UAOTZYV.COM

Карпатский Чан

Адрес Червоне, с
Телефон +380 (67) 506-35-46
Рубрики Площадка для стоянки и отдыха, Дом отдыха, Бассейн на открытом воздухе, Бассейн или водоем для плавания
Оценка 4.7 46 отзывов
Похожие компании в категории
База отдыха Зелёная Роща — Літки, Чоповського вулиця, 28
Коттедж Десна — селище Новосілки, урочище Бурилово, 4
Озеро Горенка — Горенка
Озеро Орион — Вишневе, вулиця Європейська, 23

Карпатский Чан отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антонина
26 февраля 2024 в 11:29

Тихе та приємне місце, підійде як для пари так і для компанії друзів. У вашому розпорядженні чан, чисте озеро з холодною водою, в якому можна остудитись, будиночок для відпочинку (перевдягнутися/перекусити) і столик з лавочкою біля чана. Навпроти чану є баня, але хоч там і відпочивала компанія, нам це не доставило жодного дискомфорту.
Власник Олександр делікатний і дбайливий, запропонував чай та пригостив місцевою настоянкою) Є нюанс із дорогою, останній кілометр не асфальтований, а вимощений чимось, і якщо машина низька - будете вимушені їхати повільно і обережно

Дмитрий
06 января 2024 в 2:36

Чудове затишне місце. Господар дуже гостинний. Обов'язково повернуся і пораджу це місце.

Юлія
05 января 2024 в 2:47

Дякуємо за сьогоднішній відпочинок, лазня просто неперевершена чан взагалі не обговорюється просто супер. Всюди дуже гарна українська атмосфера) Господарь дуже привітний та дружелюбний чоловік, пригостив дуже смачною наливкою, приділяв нам достатньо уваги для нашого корисного та здорового відпочинку. В кожній домівці є фото господаря з Кузьмою, це надає ще більше атмосферки!
Дякую, все дуже сподобалось)

Никита
11 ноября 2023 в 21:18

Я дуже рідко пишу відгуки, але це просто ЖАХ. Сама баня ок і чан ок. Але готуйтесь що до вас будуть ставитись як до л@йна. Просто жах, баня була 3 години максимум температура була 64градуси. Кожен раз коли ми просили додати дров, чи чули хамство! «Не відкривайте, двері» «Це баня а не сауна» А коли ми запитали чи можна нам закидати самим дрова, то почули таке: «Ви коли на тролейбусі їдете ви за руль сідаєте? »
Так! Якщо тролейбус їде 1км/год то я сяду за руль!
Також смішно, що нас заставили з чану до бані обходити через всю теріторію навколо озера, тому що навпростець нам ходити заборонили. Я навіть думав що це жарт, але ні….
Хочеться такій людині, коли настає час розраховуватись сказати: «Я що на банкомат схожий? »
Коротше не рекомендую, поки не зміниться цей чоловік.
Настрій нам підняв лише супер добрий пес.

Евгения
27 октября 2023 в 0:17

Неймовірно чарівне місце. Тихе, мальовниче. Чудовий чан, сауна. Все в гарному українському стилі.

користувач
07 марта 2022 в 17:14

Задоволені чаном на 100% Дуже крута територія, озерце. Чудова атмосфера і природа)
Однозначно рекомендую!
І неодмінно повернемось ще)

користувач
21 февраля 2022 в 23:22

Дуже чудове місце, де можна відпочити душою і тілом. Господарь дуже привітний. Раджу відвідати, не пожалкуєте!

Valery
12 февраля 2022 в 23:16

Маю поділитися своїми враженнями! Якщо з відкриття це було прекрасне місце відпочинку, то цього разу - 06.01.2022 - це просто РОЗЧАРУВАННЯ! РОЗЧАРУВАННЯ ВКРАЙ! Оплата 900 грн за одну годину часу. Мінімально потрібно замовити 2 години. Вже чотири роки в нас традиція ходити в чан перед Різдвом. Ми з друзями меньше 4 годин не замовляли і ми клієнти не вимогливі- ніколи не грубіянили, завжди були ввічливі, сміття не залишали, не дибоширили. Але цього року нас зустріли грубо, чан був майже холодний- потрібно було бігати і просити щоб підкинули дров, аби нормально попаритись! Чан був не достатньо чистий- відчувався пісок на тілі. Ні разу не запропонували ні чаю, ні навіть простої води- хоча минулі роки така послуга була! Крім того, минулі роки після чотирьох годин нам пропонували п'яту году в подарунок-було приємно. Цього року тільки шоста година в подарунок- цікаво багато хто висиджує 5 годин поспіль? Ну то таке. Власник був дуже незадоволений що ми продовжуєм час перебування в чані! Він нам таки подарував шосту годину, але ще час не закінчився робітник вже почав зливати воду не спитавши нас чи ми ще будем користуватись чаном при цьому ще грубо коментував нас, сам власник не дочекавшись поки ми зберем речі зайшов до кімнати і - дослівно- ВИ ШО ТАМ ПОЗАСИПАЛИ- ДАВАЙТЕ НА ВИХОД! Ми були просто шоковані таким відношенням! За чотири роки душа немає, туалет на вулиці, зарядку або фен вмикнути не можна! Розвитку немає (, сервіс впав до нуля, чути тільки хамство і грубість. Дуже розчаровані. НЕ РЕКОМЕНДУЄМ І БІЛЬШЕ КАРПАТСЬКИЙ ЧАН ВІДВІДУВАТИ НЕ БУДЕМ!

