UAOTZYV.COM

Райский дворик отзывы

Адрес Погреби, вулиця Погребський шлях, 26
Телефон +380 (67) 938-05-59
Сайт rayskiydvorik.com.ua
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Станция зарядки электромобилей, Отель, Караоке-бар
Оценка 2.6 78 отзывов
Похожие компании в категории
Хазар-Ленкорань — Погреби, вулиця Погребський шлях, 51
БородыБар — Погреби, Автошлях Т 1008, вулиця Погребський шлях, 66
Фазенда — Погреби, вулиця Погребський шлях, 94
Мангал House — Погреби, Погребской путь, 73

Ресторан Райский дворик отзывы

78
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
05 декабря 2023 в 13:40

Відпочивали з сім'єю, все дуже сподобалося, дуже смачна кухня і дуже привітний персонал, рекомендую, обов'язково повернемося ще

Тетяна
04 декабря 2023 в 10:38

Адміністратора наче з зони випустили, хамло, нахабне, працівників беруть і на зарплату кидають, рабство. Ще й залогову суму призначили

good
03 декабря 2023 в 3:24

Бронювали «віллу» та номер для святкування дня народження, при попередньому огляді адміністратором була названа одна ціна, на сайті ціна була інша, а по факту виявилось більшою! По їжі - холодні закуски були більш- менш нормальні, ребра були смачні, а курячий та телячий шашлик був взагалі жахливий, їсти було маже нічого і це при розрахунку 1,2 кг на людину (мʼясо було сире, мало дуже неприємний запах) їсти було неможливо! Виселення з будинку та номеру о 12: 00, але опалення нам відключили вночі, о 10: 00 ранку прокинулися від дуже сильного холоду, температура була приблизно як на вулиці! Також є проблема з оплатою карткою, вимагають готівку або переказ на карткуякщо у вашого банку немає мобільного додатку, термінал будуть шукати більше 30 хвили…
Із плюсів - лояльні ціни, але вони не варті всього вище перерахованого… в наступний раз ніколи цей заклад не буде обраний для святкування та/або відпочинку.

Анна
04 октября 2023 в 9:27

В цьому готелі я не відпочивала, тому не можу дати об‘єктивну оцінку. Але точно можу сказати, якщо ви хочете попасти в паспортний стіл, де своїм хамством вам зіпсують весь настрій, то це саме те місце!
Після того як забронювала номер, в мене сталась досить екстрена ситуація, що я не змогла приїхати тому зателефонувала. Взяла трубку пані Наталя, яка сказала що це мої проблеми, а в них бізнес. І оплату з букінгу спишуть повну в любому випадку. Ледь вийшло домовитись перенести на іншу дату.
Але в зазначений день виявилось, що заїхала велика компанія і мою бронь зняли, аргументувавши, що з мене не знімуть оплату. Звичайно ніхто мене не попередив!
Вприниципі, я рада що не попала в цей готель, бо попали в казкове місце з приємним персоналом)

Олег
01 октября 2023 в 21:50

Це просто жахливе місце! Якщо приїде більша компанія, будьте готові що вашу бронь вітдадуть щоб більше заробити! Хамство, поведінка керуючого персоналу просто жахлива! Вони підуть на все щоб заробити, а клієн це просто гроші і не більше, навіть якщо ви це планували заздалегідь!
Ми після зняли в іншому комплексі номер в 100 раз краще і за ті же кошти!

Краще не їдьте, бо це буде просто зіпсований день та дарма витрачені грощі.

Юра
06 сентября 2023 в 22:44

Не вперше відпочиваємо, і завжди будемо, обожнюємо це місце, смачна кухня, гарне обслуговування. Рекомендую!

Нина
04 сентября 2023 в 21:09

Близьким та рідним не пораджу відпочинок в цьому готелі.
По-перше, не попередили, що у них святкували 2 весілля. Було дуже гучно, різна музика лунала з 2х місць до 23.00. Якщо ще б музика була нормальна, а то 5 разів читамаргарита, фрістайло 1999року (
По-друге, не сподобалася вечеря. О 15.00 замовили столик на 19.00, вибрали страви. Прийшли в 19.20, на столі 10%, все інше принесли через 50 хвилин, навіть коктейлі, хоча всюди їх приносять в першу чергу. Скумбрія чорна і солона, куски солі на зубах, їжа холодна, в коктейлях один лід, алкоголя не було практично, салат без заправки. Мясна дошка, яка коштувала 285грн, до сміху маленька, 2 сирні палички, 2 навіть не крила, а по півкрильця курча. Офіціант приніс чек, 1614грн і від руки написано +160 грн =1774грн. Ніде про 10% чайових написано не було. З 1000грн дав решту 200 грн. За те, що ми їли і пили, я б заплатила грн 10, а не 1800 (Вночі закрутило шлунки після їх чудо їжі.
Третє. Відпочити на матрацах готелю просто неможливо! Ями, западини, пружини у всіх частинах тіла всю ніч. Таких мізерних і сбитих, в ямах подушок я ще не бачила. Ковдра, матрац в жовтих смердючих плямах. Все тіло зранку болить, на відпочинку не відпочили.
Сніданки дуже пізно, о 10.00 приходить на работу персонал, чекати до 12, щоб поснідати, це сильно, особливо для людей-жайворонків.
Сподобалася гарна, хоч невелика територія, але без сонця тут робити нема чого, тільки бассейн. Номери гарні, просторі.
Такий собі відпочинок вдруге не поїхала б, нажаль.

