UAOTZYV.COM

Интертоп / Інтертоп

Адрес Бровари, вулиця Київська, 316
Телефон +380 (800) 30-99-19
Часы работы 10:00-19:00
Сайт intertop.ua
Рубрики Магазин детской одежды, Магазин одежды, Магазин мужской одежды, Магазин спортивной одежды, Магазин женской одежды
Оценка 3.4 8 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Intertop — Бориспіль, вулиця Київський шлях, 2/6
Похожие компании в категории
Детский магазин Антошка — Бровари, бул. Незалежності, 3
Соня — Бровари, вулиця Симона Петлюри, 20
Чудо Остров — Бровари, вулиця Київська, 316
Zeplin — Бровари, вулиця Київська, 239

Интертоп / Інтертоп отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лариса
15 сентября 2023 в 12:37

Магазин хоч і маленький, але дуже великий вибір взуття є, так само можна замовити через інтернет.
Якість взуття не вражає, купила босоніжки braska, пару разів одягла відразу вискочила застібка, добре що хоч не відпала підошва) довелося віддавати в ремонт, повелася на те, що шкіряні і не висока ціна, сподіваюся до кінця літа поношу)

Анна
24 июня 2023 в 15:48

Раніше відвідувала цей магазин та інші магазини мережі, кожного разу зі своєю собакою, невеликою Ши 5-ти кг. Жодного разу ніхто з продавців мені не робили зауваження хоча кожного разу я лишала собаку на диванчику разом з покупками або на килимку, та спокійно мене чекала. Темперамент моєї собаки дозволяє абсолютно комфортно для соціуму ходити з нею по магазинах. Частіше дівчата-продавчині ще бавились з нею поки я обирала взуття.

Сьогодні ж завітавши в цей магазин, як завжди з собакою, продавчиня, блондинка з боб-каре, шкода не запитала ім'я цієї грубіянки, чогось вирішила з себе вдати хазяйку положення і веліла мені взяти собаку на руки і так обирати товар. Аргументувавши тим, що цим робить мені послугу бо взагалі з собаками не можна.

Ми хотіли чоловіку купити кросівки, але принципово лишили магазин.

Назар
18 октября 2021 в 19:13

Малотмісця і маленький магазин, але можна замовити взуття з сайту і поміряти на магазині.

Світлана
18 июня 2021 в 21:41

Забрала 2 зірки через некомпетентність чи відсутність бажання допомогти продавців. Зарезервувала дитячі кросівки, прийшли поміряли, виявились замало. Запитали чи є на складі більшого розміру, продавчиня відповіла що на складі відсутні іншого розміру. Сказала резервувати заново і прийдуть наступного дня. Але ми зарезервували одразу інший розмір, але чекати довелось лише 15 хв, відійшли недалеко, довелось повертатись з дітьми. Втратили час, могли зачекати в магазині і не бігати по місту туди назад.

Игорь
16 февраля 2020 в 18:35

Заказывайте онлайн, приходите и меряете, доставка до магазина бесплатно, если что не так можно отказаться. Отличный сервис и обслуживание, пользуюсь не первый год, все очень нравится! Рекомендую!

Антонина
25 июня 2019 в 4:15

Обожаю этот магазин. Но не качественную обувь фирмы браска я бы убрала из магазина. Переводня денег.

Богдан
04 ноября 2018 в 8:23

Хороший магазин, с хорошими моделями обуви, и соответсвие тренды, С минусов - довольно таки сжатые рамки размера обуви

Женя
16 октября 2018 в 21:32

В Киеве Интертоп имеет куда больший выбор и как ни странно на некоторые модели цены в Киеве ниже. Большой магазин, но полочное пространство реализовано неграмотно, продавцы не отзывчивые.

Добавить отзыв