UAOTZYV.COM

Лобстер - пляжный комплекс с бассейном и рыбным рестораном

Адрес Підгірці, Київ-Обухів 17км с
Телефон +380 (67) 720-55-55
Часы работы 09:30-22:00
Сайт lobster-ua.com.ua
Рубрики Ресторан морской кухни, Бассейн
Оценка 2.5 25 отзывов
Похожие компании в категории
Кухня Поллі / Анчоусна від Чорноморки — Петропавлівська Борщагівка, ЖК Львівський, вулиця Львівська, 1А
Черноморка Літо — Вишгород, вулиця Вишгородська
Черноморка Золоче / Чорноморка Вишеньки — Вишеньки, вулиця Європейська, 34
Анчоусна — Софіївська Борщагівка, вулиця Щаслива, 11

Лобстер - пляжный комплекс с бассейном и рыбным рестораном отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тима
28 августа 2023 в 13:10

Басейн Гарний Але всередині Брудний
СЕРВІС КРАЩИЙ
Атмосфера бомба особливо ввечері
Їжа хороша Але дуже дорого

Imperitum
24 августа 2023 в 4:12

Дуже завищена ціна на відвідування пляжу і на деякі страви в меню.
Борщ непоганий, але лише 1 маленький кубик м'яса на тарілку. Сирники дуже смачні.
Ще ніде в Києві або області не зустрічав лимонад за 400 грн.

Света
01 августа 2023 в 11:17

02.08.2023 хотіла відсвяткувати День Народження! Але до закладу так і не потрапили, через охоронця! Це просто жах! Адміністрація прошу розібратись хто у вас працює як персонал! Просто не адекватна людина, яка зіпсувала настрій ще й в День Народження!
(Бачу на нього скарги вже давно! Чи це різні люди і всі не адекватні у Вас? !)
Вирушили в інше місце для відпочинку! Шкодуємо що наперед не прочитали відгуки про ваш заклад, та не подивились рейтинг (

Саша
25 июля 2023 в 22:51

Планували відпочити 02.08.2023 в басейні, відсвяткувати день народження. Свято було зіпсовано. Чому здаволось? Приїхали, на вході охоронець нагрубив, накричав незрозуміло чому. Запитали його лише одне ми тут перший раз, поясніть, що до чого, на що він відповів все написано на рекламі на вході. Читайте самі. Це просто жах. Ми розвернулись, бо з поганими людьми нема про що говорити та поїхали в інше місце. Заклад мінімум втратив гроші, а також свою репутацію в багатьох людей. Я особисто не раджу їхати в це місце відпочивати. Хозяїну прошу розібратись з охороною, яка була на вході 02.08.2023, та надати зворотній відгук мені особисто.

Владік
23 июля 2023 в 18:01

Охоронець не урівноважений
задаєш питання і він реагує грізно
треба його звільнити бо ми вже не перші кому він псує і настрій і відпочинок

Кристина
23 июля 2023 в 8:31

Плюсом є лише чисте озеро та великий басейн. Комплекс далеко не новий, навколо одні недобудови, але ціни їжа так собі за такі гроші. Не смачно (Сервіс теж кульгає. Шторки на бунгало вже кольору асфальту, їх не стирають мабуть. Ціна на алкоголь взагалі захмарна, ми такий навіть у хороших ресторанах Буковель не бачили)

Дима
29 июня 2023 в 1:58

Відвідував заклад в рамках корпоративу. Всі послуги були оплачені, тому нічого не платив і не можу оцінювати як пересічний відвідувач. Разом з тим можу сказати, що місце доволі цікаве. Сервіс звісно бажає кращого, але люди стараються. Вихід до озера по бруківці, зручно. Є шезлонги, є бунгало. Все не першої свіжості, але норм. Роблять кальян, працює бар. Великий критий павільйон під застілля. Кухня смачна, без надмірностей. Є критий манеж з боксерським рингом і татамом. Басейн не критий, під відкритим небом, доволі великий і чистий. Роздягальні знаходяться між озером і басейном, їх 4, можна було б організувати більше. Є місце для дітей з гірками, також місце під волейбол. Туалет знаходиться на початку комплексу, доволі далеко від озера. Це добре, бо швидше за все в озеро звідти нічого не скидають. Також можна покататись на САП дошках, катамарані, байдарках. Від Києва відносно недалеко. Бачив ціни за вхід - будень 500 грн, вихідні 600 грн.

Иванна
07 мая 2023 в 5:27

Дуже дивне місце, були там рік тому. Їжа жахлива вся, дуже пересолена, несмачна і дорогуща, немає половини меню. 4 рази я сказала що хочу апероль маракуйя, мені принесли звичайний ще й туди порахувавши чайові (за що?)
Басейн та зона відпочинку непогано, але нема розділення басейнів і тому діти бігати просто так навіть з грудними дітьми були.

