UAOTZYV.COM

Meest Express

Адрес Софіївська Борщагівка, Meest, вул. Мала Кільцева 10/1
Телефон +380 (50) 432-77-07
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-16:00
Сайт meestposhta.com.ua
Рубрики Логистические услуги, Курьерская служба, Служба доставки, Служба доставки грузовых и почтовых отправлений
Оценка 1.4 61 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Meest Express № 9111 — Київ, Велика Окружна вулиця, 4Б
Відділення Meest 11838 до 10 кг — Коцюбинське, магазин Біле Сухе, на касі, вулиця Пономарьова, 26
Відділення Meest 33737 до 10 кг — Біла Церква, на касі, АЗК ОККО, вулиця Леваневського, 74
Похожие компании в категории
Відділення укрпошти Софіївська Борщагівка (08131) — Софіївська Борщагівка, вулиця Шкільна, 5
СТЦ Дальнобой-Тиса — Київ, ул. Большая Окружная, 4-б, территория TIR-стоянки Тиса
Укрпошта — Крюківщина, вулиця Балукова, 10 Києво
Укрпошта-2 — Вишневе, вулиця Святошинська, 27Д

Meest Express отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Маша
06 ноября 2023 в 9:47

Доброго дня! Дякую, що зіпсували про вас перше враження. Робила замовлення перший раз та останній.
В день коли мали доставити посилку - не доставили, на другий день обіцяли, що 100% доставимо посилку - не доставили. Курьер прямо сказав, що посилка трохи загубилась і вони шукають (але обіцяв, що в суботу мають знайти та привезти - не привезли). Оператори взагалі нічого зробити не можуть, комунікації з курьером у них немає. Курьери кажуть одне, оператори зовсім інше!
Курьери дотягнули до вихідних, в які вони чомусь не доставлять посилки. І отримати посилку, можна тільки з понеділка (якщо вони її знайдуть).
В додатку стоять дуже дивні повідомлення:
- що курьер не зміг до мене додзвонитися (пропущених дзвінків у мене немає), навіщо ставити такий статус не ясно,
- що мене немає за адресою видачі (
ну тут взагалі смішно, я вже третій день, спілкуюся з курьерами та операторами, щоб мені доставили мою посилку).
Дякую! Нікому вас рекомендувати не буду, більше за все, що відмовлюсь від цієї посилки, та перезамовлю новою поштою!)

Maksim
31 июля 2023 в 23:15

Влаштувався на роботу думав серйозна компанія а як потім оказалось шарашкина кантора, в якій просто бардак і не хочуть платити зарплату, раніше сам користувався їхніми послугами але більше не буду і нікому не рекомендую.

Александр
13 апреля 2023 в 21:53

Відділення Meest, вул. Мала Кільцева 10/1, Софіївська Борщагівка. Прибули у відділення о 13.10 у черзі були першими. Ціль візиту відправка посилки (подарунок) в Чехію, передмістя Праги. На відділені вияснилося, що наразі відправка можлива лише на склад Meest, адресна доставка відсутня. На сайті про це інформація не розміщена. Ок. Почали оформлення, надали всі дані. Виникла технічна якась заминка пов'язана з неможливістю вибору того самого складу. На питання "А де знаходиться склад? " Ми 25 хвилин чекали відповідь, і так її і не дочекалися. Оскільки ніхто із співробітників інформацією не володіє, вони звонили, писали один одному, керівництву, кол-центру у відповідь тиша. Прошу звернути на цей інцидент увагу, оскільки по суті була витрачена майже година часу з обох сторін, посилка так і не відправлена, загальне враження про службу поштового зв'язку зіпсоване.

