UAOTZYV.COM

Moray отзывы

Адрес Крюківщина, вулиця Шкільна, 24А
Телефон +380 (68) 770-90-70
Сайт moray-club.choiceqr.com
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Конференц-центр, Аренда коттеджей, Отель
Оценка 3.5 31 отзыв
Похожие компании в категории
OKKO — Гатне, автошлях Київ-Одеса, 15 км+450 м
Евразия / Євразія — Вишневе, вулиця Святошинська, 27Е
Камелот — Вишневе, вулиця В'ячеслава Чорновола, 8А
Дача — Вишневе, вулиця В'ячеслава Чорновола, 5

Ресторан Moray отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
06 апреля 2024 в 19:51

Святкували дитяче день народження. Все було дуже -дуже смачне, весь персонал закладу дуже приємний та уважний, особливе дякую Іллі

Карина
17 января 2024 в 20:22

Святкували у Moray club весілля у вересні 2023 року. Забронювали цей ресторан, тому що було зручне розташування для нас і сподобався дизайн. Напишу як є. Спочатку ми спілкувалися з адміністратором, яка була не дуже привітна. Але десь за місяць до весілля нас супроводжувала адміністратор Тетяна, ввічлива та досвідчена, яка і виправила всю ситуацію. Вона вирішувала буквально кожну проблему - від меню до декору. Не знаю, на жаль, її прізвища, бо перша адміністратор була теж Тетяна.
Загалом, свято ну дуууже спродобалось. Звісно, ведучий, фотограф, відеограф та гості впливають на свято, але місце проведення та персонал відіграє важливу роль.
Офіціанти теж цілий день обслуговували гостей, носили їжу та розливали напої, все було на вищому рівні.
На території також орендували будиночок біля озера, там само і проводили ранок наречених, гарна локація для зйомок
Дякую Moray club за гостинність, затишок та гарну комунікацію з гостями
Фото з весілля прикріплюю)

Мария
13 января 2024 в 14:51

Вирішили повечеряти разом із друзями, забронювали маленьку окрему кімнату. Все сподобалось, страви смачні.
Дуже уважний офіціант Ілля та і весь персонал був привітним.
Враження залишились приємними.

Наталья
07 ноября 2023 в 23:13

Дякую за чудове обслуговування, та позитивну атмосферу
Ілля самий найкращий офіціант
Ми прийдемо ще до нього
Кухня смачна
Все сполобалося

Елизавета
22 сентября 2023 в 5:12

Святкували наше весілля у Moray Club 28.09.2023, довго вагались та обирали заклад. Скажу чесно, начитавшись негативних коментарів, було складно прийняти рішення, але ми ризикнули і. НЕЙМОВІРНО РАДІ, що обрали саме це місце. Всі гості були приємно вражені обслуговуванням та надзвичайно смачними стравами на столі, окрема зірочка до карми шефу Moray Club за красиве та естетичне оформлення всіх страв. Особливу подяку, як наречена, хочу висловити офіціанту Іллі, який постійно переймався, щоб ми (молодята) не лишились голодні, а гості мали ідеальну чистоту та порядок на столі. Ілля, ти крутий! Тебе і твоє почуття гумору відмітили всі наші гості! Дівчата-адміністратори, ви консультували, складали меню та безліч разів під час святкування запитували, чи потрібна якась допомога. Дякую за вашу турботу! Наш любий Moray, чекай нас на інші святкування, ви - наша сімейна любов!

