UAOTZYV.COM

Лісова казка отзывы

Адрес Рокитне, Урочище Піщане, 1
Телефон +380 (99) 269-02-78
Сайт lisova-kazka.com.ua/budinki
Рубрики Отель
Оценка 3.5 36 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Лісова казка — Бориспіль, вулиця Броварська, 1А
Похожие компании в категории
Лісотель / Lisotel — Рокитне, вулиця Вокзальна, 58
Рось — База відпочинку — Рокитне, урочище, Jajno

Отель Лісова казка отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ЛіліЯ
21 сентября 2023 в 10:32

Відпочивали в «Лісовій Казці» у серпні 2023.
Відпочинок нам всім дуже сподобався, на території багато різних будинків. Ми обрали новіший будинок, який коштує 2500 гривень за добу і не пошкодували. Також є будинки і дешевші, економ варіанту, вони менш комфортні. Територія доглянута, є басейн та ресторан. Персонал привітний. Ціни помірні. РЕКОМЕНДУЮ!

Оксана
20 сентября 2023 в 0:37

Відпочивали з друзями. Звичайно, будиночки є різні - хороші і не дуже. Але плюс адміністратору, який показав варіанти і ми змогли підібрати кращий для себе будиночок. Дуже сподобався басейн, особливо враховуючи, що на буднях він безкоштовний. Чани також сподобалися - чисто, затишно. Будинок біля чанів гарний, з оновленим ремонтом. Загалом відпочинком задоволені - плануємо повернутися до вас)

Саша
14 сентября 2023 в 0:23

Не рекомендую! З 15 по 16 вересня 2023 року проживала в будинку номер 15. Він занедбаний та потребує ремонту. Кухня відсутня, було холодно, а ми були з дітьми. Природна прекрасна, ресторан-гарний, але наш будинок, то капець

Настя
08 сентября 2023 в 16:50

Відпочивали з 01.09 по 03.09. Сервіс ЖАХЛИВИЙ, жлобство! Деруть гроші на барі басейну. Замовляли піцу, коктейлі, пиво. На кожній бутилці пива (ми самі її ішли брали з холодильна, брали самі стакани, наливали також собі самі) - ВОНИ РАХУВАЛИ НА КОЖНОМУ ПРОДУКТІ + 10 %! Береш 3 бутилки + 10% на кожну! Жах! Замість того, щоб в кінці нам принести рахунок за все, і написати + 10% за обслуговування, вони рахували відсоток на кожному продукті! Будинок взяли на 8 чоловік, в День народження, який був 02.09, прийшовши на басейн та запитавши, чи буде знижка хоча б якась для іменинниці (я думаю кожній людині приємно, щоб була повага та вона поверталась саме сюди ще і ще) адміністрація з насмішкою відповіла «У нас такого немає». Всі з компанії розчаровані. Такого ми ще не бачили ніде. Тут мова, навіть не про гроші, а про СТАВЛЕННЯ! Не приємні спогади стосовно адміністрації та робочого персоналу!

Вікторія
31 августа 2023 в 9:38

Нам все сподобалось. Взяли будиночок номер 7, там оновлений ремонт, всі зручності, 2 кімнати, підлога з підігрівом. Але з гігієнічного набору були лише полотенця) з мінусів що за дрова для мангалу треба доплачувати і в кранах в будиночку не сильний напір води, але в загальному відпочинок пройшов добре, атмосфера тиха та спокійна, для сімейного відпочинку- непогано)

Влад
16 августа 2023 в 15:37

Відпочивали в 2х поверховому будинку… погнали:
- душ а особливо шторка, беріть з собою щоб не страшно було купатись
- мухи в будинку, ми за них не платили, вони самі по собі
- вода в будинку… ліс навколо дуже доречний, кожне дерево навколо було помічене ;) зламався насос, кожен сам за себе. Ніхто вам не скаже що де і коли, ваші гігієнічні потреби ваші проблеми. Сутки з двох води не було…
- басейн в будинку… вода там як раз змивати в туалеті) по кольору дуже підходить, доречі там одразу пісочок на дні з місцевих пляжів, для тих кому лінь іти до річки
- постільне, ну не знаю, буває і гірше, мабуть…

Але не все так погано)
- великий басейн, досить не поганий, дорого але не поганий
- ресторан, гарно
- територія, тихо та затишно для сімейного відпочинку

Наташа
10 августа 2023 в 8:34

Нам все сподобалось. Будинок комфортний. Наступного року приїдемо не на 7 а на 10 днів.
Єдине, що пляж. Він маленький, брудний.
Хоча і поруч 4 бази і всі користуються одним ним. Можно було б організуватися разом і привести його до ладу.
А взагалі, дякуємо. Ми добре відпочили і будемо радити всім!
До зустрічі, ліс!