Олена
02 февраля 2023 в 15:50

Шановні друзі! Meest Express не рекомендую!
Хочу попередити Вас про неякісні послуги цієї компанії. 1: некомпетентні працівники у відділеннях, які не вміють правильно заповнити декларацію і упакувати посилку. 2: Ваша посилка, наприклад з міста Ужгород до міста Львів - кур’єрська доставка буде йти мінімум тиждень! 3: інформація на сайті про статус доставки не відповідає реальному стану. 4: хамське ставлення до клієнтів. 5: безлад на складах, безграмотні співробітники.
Отже, втрачені час і гроші на вітер.

користувач
25 марта 2022 в 2:31

Посылки с огромной задержкой. Выдана курьеру, но курьер не знает привезет или нет. В поддержке девушка не может связать 2 слова и более того, у неё какой-то дефект речи, очень сложно разобрать, что она вообще говорит! Я попросила зафиксировать что, в 21: 00 не нужно доставлять. Я не встречу курьера, но она не понимает что я прошу! Так-же в вайбере поддержка не отвечает! Просто отвратительный сервис! Хуже укр почты. И сроки максимально затягивают!

Руслана
22 марта 2022 в 3:03

Замовляю із - за кордону, не було жодного разу щоб доставили вчасно посилки, але все терпимо, останній раз посилка прямувала з Польщі, при чому доставка з Польщі включаючи митницю займає манше часу, ніж доставка з Києва до Вишгорода, коли потрапляє на склад Софіївська Борщагівка і все тишина, очікуте доставку 17 числа, сьогодні 18 і тиша, додзвонитися неможливо, в онлайн чаті чекаючи пів дня відповіді дізнаюся що посилка буде доставлена 21 числа, а попередити можна чи ні, кожного разу то ковід, то всі робітники зайняті. Взялися возити, то робіть це нормально, не справляєтесь не беріться, жаль що деякі магазини не дають вибору транспортної компанії, ніколи б не обрала міст.

Дмитро
04 марта 2022 в 0:22

Задовбали. З цього центрального відділення якісь альтернативнообдарований персонажі часто змінюють відділення доставки вантажу без попереднього узгодження.
Типу на тому відділенні, де я отримую посилки немає місця.
Немає місця, - то ставте в чергу. Мені не горить. Або взагалі закривайте відділення. Тоді всі посилки отримуватиму в іншому відділенні.

Бо бігати по всьому району збирати посилки через якихось обдарованих співробітників я не буду. А мені часто посилки їдуть партіями по 10-30 штук на різні номери телефонів.

користувач
18 февраля 2022 в 3:58

Вечная проблема с доставкой. Из Львова в Киев посылка едет 6 дней, такое впечетление что они на самокатах работают. По Киеву уже 3 дня ре могут на отделение доставить.

Роман
16 февраля 2022 в 15:32

Накрутка местными экспертами не поможет вашему рейтингу. Если работа не настроена то это ничем не скроешь. У меня есть предложения для всех покупателей товара из Европы, надо массово писать продавцам, что с Мист есть большие проблемы с сервисом. Может они откажутся от их услуг. Даже Укрпочта и Новая почта будут отличной альтернативой этому ДНУ!

Женя
10 февраля 2022 в 23:32

Найгірша доставка в світі, відправили сюди і вже тиждень не хочуть переадрисацію робити мушу пхатись хвора до них, а може ковід?

Роман
10 февраля 2022 в 12:56

Хороший, приветливый персонал.
Доброжелательные люди.
Огромная, ухоженная территория.
Площадка европейского образца!

Оля
06 февраля 2022 в 12:29

Сервіс абсолютне дно. Посилка їздила по Києву майже тиждень, довелось їхати на склад та самій забирати. Підтримка дає не вірну інформацію, обіцяють доставку на завтра, а по факту довелось забирати самій. Пробували всі способи, поштомат, відділення, кур'єр.

Григорий
04 февраля 2022 в 4:28

Тиждень тому написали щоб вибрав відділення для доставки. Відділення було вибране. У день отримання посилки приходить повідомлення що товар не може бути доставлений на обране мною відділення і тепер доведеться невідомо коли пхатись сюди. Найгірша служба доставки.

