UAOTZYV.COM

Логістична компанія DiFreight отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Корольова, 1
Телефон +380 (63) 205-79-89
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт difreight.com
Рубрики Логистические услуги
Оценка 4.5 53 отзыва
Похожие компании в категории
Meest Express — Софіївська Борщагівка, Meest, вул. Мала Кільцева 10/1
Відділення укрпошти Софіївська Борщагівка (08131) — Софіївська Борщагівка, вулиця Шкільна, 5
Укрпошта, 08130 — Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, 10А
СТЦ Дальнобой-Тиса — Київ, ул. Большая Окружная, 4-б, территория TIR-стоянки Тиса

Логістична компанія DiFreight на Академіка Корольова отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
16 апреля 2024 в 14:39

Я очень рада, что начала сотрудничество с Difreight!
Во-первых, у них максимально хорошие цены!)
Во-вторых, товар я получила без задержек, в оговоренные сроки.
В-третьих, приехало ВСЁ, что я заказала.
В-четвёртых, мой товар не только выкупили и привезли, но и предоставили все необходимые документы.
Всё максимально профессионально, быстро, качественно и недорого, за всё это Difreight поселился в моем сердечке:)
Будем работать вместе и дальше.
Ириночке отдельная благодарность!
Она профессионал с большой буквы. Всегда на связи. Все мои вопросы решает очень оперативно и качественно. Ириночке огромное спасибо!

Наталя
29 марта 2024 в 17:42

Дуже приємно співпрацювати з командою професіоналів, і такими виявилися спеціалісти компанії Difreight. Якісно надають послуги з логістики. Менеджер Ірина завжди на звʼязку і по усім питанням може допомогти. Працюємо вже на постійній основі, все чітко і згідно з планом. 100 % рекомендую до співпраці, якщо хочете знайти надійного перевізника, в якого все під контролем.

Кирило
29 марта 2024 в 15:47

Співпрацюю з компанією DiFreight з кінця 2023 року і за цей час задоволений роботою на всі 100%. Було вирішено багато логістичних задач як стандартних, так і специфічних. Комунікація на високому рівні з менеджером Іриною дає можливість вирішувати задачі дуже оперативно. Раджу всім дану компанію!

Юрий
28 марта 2024 в 15:23

Сотрудничество с DiFreight стало для меня источником вдохновения и уверенности в каждом шаге моего бизнеса. Их команда экспертов в области логистики и транспртировки обеспечивает непрерывный поток товаров из Китая, неуклонно поддерживая высокий стандарт качества.
И что особенно ценно - DiFreight превзошли мои ожидания в вопросах эффективности и оперативности. Я уверены в том, что их слаженная работа и стратегическоемышление станут ключом к нашему дальнейшему успеху.
С уверенностью рекомендую DiFreight всем, кто ищет надежного и ответственного партнера в сфере логистики. Они — не просто компания, они — ключ к вашему успеху.
PS: Ирина, хочу отдельно выразить Вам огромную благодарность за ваше выдающееся руководство и профессионализм в обеспечении нашей логистики. Ваше внимание к деталям, оперативность и преданность своему делу неизмеримо важны для успеха нашего бизнеса.

Йосип
28 марта 2024 в 5:39

Користуюсь даними послугами вперше, менеджер Ірина допомогла з прорахунком вартості та організацією перевезення. Також компанія провела викуп товару в Китаї. Про статус вантажу інформують по e-mail. Загалом я задоволений вибором логістичної компанії DiFreight.

Максим
22 марта 2024 в 15:22

Замовляв товар через компанію DiFreight. Досвід був для мене новий, але компанія максимально клієнтоорієнтована, все пояснили, допомогли з підбором товару. Окрема подяка Анастасії, дуже компетентний менеджер! Дякую Вам

Михайло
20 марта 2024 в 18:03

Замовляв товар через клмпанію Difreight.
Усе пройшло добре.
З позитивного:
Допомогли підібрати товар, викупили, надали фото звітність, доставили в межах домовлених строків (я замовляв морським шляхом), також хочу відмітити молодий та гнучкий персонал (я працював з двома менеджерами), оба йшли на діалог.
Ціна за доставку вийшла хороша.
Планую і надалі співпрацювати з ними.
З мінусів: При зміні менеджера мене не попередили.
В цілому рекомендую компанію.

