UAOTZYV.COM

Готель Пектораль

Адрес Переяслав, готель Пектораль, Богдана Хмельницького вулиця, 55
Телефон +380 (50) 102-26-25
Сайт pectoral-hotel.com.ua
Рубрики Отель, Полупансион, Кафе, Мотель, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 3.7 29 отзывов
Похожие компании в категории
Любокрай / Hotel and Restaurant Complex Luborkai — Pereyaslav Khmel'nyts'kyy, Obezdnaya str. 4а
Артак — Переяслав, Новокиївське шосе, 51

Готель Пектораль отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
03 июня 2023 в 20:33

14.05.2023-15.05.2023
Залишалися з чоловіком в готелі. Були в шоці від того, що за номер який ми заплатили 1200 грн не було навіть гарячої води…також мінус в тому що вночі чули як і з іншої кімнати кашляла якась жіночка…підлога також дуже скрипуча (було навіть трішки страшно ходити) …телевізор то взагалі ужас, пульт не робив взагалі, шукали кнопки на самому телевізорі аби його хочаб якось ввімкнути, коли відкрили подивитися чи є взагалі батарейки на пульту то таке відчуття начебто їх хтось покусав…кароче номер за такі мінуса 1200 грн не стоїть…

Анжела
08 октября 2021 в 6:09

Останавливались в номере 12.
Стоимость 650 гривен (для одного), 750 (за двоих) и + по 30 гривен туристичний сбор за каждого.
️На сайте указано туристичний сбор 1%, что не соответствует действительности.

? Завтрак включён, фото прилагаю. У нас была гречка, сосиска, по 2 кусочка сыра, хлеба и помидора, чай или кофе.

️На сайте указано, что номер двухкомнатный, 30 метров. По факту — однокомнатной, площадью 20 кв. Метров. Санузел около 3,5 кв. М. (1,30 на 2,50), комната около 16 метров (3,5 на 4,5).

Номер расположен на 1 этаже возле стойки регистрации. Окна выходят на площадь, ночью слышна музыка из припаркованных напротив окна авто, мотоциклы газуют, под окнам любят покурить. Закрытое наглухо окно немого спасает.

Для уюта и комфорта желательно
поменять сбитые в комки подушки и "потекшее" зеркало в санузле,
помыть плафоны в комнате,
заменить обои и шторы.

Из плюсов: расположение в центре города, вежливый приятный персонал, поселили раньше

користувач
28 сентября 2021 в 16:28

Відгук стосується кафе "Пектораль".
Вечеряли там родиною, заказували равіолі, шпінатні вареники, млинці та салат. І ще трохи солодкого, щоб покуштувати тортики.

Їжа смачна, готували швидко, виглядає все чудово і тішить око так само, як і шлунок.
Повару наша подяка.

Але порції ну дуже маленькі, 180-200 г це не той об'єм, яким може наїстися навіть дитина. Мій старший хлопець не наївся, йому 9 рочків, шо там про чоловіка казати)

Щодо обслуговування є кілька моментів, які дивують.
По-перше, не дуже зрозуміло, яка там система на касовому апараті, що не дозволяє відмінити один чек щоб пропустити іншого клієнта.
Через те, що кафе досить рано зачиняється - о 20, а замовлення не приймають після 19: 15, людина в черзі дуже рознервувалася, поки діти вирішували що обрати замість відсутнього салату Цезар, і дівчина на касі теж стала відповідати досить непрофесійно, ця ситуація була неприємною. Вважаю, що вміння витримувати агресію є необхідною професійною навичкою у будь-якій сфері, де присутні люди, особливо у ресторанному бізнесі. А відповіді в дусі "не подобається - не ходіть сюди і не робіть мені нерви" та "мене за відміну адміністратор лаїть" мають лишитися десь у совковому минулому.

Ще є зауваження щодо подачі їжі: нам приносили по одній тарілці, в останню чергу принесли напої, а порцію равіолі чоловікові взагалі забули, і замість вибачень голодній людині сказали "це щось повар наплутала, недодивилася що проплачено за дві". Потім принесли, але ж.
Мабуть, я звикла до хорошого обслуговування, за яке хочеться лишити чайові та до якого хочеться вертатися ще.
І це - точно не те місце, куди б я порадила ходити з голодними чоловіками або навіть дітьми)

Випити кави з подружкою - можливо, тортики тут красиві та смачні, і кава гарна, інтер'єр хороший.

Але будь-яке місце роблять затишним в першу чергу люди, що там працюють, дівчаткам цьому ще вчитися і вчитися.

