UAOTZYV.COM

Комплекс отдыха Morewell - Моревель

Адрес Толокунь, Киевская, 43
Телефон +380 (44) 224-40-40
Сайт morewell.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4 71 отзыв
Похожие компании в категории
Дача — Толокунь

Комплекс отдыха Morewell - Моревель отзывы

71
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
10 ноября 2023 в 22:50

Обрали комплекс для сімейного відпочинку, хотілось втекти від шумного міста. Проживали в номері з видом на море і не пожалкували - вигляд з вікна. Їжа в ресторані смачна, але ціни завищені. Персонал привітний та турботливий.

Виктория
01 ноября 2023 в 19:08

Відпочивали з родиною на вихідних дуже сподобалося, нас добре зустріли, їжа в ресторані смачна це насправді чарівне місце для відпочинку з родиною.

Дарья
31 октября 2023 в 0:14

Сьогодні виїхали з комплексу, дуже хвилювались що відпочинок буде поганим, тому що начиталися відгуків. Що можу сказати, відпочинок пройшов на ура. Дівчата на рецепції дуже приємні, допомогли з валізою, розповіли все про комплекс де що знаходиться.
Територія прибрана, є альтанки, спа зона і ресторан.
Сніданки були дуже смачні, номер прибраний, все для проживання що необхідно є)
А ще приємний бонус, що сюди можна з маленькими друзями
Рекомендую

Алена
29 октября 2023 в 14:57

Відпочивала з сімʼєю. Є дитячий кінозал - діти заняті. Батьки відпочивають. Гарний краєвид - відпочинок душею і толом. Гарна природа. Привітний персонал

Ярослав
26 октября 2023 в 4:37

Цей готель навчив читати відгуки до поїздки.
Все дійсно дуже брудно.
Якщо хочете спа, то отримуєте басейн як в школі, який настільки брудний, що не хочеться навіть заходити в нього. Сауна розміром 2х2 з температурою приблизно 60-70 градусів. Якщо думаєте зайти в хамам, то замість приємного запаху і ніжного пару отримаєте запах плісняви і температуру як в бані.
Ванна кімната вся в плямах від хімії
Кондиціонер нагрів номер приблизно за 6 годин
Їжа була смачна, але ціни як в Києві
Море є, але не зовсім спасає

Всім буду радити не їхати

No No
25 октября 2023 в 0:57

Відпочивали з коханою сподобалось все за винятком деяких незначних нюансів
Номери гарні, вид на море шикарний, кухня смачна але ціни кусаються
Особливо хочу відмітити персонал, всі ввічливі, компетентні і позитивні, ідуть на зустріч в усіх питаннях (номер прикрасили, вечерю романтичну накрили)
Ще відпочивали в карпатських чанах це щось винятково прекрасне до того ж на березі моря
Загалом враження чудове, обов'язково будемо повертатись але вже в якості подружжя

Женя
22 октября 2023 в 17:53

Відпочивали в комплексі відпочинку Моверел 04.11.23.
Гарний комплекс, номери чисті, територія прибрана, охайна, погода трішки нас підвела, але це не стало завадою гарно відпочити, ми обрали прогулянку на квадро, дорогва була вздовж моря, це дуже красиво.
Їжа сподобалась, смачна кухня.

Наталія
17 октября 2023 в 21:29

Враження двоякі. На добу з'їздити можна. Місце чудове, басейн на вулиці був з дитячою теплою зоною. Сніданки задовільні, персонал ввічливий. Далі мінуси - грязно. Так тут усі пишуть про це. Так і є. Павутиння, пил скрізь. Комплекс треба драїти і драїти. Ресторан - ціни високі. Ми платили 5800 з дитиною. Не варте тих грошей. Але налаштовані були позитивно, тому - відпочили

Дмитрий
10 октября 2023 в 19:47

Почну по порядку.
1. Номери в принципі непогані, десь підфарбувати загалом нормально.
2. Ресторан – ціни завищені. Борщ та солянку змогли розігріти лише з 3-го разу, порції реально мізерні у центрі Києва за таку ціну можна отримати у 2 рази більше. На смак 3+/4. Драники норм, шашлик теж,

3. СПА - взяли програму романтик на двох (з урахуванням того, що спа вже було включено в проживання) по суті отримали по 10 хвилин масажу, намазування скрабом і все, нічого розумного і розслаблюючого. Басейн стрімкуватий

Ольга
20 сентября 2023 в 2:01

Хочу поділитись приємним враженням від відпочинку у комплексі Morewell. Сподобалось все: природа, гарні краєвиди, комплекс, персонал -привітний, їжа -дуже смачна. Рекомендую!

