UAOTZYV.COM

Osokor House отзывы

Адрес Кийлів, Kiylov
Телефон +380 (66) 420-02-08
Сайт www.instagram.com/osokor.house
Рубрики Аренда апартаментов для отдыха, Аренда загородных домов для отдыха
Оценка 4.2 5 отзывов
Похожие компании в категории

Osokor House отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Альона
01 ноября 2023 в 12:00

Гарні будиночки з красивим інтерʼєром та видом на річку. На території розташовані 2 будинки. Біля кожного є своя зона для барбекю. Всередині все зроблено комфортабельно та зручно. Є посуд, мікрохвильовка, плита для приготування їжі. Боялася, що буде холодно. Але кондиціонер, тепла підлога та камін у спальні прекрасно впоралися із своєю задачею. Залишилися лише позитивні емоції. Дякую!

Алексей
01 октября 2023 в 20:08

Все супер, тиша/водойма/близькість від міста/краєвиди/зручність/підігрів підлоги/акцент на деталі. Повернемось обовʼязково! Дякуємо власникам, розвитку і успіхів.

Андрей
23 сентября 2023 в 14:58

Гарне місце для відпочинку з сімєю.
Будиночки комфлртабельні та мають усе необхідне, якщо ви щось забули взяти) Будиночків усього два і це великий плюс. Ніхто не буде заважати вашому відпочинку та не буле великих шумних компаній поруч.
Прямий вихід до річки та нереальні види на воду з будиночка прокручую в уяві щоразу при згадці.
З мінусів я б відніс підїзну дорогу до комплексу, але це не вина Осокор Хаус.
Загалом залишилося приємне враження.
І як підтвердження тому той факт, що я туди ще повернуся.

Анжела
28 июня 2023 в 3:57

Нажаль залишились дуже незадоволені. Були вперше, по відгуках все чудово, по фото краса, тому забронювали на 2 доби щоб відпочити з чоловіком.
Дуже хотілось покупатись та позасмагати, так як писали на сторінці в інстаграм що є сапи та є лежаки, тому ми буди впевнені що і покупатись можна.
Але бегег виявився дуже брудним, більше сходе на болотце, чоловік хотів порибалити, але мало не розрізав собі ногу об розколоту бутилку в воді.
Зона мангалу - вона як би є, але її ніколи не показували в інстаграмі, і тепер зрозуміло чому. Бо вона зліплена з того що попало під руку, якщо піде дощ то барбекю відміняється, навіть решітки не було.
В будинку досить брудно, в зоні кухні неприємний запах, дуже мало посуду і він вже таки що хотілось би його замінити. Мочалочка для посуду була не першої свіжості, купа мурах по самому будинку, мух, павутиння.
За 2 доби двічі вимикали світло.
На прохання «чи можна десь взяти сковорідку» відповідь була «сковорідки в будинку немає».

Коли ми заселилися, одразу оплатили будиночок і вже потім почали розкладати речі і все обдивлятись. Зрозуміли що це не те, на що ми розраховували і залишатись на 2 доби вже не хотілось.
Написали, що ми б хотіли відмовитись від бронювання на другу добу і лишити лише одну. На що отримали відповідь «ваші причини відміни бронювання це ваше особисте сприйняття, на яке ми вплинути не можемо, ми не відміняємо бронювання і не повертаємо кошти, якщо вас щось не влаштовує, ви можете виїхати коли вам зручно. Ми дуже лояльні до своїх гостей, тому можемо запропонувати виставити що звільнився будиночок і якщо хтось захоче його забронювати в такому випадку ми повернемо кошти»

Також собі лояльність

В умовах проживання прописано, що вони не повертають кошти саме за бронювання тобто 1000 грн за добу це бронювання, ми вирішили запропонувати взяти цю 1000 і повернути нам хочаб 2000 тис.
На що теж отримали відмову.

Весь вечір ми вели дискусію і нас Нажаль не зрозуміли, ніякої лояльності, людяності та адекватності по ту сторону немає.

Дуже не рекомендую відпочинок в цьому місці.

Антонина
13 июня 2023 в 0:59

Неймовірне місце, будинки уютні, сервіс на вишитому рівні, рибка ловиться, невеличка, на території дуже чемний котик

Добавить отзыв