уютно, необычный интерьер, обходительный персонал, разнообразная кухня. Рекомендую посетить.

Анна
28 ноября 2021 в 23:41

Сучасна атмосфера, жива музика та можливість потанцювати просто супер, а страви смачні та різноманітні, можна як просто на зустріч прийти так і свято організувати!

Александра
16 апреля 2020 в 15:21

Очень уютный ресторан с великолепной детской комнатой! (С отдельным туалетом для деток)
Кухня - советую попробовать пиццу 6 сыров!
Обслуживание - не навязчивые, приятные официанты.
Чистота - 10 из 10.

Добавить отзыв