Женя
24 июля 2023 в 4:57

Хочу поділитись враженнями від відпочинку в лісовій казці.
Відпочивали в квітні у затишному будинку №19 з усіма зручностями, укомплектованим всім необхідним!
Гарне місце в середині лісу з чудовою природою, чисте повітря і річка поблизу з можливістю порибалити
З смачною кухнею на території
Бачили чан, але не скористались, бо був заброньований, наступного разу спробуємо (
Чекаємо відкриття басейну
Підходить для сімейного відпочинку

Петро
11 июля 2023 в 11:16

База відпочинку нормальна ;) приїдемо ще до Вас, але
Кафе дорогувате, меню на сайті і по факту відрізняється!
За басейн 500 грн за день і 150 грн за годину дорогувато, десь 350 і 100 відповідно булоб нормально для гостей, для відпочивающих на базі зробивби ще дешевше!
По будиночку, відпочивали в №11
1) повісьте у душі шторку і тримач для лійки
2) у самому душі, на підлозі купа дірок де повинен бути силікон тощо. Вода біжить просто по фудаменту будиночка на вулицю
3) саморізи котрі тирчать зі стіни, наша дитина поранилася об них
4) повісьте нормальні крючки для речей в кімнатах і на кухні
5) доски на ганку струхли і провалюються
6) холодильник робить весь час і за чого дуже гарячий, і спека від нього в будиночку

Олег
21 июня 2023 в 9:14

Зателефонував дізнатися про базу, мені кажуть дзвоніть потім, краще завтра, а ще краще заходьте на наш сайт і там все дивіться! Сайт називається, каже все її дослідження її! І скинула

Оксана
02 июня 2023 в 23:09

Отдыхали в мае, с минусов очень шумно после 23.00, мы приехали отдохнуть от взрывов, к сожалению не получилось. Ор, музыка, танцы. Должны быть какие-то рамки, люди платят одинаково, с детками приезжают, а тут пляски.

Оля
05 мая 2023 в 23:56

За природу 5 зірок, за все інше двуяке вражкння. Відпочивали на Великодні вихідні 2023. Двокімнатний будиночок зі зручностями 2500 грн. Будиночок гарний, сучасний, тепла підлога, ремонт, проте помитися не мали змоги, дитині 1 рік, не знали як помити дупцю) напору нема. Адміністратор ні на що не реагував весь день, а вечером вже прийшов сантехнік, який нічого не зміг зробити, тобто будиночок здали несправний, навіть не провірили. Потім 2 години біготні і все вдалось. Як приїхали ніхто не зустрів, охронець бере гроші на порозі будиночку, не розумієш кому і куди вони підуть. Будиночок гарний, природа клас, проте чистота так собі, якесь похабне відношення до відпочиваючих, і дуже дорого, хоч і гарно, але не варте цих грошей, вже б зробили дрова безкоштовно, або сніданок. Ми відпочили, природа неймовірна, але не знаю чи хочеться повернутись і комусь порадити це місце.

Наташа
08 августа 2022 в 9:21

Споганили день народження моєї доньки!
Власниця не вміє розмовляти з людьми!
Будинок брудний і не підготовлений вчасно, хамське відношення!

Владимир
17 апреля 2022 в 10:46

"Лісова казка" чудове місце для відпочинку Видно що в це місце вклали душу) Ми святкували там весілля та хрестини задишились дуже задоволені! Чисто, затишно Красиві фотозони Обслуговування та їжа найкращі в регіоні, офіціанти коректн та уважні В сб. Живий звук На території майданчики для дітей

Алексей
24 марта 2022 в 8:45

Не очень близко от Киева за довольно высокую цену, дополнительно оплачивается сауна и дрова. Можно было и включить в стоимость домика, а в целом хорошо.

Ольга
12 марта 2022 в 23:26

Красиво, смачно. Та в номері в будиночку було дуже холодно. Всю ніч не мождиво було заснути від холоду. Адміністрація зверніть увагу та виправте ситуацію. Будиночок 35.

Марина
11 февраля 2022 в 8:15

Шикарні будиночки, баня, чан, басейн, все супер! Але в самому ресторані подали глінтвейн в одноразових стаканчиках і взагалі ту суміш вина з пляшки і вкинуту апельсину важко назвати глінтвейном.
В загальному кухня смачна, але трохи дорогувато!

Сергей
22 января 2022 в 12:49

Отличное место, чтобы перезагрузится, отдохнуть мыслями, посмотреть на природу и проредактировать

Сергей
23 октября 2021 в 4:21

Постоянно летом отдыхаем тут. Свежий воздух в лесу, можно собирать грибы, ягоды конечно в сезон. А бассейн просто супер. Дети обожают плескаться в нем. Да и мы тоже. Всем советую посетить.

Антон
19 сентября 2021 в 6:29

Обслуживание просто отсутствует!
Заказы перепутывают. Блюда не доносят. Если вам что то нужно то вы будете как добычик это добывать. Так что решайте сами!

Добавить отзыв