UAOTZYV.COM

oLawander отзывы

Адрес Димер, вулиця Революції, 306
Телефон +380 (63) 640-80-50
Часы работы 08:00-20:00
Сайт olawander.com.ua
Рубрики Экологический парк, Кофейня, Ферма, Фотоуслуги, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 4.4 29 отзывов
Похожие компании в категории
Лавандовий Парк Порадів — Порадівка, Парк Порадів
Криничка — Ірпінь, вулиця Новооскольська, 9
Еко-парк Віта-Поштова — Київська обл.

Экологический парк oLawander отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
User
07 мая 2024 в 3:03

Чудове місце з величезною територією, всюди квіти за зелень, відчуваєш себе у казці, в сезон смачненька полуничка та ожина, неймовірно гарне лавандове поле

Григорій
25 апреля 2024 в 16:10

Місце неймовірне! Спокійне, тихе. Кава чудова і все, що там готують. Персонал привітний і професійний. Рекомендую!

Женя
05 апреля 2022 в 13:56

Відвідувала парк цей влітку з дітьми. Дуже сподобалось, свіжа солодка полуниця, в кавярні пахне лавандовою кавою, чисто і затишно. На території є столи де можна посидіти в тіні дерев. Ввічливий персонал допоміг розкласти спеціальне сидіння для дітей. Супер, рекомендую

Ксения
07 марта 2022 в 9:23

Люблю это место, тут отдыхаешь и телом и душой, ведь в него вложена душа!
Заезжаем с семьей даже когда просто едем мимо, в кафе вкусно и приятно наблюдать, как сад и поле выглядит в разное время года)
В этом году были на лавандовом поле с фотосессий, кадры невероятные, приедем ещё, думаю!
Хочу ещё отметить, еживика тут реально сладкая! Я такую нигде больше не пробовала, огромная и сладкая! И клубника вкуснейшая!

Женя
07 марта 2022 в 7:51

Обожаю это место, рай на земле! Хозяйка и хозяин, чудесные люди вкладывают много труда и души а ферму, это видно сразу при въезде! Очень рекомендую посетить, с детками в сезон клубники, это просто нереально круто!

Алёна
21 февраля 2022 в 10:59

Еко-парк відвідували восени, щоб побачити все на власні очі, та спробувати штрудель з лавандовим сиропом. Це смакота скажу я вам, а кава…. Випила два американо, цим все сказано.
Пощастило зустріти пані Мирославу, вона була за роботою, продовжувала оздоблення парадного входу до парку. Така тендітна дівчина, не віриться, що вона щодня стільки робить своїми руками.
Господарка люб‘язно розповіла про свої топіарні дерева, безпосередньо граб, який росте біля кав‘ярні.
Також в мене росте їх полуниця, вона справді солодка та плодоносить до самих морозів. Цього року збільшила грядку та придбала ще саджанців. Рекомендую. А на рахунок негативу, мені здається, коли ставишся з повагою до праці інших, отримуєш таку саму повагу у відповідь. Технічний сбій у епоху технічного прогресу може бути у всіх.

користувач
20 февраля 2022 в 11:04

Дуже круте місце, були с друзями! Враження від господарів гарні, отримали класні фото, наїлися полуниць! Випили смачної кави! Дуже раді!

Женя
25 января 2022 в 12:51

Дякую за прекрасну посилочку. Товар неймовірно якісний. Гель для душу та крем для рук неймовірні) Дякую вам. Процвітання та швидкої реалізації всіх задумів.

Оксана
11 января 2022 в 4:43

Прекрасное место, приветливый и отзывчивый персонал! Свежие и вкуснейшие десерты, ароматное кофе)
Клубнику для ребенка брали только там, ароматная и очень сладкая)
Все супер, будем к Вам принять обязательно)
Рекомендую!)

Ігор
10 января 2022 в 9:48

Локація чудова, на лоні природи.
Чисте повітря і відсутність людей, але це не в сезон.
А по сезону - треба навідатись, має бути неперевершено і дивовижно!

Наталия
03 января 2022 в 15:34

Чудове місце для проведення різноманітних заходів та фотосесій) а ще можна купити полуницю, ожину, малину, лавандову продукцію і ще багато чого іншого)

Сергей
02 января 2022 в 11:08

Сегодня заехал к ним в гости, много слышал от знакомых о лавандовом поле, к сожалению не успел когда оно цветет, но в следующем году обязательно приеду!
Но купил лавандовых подушек в баню, пахнут просто супер!
Также порадовал очень вкусный кофе с лавандой, который согрел в прохладную погоду! Спасибо баристе Ольге!
Всем рекомендую!
Остались только приятные эмоцыи!

Yurii
26 декабря 2021 в 0:47

Неймовірно гостинне місце. Випадково заїхали 22 жовтня, проїжджаючи на велосипедах повз, і були приємно вражені. Зустріли як рідних. Спробували класний лавандовий чай. А працівниця кафе з таким натхненням розповіла нам усе про ферму і діяльність-дуже цікаво і приємно коли працюють такі люди.

Беркаш
20 декабря 2021 в 2:16

Замовляла подарунковий лавандовий бокс і це просто шикарний подарунок! Пакування чудове, засоби дуже хорошої якості, аромат лаванди чаруючий! Видно, що все зроблено з любов'ю! Дякую

Саша
13 декабря 2021 в 17:57

Відвідали екопарк, де смачна лавандова кава і смачний штрудель з лавандовим сиропом. Дуже затишно на вулиці де є стільчики і гамаки, гойдалки. Лавандова косметика то взагалі любов. Рекомендую

Саша
10 декабря 2021 в 5:31

Побывал на днях предварительно созвонившись и заказавши клубнику, приехал за ожидавшей меня свеженькой клубникой и еще прогулялся по уже закрытому лавандовому полю (как объяснили владельцы сезон цветения лаванды закончился), хоть и не очень большому но красивому, попил кофе. Локация интересная, но еще есть куда развиваться.

Наталія
02 декабря 2021 в 22:50

Особливе, атмосферне місце. Навіть в не сезон відчувається приємний аромат лаванди. Дуже сподобалось! Гарна, доглянута територія, привітний персонал, смачна кава та смаколики! Місце - куди хочеться повернутися)

Юлия
16 ноября 2021 в 2:49

Красива ферма, дуже затишна. Неймовірна смачна лавандова кава та привітлива господиня. Раджу завітати всім, хто хоче відпочити від метушні.

Виктор
15 ноября 2021 в 14:55

Клёво! Очень клёво! Получил массу положительных эмоций от этого эко-парка. Приветливый персонал, очень вкусная клубника, сказочный лавандовый кофе с десертом. К сожалению сейчас не сезон лаванды, и цветущую лаванду увидел только в сушоном виде.
Единственный минус - жена потратила кучу денег на покупку лавандовой косметики.

Саша
06 ноября 2021 в 5:43

Заїхали сюди випадково і залипли тут на 4 години. Є кілька гамаків, в яких можна полежати в тіньку. Дуже смачна кава, яку і в Києві не завжди легко знайти. Такого смачного лавандового лимонаду ще ніде не куштували. В кав'ярні є випічка, фаршировані равлики, свіжа полуниця (у вересні!) та магазинчик лавандової косметики. Рекомендую.

Добавить отзыв