UAOTZYV.COM

Любокрай / Hotel and Restaurant Complex Luborkai

Адрес Pereyaslav Khmel'nyts'kyy, Obezdnaya str. 4а
Телефон +380 (99) 777-78-74
Сайт lubokray.com.ua/contacts.htm
Рубрики Отель
Оценка 3.7 44 отзыва
Похожие компании в категории
Артак — Переяслав, Новокиївське шосе, 51
Готель Пектораль — Переяслав, готель Пектораль, Богдана Хмельницького вулиця, 55

Любокрай / Hotel and Restaurant Complex Luborkai отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Banditka
10 сентября 2023 в 5:09

Були проїздом у місті і шукали де зупинитись. Готелів в місті не багато, а ті шо є більше як хостели.
Коли вже по місцю запитали, нам сказали що є місця у будиночку на воді, а це вже звучить як прикольний відпочинок
Отже, эмоцій багато, але усіх цікавлять факти:
-Номер чистий
-Все продезинфіковано
-зручне ліжко
-кондиціонер
-на територій є ресторан зі смачною кухнею. Обід ми поїли в ньому, а ввечері ми поїли прямо у себе на терасі з романтичним видом на озеро. Коли звечоріло спитали навіть чи потрібно ковдра, бо вже може бути прохолодно
—Можна скупнутись і сходити в лазню
Все реально сподобалось. Я їзжу по всій Україні і таких місць часто не вистачає в невеликих містах.
П. С. Сьогодні була проїздом і засервірували сирнички вже за столиком на газоні і під зонтиком, що також є прикольною локацією.

Инна
20 августа 2023 в 1:09

Гарне місце і розташування. Привітний персонал. Але. Є одна річ, яка лишила не приємний осад.
Замовили теплий салат. Виглядав норм. Поки не спробували. Печінка була, як би правильно сказати, із запахом трьоденної зіпсованості. Ми викликали офіціанта повідомили, що страва з вонючею печінкою. Потім коли принесли рахунок, сказали ще раз, щоб передали на кухню. Ми не очікували на те, що нам цю страву не включать в рахунок. Адже огірки/томати та курку я з'їла На жаль, навіть не вибачилися. Тому мінусую оцінку закладу (

Саша
20 июля 2023 в 13:15

Отель розташовано в лісі, казкова атмосфера, затишні комфортні номери, смачні сніданки в Колибі з їжею на будь-який смак, є додаткове меню з великим вибором смачних страв. Завжди є вільний доступ до СПА, скрізь дуже чисто та охайно, персонал ввічливий. Це один з найкращих отелів Східниці.

Анна
12 июля 2023 в 14:48

Максимально вічливий персонал, кухня, подача, сервіруванна вище всяких похвал з закладів в радіусі 50 км. Шкода, що мало відгуків і фото. За парканом чудовий чистий ліс де можна прогулятися в очікуванні їжі.
Рекомендую.

misster_
09 июня 2023 в 21:41

Жахливий адміністратор який зустрічає по одежі, тобто думає що якщо не вбрані в гуччі то це не клієнти і їм можна хамити і відповідати аби як!

Юлиана
04 апреля 2023 в 20:47

Місце хороше, кухня на 3-. Директриса російськомовна, постійно ображає персонал. Дає суб’єктивну оцінку особистим зовнішнім данним своїх офіціантів, матюкає та наказує офіціантів тим, що знижує банкетну ставку/ставку за зміну чи чайові. Хи хотіли затишно посидіти а отримали шоу з участю цієї особи. Не хочеться ходити в цей заклад через таке відношення до людей. До офіціантів претензій нема.

Ирина
14 февраля 2022 в 18:49

Само место и расположение хорошее, оценку испортила девушка на ресепшн-баре, мы заранее позвонили и попросили забронировать номер с двумя кроватями, уточнили можно ли будет поужинать и до скольки работает кухня, нам ответили что да, конечно, поужинать можно, кухня работает до 22, мы приехали, нас оформили, мы ещё раз уточнили кухня до 22, нам ответили да, мы отнесли вещи в номер, спустились, сели за стол, нам дали меню, мы выбираем и в этот момент эта девушка говорит что повар уехал, можете не смотреть меню, можем дать пюре только, ну и греческий салат, в смысле?
Мы были шокированы, мы же спрашивали и заранее и при поселении.
А какое должно было быть пюре раз нет повара, разогретое?
И залежавшийся салат?
И мы голодные и уставшие с дороги, собираемся и поздно вечером едем искать где поесть в карантин, хуже не придумаешь конечно.
Цена по чеку за номер 960грн, завтрак включен.
Комната пыльная и немного паутины присутствует.
Завтрак принесли в номер сендвичи и чай, все вкусно, спасибо новой, сменившийся девушке, очень приятная, вот ей отдельно 5 звёзд.
Все не критично, но так поступить с клиентами и нагло соврать, ну первый раз такое встречаю.
.
Всю суть отзыва не меняю, правда есть правда, хочу дополнить свой отзыв.
Добавила звёздочку за обратную связь, мне перезвонили и извинились за причиненные неудобства, так кстати мало кто делает.
Поэтому за это спасибо