Павел
17 октября 2021 в 20:18

Отвратительное место. Администратор Александр это нечто, хамло редкое, ощущение что ему все должны, а он бедный устал. Не понимаю как вообще такие люди работают в данной сфере. Буду всем рекомендовать избегать данное место.

Богдан
24 сентября 2021 в 10:48

Бар хороший, обслуговують швидко, ціна коктейлі нормальні.
Не організований персонал на пляжі, запитали 3 людей,
жоден не зміг пояснити які місця вільні, в результаті зіпсований настрій, через зайняті чужі шезлонги
не вистачає рушників.
За такі гроші сервіс жахливий.

Женя
21 сентября 2021 в 0:03

Пляж та озеро на хорошому рівні. Над сервісом ще працювати та працювати. Надзвичайно довго як приймають замовлення, так і його приносять. При тому це не залежить від складності страви, бо звичайне морозиво чекали 40 хвилин. Ціни НЕ відповідають якості (

Юлия
19 сентября 2021 в 11:03

Цена не соответствует качеству (ребята-официанты замученные, их явно не хватает. Территория маленькая. На 100 грн дороже в Соби клаб но это совершенно разные вещи!

користувач
15 сентября 2021 в 12:11

Чудове місце для сімейного відпочинку, не дивлячись на критику у коментарях, однозначно рекомендую.

Александр
15 сентября 2021 в 4:08

Кафе на території повна діра, після годинного очікування замовлення (хоча по інформації від офіціанта максимум 30 хвилин) пішли злі та голодні, як і решта відвідувачів. І це при заповненні залу десь на 40% не в піковий час. Фреші нам несли 40 хвилин, після 4х нагадувань = (

користувач
13 сентября 2021 в 16:16

Кафе на території, вибачте за вираз але повне дно (гвно)!
Замовлення більше години чекати, м‘ясо холодне, картопля ще за годину!
Не рекомендую!

Саша
11 сентября 2021 в 3:47

Очень не приятно удивило это место. За 500 грн нам выдали поломанный шезлонг, с грязным старым матрасом, от которого ужасно воняет. Полотенца которые должны входить в стоимость естественно не выдали, обещают выдать позже, может быть под вечер привезут, когда будет не актуально! Людей очень много, наверное это и есть причина такого отвратительного сервиса. Что качаемо пляжа, назвать его чистым тоже сложно. Самое приятное здесь это вода в озере. Больше добавить нечего…

Мила
05 сентября 2021 в 2:42

Приятное место для любого возраста. ️мне понравилось с первого взгляда. Есть бассейн, и есть выход к озеру. Пляж мне очень понравился? Места много

Артем
11 августа 2021 в 15:55

Достаточно дорого как для пляжного отдыха. В выходные дни очень много людей и персонал (особенно официанты) не справляются с таким количеством. В такую жару на ребят смотреть жалко. Мы свой заказ в ресторане ждали больше часа и вынесли не все. После часа ожидания, принеся часть заказа уведомили, что некоторые продукты закончились. Было вкусно, но мы триста раз пожалели, что заказали. Цены в меню выше среднего.
К озеру замечаний вообще нет. Но стояло бы почистить озеро от водорослей около берега. За что 500 грн платят люди? Метра 3 от берега и водоросли щекочут ноги. Мелочь, но неприятно

Анна
10 августа 2021 в 14:10

Были на первом по счету от бесплатного платном пляже, в выходной 250 грн со взрослого. Еду и напитки с собой проносить нельзя. Заставили бутерброды для ребенка 3 лет отнести в машину! Зато потом на шезлонгах у воды мы насчитали минимум 5! Семей, которые ели принесенную с собой еду! Это позор для этого комплекса. Если заявляете о правилах, так следите, чтобы их выполняли ВСЕ!
Больше не вернёмся туда.
В воде очень много крупных водорослей, за такие деньги можно было бы и почистить пляж, даже обычный большой скачок и пара человек справились бы.
Но им не до этого, организация отвратителтная!

TheNinteh
03 августа 2021 в 1:51

В принципе, не плохое место. Можно нормально отдохнуть компанией. Хороший кальян. Неплохая еда. Из минусов:
1) полотенец мы так и не дождались (400 грн вход с человека, могли бы и предоставить)
2) очень долго ждали еду, больше часа, а то и 1.5 каждый заказ
3) малое количество официантов, из-за чего у нас возникла путаница с счётом (как и у соседних столиков), получали не наши заказы
4) чаевые включены в счёт

Добавить отзыв