Моя родина оцінила цей заклад на 6 з 10, і вирішили тут більше не вечеряти)

Olha
10 августа 2021 в 15:21

Замовила в кафе айслате, принесли напій без айсзвернулася до дівчат на касі, мені "вибачились" так, що навіть пити перехотілось. А чізкейк має стільки санки, що не рекомендую!

Ирина
02 августа 2021 в 19:52

Гостиница в ужасном состоянии!
Были проездом поздно вечером с ребенком, нам предложили номер за 980 грн двухместный, один диван и кровать. Ребята не смотря на то что целый день в дороге и было поздно, мы и на минуту не остались. Совдепия. Старый диван на который нам предложили положить спать ребенка, ужасный матрас на кровати. Все фото не являются правдивыми.
Цена не отвечайт. Слишком завышена.
Не рекомендую

Яна
07 июля 2021 в 13:21

Чудовий готель, привітний персонал, все чистеньке, є де поїсти притому смачно. Мені сподобалось. Дякую ️

Seaspol
06 июля 2021 в 14:47

Готель відповідає опису в інтернеті. Гарне розташування. Літом гадаю дуже гарно. В цьому готелі я був в січні. Кафе не працювало, інформації не було на сайті, що кафе в цей час не працює. Недоліки не шукав!

Алина
21 июня 2021 в 18:34

Дуже задоволені перебуванням в готелі в центрі міста. Привітний персонал, комфортне проживання, смачний сніданок-що ще потрібно для приїзду на вихідні. І, доречі, при готелі чудове кафе, в якому дууууже сподобались тортики і каваобов’язково зупинятимемось дише у вас і радимо знайомим приїхати у ваше місто на вихідні

Вероника
12 июня 2021 в 17:05

Саму гостиницу оценить не было возможности - только кофе в их кафе выпили), но расположение хорошее - в самом центре Переяслава, рядом с красивой площадью.

Богдан
29 мая 2021 в 21:24

Чудовий готель, чисті, теплі та комфортні номери, закрита парковка, кафе. Чудовий персонал, який завжди іде на зустріч, склалася така ситуація, що нам треба було терміново зупинитися, нас поселили раніше 14 години, як це пишуть правила в готелі, щиро вдячний адміністратору. Приємним бонусом був смачнющий сніданок, який входить до ціни номеру. Ціни адекватні, готель заслуговує мої 5 балів!

Женя
10 мая 2020 в 12:20

Тут знаходиться кафе "Пектораль" де можна випити чашечку чаю чи кави з тістечком. Також знаходиться платний туалет. Готель для подорожуючих і для тих, хто хоче залишитися в Переяславі на день другий. Умови пристойні, але не дешеві. 400грн. Сутки, самий дешевий номер.

Олена
20 апреля 2020 в 15:12

Этот отель -привет из прошлого. Сейчас редко найдёшь отели с таким сервисом. Единственный его плюс, что он в центре, что очень удобно и то, что он вообще там есть. Странно, что город с таким количеством музеев имеет такого класса отель.

Иван
20 апреля 2020 в 3:44

Очень приятный персонал, довольно приемлемые завтраки, лояльные цены, удобное расположение отеля в центре города, закрытая парковка с видеонаблюдением. Из минусов- вопросы по уборке, устаревшие номера, слабая реновация.

Nazar
30 марта 2020 в 0:48

Завжди тут зупиняємось. Найкращий готель у Переяславі. Затишно, привітний персонал, парковка під охороною та смачний сніданок

Лиля
25 марта 2020 в 3:38

Очень классное завидение!) Роботник всегда с улыбкой встречают своих гостей). В зале всегда тепло и уютно что тоже очень важно, недавно с подругой пошли пить кофе и она просто влюбилась в их десерты и латте. Короче спасибо ребят вы очень классные) ️

Oleksii
23 февраля 2020 в 4:26

Хорошая гостиница для такого небольшого городка. Расположение в центре. Номера подушатаны, а в остальном отлично.

Александр
04 февраля 2019 в 17:46

Сантехника убитая, горячая вода по факту еле теплая, персонал в 7 утра начал так шуметь, что отдохнуть полноценно у вас не получится. Завтрак включен и относительно неплохой. Кофе в кофейне только растворимый

Даниил
30 января 2019 в 3:59

Персонал отзывчивый, все чисто, аккуратно, претензий нет.
Душ общий и отсутствие холодильника в номере доставляет неудобства, но за такие деньги - не смею жаловаться, оно того стоит

Оля
09 января 2019 в 9:16

Середній готель, нічого особливого. Трішки старомодний ремонт і меблі, нормальна атмосфера, середній рівень обслуговування.

Юрий
08 января 2019 в 12:23

Средний отель в Переяславе-Хмельницком. Постель чистая, не новая но спать приятно. Отличный выбор цена-качество.

Добавить отзыв