UAOTZYV.COM

IRSENI отзывы

Адрес Київ, вул. Молодіжна 4, Києво-Святошинський р-н, Софіївська Борщагівка
Телефон +380 (67) 355-88-88
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-17:00
Сайт irseni.com
Рубрики Строительная компания, Реставрация зданий, Дизайн-студия, Строительство деревянных домов
Оценка 4.8 48 отзывов
Похожие компании в категории
ГК АМТТ — Крюківщина, вулиця Балукова, 1a
Крымский квартал — Киевская обл., Крюковщина, Сжк Удачный, ул.Крымская 40

Строительная компания IRSENI отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Коля
26 января 2024 в 21:25

Просто найкраща компанія, яка втілить усі Ваші бажання в життя!
Замовляв у компанії дизайн-проект, сказати, що я задоволений - це нічого не сказати! Все продумано до деталей, дизайнери хвилювались за все більше, ніж я. Сам дизайн-проект вийшов максимально сучасним, стильним та зручним як для мене, так і для майстрів.
Всі мої побажання були почуті та реалізовані, тут тебе дійсно слухають і чують!
Я звернувся в Ірсені за рекомендацією друзів, і тепер теж буду рекомендувати компанію всім від душі!

Максим
26 января 2024 в 16:01

Рекомендую компанію IRSENI від душі! Замовляв тут і дизайн-проект, і ремонт під ключ, задоволений на всі 100. В моєму ремонті все настільки продумано, що я кожного дня дивуюсь, ну як можна було продумати кожну деталь? Це просто вищий рівень професіоналізму. Дякую за дійсно корисні поради в багатьох моментах, сам би я до деяких точно не додумався. Окремо дякую прорабу, який контролював кожен етап ремонту, в результаті всі роботи завершили в обумовлені терміни.
Також, мене дуже вразило те, що компанія в кінці ремонту сама наймає клінінг, і ти заїжджаєш в чистесеньку квартиру і взагалі нічим не переймаєшся, бо за тебе вже все зробили.
Наступну квартиру та ремонт буду замовляти тільки тут)

Just
31 июля 2023 в 5:58

Команда професіоналів з сучасним баченням архітектури і дизайну. Якісно і швидко втілюють побажання Клієнтів.

Юрко
27 июля 2023 в 13:58

З власного досвіду знаю, що знайти хороших майстрів для ремонту житла — це вже чи не щастя в нашому житті. Нам пощастило зустріти Сергія Iвановича. Зумів поєднати професійний підхід, людяність у спілкуванні, порядність в роботі, дотриманні домовленості щодо вартості послуг. Коротше, супер керівник і людина! Раджу!

Влад
22 июля 2023 в 11:10

Хочу залишити позитивний відгук про IRSENI. Велика подяка за якісно виконану роботу. Власна команда, працювали по дизайн проекту. Про кожен етап робіт виконроб надсилав фото звіт, після підняття матеріалів завжди прибирали, допомагали обрати якісні матеріали, відповідальне ставлення до роботи, роботу не затримували. Підхід до роботи відповідальний. Рекомендую.

Слава
17 июля 2023 в 9:47

Чудова компанія, професійний та ввічливий персонал. Відчувається, що для них клієнт завжди на першому місці. Замовляв дизайн квартири в новобудові, все було зроблено на найвищому рівні. Однозначно рекомендую компанію "IRSENI"

Dim4ik
13 июля 2023 в 20:06

Я дуже задоволений роботою IРСЕНI. Все, що було пов'язано з ремонтом та дизайном моєї квартири, було виконано в зазначені терміни, якісно. Видно, що працює команда професіоналів. Рекомендую. Не пошкодуєте!)

Марія
18 июня 2023 в 9:18

Подяка компанії IRSENI за якісно виконаний ремонт квартири після будівництва за адресою вул. Довженка 7Б. Слід відмітити професійний підхід співробітників компанії, що дозволило якісно та в необхідний термін закінчити всі роботи.

Алла
15 июня 2023 в 8:35

Хочу висловити подяку компанії IRSENI по ремонту квартири ЖК Республіка. Професійний підхід та висока якість роботи. Результат перевершив усі мої очікування. Кожен етап ремонту був чітко організований та проконтрольований, що дозволяє уникнути будь-яких непередбачених ситуацій. У результаті отримали чудовий сервіс за розумною ціною. Дякую за виконану роботу!