Дмитро
30 января 2022 в 16:42

Жаль а не компагнія. Мою посилку декілька раз перенаправляли, в результаті ніде не міг забрати тільки в головному офісі складі. Прийшов, на місці співробітників немає, навколо лунає смачний мат, холодно, пункт видачі ледь знайшов. Не рекомендую взагалі.

Юрий
28 января 2022 в 12:15

Служба доставки - одно название. Свою работу выполняют отвратительно на всех уровнях структуры. Посылку на сегодняшний день у меня получить так и не получилось. В обещанный срок посылка доставлена не была и дата получения переносилась несколько раз. Все бы нечего если бы сотрудники не сообщали неверную информацию, из-за чего было бесполезно потрачено много времени в поисках посылки на нескольких отделениях, так как и в приложении указано что посылка находиться на отделении сначала на одном, потом на другом. А 31.12 приблизительно в 15-00 оператор в телеграм поддержке сообщил что я могу забрать посылку до 20-00 по адресу: "Київ, вулиця Мала Кільцева, 10/1", приехав куда отделение было закрыто. Спасибо Вам за бесполезно потраченное время и испорченное настроение, ну и других моментах как бесполезно выкатанное топливо. Почему изначально нельзя было указать реальную дату получения посылки и для чего вводить в заблуждения?

Светлана
04 января 2022 в 2:01

З 20 грудня ніяк не доіде посилка. Жах. Ніколи нічого через цю компанію замовляти не буду. По габаритах не входить в поштомат. Навіщо приймали? Чому одразу не повідомили? Сиплються смски, приїде 27, потім 28, потім 29. Це не жарт, коли потрібно терміново. Я в шоці від такого "сервісу". Замовляла в Епіцентрі ще 16 грудня. Скоро 2 тижні.

Dmytro
16 октября 2021 в 14:44

Сервіс Мосту - дно! Я витратив цілий день, щоб дізнатись, що мені не доставляють посилку через глюки їхньої системи. Результат: затримка доставки, купа витраченого часу, а оператори Мосту навіть не вибачились.

Lubov
30 августа 2021 в 9:19

Я не люблю писати, погані відгуки. Но коли береш вихідний щоб отримати посилку. І тобі обіцяють зателефонувати і це ти робиш сам до них. Відповідь, а ми нічим не можемо допомогти. Хай посилка у нас лежить місяць. Від нас знаходяться пару кілометрів. Я не знаю що це за сервіс.

DevidAMG
19 августа 2021 в 1:52

Если не знаете как получить через приложение, свяжитесь со службой поддержки Meet Express, жаль что Китайские посылки они отказываются перенаправить за счёт покупателя на НП.

Марина
06 августа 2021 в 16:15

Жахлива служба доставки. Доставка товару кур'єром вказана з 20: 00-22: 00, вже 22: 40 і я очікую кур'єра, який не проінформував, що запізниться, його телефон вимкнений, що не дає змогу дізнатись, чи отримаю я свою посилку сьогодні чи ні.

Сама жахлива служба. Сьогодні знову трапитися неприємна ситуація, свою посилку я так і не отримала. 01.07. Прийшло повідомлення, що моє замовлення у кур'єра, змінили замовлення на 03.07 (цю дату ми обговорили з кур'єром і він пообіцяв доставити) але 03.07 ніхто не телефонував взагалі, весь день просиділи вдома в очікуванні посилки. Потім прийшло повідомлення, що на 05.07 доставка (прийшло повідомлення, що кур'єр не дозвонився, тому дату на 06.07 перенесли) а 06.07 взагалі не телефонував ніхто, шкода за зіпсований знову настрій, за дні очікування, які витрачали вдома. В чаті підтримки розводять ручками, що посилка вже вертається відправнику і сорі, але кур'єр двічі приймав замовлення і так не зміг мені віддати.

Добавить отзыв