Владимир
23 января 2022 в 9:05

Хорошее место чтобы остановиться на ночь, в ресторане готовят вкусно, попал в список мест в которые вернусь.
Единственное что это вода, почему-то имеет зелёный цвет.

Александр
06 января 2022 в 16:38

Находился в Переяславе в командировке и несколько раз заезжал пообедать.
Вкусная кухня, место очень красивое.

Владимир
01 января 2022 в 4:36

Очень уютный и хороший отель. Поставили дополнительную кровать для ребёнка, хотя мы об этом и не просили. Приятный и вежливый персонал.

Маша
18 декабря 2021 в 2:12

Номери чисті, люди привітні, все смачно.
Знімали будиночок з сауною, нагріли нам її на славу: уночі дійшло до 100 градусів)
Нам сподобалось.
Зручне розташування для тих, хто подорожує на авто.

Скайлайт
10 декабря 2021 в 12:09

Дівчатка дуже уважні та привітні. Номери підтримують в чистоті. Кухня непогана але переоцінена. Ну і не вперше повторюю, за такі гроші можна сніданок включити в послугу)

Саша
03 декабря 2021 в 9:39

Чудовий готель! Привітний персонал. Поруч з готелем озеро, на якому можна порибалити, або влаштувати пікнік. Трохи далі - широкий залив Дніпра. З іншої сторони - сосновий ліс. Приємне повітря та гарний краєвид. Територія доглянута. В ресторані готують смачно. Ціни на проживання низькі. В 20-30 хвилинах ходьби від готелю знаходиться місто музеїв, в якому можна провести цілий день. Однозначно рекомендую!

Максим
28 ноября 2021 в 23:59

Заехали в ресторан. Из меню не было многих позиций. Еда не плохо не хорошо. Покушать сюда больше не поеду.

Карина
13 ноября 2021 в 7:50

Вкусные блюда, персонал 100 раз бегал туда сюда, чтобы нам помочь. Всё подробно объяснили, из чего состоят блюда. Всё чисто, вкусно. Рядом есть озеро, где достаточно чисто и мало людей, можно покупаться. Отличное место для тех, кто едет в Пирогово

Майя
29 октября 2021 в 3:19

Гарне місце! Смачна їжа! Персонал уважний, обслуговування на достойному рівні, місця на свіжому повітрі затишні. Поруч з рестораном - зручна парковка. Взагалі дуже зручне розташування всього комплексу. Відвідування ресторану та готелю можна поєднати з екскурсією в музей архітектури в Переяславі. Поруч з комплексом знаходиться водоймище. Там купаються і відпочивають! Все дуже гарно!

Юля
17 октября 2021 в 13:16

Как мы поняли заведение одно из посещаемых и приличных в Переяслове. Цены выше средних. Касательно еды: заказывали салат Цезарь -совершенно не придерживаются рецепта, пару кусочков помидора, куча салата, который горчик и кусочки мяса. Греческий салат подали с свежими шампиньонами (? Борщ хороший, но не было пампашек, поэтому дали 2 куска чёрного хлеба
Интерьер: много залов, чисто
Игровая: маленький коврик с грязными мягкими подушками.

Василий
23 сентября 2021 в 16:56

Вежливый и культурный персонал. Для нас, огромный плюс было наличие Станции для зарядки электрокаров. За, которой, правда, не ухаживают. В меру вкусно. Цены - среднекиевские.

Таня
14 сентября 2021 в 4:52

Уютный ресторан, на берегу озера. Вкусная кухня, можно взять на прокат лежаки. Единственный минус мухи в помещении (

Світлана
04 сентября 2021 в 6:47

Зіпсований настрій після відвідин. У відділі готових страв попросили підійти працівника, щоб отримати вибрані продукти, на що отримала відповідь ЧЕКАТИ. Працівник продовжив розмовляти по телефону і так як ми поспішали то пішли без товару. Невідомо скільки часу потрібно працівнику щоб наговоритись по телефону і скільки таких покупців пішли нічим?

Добавить отзыв