Янина Вербицкая
19 марта 2024 в 20:30

Команда професіоналів! Вищий рівень надання послуг з перевезень! Дякую Вам від щирого серця! Знайти наш апарат в Китаї, перевезти його через заблоковані кордони! РЕКОМЕНДУЮ! 10 ЗІРОК! ВИ НАЙКРАЩІ!

Яніна Вербицька
19 марта 2024 в 14:44

Щиро вдячна компанії за швидкість, якість. Замовляла доставку апарата з Китаю. Від щирого серця: Дякую!

Вікторія
18 марта 2024 в 11:46

Користувались послугами компанії Difreight вперше, замовляли з Китаю меблі для кухні все прийшло ціле, менеджер Анастасія дуже приємна та привітна, з термінами викупу була невелика затримка, але це не страшно. В загальному задоволені, та будемо працювати надалі.

Юрій
29 февраля 2024 в 16:55

Користуюсь послугами компанії DiFreight, працюю з менеджером Анастасією - всім повністю задоволений. Все завжди за графіком, якісно налагоджена комунікація з клієнтом. Ціна та якість послуг відповідна - рекомендую.

Катя
20 февраля 2024 в 10:00

Працювали з компанією по відправці товару в Польщу. Відправляли товар на експорт вперше і тут нам змогли допомогти з оформленням всіх документів та розказали про всі нюанси. Про деякі нюанси ми дізнались вже в процесі перевезення, але оперативно всі питання вирішували і достатньо швидко та вигідно доставили вантаж на наш склад в Польщу. Вцілому ми задоволені сервісом та швидкістю роботи, менеджер Іван був завжди на звʼязку і допомагав по всім питанням.
Рекомендую!

andiksen
11 декабря 2023 в 6:57

Вже неодноразово користуюсь послугами цієї компанії.
Доволі якісні послуги, гарна комунікація, дуже ввічливі менеджери.
Ціни - приємно дивують.

Евгений
07 декабря 2023 в 11:10

Якість логістичних послуг DiFreight і окремо спеціаліста Антона на вищому рівні. Я б оцінив їх послуги на 10 з 10. Вони завжди дотримуються зазначених термінів, а їхні тарифи адекватні і приємні. Все супер, я обов'язково ще звернуся до них!

Владислав
05 декабря 2023 в 11:57

Доброго ранку! Хочу залишити позитивний відгук про роботу менеджера по продажам Антона Комарцева, який відповідально та професійно допомагає знаходити потрібні сервіси щодо перевезення та комплексної логістики. Дякую йому за роюботу та співпрацю, ставлю високу оцінку!

Алексей
04 декабря 2023 в 21:31

Діфрейт - надійний міжнародний перевізник, якому завжди можна довірити свій вантаж. Ще й за помірну вартість

Cat
03 декабря 2023 в 22:54

Доставили все як я і очікував. Користувався поки всього 1 раз, але наступного разу теж оберу діфрайт.

Роман Андруха
27 ноября 2023 в 11:45

Ми розробляємо інструменти (BIHUI) для професійних плиточників. Для перевезення такого обладнання з Китаю ми обрали логістичну компанію DiFreight. Окрема подяка менеджеру Івану, він молодець, відмінно виконує свою роботу. Якість послуг компанії на достойному рівні.

Тимур
22 ноября 2023 в 19:28

Заказывал в компании Difreight услугу выкупа и доставки автомобильных товаров с Китая, передал все данные для выкупа, с продавцом оперативно связались и выкупили мою посылку которая уже в дороге в Украину. Очень приятно порадовала цена за доставку и широкий выбор оплаты светла компании

Євген
21 ноября 2023 в 12:43

Якість логістичних послуг DiFreight на вищому рівні. Я б оцінив їх на 10 з 10. Вони завжди дотримуються зазначених термінів, а їхні тарифи приємні. Все супер, я обов'язково ще звернуся до них!

Добавить отзыв