UAOTZYV.COM

Kratki Киев

Адрес Петропавлівська Борщагівка, Петропавловская вулиця, 6
Телефон +380 (93) 586-75-30
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:00-16:00
Сайт kratkipro.com.ua
Рубрики Магазин каминов
Оценка 4.7 12 отзывов
Похожие компании в категории
Печи для бани или сауны и камины на дровах от 5kw — Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, 12
ТЦ БудМайдан — Петропавлівська Борщагівка, Петропавловская вулиця, 12

Kratki Киев отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sergej
13 мая 2024 в 14:03

Ох. Я печка. Люди-професіонали своєї справи. У домі-Ташкент. Газ тепер тільки для чайника. Рекомендую.
Піч-коза 9.

Александра
19 октября 2023 в 9:18

Профі з великої літери! Дякую за якість, швидкість виконання та консультації. Ми в захваті всією родиною, тепер вітальня з каміном улюблене місце вечірніх теревень. Щиро вдячні

Сергей
19 октября 2023 в 5:44

Купили пічку Тара-Пламен у вересні 2023р. Вирішив не писати відгук, поки не спробую її в роботі. Перше враження від грубки було дуже гарне: класний дизайн, оригінальне покриття, компактне та велике скло. Привезли вчасно, як і обіцяли, вивантажили – під ґанок. Перевірили комплектацію (разом із грубкою купував ще й труби, коліна та шибер). Від монтажу відмовився – дорого. Протопив грубку разів 10. Перші рази (до 5) йшов запах фарби. Один раз, коли сильніше протопили, втретє, навіть спочатку був сизий дим від фарби. Але потім зник. Монтажники рекомендували вперше топити потроху, щоб фарба поступово полімеризувалася при нагріванні. У процесі експлуатації перше враження не зіпсувалося. Печка обігріває утеплену веранду площею 26 м. Кв та об'ємом до 130м. Куб. Димар цегляний, усередині будинку, негільзований, квадратний 125х125мм заввишки приблизно 6м. Разова протопка приблизно 3 години, 1-2 десь у день, дивлячись по температурі надворі. Палю тільки сухими, 18% вологості (вуличне сушіння), дровами листяних порід. Резюме: піч – «бомба», краса, компактність і тепло – три в одному. Є, звісно, ​​нюанси, але вони є завжди. Маленький розмір печі природно обмежує довжину дров: 300 - 350 мм - що горизонтально, що вертикально. Дрова заготовляю сам, тож це не проблема. Частина золи чомусь потрапляє повз зольник, і проходити її прибирати пилососом. На другій топці у двох місцях на підлозі з'явилася плями конденсату біля ніжок (якщо їх можна назвати). Напевно, при розпалюванні дрова стосувалися стінок, а топив абрикосом і частину смоли скла ще холодною стінкою. Ось і усі мінуси. Пару суб'єктивних порад від нефахівця: якщо скло закоптилося, і волога серветка не допомагає - змочіть ватку в нашатирному спирті і протріть, і настане щастя, тільки глибоко не вдихайте, а краще затримайте подих. Щоб краще розгорілося, використовуйте сухий спирт і тріску, якщо на вулиці холодно і не вистачає вогню пробити холодне повітря в димарі - додайте ще папір. При розпалю ставте дрова вертикально з нахилом, приблизно 4-5 полін не більше. Потім, коли прогорять до вугілля, додати ще. Щоб дим при відкритті дверцят мінімально потрапляв у приміщення, відкрийте шибер, трохи прочиніть дверцята і зачекайте пару секунд, потім відкривайте повністю і завантажуйте дрова. Поки що все, якщо щось ще з'ясується в процесі експлуатації – напишу. Якщо кількість символів у тексті без пробілів не дорівнює 2114, то мій відгук коригували.

Оля
18 октября 2023 в 19:34

Дуже задоволені Вашою роботою, камін ідеально вписався до нашого інтер'єру!) Дякуємо за співпрацю та відмінний результат

Наталія
16 октября 2023 в 14:02

При купівлі каміну отримала професійну консультацію від менеджера Богдана. Все розповів детально. Рекомендую.

Svitlana
06 октября 2023 в 0:56

Якщо думаєте про пічку - звертайтесь до Богдана, на майданчику біля 4room. Він показав, порекомендував, розказав про кожну модель. В результаті я вибрала модель, які краще підходить для моїх потреб. Звертайтесь - рекомендую!

Вадим
24 сентября 2023 в 19:37

Довго вибирав фірму, де придбати піч-камін, звісно що з послугами по встановленню. Зупинився на цьому магазині і не пожалкував. Отримав детальні і вичерпні консультації в магазині і на місці встановлення. Встановлення було проведено за один день. Зробили все швидко і акуратно, що було для мене важливо, бо в кімнаті, де встановлювали піч, був зроблений свіжий ремонт). Завжди можна проконсультуватися з приводу будь яких питань - хлопці завжди на зв'язку. Це важливо, бо досвіду користування піччю не маю і відповідно, в процесі користування, виникає купа питань. Ну і гарантія, якщо я не помиляюся, 10 років, що не мало. Покупкою і проведеними роботами задоволений. Все було зроблено професійно. Та і в спілкуванні дуже приємні люди). Якість девайса) в довгостроковій перспективі покаже час. Всім рекомендую!

Dionis
11 сентября 2023 в 18:54

Якби всі так працювали і виконували свої зобов'язання, то життя стало б легше. Дуже задоволений швидкість роботи, якістю обслуговування і рівнем консультації. Змонтували камін за 2 дні по суті, до цього була швидка зустріч по замірам і кілька консультаційних дзвінків. Буду рекомендувати всім, хто захоче собі камін вдома) Ще раз дякую за чудову співпрацю!

Володимир
29 августа 2023 в 23:42

Під час виконання ремонтних робіт в заміському будинку, замовили камінну топку та скористались послугами монтажу "Під ключ". Отримали попередню консультацію, лояльну комерційну пропозицію та фактично виконану роботу. Враховано всі наші побажання і побажання клієнта, наскільки це було можливо з точки зору правильної та безпечної експлуатації топки. Рекомендую.

Александр
25 августа 2023 в 12:42

Дуже сподобалось обслуговування та відношення до клієнтів салону! Менеджер Богдан дав професійні поради і розповів про усі нюанси тих моделей, які нас цікавили, а також показав багато новинок. Навіть не думав, що їх може бути так багато! Топку каміна ми купили - навіть дорожчу, ніж планували - після консультацій з Богданом. А також усі необхідні комплектуючі до нього. Дуже зручно - купувати все в одному місті! Однозначно - рекомендую!

Женя
14 июля 2021 в 16:03

Отримав консультацію розширену консультацію, та встановлення каміну швидко, якісно. Рекомендую!

Ирина
21 декабря 2020 в 22:08

Если не хотите, чтобы через пару лет ваш камин превратился в мусор как на фото, то даже не думайте обращаться в этот магазин. Заказали камин и работы по установке у Геннадия. Прошло два года и показалось, что камин работает неправильно. Разобрали и увидели картину на фото. Геннадий отказался переделывать, списывая всю вину на производителя материалов. Конечно, добавилось хамство и изворотливость Геннадия, в этом он мастер, в отличии от каминов. Вот такая интересная история. Очень-очень хорошо подумайте прежде чем что-либо тут заказывать.

Добавить отзыв