UAOTZYV.COM

Park House Парк Хаус с. Гора

Адрес Київ, Гора, вулиця Липова
Телефон +380 (95) 811-18-18
Сайт www.parkhouse.com.ua
Рубрики Коттедж
Оценка 4.7 15 отзывов
Похожие компании в категории
КК Зарічний Гай — Щасливе, вулиця Зарічна

Park House Парк Хаус с. Гора отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Иван
25 марта 2021 в 5:09

Не знаю чому Парк Хаус, мабуть Ліс Хаус або Форест Хаус:) Навколо реально ЛІС. Сосни, липи, квіти, їжачки, пташки, ящірки - це дуже круто. Ми ще не купили, але якщо будемо - то тут. Бориспільський напрям нам з сім’єю дуже підходить, діти в гімназії на лівому березі вчаться.

Макс
09 марта 2021 в 0:25

Отличный городок где не боишься отпускать детей самих гулять. Чисто, охрана работает четко, соседи понимают, что живут не сами (ну ок, не все:). А лес вокруг и огромное количество зелени на территории - это вообще прекрасно. В общем, приятное место.

Лена
07 марта 2021 в 1:21

Були на перегляді півроку тому, дуже сподобалося. Поки що не по бюджету. Але після перегляду купувати просто будинок в селі ніяк не хочеться - тут нормальна закрита територія, все охороняється, ніхто під двором у тебе спати не буде, дитину випустити не страшно. Так що збираємо на котедж)

Никита
22 февраля 2021 в 16:00

За котеджі - реально лайк. Побудовано класно, взагалі без питань. З документами на землю теж все в порядку.

Света
14 февраля 2021 в 13:30

Про Парк Хаус коротко. По плюсам – скважина своя у кожного. Нам з водою повезло. Земля своя у власності – ніяких сюрпризів від забудовника немає. Територія закрита – максимально круто. По суті, у тебе не просто будинок/ділянка, а територія комплекса. Мінуси є, за домом потрібно доглядати, але ми прожили до того 13 років в квартирі, і я зараз нізащо не повернуся, ні за які гроші в Київ.

Walter
12 февраля 2021 в 19:51

Цены высокие, охрана вроде присутствует. Но как быть с грабежами и воровством. Что то у вас не так? Несколько ограблений на закрытой территории это много!

Александр
10 февраля 2021 в 15:21

По фотографиям и отзывам вроде все хорошо, правда судя по отзывам большинство проплаченных уже сильно все довольны, а вот сегодня прочитал такую статью и честно говоря цена домиков с такой охраной мне кажется неадекватной. Вчора у котеджному містечку «Парк Хаус» стався розбійний напад. Близько 21: 00 до будинку проникли три особи, які зв‘язали власників, били їх та, погрожуючи зброєю, випитували про місцезнаходження грошей.
Зловнисники заволоділи 10к доларів, 150к грн, коштовними ювелірними прикрасами та автомобілем.
Авто невдовзі покинули на вулиці Ялинковій та втікли у невідомому напрямку.
Зараз поліція встановлює всі обставини цього злочину та перевіряє інформацію щодо можливих підозрюваних.

Андрей
08 мая 2020 в 18:07

В мене друг будував парк хаус, по його словам, якість там на висоті. Якісні матеріали, хороше утеплення, склопакети ставилися такі, що їх не міняєш через півроку.

Ирина
19 апреля 2020 в 11:49

Побачила в блозі відео з гардеробної і це мрія кожного дизайнера, стиліста і просто людини, яка любить фешн. Коли замовляла проект будинку, передбачила велику гардеробну для власної колекції, навіть примірки для клієнтів там провожу. Дуже надихає.

Максим
17 апреля 2020 в 1:47

Професійний та приязний відділ продажів. Компетентно та детально відповідають на всі питання. Місце дуже класне та безпечне. Тепер це дуже важливо. Купили коттедж рік тому, зробили ремонт і приїзжали лише по вихідних, але спробували залишитись на тиждень і нам сподобалось. Дуже класно та зручно, і безпечно.

Саша
23 ноября 2018 в 0:33

Лучший посёлок под Киевом. Прекрасное место для жизни. Отличная природа и прекрасные соседи. Присоединяйтесь!

Дарья
18 ноября 2018 в 6:43

Все коттеджи очень хороши. Снаружи - куколка, а внутри все предусмотрено: несколько спален, отдельные санузлы, предусмотрены игровые и спорт комнаты. Нам очень нравится и планируем покупать себе! Всем тоже советую!

Надя
10 ноября 2018 в 3:53

Всем советую покупать коттеджи от ПаркХаус. Строят на славу. Все проекты домов - уникальные. Инфраструктура хорошо продуманна, а воздух в окрестностях чистый и приятный.

Женя
01 ноября 2018 в 23:25

Очень нравится этот комплекс. Давно ищем недвижимость по Бориспольской трассе и ПаркХаус - это идеальный вариант! Хорошие дома, хороший воздух, удобная инфраструктура.

Слава
26 октября 2018 в 11:54

Коттеджи просто шикарные. В доме все продумано до мелочей. Кто хочет купить коттедж под Киевом, то ПаркХаус - идеальный вариант.

Добавить отзыв