UAOTZYV.COM

Obelisk.City -- Будинок ритуальних послуг

Адрес Васильків, вулиця Чехова вулиця Декабристів, 87 вулиця Соборна, 66, Васильків вулиця Декабристів, 83, вулиця Декабристів, 170
Телефон +380 (66) 398-24-74
Часы работы 05:00-22:00
Сайт obelisk-ritual.city
Рубрики Ритуальные услуги, Банкетный зал, Кремация, Интернет-магазин, Похоронный агент
Оценка 5 1 отзыв

Obelisk.City -- Будинок ритуальних послуг отзывы

1
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Никита
18 декабря 2023 в 9:57

Хочу висловити глибоку вдячність та визнання команді "Obelisk. City" за їх професіоналізм та турботу в складний період для нашої родини.

Коли нам знадобилися ритуальні послуги, ми звернулися до "Obelisk. City" і були приємно вражені їхньою уважністю до деталей та турботою про кожного клієнта. Співробітники виявили відчуття емпатії та тепла, що зробило наше спілкування з ними особливо комфортним.

"Obelisk. City" надав нам широкий спектр послуг, починаючи від підготовки траурного залу і закінчуючи допомогою у виборі гробу та оформленні ритуальної церемонії. Кожен етап був реалізований з особливою увагою до наших бажань і традицій.

Крім того, професіоналізм і чутливість працівників "Obelisk. City" допомогли нам пройти через складний період втрати близької людини з мінімальним стресом. Ми глибоко вдячні за їх терпіння, турботу та підтримку.

Рекомендую "Obelisk. City" всім, хто шукає надійного партнера в ритуальних питаннях. Їхній відданості клієнтам та професіоналізму варто високих похвал.

З подякою,

Добавить отзыв