UAOTZYV.COM

Книгарня Katebooks

Адрес Ірпінь, вулиця Чехова, 14д
Телефон +380 (98) 411-49-37
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.katebooks.com.ua
Рубрики Книжный магазин, Магазин игр, Универсам, Магазин игрушек
Оценка 5 32 отзыва
Похожие компании в категории
Грамотій (Gramotiy) — Ірпінь, вулиця Дем'яна Попова, 17А
Книголенд — Ірпінь, вулиця Шевченка, 4Г
Лісова книгарня — Ірпінь, вхід з парку, вулиця Чехова, 27 ТЦ City Mall

Книгарня Katebooks отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владимир
15 марта 2022 в 21:30

Суперовий вибір книг, чималий асортимент. Особливо для дітей. Також є класні ігри для всієї сім'ї.

Лысый
15 марта 2022 в 2:24

Гарний магазин з гарним вибором сучасних та корисних книг на різну тематику, окрема подяку продавцю, дуже гарно орієнтується в сучасних видавництвах та письменниках.

bITb
04 марта 2022 в 13:10

Большой выбор подарков для ребенка, а точнее книжек и развивающих игрушек, головоломок.
Так же можно потратить короновируснуюь 1тыс грн

Ольга
15 февраля 2022 в 23:24

Очень любим этот книжный магазин, в нём всегда есть много интересных книг, настольных игр, приятные цены и отличный ассортимент на любой возраст. БОльшая часть нашей домашней библиотеки приобретена здесь

Дарина
07 февраля 2022 в 10:07

Чудовий книжковий магазин з прекрасним вибором, є все що забажаєш. Якщо вагаєшся з вибором консультант залюбки надасть допомогу і ви оберете чудовий варіант. У наявності є класика іноземних та вітчизняних видавців, фантастика, публіцистика, психологія, педагогика, медицина, енциклопедії, книги для вивчення мов, комікси, дитяча література на будь який вік, настільні ігри, картини по номерам, розмальовки і багато чого іншого. Тому приходьте, на мою думку, не пошкодуєте! Ціни адекватні, на деякі книги навіть дешевше ніж в популярних книжкових лавках!

Юлия
03 февраля 2022 в 7:10

Заходили в магазин за детскими книжками. Очень понравился ассортимент, прекрасное обслуживание. Девушка-продавец поинтересовалась, что мы ищем и показала нам наиболее подходящие варианты. Радует огромное количество красочных книг для детей любого возраста, книг по психологии и воспитанию детей. Для взрослых тоже огромный ассортимент.

Heavy
28 января 2022 в 17:46

Продавчиня ввічлива та кмітлива, вибір в магазині здебільшого розрахований на дітей але не тільки.

Anilienne
21 января 2022 в 23:50

Лучший книжный магазин в Ирпене. Внимательный персонал, отличные консультации и помощь в выборе книг. Огромное количество книг для детей. Просто рай для ребёнка. Есть возможность как выбрать книги на месте, так и заказать онлайн. Однозначно рекомендую этот магазин всем книголюбам.

Роман
23 декабря 2021 в 21:51

Неймовірно крута підбірка книг.
Як сказав власник «Ми фільтруємо книги»

Олександр, допоміг з вибором і дав свої рекомендації що до книг.
Людина любить свою справу і сам закоханий у книги.

Вперше бачу таку книгарню.
Успіхів Вам, і бажаю вам скоріше відкритися в Києві.

Оксана
19 декабря 2021 в 11:10

Чудова книгарня, в якій завжди панує доброзичлива і душевна атмосфера. Крім великого вибору книг завжди отримую і приємне спілкування, і цікаві рекомендації на майбутні покупки!

Іван
09 декабря 2021 в 19:13

Хороший магазин. Много интересных книг и прочего. Персонал улыбкой встречает и помогает с выбором. Так же понравилось что быстро находят подходящий вариант и к тому же рекомендации что можно читать дальше. Спасибо. Хороших и прибыльных вам дней. Таких магазинов как у вас не так много осталось, но вы держитесь, пожалуйста)

Людмила
29 ноября 2021 в 12:54

Хороша книгарня! Великий вибір! Продавець, дійсно- консультант! Допомагає і пропонує великий вибір книг і не тільки.

Ирина
17 сентября 2021 в 19:45

Ооо! Ця книгарня - це дитяча мрія. Особисто мені дуже подобається асортимент книг. В інстаграм, власники крамниці кожен день розповідають про цікавинки та нові надходження. У самій крамниці дуже багато книг, пазлів, настільних ігор та іншого багато. Може й тіснувато, але є над чим працювати. Бажаю власникам створити оригінальний, цікавий та затишний заклад для поціновувачів книг та їх дітей.

Женя
10 сентября 2021 в 8:19

Обожнюю книги і тих, хто їх любить так само, як і я. Чудово було познайомитись зі справжніми книжковими дилерами в Ірпені. Сімейна книгарня емоцій Katebooks - місце де можна знайти не тільки чудові книжки (новинки арсеналу, інстаграмні, книги про які ти «постійно чув» і т. П.), а ще й ігри (настолки) на любий вік, навіть досить пікантні), наліпки, книги з завданнями від 0+, книги по підготовці до школи, тести та ігри в дорогу, короче все що тільки душа побажає)
Взагалі приємно, коли ти бачиш людей, які горять своєю справою, це надихає. Люди, які продають книжки роблять цей світ значно цікавішим)

Маша
09 сентября 2021 в 22:27

Хозяйка магазина гораздо приятнее того мужчины, который стоит в парке с книгами. Рекомендую покупать именно в магазине! Тут детей только приветствуют!

туз
08 сентября 2021 в 17:47

Сподобався сервіс і відношення до клієнта.
Я замовила книгу про Стуса. Її в наявності не було, але продавець відразу про це повідомив і вказав терміни друку книги на видавництві. Також протягом всього часу, до отримання книги, власник книгарні тримав мене в курсі справ щодо мого замовлення.
Книгу отримала вчасно. Дуже задоволена!
Дякую Вам за чудовий сервіс.

Amellita
02 сентября 2021 в 1:04

Дуже цікаві книжки! Також Дякуємо за корисний чат, де завжди можна підібрати щось корисне! І сама книгарня наповнена якісними і іграшками!

Сергей
25 августа 2021 в 19:34

Каждый раз, посещая этот магазин, получаю удовольствие от ассортимента и профессионализма продавцов.

Tetyana
14 августа 2021 в 7:58

Найкраща книгарня! Для власників (чоловік з дружиною) це не просто бізнес, а життя! Вони дійсно люблять книжки. І отримують задоволення (це відчувається) від того, що допомагають підібрати необхідне. В них величезний вибір книжок, настільних ігор, картин по номерах, ще є розвиваючи ігри. Кожен знайде собі щось. Ще в них є сайт, де можна подивитися асортимент. Зайдіть обов'язково! І впевнена будете знову повертатися до них із задоволенням!

Любовь
08 августа 2021 в 9:20

Большой асортимент книг и детских игрушек, книжки по вождению и для автошколы, тоже все здесь нашла

Добавить отзыв