Яна
08 сентября 2023 в 6:13

Не знаю хто така Яна Задорожная, яка прише брехню
Але 09.09.2023 я святкувала своє весілля в ресторані Морей Клаб а не вона. Ми та наші гості були вперше в цьому ресторані і всі дуже задоволені. Дуже смачна кухня, привітні та уважні офіціанти, чудова атмосфера.
Всі страви були дуже смачні та красиво подані, Їжі було більше ніж достатньо всі наїлися ще й багато забрали з собою.
Також залишалися в їхньому готелі номери чисті та світлі, зранку накормили смачним сніданком (ми загубили в номері гроші) нам зателефонували і сказали про це, перевели кошти на карту
Дуже дякуємо вам за цей день, за вашу допомогу, обов’язково завітаємо до вас ще ВИ НАЙКРАЩІ

Яна
01 сентября 2023 в 18:28

9.09.23 святкувала у Moray весілля, але весілля було жахливим, До моменту святкування весілля двічі святкувала у вас дні народження у адміністратора Тетяни, все було чудово, та вирішили святкувати весілля, але це жах банкет приймала Марина, мені дуже не сподобалось що починала з нами Тетяна меню писала Марина, навіщо міняти коней на переправі, я дуже незадоволена, їжі гостям не хватило, шашлик принесли зіпсований, це просто жах, таке ставлення до роботи не можливе, ця жінка потопить ваш заклад, я ще дізналася що вона керуюча, Некомпетентна зовсім, свято зіпсоване навіть немає слів! В кінці вечора нам зробили знижку з награною усмішкою, нещирою!

Татьяна
30 августа 2023 в 1:04

Повністю розділяю погані відгуки попередніх відвідувачів даного комплексу!
З персоналу можу тільки відмітити позитивно -адміністраторів, які весь час нашого перебування біля басейну намагалися виправити всі косяки поведінки хлопця чи то бармена, чи то кальяншика, не зрозуміло хто він і чому взагалі працює в цьому закладі…з його манерою спілкування -потрібно сидіти вдома і взагалі не спілкуватися з людьми! Все почалося з того, що приїхавши я замовила ліжко біля басейну, яке коштує 1500 грн. і рушники входять у вартість, але щоб їх отримати потрібно добряче побігати за вище згадуваним хлопцем! Далі був замовлений кальян, за яким той же хлопець дивився ну дуже погано і після виявленого мною невдоволення!
На запитання чи можна замовити мохіто та їжу до басейну, відповідь була ні) а у адміністраторів-такпісля того, як нам таки принесли наше замовлення виявилось, що прибори та серветки ми мали шукати десь самі і після того, як було мною проговорено адміністратору все невдоволення -нам «мега уважний»співробітник бару біля басейну з великою злобою та невдоволенням і грубістю таки дав серветки і прибори…
Підводячи підсумки -місце непогане для відпочинку, але поведінка певного персоналу це місце повністю обезцінює! Бажання повернутися сюди ще раз у мене точно відсутнє і вам не рекомендую сюди приїжджати, аби не зіпсувати собі настрій вихідного дня!

Vita
26 июля 2023 в 1:50

Сервіс це щось з чимось.
Зробіть вже самообслуговування щоб не нервували гості вашого закладу.
Гарного б директора щоб навести порядок, бо місце супер, а якість надання послуг жахлива.

Виола
23 июля 2023 в 17:07

Заклад це просто жах
адміністратор або хто вона там хамка, яка не вміє спілкуватися
ніколи більше

Ігор
13 апреля 2023 в 5:49

Місце для колоборантів і всякої русні, був відкритий під час війни на крадені гроші з гуманітарки паламарчуком гатенським головою і його пасіею росіянкою

Анна
27 февраля 2022 в 7:24

Святкували корпоративну вечірку.
Просторий і чистий зал, гарно все прикрашено, зручний і досить великий гардероб (є місце де поставити змінне взуття)
Чуйна адміністратор Марина займалась організацією свята, безмежно вдячні!
Привітний персонал, чудове обслуговування і що дуже важливо дійсно смачна їжа (перепела і деруни поза конкуренцією)!
Офіціанти досвідчені, охайні і ненав’язливі, завжли знаходились в залі і забезпечували комфортне святкування.
Є караоке, великий плюс для святкувань
Рекомендую

Оксана
09 февраля 2022 в 23:18

Затишно, атмосферно, спокійно і смачно. Стриманий зі смаком та продуманим деталями інтер'єр, гарна територія. Супер місце для відпочинку, бенкету чи відзначення події. Однозначно рекомендую

Инесса
29 января 2022 в 5:56

Очень качественная еда. Очень внимательный и доброжелательный персонал. Красивое место для отдыха.