користувач
10 февраля 2022 в 11:12

Це неймовірні відчуття. Поєднання лазні, чану і природи. Чудова Садиба, на березі свого, невеличкого озера. Дорослим сподобалось, діти в захваті. Дякую за відпочинок.
Відпочинок для Душі та тіла. З ранку і до пізньої ночі, тут є чим зайнятись.

користувач
01 февраля 2022 в 5:37

Чудове місце для віпочинку.
джерельна вода, чисто, уютно, привітний господарь. Хочете відпочити від міського шуму та суєти, то вам в Карпатський Чан.
Різдвяний відпочинок.

Оксана
29 января 2022 в 3:09

Отдых удался, спасибо за гостеприимство) Место рекомендованно для релаксации) Обязательно вернёмся к Вам ещё)

Саша
09 января 2022 в 17:17

Холодний вечір. Але Карпатський Чан - це теплі люди, саме - теплі. Очима, посмішками, руками, Душами.
Атмосфера в садибі Карпатський Чан, настільки тепла, що в неї хочеться огорнутися, як в товстий пухнастий плед…
Все чисто, охайно, чудовий, тактовний, приємний Господар
Раджу всім обов'язково відвідати це чарівне місце.

Алла
30 декабря 2021 в 13:20

Это невероятное место! Читая отзывы, думала, что люди преувеличивают! Но нет! Это невероятное удовольствие! Тёплый приём! Красивый вид! Попробовали чан и были в восторге! Сразу забронировали баню и чан на январь! Мои наилучшие рекомендации! Спасибо за ваше внимание, прекрасное отношение и невероятное удовольствие! Мы ваши навеки!

Анастасия
06 ноября 2021 в 22:06

Дякуємо за шикарний відпочинок в справжньому Карпатському Чані. Все було на вищому рівні: тиша, гарний вечір, зірки, власне озеро, - саме тут відпочиває Душа і тіло.
Окреме ДЯКУЮ власнику садиби, дяді Саші, за увагу, смачний трав'яний чай і корисний відпочинок і справжній сервіс.
Раджу обов'язково відвідати це чарівне місце - це неймовірні відчуття!

Сергей
14 августа 2021 в 17:04

Хорошо провели время с семьёй и друзьями. Чисто и аккуратно. Было слегка странно доплачивать за ребёнка 6 лет, как за взрослого, но в целом цена не высокая и это не вызвало большого недовольства. Не нашли выключателей света, как я сделал вывод, это вынужденная мера для экономии света. Очень не хватает раздевалки, пришлось переодеваться в туалете. Есть прорубь, что прям большой плюс, как для меня. В общем твёрдая четвёрка.

Женя
14 августа 2021 в 9:50

Нам повезло побывать в таком прекрасном месте Так, как мы много работаем, и уже забыли, что такое отдых, решили съездить расслабиться и на некоторое время забыть о работе️
Это было прекрасно! Чан рядышком с озером, это что то! Самые лучшие выходные за несколько последних месяцев! Спасибо большое за тёплый прием и вашу внимательность к клиентам
И благодарим отдельно Александра за помощь и понимание ️
Теперь не только мы знаем, где проводить выходные, а и наши друзья
(Маленькое пожелание, для совершенствования: было бы неплохо, чтоб были одноразовые тапочки, так как с чана прыгать сразу в обувь, немного не удобно И шторка в предбаннике, чтоб переодевание не было таким смущённым
Так же бокалы для вина, или шампанского и вафельные халаты были бы большим плюсом
Так как я девочка и для меня важна атмосфера, то было бы круто, чтоб домики, которые напротив чана за озером - подсыечивались герляндами, было бы вообще кайфово)
В целом оценка 5! Шикарное место для отдыха

Саша
28 июля 2021 в 22:00

Все було супер. Советую. В ставку вода родниковая холодная после чана или бани там окунуться супер.

маришка
25 июля 2021 в 1:29

Чудесное место для отдыха! Тепло, душевно, уютно, а красота то какая! Райское место для души и тела. В баньке были раньше, а на Крещение решили попробовать чан, это непередаваемые ощущения с частичкой романтики, когда звезды находятся так близко. Отдельная благодарность хозяину за гостеприимство и комфорт. Надеемся бывать почаще. Рекомендую! Не пожалеете!

Женя
20 июля 2021 в 14:21

Хороше місце для відпочинку від міського шуму. Чани на рівні карпатських. Привітний і гостинний власник. Рекомендую.

Dennis
18 июля 2021 в 19:14

Неплохой загородный банный комплекс. Живописное место, свой небольшой водоем вокруг которого разместились баньки. Минус в том, что бань довольно маленькая и тесная даже для небольшой компании. Из экзотики - есть чан.

Добавить отзыв