UAOTZYV.COM

Орхідея / Орхидея

Адрес Ірпінь, вулиця Центральна, 37а
Телефон +380 (96) 366-58-00
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.facebook.com/Irpen.Orchid
Рубрики Магазин женского белья, Магазин одежды, Магазин, Магазин нижнего белья, Магазин женской одежды
Оценка 4.8 19 отзывов
Похожие компании в категории
Магазин белья Грация — Ірпінь, вулиця Антонова, 10а
MargoBlues — Ірпінь, вулиця Академіка Заріфи Алієвої, 66/1
Нижнее белье One my love — Ірпінь, Тургеневская, 50а

Орхідея / Орхидея отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лилия
20 февраля 2024 в 11:19

Шалений асортимент, найкраща якість білизни та просто неповторний сервіс!
Дівчата максимально уважні, від душі допомогли обрати найкраще. Окрім того, легко та швидко допомогли підібрати безліч бюстів для моєї мами на її пишні форми, що взагалі стало для нас шоком. А в Орхідеї це нормальна практика)
Дійсно рай! Очі розбігаються! Дякуємо, що ви такі є

Михайло
10 июля 2023 в 3:09

Вибір нижньої білизни дуже великий.
Проте, найбільше мене вразив персонал магазину, який пояснив профану (мені) розміри і підібрав те, що і шукав для моєї дівчини.
Персональна подяка консультанту Анастасії, дуже приємна дівчина та справжній професіонал!

Вика
08 июля 2023 в 17:17

Кращий магазин, завжди величезний вибір, є всі розміри, що не маловажливо, а не тільки одні як скрізь якість це просто гармата, я такого не бачила, і білизна і костюми, набрали всій родині, купа прань не кошлатиться, не затирається, не розтягується. Речі як нові, окремо хочу скасувати дівчаток які працюють, це просто феї, привітні, усміхнені, компетентні, приходиш як до себе додому) персонал це просто окреме кохання
Від душі рекомендую, ви найкращі!

Окремо скажу якщо у вас є свої затискачі або сором'язливість, приходь в орхідею там величезний вибір та індивідуальний підхід до кожного клієнта

Рита
03 июля 2023 в 15:39

Прекрасне обслуговування, різноманітний вибір товарів! Дівчатка просто майстри своєї справи, ідеально підбирають по розміру і вподобаннях клієнтів

Ева
30 июня 2023 в 19:31

Купила бюст за 1500 гривень - на вигляд гарний, але при носінні - не якісний, кістки впиваються в груди, лемки натирають. Ціна не відповідає якості нажаль.
Шорти від натирань- дорогі, але своєї функції не виконують, края не мають еластичної ленти та при ходьбі скочуються. Бандалеткі підібрали такі - що спадають, вийшов кофуз (
Нормальним з покупки виявився тільки бюст ТМ Мілавіца (хоча дивно що торгують продукцією Білорусь).

Дмитрий
29 июня 2023 в 1:48

Чудовий магазин! Персонал - майстри своєї справи! Дуже клієнтоорієнтовані. Допомогли підібрати комплект білизни для дружини на подарунок! Чоловіча білизна також супер! Великий вибір.

Саша
16 марта 2022 в 3:37

Ми жінки, які так люблять себе балувати гарними речами. Один із таких магазинів, саме Орхідея де можна придбати щось для душі та тіла. Чудовий асортимент та привітні дівчата-консультанти.

Лера
25 января 2022 в 10:05

Чудова скарбничка для пишногрудих красунь Саме там підібрали для мене базу, яку я шукала і не могла знайти навіть в найвідоміших бутіках Києва.

Вікторія
14 октября 2021 в 9:43

Чудово! Якісна білизна, гарне обслуговування. А найголовніше - це суперський настрій після відвідування.

Lana
18 августа 2021 в 19:59

Лучшее место для девушек и женщин, чтобы взять себе новое белье. Здесь есть всё: большой ассортимент, чистый салон, удобная примерочная с тумбой, светом и крючками, доброжелательные знающие консультанты-девушки, помогающие быстро найти то, что нужно, даже если не знаешь/не уверена в своем размере. Демократичные цены.
Здесь не осудят за размеры и объемы, и помогут выбрать то, в чём будет комфортно и красиво. После магазина вышла окрылённая и с обновками:)

Наталья
26 июля 2021 в 8:22

Отличный магазин, большой выбор!
Продавцы « феечки» внимательны, вежливы и очень профессиональны.
Рекомендую️

Ирина
04 июля 2021 в 18:20

Самый лучший магазин белья, в котором я когда либо была после первого посещения Орхидеи, я теперь хожу только к ним уже более 2х лет. Качество отменное, прекрасные консультанты и владелица, которые всегда помогут и подскажут, всегда вежливы и отзывчивы

Оксана
16 июня 2021 в 12:52

Обслуживание хорошее. Продавцы консультируют, подсказывают, предлагают)
Качество - время покажет)

User
03 октября 2020 в 23:13

Мені приємно було спілкуватись з фахівцями, я отримала він продавця слушну пораду і в подальшому зробила правильний вибір у придбанні товару. При нагоді обов'язково завітаю саме до цього магазину.

Екатерина
31 марта 2020 в 3:55

Узнала о магазине из Инстаграма, наконец-то добралась. Впечатление очень хорошее, большой выбор самого разного белья и прочих милых женских штучек, хороший размерный ряд и для худышек, и для девочек с аппетитными формами. Приятные девушки консультанты, расскажут, покажут и объяснят все тонкости и нюансы. Одна сложность, это титанические усилия над собой, чтобы не скупить половину из того, что видишь)

Дмитрий
26 декабря 2019 в 2:04

Очень хороший магазин, выручили с подарком жене, приятный и отзывчивый персонал и в целом очень крутой магазин

Юля
07 сентября 2019 в 15:02

Белье отличного качества, цены умеренные (в зависимости от модели и размера), девочки очень милые и приветливые, выбор огромен.

Тетяна
30 октября 2018 в 19:18

Для годуючих мам дуже важко знайти гарну та якісну білизну. В цьому магазині великий асортимент не тільки для годуючих а і іншої білизни. Цінова політика різна, на всі смаки. Рекомендую.

Вячеслав
24 октября 2018 в 2:19

Обслуговування на високому рівні. Вибір товарів на різний смак та гаманець. Консультант Юлія вище всіх похвал!

Добавить отзыв