UAOTZYV.COM

Околица Магазин Ресторан Отель

Адрес Проців, вулиця Пасічна
Телефон +380 (67) 122-11-10
Рубрики Ресторан, Мини-маркет, Отель
Оценка 4.3 22 отзыва
Похожие компании в категории
Конюшня Бутенко Заміський Клуб — Проців, Комсомольська вул., 12 Б

Околица Магазин Ресторан Отель отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
13 августа 2023 в 13:24

Святкували день народження тата родиною. Стіл був гарно сервірован, їжа смачною. Офіціант ввічливий та усміхнений. Окремо хочу відмітити доступність ресторану і вбиральні для людей, які пересуваються на візку. Широкі двері, пандус. Хоча там стояв столик для відвідувачів, його швидко прибрали, щоб нам було комфортно. Окрема подяка за смачну каву і хліб з власної пекарні.

користувач
02 декабря 2021 в 1:01

Вже не перший раз ми тут з родиною в різні пори року і я знову і знову переконуюся, що це, мабуть, найкраще місце для відпочинку - атмосфера нереально комфортна, їжа ЗАВЖДИ смачна, персонал уважний, ненав'язливий і привітний. Щоразу замовляємо різні страви і кожна з них неповторна. РЕКОМЕНДУЮ! 100%РЕКОМЕНДУЮ

Оксана
20 ноября 2021 в 15:23

Хорошее, тихое место! Еда вкусная, постели белоснежные, персонал приветлив.

Ps: Григорий Анатольевич-ваше детище впечатлило ещё раз)

Dmytro
24 октября 2021 в 20:07

Дуже не сподобався заклад. Інтер'єр красивий але на цьому плюси закінчуються. Готують довго, картоплю на мангілі з салом смажили 50 хв, та сало все одно залишилось наполовину сирим і жорстким, не пережуєш, персонал якийсь непевний з розгубленими очима, ціни значно вищі за якість і сервис.

Доповнено: так Ви праві, вибачайте, не 50, а 40 хвилин, хоча розрахунок був все ж таки о 15: 36, можу показати виписку по карті з банку. Сало дійсно, як Ви кажете, було не просто сало, але це не змінює його жорсткості і того, що в місцині затиснутій між картоплею воно було майже сире. Я виказав лише своє враження, все інше на Ваш розсуд, судячи з загальних відгуків, людям подобається, тож немає проблеми. За для справедливості зазначу, що інша замовлена страва- Бульйон з петуха, була смачна.

Oleksii
22 сентября 2021 в 1:58

Чудове місце для неквапливого обіду. Дуже задоволений сервісом і якістю страв.
Раджу в теплий сезон займати місця біля парковки. Хвойний ліс навкруги сприяє релаксу. Для тих, хто бажає більш затишного відпочинку, є внутрішнє подвір‘я та тераса.
Були тут двічі минулого тижня. Впевнений, що це тільки початок.
Так тримати!

користувач
29 июля 2021 в 0:56

Погано. Ціни київського ресторана, сервіс придорожньої забігайлівки. Замовили 3 страви: борщ собі, салат дружині, пюре малечі. Салат принесли через 15 хв, і далі пауза. Борщ - через 15 після салату. Пюре - ще через 10. Що треба було робити? Їсти поодинці, чи чекати, поки вихолоне? Чи треба пояснювати, що дитяче нести першим, дорослі потерплять? Більше ніколи ні ногою

Максим
01 июля 2021 в 17:33

Шикарное место, ОЧЕНЬ чистый номер, внимательный и отзывчивый персонал, а кухня заслуживает отдельного великолепного отзыва! Рекомендую! 5+
Спасибо всему персоналу за отлично проведенное время.

Елена
27 июня 2021 в 14:36

Приятная атмосфера и цены. Когда лень готовить с удовольствием ходим сюда! Вкусная еда. Есть магазин.

Анна
25 июня 2021 в 8:47

Большое спасибо за отличный отдых. Все на супер уровне: еда потрясающая, обслуживание великолепное, номер замечательный с белоснежным постельным бельем, санузел чистюсенький со всеми принадлежностями и белюсенькими полотенечками, а место расположения духозахватывающее. Это было невероятно классно для семьи из 3 человек с ребенком. СПАСИБО!

Оля
06 июня 2021 в 5:38

Отличное место, уютное, спокойное! Приятные ведливые сотрудники. Очень вкусная еда! Рекомендую к посещению️

Вера
13 июля 2020 в 13:01

Місце гарне, але в продуктовому магазині працює жахливо невихована продавчиня. Сьогодні, в суботу, 18 квітня, вона хамила, зіпсувала настрій вщент.

Eugene
19 июня 2020 в 12:14

Были три раза, после первого удачного пробного посещения два раза водили своих весьма взыскательных друзей из Европы. Что касается кухни, обслуживания, дизайна - только позитивные впечатления. По выбору вин есть замечания/пожелания: вина были весьма среднего уровня, я бы посоветовал добавить в карту что-то поинтереснее (пусть и подороже), а также украинские вина, которые при такой же цене, как европейские и грузинские, часто могут быть заметно лучше.

Irene
04 июня 2020 в 5:30

Дуже не сподобався низький рівень культури спілкування продавчині в магазині при ресторані. Зі мною у відповідь не привіталась, роздратовано спілкувалась, аж захотілось піти помитись. Back to the USSR.

Glorija
21 июля 2019 в 11:13

Обожнюю цей ресторан)!
Душевна атмосфера, люб'язний персонал, відмінна кухня - все до вподоби.
Іменинник в захваті)
Дякую Вам за підготовку!

Женя
28 декабря 2018 в 2:25

Обожнюю цей ресторан)!
Душевна атмосфера, любязний персонал, відмінна кухня - все до вподоби.
Іменинник в захваті)
Дякую Вам за підготовку!

Таня
25 декабря 2018 в 13:36

Гарне місце в чудовому місці поряд з лісом, з гарним обслуговуванням і смачною їжею. Є парковка, поряд магазин.

Юрій
14 декабря 2018 в 20:24

Їжа, сервіс і довкілля - на найвищому рівні. Є спеціальний півострів для проведення весіль. До того ж, доволі зручний паркінг.

Оксана
05 декабря 2018 в 2:08

Достаточно вкусно, но не очень уютно. Шашлык хорош из курицы и свинины, а на косточке как-то пресновато мяско. Приятные салаты, бармен красавчик, туалеты большие, чистые. Короче на 4 твердую

Околица
03 декабря 2018 в 22:41

Очень не плохо. Очень вкусная кухня. Не большая и уютная гостиница с опрятными и чистенькими номерами. Приятная домашняя атмосфера в ресторане с камином и деликатным обслуживанием. Вернёмся ещё.

Марина
31 октября 2018 в 15:21

Всё просто СУПЕР! Повар умничка. НУ ОЧЕНЬ ВКУСНО! Очень вкусный капучино, приятное, тактичное не навязчивое обслуживание. Видно что владельцы переживают и вкладываются в заведение. СПАСИБО ВАМ за чудесное настроение и что спасли от голода. ЗДОРОВО ТАК ДЕРЖАТЬ!

Добавить отзыв