Константин
07 июня 2023 в 21:25

IRSENI Робили утеплення фасаду. Роботою задоволений, врахували всі побажання, зробили швидко за 2 дні, і що важливо прибрали на даху та герметизували технічні отвори. Рекомендую!

Юлия
18 мая 2023 в 2:38

Дизайн проектом задоволена! Дизайнери умнічки! Професійний підхід, досвід, підтримка. Молодці, приємно здивували! Якщо у майбутньому потрібно буде ще розробити проект, то, звичайно, звернусь саме в IRSENi!

Анна
05 мая 2023 в 8:58

Залишилася дуже задоволена якістю робіт і ставленням усіх співробітників компанії до мого замовлення. Насправді від початку та до кінця працює КОМАНДА! Залучені абсолютно всі, доводилося спілкуватися з директором компанії, з менеджерами, виконробом, всі компетентні і приємно спілкуватися. Постійно на зв'язку з будь-яких питань. Ремонтом дуже задоволена, дуже хороші спеціалісти. Дякуємо Вам та удачі в роботі!

Валерия
27 апреля 2023 в 15:55

Звернулася до компанії IRSENI за дизайн-проектом і ремонтом під ключ. І тепер із впевненістю можу сказати - це було найкращим рішенням! Дуже чудова злагоджена команда! Усі професіонали у своїй справі! Бажаю сил та натхнення для вашої роботи, вдячних та задоволених клієнтів! Процвітайте і розвивайтеся!

Максим
27 апреля 2023 в 10:42

Ремонт з ИРСЕНИ це зовсім не складно, якщо обрати правильну команду. Виконроб Олександр вирішував всі питання та узгоджував моменти, що дуже спрощує весь процес, якщо немає вільного часу самостійно контролювати. Всі етапи були виконані швидко та якісно та супроводжувалися кошторисним звітом і фото. Роботою дуже задоволений. Рекомендую цю компанію!

Андрій
25 декабря 2022 в 23:27

Робили капітальний ремонт в двоповерховому будинку. Робітники працювала як треба, на совість, правда закінчили ремонт на тиждень пізніше, але для нас це було не суттєво. В обумовлену суму більш-менш вклалися. Дякую за виконану роботу!

Саша
19 декабря 2022 в 20:19

Співвідношення ціна-якість відповідає на 100%, це для мене було пріоритетно. Оплата відбувалася поетапно, я мав можливість переглянути кожен етап самостійно, перевірити, внести свої корективи та своє бачення. Проект дизайнера був супер ідеальним, і кінцевий результат відповідає тій картинці, яку мені дали на початку роботи. Я рекомендую компанію "IRSENI", тому що маю класний результат, і вже переселяюся в свою квартиру.

Костюк Артур
15 декабря 2022 в 23:45

Після пошуків в Інтернеті підрядника, який би зробив ремонт квартири в новобудові під ключ, я зупинився на компанії IRSENI і за весь час ремонту ні разу не пожалів, що вибрав саме їх. Вони оперативно склали кошторис, а сам ремонт зробили за дизайн-проектом. Окрема подяка прорабу Олександру Анатолійовичу, який повністю координував ремонт квартири, від закупівлі матеріалів до вивезення будівельного сміття. Загалом проведеною роботою я дуже задоволений, адже все зроблено якісно. Рекомендую!

Олексій
10 декабря 2022 в 0:11

Дякуємо компанії IRSENI!
Все зробили вчасно і саме головне дуже якісно! Дали багато корисних порад!
Дійсно Професіонали своєї справи! Після закінчення робіт, залишилися точно задоволені! Рекомендую!

Олег
06 декабря 2022 в 15:42

Здравствуйте! Я редко пишу как-то отзывы, но работа компании IRSENI заслуживает этого. Мне было действительно приятно иметь с вами дело - при планировке загородного дома сотрудники учли абсолютно все мои пожелания, даже те, которые мне было достаточно сложно сформулировать. Настоящие профессионалы.

Оксана
02 декабря 2022 в 15:35

Завдяки IRSENI ми змогли облаштувати квартиру для людини з обмеженими можливостями. У нас в країні поки не дуже розвинена інфраструктура для таких людей, але вдома можна зробити все, щоб побут був комфортним для пересування та самообслуговування. Вийшло навіть краще, чим я сподівалася - продумані пандуси, вираховані до сантиметру проїзди для коляски, ніяких обмежень, лише практичність. І до того ж результат вийшов ще й досить стильним. Я у захваті!

Добавить отзыв