UAOTZYV.COM

Пес і Кіт

Адрес Яготин, вулиця Незалежності, 130
Телефон +380 (67) 972-40-68
Часы работы 09:00-18:00
Сайт uaotzyv.com/kyivobl/pes-i-kit-212801
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.3 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Пес і Кіт Ветеринарна клініка — вулиця Зiнченка, 13, мiсто Березань
Похожие компании в категории
5 елемент — Васильків, вулиця Декабристів, 54а
ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА ЗООСВІТ — Крюківщина, вулиця Бакинська, 1
Ветклініка Долецьких — Київ, вулиця Медова 4-Б с. Петропавлівська Борщагівка
Профі-ВЕТ / Ветеринарная клиника Profi-VET — Вишгород, Набережна вулиця, 6-Г

Пес і Кіт отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Любов
30 ноября 2023 в 15:58

Лікувала свого Рижика (кота). Випадок був важкий, але завдяки лікарю Ніні Василівні, кіт "вичухався", хоча якщо чесно, у мене надії було мало. Дуже вдячна за терпіння і допомогу. Здоров'я Вам, миру і щастя.

Женя
03 августа 2023 в 15:07

Хочу щиро подякувати лікарю Ніні Василівні за її професіоналізм! Звернулися з проблемою, яка сталася з нашим улюбленцем Арчиком, на протязі 6 місяців у нього був один свищ, а потім з'явилися по черзі ще два, лікування в домашніх умовах результату не дало, сподівалися на загоєння після прийому антибіотиків, але ні! Ніна Василівна оглянувши собачку запропонувала прооперувати, так, як стан був критичний Операція була надскладною, та лікарю все ж вдалося справитися на відмінно! На другий день сама зателефонувала, щоб дізнатися про стан Арчика. Шви зняли і сьогодні наш дружочок здоровий! Дякуємо вам, наша рятівниця!

Вікторія
08 июня 2023 в 9:19

Зверталися із захворюванням котика. Зробили 3 уколи і проблема зникла. Щиро дякую за професійну допомогу.

Антонина Жигун
26 мая 2023 в 21:21

Есть ли у них мед. Образование или просто школа 9 классов. Эту шарашкину контору пора закрывать! Одна собака умерла несколько лет назад, от их же лечения. Вторую привезли, так как в нашем городке эти твари одни. Три дня капали капельницу по 1500 гривен, будто бы печень больна и она подозревает что это онколология. Подозревает понимаете? ! Слава богу, обратились в другой город, в другую клинику и оказываться печень абсолютно здорова. Что эти суки капали три дня собаке? За что эти нелюди так поступают с нашими животными? И берут при этом очень не маленькие деньги. Очень не рекомендую. И буду обращаться во все инстанции, чтобы эти твари больше не убивали животных.

Тетяна
21 мая 2023 в 15:32

Привезли кішку у важкому стані на консультацію, сказали що все нормально то просто роди, через 30 хвилин кішка вмерла

Андрій
24 февраля 2023 в 15:45

Доброго дня.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Ви жахливі! Ціни космічні, аналогічни процедури у Києві у середньому на 100 гривень дешевше. Спілкування з клієнтами залишає м‘яко кажучі не гарне враження.

Ірина
14 июля 2022 в 22:35

Якщо хочете, щоб ваш домашній улюбленець був живий не йдіть до них! Жахливі лікарі, не вміють лікувати, калічать тварин. Мого улюбленця вбили своїм лікуванням!
Антисанітарія! За такі гроші при огляді кожної тваринки можна одягати нові рукавички, дезинфікувати поверхню столика на якому робите огляд, цілковитий срач!

Валентина
04 января 2022 в 6:50

Це вбивці а не лікарі ВБИВЦІ, тікайте від них якщо хочете щоб ваші улюбленці були живі. За три години моєї дівчинки не стало. Не професіонали.

Егор
11 ноября 2021 в 16:51

Лікарі кончені сукі, тварі.
Не кваліфіковані дві уєбанкі, які тільки те і вміють як брати за непотрібну тварині капельницю 650 грн. Повністю вбили кота своїми методами лікування. 8 різав не могли найти в кота вену. Обкололи всю лапу коту. В іншій клініці просто були в шоці після їхнього лікування.
P. S. Котика прийшлось усиплять, адже лікуванню після цих дур не підлягав.

Алина
11 ноября 2021 в 13:07

Не рекомендую!
Довели кота до критичного стану!
Коли звернулись в іншу професійну клініку, лікарі були в шоці!
Лікували зовсім не те, що потрібно!
Втрачений час і сили.
Все що чим допомогли це тільки витягли гроші, але справа не в них!

Елена
14 сентября 2021 в 19:16

Большое спасибо ветврачу Нине Васильевне с клиники "Пес і кіт" с г. Яготина. Она очень приятна в общении, тактична и терпима, с понимаем отнеслась к моей боли и тревоге за питомца. Четко и профессионально установила диагноз и назначила лечение моей собаке. Спасибо, наша жизнь налаживается.

Юлия
08 июля 2021 в 13:51

Услугами клиники пользуемся постоянно. Своих животных здесь планово прививаем, обращаемся для лечения, а так же делали операции нашей ротвейлерше и шотландской вислоухой кошке. Результаты всегда отличные. Отношение к пациентам внимательное, заботливое и человечное. Врачи высококвалифицированные специалисты, знающие и любящие свое дело. В клинике есть своя лабараторная база, современная операционная, в случае форс мажора врачи выезжают к пациенту на дом или по договоренности могут принять в клинике даже в нерабочие часы. Раньше для лечения мы ездили в Киев, с появлением клиники в Яготине необходимость в таких поездках отпала. Обращайтесь вовремя и вам всегда помогут. Отдельное спасибо Елене Васильевне Кирик, она опытный профессионал и прекрасный человек. Клинику однозначно рекомендую. Заслуженные пять звезд.

Світлана
10 июня 2021 в 10:30

Мій пессильно захворів, завдяки лікарю який нас лікував, пес пішов на поправку, за що я дуже вдячна.

Людмила
20 ноября 2020 в 15:28

Гарна клініка з якісним обслуговуванням. Працівники професійні і дуже чемні. Вдячні за допомогу нашому котику.

Анатолий
09 февраля 2019 в 11:10

Отличная клиника, очень качественно сделали, до этого был в другой клинике в которой сделали только хуже, а здесь прооперировали и весть последующий период звонили и спрашивали как себя чувствует моя собака.
Замечательная клиника, замечательная сотрудники!
Спасибо вам, от всей души!

Добавить отзыв