Роман
02 января 2022 в 23:18

Отличное место для аренды беседки и пикника. Красивый ландшафт, сельская местность и отличный сервис. Есть неплохой ресторан. Часть беседок с отоплением для посиделок в холодное время года.

Саша
16 декабря 2021 в 7:55

Отличное обслуживание но ужасные стали админы не компетентны вообще! Дорого, не оправдано! Банкет на раз, клиентами не дорожат, очень разочарованы!

Анна
04 декабря 2021 в 12:14

Це просто ЖАХ! Вчора святкували там День народження. В ресторані працюють два офіціанта (алкаша) які напилися нашого алкоголю за час облуговування, що поведінка була неадекватною, наливаючи чай не попадали в чашку і лили на ска терку! Потім їх зловили як вони крали призи з конкурсів, просто брали і пхали собі в кармани їх замітили зробили зауваження. Потім коли гості почали розходились вони брали дорогий наш алкоголь і ховали собі в сумки! Це взагалі платити не маленькі гроші за ресторан, отримати таке обслувавування! Не знаю куди дивиться адміністрація. І це написано те, що було замінено гостями.

Лиза
18 ноября 2021 в 16:51

Делали свадьбу в конце июня, в целом все прошло нормально, но нервы нам очень потрепали. Ресторан на такое важное мероприятие мы бронировали еще зимой, когда там работали очень отзывчивые администраторы Милена и Екатерина, но за месяц до свадьбы, когда нужно было составлять меню оказалось, что администратор новый - Марина. 4 часа мы проговаривали меню банкета, фуршет, выездную церемонию и договорились, что завезем необходимые вещи за день до свадьбы. За день до свадьбы мы узнаем, что она тоже уже не работает и что: "Меню мы знаем, а все остальные нюансы нам не передали". Было очень стрессово это услышать, опять пришлось наново все обговаривать с Людмилой и Ириной. Потом выяснилось, что она ушла за неделю до нашей свадьбы, и я до сих пор не понимаю почему нам не сообщили заранее этот факт. После свадьбы от гостей и родственников мы узнали много интересных деталей, расскажу пару из них). Больше всего меня впечатлило, что нас не предупредили, что обслуживание фуршета за доп. Плату (и не входит в 10 процентов которые мы платим за банкет) и просто по факту в день свадьбы сказали, что обслуживать не будут, а потом еще отказывались дать штопор, чтоб гости сами себе налили напитки. Также я узнала от своих подруг, что официанты к ним заигрывали, вели себя фамильярно, фраза: "Это тебе, блонда" - меня убила наповал. А еще вечером по окончанию банкета, когда мы решили продлить ресторан, чтоб гости потанцевали (это мы обговаривали заранее, был озвучен прайс 1500 грнчас), нам по факту сказали, что нужно оплатить 3000 грнчас, мол доплатить за работу официантов. Естественно эта сумма в финальном чеке не фигурировала, просто дали на руки). В целом мой вердикт такой: кухня очень хорошая, все вкусно и подача красивая, сама локация тоже топовая, ресторан новый, есть уголок на улице, где можно сделать церемонию, НО большие проблемы с сервисом и персоналом. Пока существует текучка администраторов порядка в этом месте не будет.

Дар'я
11 ноября 2021 в 20:39

Дуже гарне місце для заміського відпочинку! Є дитяча кімната оснащена для діток різного віку) поруч озеро, є зелена зона

Сергій
07 ноября 2021 в 17:17

Ресторан справив дуже гарне враження. Новий, світлий, зі смачною кухнею, шикарним інтер'єром та вправним персоналом. Проводив тут весілля. Гості задоволені, і я теж. Рекомендую.

Добавить отзыв