Яна
28 августа 2023 в 20:25

В перший день було все чудово, адміністратор приємна, персонал привітний, на барі дівчинка робила дуже гарні та смачні коктейлі. На другий день як змінилась зміна, то суцільний треш. На барі була інша дівчина, була якась незадоволена, коктейлі робились аби як. Також не сподобалась ситуація, коли на бар підійшла дівчина (якщо правильно зрозуміли, то це була адмін по офіціантам) яка дуже гучно та з матами розповідала що хтось десь стоїть з персоналу. Коли підійшли на бар спитати чому вимкнули музику почули «я за неї не відповідаю». Номер гарний, все працювало, чисто, ніяких проблем. Щодо сніданків, казали, що сніданки з 10 до 12, так як це був наш день відʼїзду, прийшли на 10, щоб встигнути поїсти, але це зробити нам не вдалося. Бар - закритий, персоналу та адміністратора немає, один басейнщик на території, чекали до 10: 15-10: 20, так ніхто на горизонті і не зʼявився, ходили шукали два рази. І тут стає питання, навіщо ми платили за сніданки, якщо ми їх навіть не змогли замовити, не то щоб вже зʼїсти?

Максим
27 августа 2023 в 23:15

Мурашник! Дуже тісно! Паркуватися ніде, в номерах смердить, обслуговування не ахти, брудні подушки, Оренда мангалу 500 грн вугілля сам купуй дрова теж, по прибутті не готові номери до заселення, ціни завищені, якщо їхати компанією 7 осіб потрібно доплачувати за басейн) немає сміття собою, за будь-яку послугу потрібно доплачувати. Не рекомендую!

Анна
22 августа 2023 в 10:43

Відпочивали 1 вересня 2023 року, бронювали за номером телефона вказаном на сайті, 2 номери на 1 поверсі (так як маємо дитину та пенсіонерку) на першу добу, і котедж на другу добу, такі було запропоновано місця адміністрацією та нарахована сума складала 9500грн!
По приїзду дуже засмутились, бо бронь була тільки на добу та ще й номер на другому поверсі, не дивлячись на всі докази! Ситуація не змінилась, залишили всё так як є, Загальне враження: ЦІНА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ МОЖЛИВОСТЯМ ЗАКЛАДУ, НЕ РАДЖУ!

Satsuger
21 августа 2023 в 7:41

Басейн хлорований жесть. Туалет воняє ссаками. Їжа не смачна. Домовлялись за одну ціну, насправді була інша.

Володимир
20 августа 2023 в 16:01

Нікому не рекомендуй цей дворик. Замовили 2 лежаки біля басейну. З лежаками все ок. Вирішили замовити їжу в їхньому ресторані. Грибний суп пюре, солянку, шашлик з ошийка, соус до шашлику, пиво, хачапурі по аджарськи. Чекали хвилин 40. Принесли шашлик без соусу. Ще хвилин через 10 принесли крем-суп. Крем суп скисший. Пиво (стелу Артура) мабуть варять на місці, тому що принесли після супу. Після пива, сказали що солянки нажаль нема. Хачапурі ми вже не стали чекати. Поскаржились адміністратору. Адміністратор не вибачилась. Мабуть не прийнято у них. Більше ніколи сюди не приїдем і всім розповімо, що тут не поважають гостей, і можуть іх відправити на лікарняне ліжко.

Юля
19 августа 2023 в 12:04

Це ужас просто!
5 годин ждати пюре!
40 хв чекати поки принесуть випивку за стіл!
Меню: дуже багато страв не повиносили, крадуть все і всі! Не рекомендую!

Зина
18 августа 2023 в 19:37

Відпочивали декілька разів біля басейну всією сімʼєю. Все дуже сподобалось. Особлива подяка офіціанту Юлії Ланда за швидкість, замовлення чекати довго не довелось
Також дуже зручним є наявність майданчику для малечі.
Дякуємо за Вашу працю.

Саша
17 августа 2023 в 14:09

Відпочивали з друзями на вихідних.
Були там в перше і не в останнє, сервіс чудовий, басейн чистий, номера чисті.
Особливо дякую офіціанту Вікторії, таких офіціантів чудових давно не зустрічав.
А загалом рекомендую сюди потрапити.

