UAOTZYV.COM

Равликовая ферма Джиффи

Адрес Горбовичі, 16 км Бишевської траси (за селом Гореничи Заїзд від перехрестя
Телефон +380 (99) 448-55-52
Часы работы
суббота12:00-20:00
воскресенье12:00-20:00
Сайт jiffy.farm
Рубрики Ресторан, Кафе, Ферма, Экскурсионное агентство, Винный бар
Оценка 4.1 39 отзывов
Похожие компании в категории
Запіканка — Горбовичі, ул. Счастливая

Равликовая ферма Джиффи отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
15 сентября 2023 в 11:13

Екскурсія коротка і нецікава, сервіс на дуже низькому рівні, розмір порцій - ну дуже маленький, до того ж після їжі виникає неприємне відчуття чи то від поганої олії, чи від інших неякісних складників. Не рекомендую.

Надежда
15 августа 2023 в 16:58

Нас не пустили у закладі з маленькою 3-місячною дитиною тому, що з нами був маленький песик. Ми їхали в ресторан щоб поїсти, і ми не знали що не можна навіть з маленькими собачками, так як у наш час з ними можна, навіть там де не можна. Персоналу було все одно що ми їхали спеціально до них, що пекло на вулиці і у нас дитина, максимально не приємно (
Я просто не очікувала такого відношення …
І немає бажання після цього до них їхати ще раз…
Я все розумію є правила, але ще є людське ставлення, і як мені здається друге має вигравати!

Юлия
11 августа 2023 в 22:48

Кухня смачна, але не подали під равликів тарілочки на кожну персону, тому їли на одноразових серветках (Екскурсію не рекомендую. За таку ціну надто мало всього! Для дітей скучно взагалі.

Вова
08 августа 2023 в 5:40

Чудове місце з приємною атмосферою, бажаю колективу розквіту справи та перемоги в майбутніх мріях. Ваги з рештками ракет маскви вже здалися від Вашої енергії та руху вперед. Так тримати, раджу всім для приємного ознайомлення життя равликів на протязі всього циклу існування.

Саша
01 августа 2023 в 5:40

Якщо хочете гарно відпочити і покуштувати смаколиків, відвідайте равликову ферму. Там вас зустріне привітний персонал, затишна тераса і позитивчик)

Богдана
29 июля 2023 в 7:59

Загалом непоганий заклад, хто ще не куштував равликів то варто це зробити. Не сподобалась відсутність персонних тарілочок. Соус з равликів тік по руках і столу, навіть серветки не врятували.

Елизавета
26 июля 2023 в 13:59

Не розумію людей які понаписували негативних відгуків. Перш ніж їхати треба читати правила, занижати оцінки через тварин, якось по-конченому.

Краєвид супер, дуже затишно, атмосфера релакса, відпочити саме то. Сидиш, смакуєш, спостерігаєш за природою, відпочиваєш душею.

Нам дуже сподобалось, равлики смачні, велики, більше всього зайшли по-бургундськи, з базиліком та з сиром.

Екскурсія цікава, все показали, розказали, нічого лишнього.

Дуже тішить шо в нас з‘являються такі місця! Бажаю процвітання, так тримати

Тетяна
20 июля 2023 в 8:15

Тепер я точно знаю, куди поїхати на смачні равлики. Рекомендую спробувати асорті з чотирьох видів, так є змога продегустувати всі смаки. Доречі, навіть бургери готують з равликовою котлетою, діти були безмежно задоволені.
Однозначно рекомендую до відвідування!

Евгения
18 июня 2023 в 6:35

Нажаль щастя триває не завжди, сьогодні заклад втратив своїх клієнтів, які дуже часто його відвідували. і питання не в тому, що вони там зараз автоматично відповідають усім таким самим постраждалим як папуги - що тепер до нашого закладу з тваринами не можна - бо так, наче прикритися нормою закону то ж ОК, "це приватна територія і наші правила" але ж форма відповіді персоналу- вона просто не прийнятна: грубо і без усякого намагання витримати клієнтоорієнтованність. Не думаю, що власнику би таке сподобалось, бо вирішення проблеми могло б мати більш лояльні умови формату win-win, але нажаль ніть. Шкода, заклад що не так далеко від вас тільки був радий нашому песику. Також вкидається в око велика кількість скарг на грубість персоналу, мабуть це та сама пані, яка сьогодні і на нас "гавкала". Не тих в заклад допускаєте, шановні власники!
На відповідь Власника:
Шановний Власнику, якщо б ви наприклад анонс зміни правил зробили не командно-стройовим шагом, а будь що інше - ви ж адекватна людина, ніхто не ходить на сайт перечитувати правила чи ще щось - люди сідають у авто і їдуть до вас плануючи там провести свій час: знижка на наступний візит, смаколик, пляшка просеко з собою - аби зняти негатив, бо люди їдуть до вас через весь Київ і йдуть облиті "брудом" через хамське ставлення - саме це обурює, а не те що ви змінили правила - можу допустити що мав бути якийсь інцидент - але разом із песиками зникли і ваші постійні клієнти.