Наталья
25 июня 2023 в 12:52

Були неприємно вражені роботою персоналу! При виселені з номера забули дитячі навушники (впали між ліжком та стіною). Через 30 хв повернулись в отель, і вже ні хто нічого не бачив, враховуючи те, що ліжко винесли з номеру (його додавали для дитини).
Гості цього закладу, будьте обережні зі своїми речами, бо персонал не дуже порядні люди!

Маша
23 апреля 2022 в 7:48

Одне із найкращих місць в Україні!
Дуже смачна кухня, привітний персонал!
Просторні номери, з дуже гарним видами з вікна!
Відчуття переповнюють, рекомендую всім!

Настя
20 апреля 2022 в 18:06

Відпочивали з друзями в чудовому комплексі "Моривель" дуже сподобалась локація, неподалік є сосновий ліс, сподобалось що є зона відпочинку як для дітей так і для дорослих, аніматори розважають дітей, кухня смачна, привітний персонал!)

Дмитрий
28 марта 2022 в 11:17

Хороше місце за свої гроші.
Зустрічає привітний персонал, відразу запропонували шампанське.
Заселялися у номер з видом на водосховище. Номер невеликий, проте було чисто. Все необхідне є.
З приводу спа, в цілому непогано, але мало шезлонгів біля басейну, доводилося лежати у проході. Є сауна, яка, чомусь була не повністю прогріта, проте на зауваження відреагували і виправили.
У ресторані - смачно. Ціни прийнятні.
На території є вихід до водосховища.
Раджу відвідати, нам сподобалось

Ирина
24 марта 2022 в 18:48

Приехавши на сутки, остались очень довольными, нас обслуживал бармен Женя - все супер. Кухня вообще заслуживает аплодисментов, очень вкусно. Чисто и комфортно

Татьяна
21 марта 2022 в 6:25

Мы были на этот Новый Год. Было очень, очень здорово! Всё прекрасно: нас очень вкусно и много кормили, отличная программа на НГ с ведущим что интересно вёл вечер с интересными конкурсами и отличными подарками (согласитесь, прогулка на квадроцикле это действительно яркий подарок) а на следующий день поили отличным глинтвейном) Персоналу отдельно огромное спасибо за чудесное чувство что ты в гостях и о тебе заботятся. Бар - вкусные коктейли и отличное настроение вы нам сделали) Я действительно полностью релакснула) встретимся летом)

Женя
18 марта 2022 в 0:14

Мне очень все понравилось. Я отмечала день рождения со своими подругами, нас обслужили на все 100 процентов, все сделали максимально комфортно. Персонал прекрасный, к кому не обратишься, все с улыбкой

Анатолий
12 марта 2022 в 4:24

Огромная территория, замечательная кухня, очень приятный персонал. Спасибо за обслуживание бармену Евгению.
Вид из окон топ. Новое любимое место, будем возвращаться

Софи
06 марта 2022 в 20:07

Краще їхати в теплу пору року
Плюси:
1) гарна природа навколо
2) привітний та приємний персонал
3) смачно в ресторані
4) в ресторані є аніматор який може пограти з дитиною, це великий плюс

Мінуси:
1) занадто маленький басейн для такої кількості гостей, як і сауна
2) перед тим як їхати ми зателефонували, і нам сказали що температура води в басейні +28 (дуже тепло), по факту вона була дуже холодна, ми їхали з дитиною, і це було розчарування
3) малі номери (по суті сама будівля це санаторій в минулому)

Володя
05 марта 2022 в 22:23

Загалом хороший комплекс.
З хорошого- дуже крута локація, київське море, ліс і свіже повітря - дуже налаштовують на релакс. Були взагалі в комплексі самі, наявність соляної кімнати, хороший сервіс. Закуска до чаю була хороша, а от сам чай - практично прозора вода (1 пакет на 2 літра)
З мінусів - довга дорога з Києва, закладайте 1 год в одну сторону, російськомовний персонал, не зважаючи на прийняття мовного закону.
Але якщо не звертати увагу на ці моменти для тих хто тільки починає відкривати для себе цей напрямок - саме те що треба.
Літом напевно тут неймовірно

Добавить отзыв