Назар
09 августа 2023 в 8:24

Відпочивали там пару днів на минулому тижні. Дуже сподобалось. Приємна та чиста територія комплексу, яка видно що доглядається. Гарні, і достатьно великі номери в готелю (хоча і є індивідуальне "але" про яке нижче), наявність басейну для дорослих і для дітей (які обробляються та доглядаються), смачна їжа, круте обслуговування (дякую Сеймур за це) і все це за адекватну вартість.
Також варто зазначити, що для тих хто з маленькими дітьми - є ігрові майданчики.
Номера нас приємно здивували своїми розмірами і досить не поганим інтер'єром (це не совок і не ремонт 10 річної давнини). Але що особисто мені не сподобалось, то це дуже замаленька підковдра, та незручна подушка. Але це все індивідуально, комусь може буде ок. Тому за мінус не вважаю.

Одразу можу сказати, що все вище написане актуально для відпочинку у будній день і припускаю, що у вихідні ситуація може відрізнятися. В цілому ми залишились дуже і дуже задоволені.
Дякую всім причетним до створення наших приємних емоцій про відпочинок.

Катерина
01 июля 2023 в 21:17

Самое кошмарное в отеле, это персонал, который не пеняется уже столетие. Что такое, отзывы об отношении к гостям ужастные, а персонал все тот же.
Просто людям наплевать на всё. Никто не стремиться, что-то делать. Официанту надо напоминать несколько раз о том, что мы заказали обед. Обед готовился 50 минут. Мы бы успели на Крещатик в ресторан доехать. Номер хороший, но холодьничка нет и пульта от кондиционера тоже нет.
Отдых сомнительный, потому что в каждом углубахает музыка, шумят люди. Поспать отдохнуть, тем более с ребенком, это не сюда.
В 10 утра попросила убрать в комнате, в 16.00 еще никто комнату не убрал. Туалетка закончилась, принесли после 5 разового напоминания.
Персоналу наплевать глубоко на гостей. Не ты, придут другие. Отношение жесть. На баре коктели втридорога. Если на баре спросиш цену, так на тебя еще скосят кривую рожу. Все хотят чаевые, при этом обслуживание на 1 бал с натяжкой.
Про завтраки молчу. Блинчики с ддемом принесли без джема. Кофе, в бумажных стаканчиках, без сливок.
Я считаю, скоро в этом месте отдыхать будут те, кому побухать бы, да поорать. По сервису, именно такие клиенты и остануться

Владлена
23 января 2023 в 18:39

Святкувала день народження. Люди, це треш… Такого хамського відношення я ще не бачила) Холодно так, що спали в куртках. Опалення немає, на вулиці мінусова температура. Котьол в них зламався і вони знали, що буде холодно. Перед тим як їхати запитали чи є генератор, сказали так. Коли вимкнули світло - ніхто його не заправив) поїхали за дизелем і світла не було годину (коли ти бронюєш за місяць до події сподіваєшся, шо люди якось паливом хоча б запасуться) Це ще квіточки, насправді. Бо проблема була не в цьому. А в довбанному опаленні, яке не працювало весь день. На відповідь сказали відкрити сауну шоб вона нагріла дім, бо всі гості так роблять (втф? Фізика вийшла з чату, бо просто охолов весь дім!) За все треба доплата: починаючи від людей, які до вас приїдуть, посуд який вони дадуть. Але смішніше всього було за мангал - якщо їх брати то 1000 грн. Якщо свій - також 1000 грндякую, що пустили з моєю велитенською собакою в 10 кг - французький бульдог. ЗА 500 грн, які були переведені на особисту карту адміна) Дуже дякую за такий день народження, де ти почуваєшся настільки замерзшою, шо хочеться психанути і піти спати в машині, бо в ній було б набагато тепліше. Ах, забула. Щоб я відцепилась - принесли обогрівач на 14 м2 (на ньому написано), який ледве шось там грів на велитенську кімнату) Спасибі, але ж світла не було - і він також не працював. Під ранок не було вже й води. Якщо ви дійсно хочете відпочити - ніколи не раджу сюди їхати. Це просто ДНО.

Станіслав
04 сентября 2022 в 19:57

Не рекомендую пользоваться услугами буфета!
Персонал буфета (рестораном назвать нельзя) злоупотребляет алкогольными напитками, заточен на развод клиента.
Боюсь даже представить какими руками и кем нарезаются блюда.
Нарезки имеют непрезентабельный вид

Роман
07 апреля 2022 в 13:12

Батареи холодные, спал одетый. Музыка до 23 очень очень громко, не возможно говорить по телефону. Шумоизоляции 0. Пол ночи слышал соседей. Завтрак с 10. Заплатил за две ночи. На вторую ночь ищу другую гостиницу! Не рекомендую! Ужас.

Добавить отзыв