Славик
20 мая 2023 в 11:24

Цікаве місце, обслуговування не дуже, аргументую відсутністю нормального пояснення знаходження з собакою на території тераси. Саме цікаво те, що запропонували залишити собаку в машині! В машині на парковці під сонцем! Як на мене це дико! Шкода що потратив час.

Александр
18 мая 2023 в 23:39

Затишне місце з дуже гарним панорамним видом, привітний персонал, есть локації для фото сесії, спробуйте саме равлики в соусі по бургундські (класика)

Игорь
17 мая 2023 в 19:38

Класна атмосфера!) Дуже смачна їжа!)
Але… всі враження псує обслуговування (непривітний персонал)! (

Николай
22 марта 2022 в 14:37

Були сьогодні на фермі. Екскурсію проводив Михайло. Розповів багато цікавого про равликів, екскурсія дуже сподобалася. Після екскурсії зайшли до ресторану. Замовили бургери, жульєн, куроколес (сподіваюся, що я правильно написав), мікс з равликів. Усе сподобалося, окрім бургерів.

користувач
18 марта 2022 в 21:56

Очень красивое место
Находится недалеко от Киева
Очень вкусные блюда, вежливые официанты которые помогают подобрать напитки, прекрасные виды с террасы, хорошая территория для прогулки, место с умеренными ценами
При желании можно записаться на экскурсию, даже на сайте (лично не ходила)
Обязательно вернусь сюда снова

Юлия
13 марта 2022 в 18:45

Приехали попробовать улиток, экскурсия не интересовала. Вкусно! Место интересное, думаю летом здесь более уютно! Но цена на меню блюд не соответствует! 700 гривен за двоих, чтобы получить еду в одноразовой посуде и кофе в бумажных стаканчиках? И… остаться голодными, так как порции маленькие. Хотелось уюта и гостеприимства

DOVGI
28 февраля 2022 в 10:02

Учтите, на порог, без сертификатов вас никто не пустит и заставят вас ждать на улице на ветру.
Через 15 минут мы замёрзли и уехали домой, но ехали к ним 35 км. И было обидно за такой прием.

myiwowweua
13 февраля 2022 в 17:57

Интересное место.
Находится недалеко от Киева. Дорога в принципе неплохая.
Ехали сюда исключительно на дегустацию улиток. Обслуживание было быстрым и вежливым.
На входе проверили Covid сертификаты о прививках.
Взяли на пробу ассорти улиток в разных соусах и улитки в остром соусе.
Все было очень вкусно.
Рекомендую всем кто ещё не пробовал для расширения своего гастрономического опыта.

Владимир
05 февраля 2022 в 2:34

Дуже сподобалась екскурсія та розповідь про равликів. Покуштували та сподобалися. Привітний та приємний персонал.

Анна
31 января 2022 в 1:36

Дуже сподобалось, екскурсовод натхненно і цікаво розповідав. Є свої фішечки, буде цікаво і дітям. Після екскурсії відвідали кафе. Я куштувала равлики вперше, і вони перевершили всі очікування) сподобаються не тільки гурманам:) Також рекомендуємо обов'язково взяти равликовий жульєн та сет 4 сезони. Прекрасно провели час і відпочили від шаленого ритму міста. До речі, ферма досить близько до Києва. Гарні краєвиди.
Гостинний господар і персонал.
Думаю, повернемось ще!

Марина
24 января 2022 в 11:23

Надзвичайне місце! Чудова екскурсія, гарні локації. Їжа - мммм! І перевіряють сертифікати, що дуже приємно, бо так роблять далеко не у всіх закладах. Дуже сподобалось. Тут працюють люди, які живуть своєю справою, професіонали. Рекомендую однозначно!

Добавить отзыв